FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamofobie sau mai degrabă teamă justificată?

Cu exprimări ca acelea care le veţi vedea în continuare, şi care nu sunt deloc izolate, se mai poate mira cineva de existenţa islamofobiei?

Iată un clip cu înregistrarea spuselor unui predicator islamic care, trăind în inima Angliei, prefigurează aspiraţia sa, şi nu numai a sa personală, pentru viitorul luminos al Marii Britanii.

Asta-mi aminteşte de activitatea febrilă a liderului musulman din aceeaşi Mare(?) Britanie, Anjem Choudary, preşedinte al grupului Islam4UK, în promovarea islamizării ţării gazdă. ( Lovitură de stat în Marea Britanie, pe înţelesul tuturor )

Adică, dupa ce că sunt primiţi cu ospitalitate în Regatul Unit, găsesc de lucru, adăpost şi protecţie socială, militează să transforme Anglia în ceea ce este lumea din care au venit şi să-şi instituie propriile legi, anulându-le pe ale gazdelor.
Dacă aceasta nu este infamie, nu văd cum altfel s-ar putea numi.

Iată traducerea acestei scurte si elocvente cuvântări. Mai clar decât o spun ei inşişi cu gura lor nu se poate.

„Care este coşmarul de la Downing Street 10? Coşmarul de la Downing Street, fraţii mei dragi, este ca uşa de la Downing Street 10 este doborîtă de un monoteist şi prin ea păşeşte Califul si instituie Sharia.

Spuneţi: Allah akbar!

Allah akbar!

Coşmarul de la Downing Street, fraţii mei dragi, este că un monoteist întinde o frânghie pe Big Ben şi ridică acolo un banner cu „Nu există alt Dumnezeu decât Allah”.

Coşmarul de la Downing Street este că un monoteist zboară cu un elicopter spre turla Big Benului. El şterge cifrele existente (de pe ceas, n.t.) şi le înlocuieşte cu cifre arabe.

Acesta este coşmarul de la Downing Street, fraţii mei dragi.
Aşa precum voi toţi înţelegeti, noi ca musulmani nu suntem acel tip moderat de musulmani de ciocolată cu nucă de cocos care îşi înclină capul în faţa guvernului. Din contra, noi suntem dintre cei care vor să lucreze pentru cauza lui Allah, să instituim manifestarea Islamului şi să ne asigurăm că David Cameron va veni în mâini şi în genunchi să ne plătească jizya (taxa de supunere şi de recunoaştere a autorităţii Islamului, n.t.), da, aşa este, să acopere toate femeile şi să le pună niqab pe faţă, inclusiv regina Elisabeta şi Kate Middleton, destrăbălata.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Corneliu

Corneliu

7 comentarii

 1. TranssylvaniaPhoenix
  25 martie 2013

  Asta se intimpla cind neo-marxisti…adica liberalii vreaus sa spun, sint la putere si controleaza Statul si mass media.
  Cetatenii britanici au devenit o turma amorfa de ovine care s-au lasat dezarmate cu zeci de ani in urma, care si-au alungat cainii ciobanesti de paza iar acum sunt gata sa fie duse la taiere de oaspetii lor pe care i-au primit in stana, lupii islamici.

 2. Corneliu
  25 martie 2013

  Cu expansiunea Islamului se intampla urmatorul lucru;
  In lumea de azi traiesc unele langa altele nenumarate religii. In general se poate spune ca vremea razboaielor religioase a trecut, caci aproape toate religiile (adica promotorii lor) au inteles ca religiile pot trai realmente unele langa altele in pace, fara sa se deranjeze reciproc si chiar respectandu-se reciproc.
  O singura religie face exceptie: Islamul. Promotorii Islamului, bazandu-se pe Coranul aparut in secolul 7, considera ca acesta credinta este singura valabila pentru omenire, singura adevarata, singura care poate aduce pacea si intelegerea, cu conditia sa cuprinda absolut intreaga omenire. In paranteza fie spus, lumea islamica este totusi cea mai tulburenta, mai instabila si mai violenta.
  In virtutea acestui principiu musulmanii sunt datori sa se straduiasca sa raspandeasca credinta ori si unde se afla, cu atat mai mult in tarile nemusulmane, pretinzand si absurditatea de a transforma tari cu o traditie crestina adanca in tari musulmane.
  Pana si cei mai moderati si mai binevoitori musulmani considera ca misiunea fiecarui musulman e sa aduca lumina Credintei Perfecte in mintea oricariu om de alta credinta cu binele, cu explicatia blanda, deobicei aproape parinteasca.
  Ei neaga pur si simplu legitimitatea oricarei alte credinte, in cel mai bun caz ii tolereaza pe crestini si evrei asa cum sunt, in speranta ca fiind cei mai apropiati de Islam, vor accepta intr-o zi noua credinta.
  Mai mult, in limbajul lor eufemistic-ipocrit, ei nu vorbesc despre convertite, ci despre „revertire”, facand aluzia la ideea ca de fapt candva in istorie toti monoteistii au fost musulmani (deci milenii inaintea lui Mohamed), dar pe parcurs scrierile sfinte date de Dumnezeu au fost alterate de catre evrei si crestini, ele ne mai reprezentand adevarata credinta.
  In aceste conditii se ajunge usor la manifestari absurde de genul celor relatate in articol.

 3. Pataphyl
  25 martie 2013

  Good point, Corneliu! Eu lucrez în una din cele 4 „zone urbane” din NJ (criminalitate maximă, aproape 95% din cele mai proaste școli publice) – numeroșii deținuți de drept comun intră cum intră și ies convertiți la Islam…

 4. Vlad M.
  25 martie 2013

  Deci te misti prin zonele cele mai interesante. ????

 5. Corneliu
  25 martie 2013

  Pata, aproape ca te invidiez pentru lucrurile interesante pe care le poti vedea…
  Poate ar trebui sa mai subliniez ceva. Islamul creaza o situatie asimetrica oriunde se afla. Pe de o parte, activisti islamizatori se considera indreptatiti, cu un fel de „de la sine inteles” sa faca efort continuu pentru expansiunea credintei in tarile neislamice, speculand legile democratice pe care le intalnesc, si apoi sfidandu-le, fie in cursul demonstratiilor, fie prin exprimarile din mijloacele lor de propaganda.
  In acelasi timp, cu acelasi „de la sine inteles”, nu stiu cine s-ar putea incumeta sa faca propaganda crestina intr-o tara musulmana, chiar si nesupusa cu totul shariei, iar minoritatile religioase din aceste tari sunt in continua si rapida retragere.
  Si o mica erata: in postarea anterioara in loc de „tulburenta”, bineinteles cititi „turbulenta”.

 6. Silvapro
  25 martie 2013

  @ Pataphyl,
  Dar nu este periculos? Sper ca esti in invatamintul superior unde sint mai putine sanse sa ai studenti ca elevii din filmul La journée de la jupe !

  In contextul acestui film e interesant de observat ca tatal actritei din film – Isabelle (Yasmine) Adjani – are tata algerian – Mohammed Cherif Adjani.

 7. Bogdan Calehari
  25 martie 2013

  Atentat terorist la Boston! Doua explozii puternice in apropierea liniei de sosire; peste 12 morti si mai multe zeci de raniti. Imagini filmate in timpul exploziei:

  http://www.fdesouche.com/36518…..-de-boston

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian