FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamizarea Franţei şi ţiganii

S-a discutat mult în ultima perioadă despre problema ţiganilor români trimişi înapoi din Franţa. Îndrăznesc să am o opinie pe subiect, şi am găsit-o ieri deja formulată de Nanu Mihai Codruţ:

Le Monde scria că 1 din 5 infracțiuni e comisă de către gitanii noștri. Celelalte 4 sunt comise de catre arabi, dar nimeni nu completează. Probabil îi deranjează mai mult prietenescul ,, Mânca-ți-aș!” decât ,, Allah Akbar!”, iar mâna întinsă însoțită de un „S’il vous plait!” deranjează mult mai tare obrazul fin franțuzesc decât pietrele aruncate după orice seamănă a Cocoș Galic în cartierele colorate din marile orașe….

Se pare că mustața lui Elvis de la Strehaia deranjează mai mult decât cea algeriană, iar borul pălăriei lui sperie lumea mai ceva decât turbanul lui Bin Laden. Mâna puradeilor vârâtă în poșetele de pe autobuze e mai rea decât impunerea Shariei, și tare mi-ar plăcea să văd în curând un minaret strecurat în pozele cu Turnul Eiffel.

Franţa se laudă că odată cu Revoluţia Franceză a introdus conceptul de laicitate şi de separare a bisericii de stat. Francezii sînt foarte mîndri de asta şi dispreţuiesc popoare mai „înapoiate”, ca americanii, ai caror cetăţenii îşi mai păstrează încă religiozitatea (creştină). Dar ce ignoră francezii, sau cel puţin progresiștii, este că religiozitatea se întoarce în Franţa pe uşa din dos. Odată cu îndepărtarea bisericii de stat se produce şi un fenomen invers, apropierea moscheii de stat.

Statul francez tolerează musulmanilor gesturi pe care nu le-ar tolera în veci creştinilor. În numele diversităţii şi toleranţei. Musulmanii pot ocupa străzî întregi din Paris pentru rugăciune şi, chiar dacă este ilegal, poliţia primeşte ordine să nu ia măsuri. În acelaşi timp, francezii parizieni care vor să manînce carne de porc şi să bea alcool pe aceleaşi străzi sînt repede puşi la punct şi catalogaţi drept fascişti, rasişti, xenofobi.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

17 Comments

 1. calehari
  3 September 2010

  ” Francezii au fost un mare popor atat timp cat au avut prejudecati puternice , cat timp au trait stramtorati si au adunat.Taranimea franceza e pe cale de disparitie.Este o lovitura FATALA data Frantei.NU-SI VA MAI REVENI NICIODATA. ” sau ” Cand o NATIUNE se umanizeaza , isi pierde orgoliul si aroganta , nu mai conteaza.Imperiul Roman la sfarsitul sau , FRANTA dupa primul razboi mandial , Anglia de azi ” sau ” In a 2-a jumatate a sec.19 , Occidentul era viguros ,exista ; Anglia , FRANTA ,Prusia ,existau ,in vreme ce acum TOATE ACESTE TARI SUNT PE JUMATATE FICTIUNI ” sau ” Lumea occidentala molesita de bogatii nemaivazute , alcatuita din sibariti care stramba din nas , NEMULTUMITI IN CHIP ABSURD DE SOARTA LOR, va cunoaste soarta TROIEI … ” sau ” Civilizatul este pierdut cand se lasa fascinat de BARBAR , INCEPE ATUNCI SA SPERE IN CEEA CE-L NEAGA , definitiv sedus de viitorul altuia . ” si putem continua tot asa , dar probabil fara nici un efect . Nu poti sa pui piedica Istoriei. Oricum vorbele astea pot fi contrazise dar ce facem cu REALITATILE a caror martori CONSTIENTI suntem. Putini, din pacate .

 2. nanu_mihai
  3 September 2010

  baieti, marele rau nu se extinde numai in Europa, ci chiar si acolo de unde el provine: Africa. Stim ca islamismul extremist nu este exportat din Peninsula Arabica, ci din Africa in majoritate covarsitoare. Iar ei nu vor sa se extinda numai catre nord, catre Europa, ci si in Sud, in Africa Neagra. Si fac si uz de arma pt. asta, isi impun guverne, fac orice. Urmariti cu mare atentie presiunile la care e supusa Nigeria in clipele astea! Nu-i lipsit de importanta, poate fi o lectie pt toti. O tara cu peste 160 milioane de oameni, lider regional, cu o economie puternica, chiar si dupa standardele europene. Sudul este cel bogat in petrol si in pamant fertil si crestin. Nordul e sarac, desertic, si musulman. Insa, musulmanii au avut pretentia sa aiba loc o alternanta la putere Nord-Sud, desi mare parte din venituri se duc si pt. sustinerea nordului. Acum cateva luni fostul presedinte a decedat, iar Goodluck Jonatan este presat sa nu mai candideze, ca sa vina direct un nou presedinte musulman. Deja baietii si-au facut de multa vreme guerile care lupta in intreaga tara, iar numarul musulmanilor creste in detrimentul crestinilor care se lasa dominati. O situatie similara e si in Uganda, Tanzania si Kenia. Etiopienii, cu o traditie crestina de 2000 de ani risca sa fie coplesiti de o populatie din Ogaden musulmana si inconjurata de o mare araba. Sudanul tine in sud captiva o populatie neagra, crestina si cu mult petrol. Insa Sudul nu numai ca nu beneficiaza de nimic, e un genocid prin inanitie, binecunoscuta problema din Darfur. Adica, cumva inversul Nigeriei, care ar trebui sa invete din ce se intampla acolo

 3. vlad
  3 September 2010

  nanu_mihai,

  știm ce se petrece în Nigeria. tragedia din martie aici: http://patrupedbun.net/musulma…..-crestini/

  felicitări pentru articol ????

 4. bugsy
  3 September 2010

  religia pacii: http://www.hotnews.ro/stiri-in…..ilders.htm

 5. calehari
  3 September 2010

  O stire de ultima ora :Guvernul crestin al Algeriei , a interzis credinciosilor musulmani , sa se mai roage pe strada , in preajma moscheilor.Credinciosii o pot face doar in moschee sau acasa. Acesta dispozitie constituie o noua incalcare a libertatii religiose a minoritatii musulmane din Algeria .Drept riposta , Guvernul Fundamentalist al Republicii Islamice Franta , a hotarat sa permita miilor de imigranti algerieni,sa se roage pe bulevardele si strazile din centrul Parisului.O dovada a fundamentalismului religios francez , este si faptul ca numai in regiunea d’ILE-DE-FRANCE ,au fost ridicate, cu voia lui Allah, in ultimi ani 233 de moschei :Seine-Saint-Denis 51 ,Yvelines 33 ,Val-d’OIse 30 ,Paris 27 ,Val-de Marne 23 , Seine-et-Marne 23 ,Essone 21 ,Hauts-de-Seine 25 etc.In grija lui excesiva, pentru pastrarea puritati credintei in Allah , Guvernul Islamist Francez a hotarat de curand expulzarea turistilor crestini ortodocsi,romani si bulgari.Sunt de asteptat , reactii din partea guvernelor celor doua tari.Organizatia Natiunilor Unite,unde tarile musulmane aliate Frantei,au un rol dominant, nu a reactionat inca.
  PS. Din nefericire , stirea este exacta in proportie de 95% ????

 6. Marcel Ghita
  3 September 2010

  FRANTA cred, poarta un nume fraudulos ! Franta a disparut ! a ramsa doar limba franceza si cam atit! in rest vorbim de o alata natiune care nu are nimic in comun cu Franta,Franta era un stat crestin, democratic si mai ales cetatenii ei erau respectati si nu umliti, ca acum, de aceste gasti barbare de islamisti.Intr-un timp relativ scurt prevad ca din aceasta tara nu va mai ramne nimic! nici macar limba! cu aceastra politica de decrestinare deznationalizare si deculturalizare nu cred ca acest stat sa mai aiba vreun viitor ci, doar un glorios trecut.

 7. emil
  3 September 2010

  Stie cineva mai multe despre Radu Stoenescu? (romanul din clipul video)

 8. costin
  3 September 2010
 9. calehari
  3 September 2010

  Musulmanii sunt mult mai hotarati sa cucereasca Franta ,decat francezii sa o apere ! Aceasta este concluzia , daca privim la modul in care au raspuns ,pe 4 septembrie , la chemarea Stangii franceze pe de o parte si la apelul facut de organizatii ca Resistance republicain si Riposte Laique ,de cealalta parte.Stanga Franceza-partide politice,marile centrale sindicale,organizatii umanitare si „anti rasiste”- a mobilizat ,bineinteles si cu ajutorul mass-mediei ,zeci si zeci de mii de oameni pe tot teritoriul Frantei.I-am putut urmari pe toate posturile de televiziune,manifestand impotriva „fascistului Sarkozy „,purtand pancarte pe care scria Liberte Egalite VOYAGE !!!
  Dreapta Franceza,daca e sa le spunem asa celor doua organizatii, mai sus mentionate si blogurilor care au raspandit apelul on-line, a mobilizat 300 persoane la Paris , 50 la Bordeaux , 20 la Strasbourg, 20 la Toulouse…..!!!
  Manifestantii au protestat contra invaziei musulmane , care impune societatii franceze regulile,obiceiurile si interdictiile Islamului.La Toulouse , cei cativa manifestanti ce purtau steaguri franceze si cantau Marseilleza,au fost huiduiti de cateva sute de tineri francezi,care le strigau FASCISTII AFARA !!! Acum cateva zile , cei de la Riposte Laique , banuiau ca cele doua actiuni, vor fi ceva gen -David si Goliat.Putem spune ca pe 4 septembrie,in Franta , Goliat l-a invins pe David !

 10. costin
  3 September 2010

  emil, radu stoenescu#2:
  gates of vienna

  In this French television debate from late last fall, Radu Stoenescu of Riposte Laïque and Soli Pardo of the Swiss People’s Party debate the famous Swiss philosopher Tariq Ramadan on the issue of the Swiss minaret ban.

  Notice that Mr. Stoenescu keeps his focus on Islamic law, and repeatedly brings the discussion back to the topic of sharia — which is not where Mr. Ramadan would like to see it go:

 11. euNuke
  3 September 2010

  stoenescu e un tip inteligent, polemist şi filozof versat, bun cunoscător al strategiilor islamiste, din păcate nu reuşeste să se exprime foarte fluent in engleză. am apreciat in special ideea de a caracteriza minaretul drept punct central al ariei de jurisdicţie islamică, adică de aplicare a sharia.

 12. panseluta
  3 September 2010

  euNuke:

  Stoenescu a punctat bine in discutia despre minarete, w Vulpoiul jihadist Ramadan a fost redus la tacere, nu atit de Stoenescu, cit de politicianul elvetian: Cetatenii elvetieni si-au exprimat, liber si democratic, opinia: Nu minarete. Scurt.

  Mai putin bine in discutia despre mincarea exclusiv „halal” adoptata de o companie comerciala privata.
  Din punct de vedere legal Quick are toate drepturile sa-si adapteze oferta conform cerintei din piata respectiva

 13. panseluta
  3 September 2010

  Postarea de la @ 14 e o eroare de computer.
  Revin.

 14. vlad
  3 September 2010

  Pakistani Government Minister: Obama For Caliph!

  The caliph in Sunni Islam is the symbol of the supranational unity of the Muslims, and is the successor of Muhammad as the military, political, and spiritual leader of the Islamic community. There hasn’t been a caliph for nearly 90 years, but now Pakistan’s Minister of State for Industries, Ayatullah Durrani, has a novel idea for just the right man for the job: Barack Obama!

  The caliphate was abolished in 1924 by the secular Turkish government; foremost on the agenda of Islamic supremacists worldwide is its restoration.

  The restoration of the caliphate is foremost on the agenda of the global mujahedin because, according to Islamic law, the caliph alone can declare offensive jihad against infidel nations—which is why Osama bin Laden and other jihad theorists cast all the present actions of Islamic jihadists as defensive.

  Islamic supremacists also see the abolition of the caliphate as the loss of the unity of the umma, the Islamic community worldwide; they see a divided Islamic umma as a weakened one, subject to buffeting and humiliation from colonialist and neo-colonialist powers.

  And so Durrani, a member of Pakistan’s governing People’s Party, said: “The time is approaching fast. Barack Hussein Obama must act now. This is a golden opportunity, Muslims badly need it.”

  He added that on the Muslim feast of Eid-ul-Fitr, which marks the end of the fasting month of Ramadan and falls this year on September 11, Obama should offer the prescribed Eid prayers and seize the moment to declare himself caliph. “In this way,” said the starry-eyed Durrani, “all the problems of the Muslim world would be solved.”

  If only it were that easy!

  The Islamic world, said Durrani, is in “dire need” of a caliph, and held out some bait for our self-enchanted President, saying that as caliph he would be entitled to “exemplary titles” such as “Mullah Barack Hussein Obama” and “Allama Obama.” ????

  Well, they certainly do trip off the tongue. And heck, why not? William Howard Taft went on from the presidency to become chief justice of the Supreme Court. Richard Nixon became a pundit. Jimmy Carter became a saint. Why can’t Obama become caliph?

  Yet there is a note of seriousness amid all this absurdity. Note where Durrani wants Obama to proclaim himself caliph: at Ground Zero, of all places. Why there? To promote reconciliation and interfaith harmony? No—that is not what the caliph does. The caliph is uniquely authorized, according to Sunni Islamic law, to wage offensive jihad against non-Muslim states in order to bring them under the hegemony of Sharia. So clearly Durrani has picked his spot in order to mark the victory of Islam there—as innumerable Muslims around the world will understand the planned Ground Zero mosque to be doing as well.

 15. costin
  3 September 2010

  Europe is becoming ‘Islamised’ warns Vatican official as he urges Christians to have more children

  European Christians should have more children to stop the continent becoming ‘Islamised’, a senior Vatican official has suggested.
  Father Piero Gheddo said the low birth rate of indigenous Europeans combined with a huge wave of Muslim migrants with large families would ‘sooner or later’ see Europe dominated by Islam.
  Italian Father Gheddo is a highly respected figure from the Vatican’s Pontifical Institute for Foreign Missions, a society of missionaries.
  He blamed Christians for failing to live up to their own beliefs and creating a ‘religious vacuum’ which was being filled by Islam.
  ‘The challenge must be taken seriously,’ he said.
  ‘Certainly from a demographic point of view, as it is clear to everyone that Italians are decreasing by 120,000 or 130,000 persons a year because of abortion and broken families – while among the more than 200,000 legal immigrants a year in Italy, more than half are Muslims and Muslim families, which have a much higher level of growth.’
  He added: ‘If we consider ourselves a Christian country, we should return to the practice of Christian life, which would also solve the problem of empty cradles.’

 16. euNuke
  3 September 2010

  in ce hal de abjecţie a ajuns tîmpitul de sarkozy. negăsind sprijin nicăieri pentru campania rasistă de salubrizare a franţei prin eliminarea expresă a acelor cetăţeni europeni percepuţi ca impurităţi pe chipul oricum hidos şi desfigurat de islam al oraşelor franţuze, a început să mintă cu neruşinare inventînd o discuţie şi planuri comune tocmai cu madam Merkel, riscînd astfel deteriorarea relaţiilor cu marea putere amică, parteneră de tandem pînă in prezent.

  lăsînd deoparte aberaţia comparaţiei dintre situaţia refugiaţilor kosovari din germania şi statutul ţiganilor romani şi bulgari -cetăţeni europeni[un fel critică de serviciu a progresistului ce se simte obligat să ia in vizor şi să-şi bată joc de suveranitatea naţională şi de privilegiul implicit şi legitim al cetăţeniei], se pare că pînă şi pe hotniuz se prind oamenii că este ceva putred in mintea şi in guvernul sarkozian:
  http://www.hotnews.ro/stiri-in…..rmania.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi