FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamofobia zilei

Ieri, 10 februarie, un grup de studenți suniți care participau la un curs de îndemânare practică au fost uciși de o explozie, la un așezământ de instrucție obștească din nordul orașului Bagdad.

Cadrul didactic demonstra cursanților cum să manipuleze o centură explozivă pentru obținerea unui efect maxim, dar a uitat că centura folosită pentru demonstrație era încărcată cu material exploziv și a sărit în aer, împreună cu întreaga audiență, în momentul când a apăsat butonul de detonare.

În urma acestui accident tragic au murit 22 de cursanți, iar alți 15 au fost grav răniți. Departamentul de tehnică aplicată la brâu e închis temporar pentru renovare. Corpul profesoral pregătește o nouă curiculă, de învățământ la distanță.

gary-clement

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

7 comentarii

 1. Daniel Francesco
  11 februarie 2014

  Tot ieri a fost un alt accident de munca jihadista in Somalia in care au murit 11 teroristi Al-Shabab in momentul in care asamblau o bomba intr-o casa din localitatea Bulo-Burteo. Masina care a explodat urma sa fie folosita de militiile jihadiste in confruntarile cu fortele guvernamentale si/sau contra trupelor ONU de mentinere a pacii.

  http://terrorfreesomalia.blogs…..abaab.html

  Astazi, tot in timpul unei instalari de dispozitive explozive au mai plecat de tot 3 jihadisti, de data aceasta in Afghanistan, provincia Helmand. Iata ce a declarat agentiei Xinhua Mohammad Nasim Sangin, un oficial guvernamental afgan:

  Three Taliban militants were killed when an improvised explosive device, they planted to target security forces went off prematurely along a main road in Nad Ali district Sunday night,”

  http://zeenews.india.com/news/…..10363.html

 2. Vlad P.
  11 februarie 2014

  Insha’Allah!

 3. Vlad M.
  11 februarie 2014

  Dom’le, o tragedie fara seaman. Sper ca scrie ceva pe aceasta tema si nenea ala care il consiliase pe Felix ca doar nu o sa ramana numai pentru noi, islamofobii. Si totusi cum ii zice lui nenea ala, anticomunistu’ lui Felix?

 4. machomed
  11 februarie 2014

  Sa mentionam totusi si niste reusite ale jihadului: succesul atacului cu grenade asupra unor periculosi spectatori „vanduti occidentului”, aflati intr-un cinematograf pakistanez si, mai ales, luarea ca ostatic a unui catel britanic pe frontul afgan, prezentata cu mare fast pe iutub. L-or fi decapitat deja?

 5. Theo Hahn
  11 februarie 2014

  Dumnezeu să îi ierte (că are de ce). Și să mă ierte – dar eram să fac infarct de râs la știrea asta. Auzi acolo: „Corpul profesoral pregătește o nouă curiculă, de învățământ la distanță.” :)))))))

  În altă ordine de idei, ăia 11 jihadiști somalezi care s-au încurcat cu materialu’ didactic, cum adică – au devenit din Al-Shabab, al-kebab? Doamne iartă-mă!

 6. Ray Inferno
  11 februarie 2014

  Ma intreb daca au pe acolo o institutie serioasa cum este Inspectia Muncii in Romania care sa se duca la fata locului sa investigheze si sa reconstituie accidentul. Bineinteles, folosind aceleasi „device”-uri reale care l-au produs!

 7. Mihaela Bărbuş
  11 februarie 2014

  S-a repetat isprava acum două zile în Gaza.
  http://jssnews.com/2014/03/08/…..ent-445621
  A murit instructorul și 6 „activiști” au fost răniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian