FUNDATIA IOAN BARBUS

„Islamofobi” din toate ţările, temeţi-vă!

De douazeci de ani încoace, institutiile supra-nationale – ONU, UE, Consiliul Europei, se tot chinuie sa adopte o rezolutie care sa condamne comunismul drept o ideologie criminala în acelasi fel în care a fost condamnat nazismul. Cel mai aproape de acest obiectiv a ajuns un deputat din Suedia, un dentist din Goteborg pe … Continuare

De douazeci de ani încoace, institutiile supra-nationale – ONU, UE, Consiliul Europei, se tot chinuie sa adopte o rezolutie care sa condamne comunismul drept o ideologie criminala în acelasi fel în care a fost condamnat nazismul. Cel mai aproape de acest obiectiv a ajuns un deputat din Suedia, un dentist din Goteborg pe nume Goran Lindblad, care a produs un Raport acum patru ani pentru Consiliul Europei privind condamnarea comunismului. Desigur, Raportul nu a trecut, dar a trecut o Rezolutie – 1481 – care nu a avut nici un fel de consecinta.

In schimb, celebra compromisa Comisie pentru drepturile omului a ONU de la Geneva tocmai a condamnat „comportamentul islamofobic”. Este condamnata si interzicerea constructiei de noi minarete în Elvetia, decisa recent prin referendum.

Vorba lui Morpheus si a lui Slavoj Zizek, „welcome to the desert of the real”.

T.Ioanid

T. Ioanid

T. Ioanid

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian