FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamul, un cult al morții

„Religie a păcii și a progresului” îi spun admiratorii. „Religie persecutată și neînțeleasă” îi zic avocații. În ciuda acestor premise generoase, realitatea este mult diferită. Islamul este violent, își condamnă credincioșii la o cruntă înapoiere și îi terorizează pe cei care îndrăznesc să nu i se supună. Are însă și o calitate: este ușor de înțeles. Împărțirea lumii între Dar al-Islam (Casa Supunerii, Casa Păcii, teritoriile locuite de musulmani unde legea pământului este legea coranică, șaria) și Dar al-Harb (Casa Războiului, teritoriile locuite de infideli, necredincioși care se opun voinței lui Allah) este cât se poate de clară. Nu e nevoie de geniu pentru a o pricepe. Proclamarea unui război etern între musulmani și necredincioși nu lasă loc de îndoială: Islamul este un cult al morții care încurajează crima și lipsa de respect față de demnitatea umană.

Înregistrările de mai jos au fost făcute în Liban, Irak, Siria, Pakistan, Afghanistan și „Palestina”. Așa arată Islamul și asta se pregătește în Europa.

Martiri pentru Hezbollah
În Liban, organizația teroristă șiită este un stat în stat. Deține o forță armată considerabilă, mari depozite de rachete, televiziunea Al-Manar (Farul) și postul radio Al-Nour (Lumina), spitale și școli. Puternic dependent de propagandă, se adresează tuturor, inclusiv copiilor. Hezbollah nu urmărește doar să își asigure sprijinul tinerelor generații, ci și să pregătească grupuri de adolescenți pe care să îi martirizeze în folosul cauzei. Teroriștii șiiți înțeleg cât se poate de bine puterea imaginilor cu copii morți, doar s-au folosit atât de bine de ele în 2006, în timpul intervenției israeliene din Liban.

Inamicii fac rău tuturor, așa că micuții strigă acum „Allah akhbar!”

[Pe fundal este arătat Domnul Stâncii, un loc sfânt islamic din Ierusalim]

Voi sunteți scopul și preocuparea (poporului nostru n.r.), lăsați-vă piatra să picure sânge. Pământul vostru este onoarea și mama voastră și lucrurile pământești vin abia în urma lui.

Cartea-mi s-a făcut o piatră. Cu ea, îi resping pe cei ce trădează.

Este la fel de mică (precum băiatul n.r), dar efectul ei e mare. Purifică-te, roagă-te și pornește. Pământul va fi parfumat cu sângele tău. Gravează-ți numele pe porți(le Raiului n.r.).

Eu stau de veghe la (moscheea n.r.) Al-Aqsa! Sunt în slujba ta, Ierusalime! Se poate să fi pierdut vreo lecție, dar dragostea-mi pentru tine este o lecție în sine. Ieși afară prin fiecare tunel, fereastră și ușă, unește-ți piatra cu a mea. Împușcăturile celor răi (evreii n.r.) nu ne sperie.

Iubitul (copil n.r.) și-a îndeplinit dorința, primind răsplata martiriului. (Copilul n.r.) care s-a jertfit pentru a-și mântui țara nu este considerat mort.

Nu putea lipsi evreul cel rău îl ucide pe inocentul copil arab.

Din Irak, cu dragoste pentru cei mici
Un curs de răpire din stradă unde copii mascați și înarmați opresc un bărbat care merge cu bicicleta; antrenamente pentru luarea cu asalt a unei case în vederea capturării celor dinăuntru; instrucțiuni pentru lansarea de mortiere.

Siria Liberă de Assad
În teritoriul controlat de rebeli, un copil își sapă propria groapă, în așteptarea martirajului din lupta cu trupele din armata siriană. Videoclipul a fost publicat ca propagandă pro-jihad, pe 18 noiembrie 2012, și are ca scop recrutarea de luptători sunniți împotriva dușmanilor credinței islamice, adică a lui Assad și a celorlalți eretici alawiți și șiiți, a creștinilor și a evreilor.

Tânăr: Rugăciuni pentru Profetul nostru, Mohamed. Copiii libertății își doresc martiriul de dragul lui Allah. Assalam Alykum, frate.

Copil: Alykum Assalam.

Tânăr: Văd că sapi ceva. Ce sapi acolo?

Copil: Îmi sap propriul mormânt. Cu voia lui Allah, voi deveni martir.

Tânăr: Îi ceri lui Allah să îți acorde martiriul?

Copil: Cu voia lui Allah, se va întâmpla.

Tânăr: Să dea Allah să ai succes. Ai grijă de tine. Aceasta a fost echipa media Al-Nukhba, orașul Deir Al-Zour, 18 noiembrie, 2012.

Următoarea înregistrare este legată tot de războiu civil sirian și a apărut inițial pe un canal pro-Assad, Syria Tube. Probabil a fost preluată de pe vreun canal media al islamiștilor.

Indiferent de originea sa, e destul de clar ce se poate vedea aici: un orfan sirian din Alepp umblă prin oraș împreună cu rebelii islamiști. Ține în mână o armă, strigă „Allahu Akhbar” („Dumnezeu e cel mai mare!”) pentru a-i provoca pe eventualii soldați sirieni, fumează, toate cu încurajarea și ajutorul rebelilor „care luptă pentru libertate”. La o vărstă atât de fragedă, un copil poate fi convins să facă orice. Chiar să decapiteze oameni.

Imaginile următoare sunt tot din Siria „democratică”, finanțată și înarmată de Vest pe modelul de succes Libia-Gaddafi.

Înregistrarea a devenit cunoscută după ce a fost înmânată lui Zaid Benjamin, reporter la Radio Sawa, urmașul Vocii Americii în lumea arabă, de către un comandant rebel din Homs și conține execuția prin decapitare a doi bărbați. Varianta cenzurată care poate fi văzută mai sus a fost publicată de postul sirian de televiziune Sama TV.

Unul dintre ucigași este un copil de 12-14 ani, iar victimele ar fi fost, conform rebelilor, „ofițeri alawiți”. Bărbații au fost omorâți printre strigăte de „Allah Akhbar!” („Allah e mare!”). Poate că tânărul i-ar fi ucis pe amândoi prizonierii dacă s-ar fi arătat mai îndemănatic în folosirea macetei, dar cum nu a reușit să facă o treabă bună, a fost nevoie de intervenția unor camarazi de arme. După execuții, copilul a pozat înarmat lângă cadevrele „alawiților” răpuși.

Loialitate talibană
Nu doar în Siria sunt folosiți copii la decapitarea necredincioșilor, ci și în alte țări unde islamiștii se află în război. Talibanii au fost cei care au dat tonul. În 2007 a apărut o înregistrare cu un copil de 12 ani care l-a lăsat fără cap pe un alt taliban acuzat de trădare. Legat și ținut de mai multe persoane, dintre care două erau femei, bărbatul nu avut nici o șansă.

Talibanii susțin că mortul, Ghulam Nabi, a furnizat Statelor Unite informații care au dus la o lovitură aeriană de pe urma căreia a murit un important comandant taliban. Înregistrarea îl arată pe domnul Nabi, legat la ochi cu un batic în carouri, rostind ceea ce pare a fi o mărturisire a infracțiunii. Copilul, care poartă o jachetă de camuflaj și mânuiește un cuțit mare, îl denunță ca spion și apoi îl decapitează.

Tatăl lui Nabi, care locuiește în Pakistan și a confirmat că fiul său este bărbatul ucis în videoclip, spune că fiul său a fost un loial membru al talibanilor.

Jocuri de copii
Tot în minunatul Afghanistan, copiii se joacă de-a atentatorul sinucigaș și victimele sale.

Micuții paștuni din videoclip încearcă să recreeze un atac terorist. Atentatorul („martirul”) este îmbrăcat în negru. Înainte de a se „martiriza” printre „dușmani”, trece pe la toți ceilalți copii și îi îmbrățișează pentru a-și lua rămas bun. Apoi se apropie de un băiat în alb care pare că imita comportamentul unui membru al forțelor de ordine și se „aruncă” în aer. Alți băieți aruncă nisip peste cei doi pentru a simula momentul exploziei, iar ceilalți se năpustesc pentru a-i privi pe cei care fac pe morții; o atenție deosebită este acordată victimelor.

Videoclipul a fost publicat pe Internet de Ahsan Masood, un tânăr din Waziristan, o regiune tribală din nord-vestul Pakistanului. I s-a părut „haios”. Conform lui Ahsan, acest joc morbid a fost filmat în Afghanistan și i-a fost trimis cu ajutorul unui telefon mobil.

Tabere pentru kamikaze
Dincolo de granița cu Pakistanul, regimul de la Islamabad are de a face cu proprii săi mujahedini. Conform Times Now, 200 de băieți, unii cu vârsta de 6 ani, au fost salvați de forțele de securitate pakistaneze din taberele talibane din valea Swat, o regiună islamistă din Pakistan unde statul pakistanez duce o luptă continu[ pentru a ține zona sub un control minimal. Copiii erau antrenați de islamiști pentru a deveni atentatori sinucigași, bombe vii destinate detonării între soldați sau polițiști. Pentru că erau copii, aveau șanse mai mari să treacă nedetectați de forțele de ordine pakistaneze – cine va bănui niște copii?

Adresat copiilor, videoclipul următor își are originile tot în Pakistan si a fost pregătit pentru a încuraja copiii pakistanezi să devină „martiri”-kamikaze.

„Dacă vei încerca să mă găsești după ce voi fi murit, nu vei găsi niciodată întreg trupul meu, doar bucățele.”

Fascinația „palestiniană” pentru moarte
Cultul morții este prezent și în Israel, în teritoriile locuite de „oropsiții palestinieni”. În această serbare de grădiniță, copiii sunt îmbrăcați aidoma teroriștilor din Hamas. Au în mâini arme de jucărie și chiar imitații ale vestelor cu explozibil pe care le folosesc sinucigașii arabi care se detonează între evrei.

Acel roșu de pe mâinile fetiței de la 04:12 simbolizează, desigur, sângele. Scena nu a fost inventată, ci constituie sărbătorirea unei sălbăticii de la începutul anilor 2000, din orașul Ramallah al Cisiordaniei, când doi soldați israelieni s-au rătăcit și au intrat în zona controlată de „palestinieni”. Arestați și duși la o secție de poliție a Autorității Palestiniene, au sfârșit prin a fi sfâșiați de o hoardă venită să îi omoare. Trupurile le-au fost mutilate și profanate de către mulțimea furioasă. Într-o fotografie rămasă faimoasă, poate fi văzut un „palestinian” care a ieșit la o fereastră a secției de poliție pentru a arăta arabilor rămași afară mâinile sale pline de sânge de evreu.

Linșajul de la Ramallah - semnul victoriei

Linșajul de la Ramallah – semnul victoriei

În cadrul ceremoniei de la gradiniță, filmată mai sus, fetița arabă imită gestul acelui criminal și este cât se poate de încântată.

În sfârșit, din multitudinea de înregistrări cu copii „palestinieni”, am mai ales încă unul. Restul le voi prezenta în alte articole despre „Palestina”, Fatah și Hamas.

Reporter: Vrei să fii martir?
Copil #1: Da.
Reporter: De ce?
Copil #1: Ca să-i omor pe evrei.
Reporter: De ce trag în noi?
Copil #1: Pentru că sunt animale.

Reporter: Ce ții în mână?
Copil #2: O armă.
Reporter: Ce vei face cu ea?
Copil #2: Îi voi împușca pe evrei.

Hamas, o grupare islamică prin excelență, o spune de ceva vreme: „Noi iubim moartea mai mult decât voi iubiți viața”. Asta este chintesența Islamului.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

27 de comentarii

 1. Silvapro
  3 mai 2013

  Pacat ca nu e mai e pe aici prietenul Mikael. Ori i s-ar fi taiat subit pofta de Islam ori s-ar fi bucurat de succesele progresului si inaintarii (in cele doua sensuri) ale Islamismului…

 2. emil borcean
  3 mai 2013

  Știre proaspătă din Gaza Hamaza. Învățământul liceal s-a îmbogățit cu o nouă disciplină, obligatorie pentru toți elevii de sex masculin. În curând va fi introdusă și varianta pentru fete, deci să aplaudăm grija nediscriminatorie față de tineretul gazan hamazan. Mohamed Syam, director general al activităților educaționale din cadrul ministerului învățământului, a descris succint și elocvent scopul noului program școlar: „Scopul este de a-i învăța pe tineri cum să ia decizii și să își asume responsabilitatea de a-și cunoaște îndatoririle și obligațiile” – declarație pentru ziarul The Guardian. Aha, deci e vorba despre lecții de instrucție civică. Admirabil. Acum să lămurim noțiunea de civism gazan hamazan:

  Hamas Forces Schoolchildren Into Terrorist Weapons Training

  In February, we reported Hamas’ plans to open a military school in Gaza to train students in violent ‘jihad’ against Israel. This month, Hamas introduced its new training program in Gazan schools, where for one hour a week terrorists from the Izz al-Din al-Qassam Brigades – Hamas’ military wing – train 16-year-old boys to use Kalashnikov assault rifles and other forms of weaponry.

  The development seems insignificant – until you realize that there is one difference between the two programs. The Hamas military school would be open to a select few students on a voluntary basis. Its new program is now part of the mandatory curriculum for every public school in Gaza, and every male student is required to attend. A program for girls is in the works, said Mohammed Syam, general director of educational activities at Gaza’s Ministry of Education.

  This means that within a few months, terrorist training will be a requirement for every single child in Gaza – at least for those who attend public schools. 37,000 boys are already eligible for the program. While parents are technically entitled to withdraw their sons from the training sessions, such a move would likely raise doubts about their loyalty to the regime, and is therefore unlikely.

  When questioned about the content of the program, Hamas has employed doublespeak to deflect attention from its true purpose. In an interview with the Guardian, Syam claimed that “the aim is to teach students how to make decisions and take responsibility to know their commitments and obligations.” The program did not involve military training, he said, and only one percent of the curriculum is devoted to learning about weapons.

  Syam’s statements directly contradicted a press release published on the interior ministry website and issued in his name. The press release notes that the program will focus on “military exercises, particularly on weapons training and skills training in the field of military confrontation”.

  The Izz al-Din al-Qassam Brigades claims no real weapons are used in the program. But in a video shot at the Gamel Abdul Nasser school near Gaza City and uploaded to Youtube, a Gazan boy fires a live artillery shell at a fake IDF watchtower. At the end of the exercise, the students tear and stomp on the Israeli flag. Mohammed Syam declined to comment on the video.

  In an interview with Al-Jazeera, Ahmed Ibrahim, a new recruit, said: “This course is not about attacking anyone, it’s only about defending ourselves. We are students, not fighters.”

  But fellow students contradicted his claims. Mohammed al-Zaidi, 16, from Gaza City, told Al-Monitor that “it is a great honor for me to participate in the program, during which I will prepare psychologically and physically at the security and military levels to confront the Zionist occupation in any confrontation to come.”

  Zaidi said that he received sports and fitness training as part of the program. But he had also been taught by instructors from the al-Qassam Brigades on basic weapon usage, military skills, and social and psychological training for combat.

  The program appears to have another, more insidious goal. Gazan columnist Mustafa Ibrahim told Al-Monitor that it allows officers to meddle in the behavior and problems of students. “Officers intervene in the education of students in a violent and non-educational way. They punish them — instead of teachers, psychologists and social workers [doing it] — and force harsh physical exercises on those who show up late for the morning schedule.”

  On the surface, Gaza’s schools may appear to be legitimate government-run institutions. But Hamas is slowly taking away control of the schools from their teachers, parents and students, and putting them in the hands of its military wing. What form of state-sponsored coercion will Hamas choose next?

 3. Vlad M.
  3 mai 2013

  Minciuni imperialisto-sioniste. Unde e Nora Fab cand ai nevoie de ea?

 4. Solstice
  3 mai 2013

  Hezbollah nu urmărește doar să își asigure sprijinul tinerelor generații, ci și să pregătească grupuri de adolescenți pe care să îi martirizeze în folosul cauzei

  Hezbollah este cu un picior in groapa iar conflictul sirian le va fi mormantul.
  Nu mai au ce sa pregateasca, puterea politica au pierdut-o, sprijinul popular s-a dus si el iar din ce in ce mai multi shiiti se intreaba ce va urma daca pica Assad, avand in vedere ca au ucis in Siria iar sunniti nu-i vor ierta.

  Conflictul sirian nu seamana nici pe departe cu descrierea facuta.
  Este cu mult mai complex, nu se rezuma dar unul care opune alawiti si (crestinii – George Sabra adica conducatorul opozitiei siriene fiind crestin) contra sunnitilor.
  In primul rand reprezinta o revolta a maselor populare impotriva unei dictaturi care dureaza de mai mult de 43 de ani.
  La acest nivel se regasesc elemente ce caracterizeaza toate revoltele populare facute in scopul inlocuirii unui regim despotic cu un regim democratic.

  In al doilea rand confruntarea este intre cei pro arabi si pro iranieni, ca urmare a hegemoniei agresive a iranului in state populate de arabi precum iraq,siria si liban, rezultand ceea ce Bush a definit ca fiind o axa a raului.
  La acest nivel se regasesc elemente religioase ce tin de schisma dintre sunniti si shiiti, caz in care putem considera conflictul ca fiind sectar.

  In al treilea rand, conflictul sirian genereaza si efecte internationale, care reasambleaza situatii intalnite in razboiul rece, cand ex URSS si China in calitatea lor de state socialiste blocau Consiliul de Securitate prin exercitarea dreptului de veto pentru a-l impiedica sa intervina in statele in care acestea aveau interese politicie, sociale, militare ori de alta natura.

  In al patrulea rand conflictul sirian este un conflict al teroristilor islamici.
  Astfel al nousra front, organizatie radicala a salafitilor care s-a inspirat si afiliat cu al qaeda ori elemente ale fratiei musulmane lupta contra organizatiei teroriste hezbollah ce apartine extremistilor shiiti si a militiei personale alawite a lui bashar.

  Iar in ultimul rand conflictul genereaza efecte in statele vecine.
  Iranul a investit o groaza de bani in ajutorarea lui Bashar ceea ce a dus la destabilizarea economiei si la cresterea numarului celor care sunt si mai nemultumiti de politica regimului ayatolah.
  Succesul revolutiei siriene si caderea lui Assad va cataliza energiile populare ce mocnesc in iran pentru inlaturarea unui regim la fel de tiranic.

  Solstice

 5. Vlad M.
  3 mai 2013

  Solstice, observ ca nu ti-ai pierdut nici un pic din optimism. Esti la fel de realista ca ultima oara cand am vorbit. Adica deloc. ????

  Hezbollah este cu un picior in groapa iar conflictul sirian le va fi mormantul.
  Nu mai au ce sa pregateasca, puterea politica au pierdut-o, sprijinul popular s-a dus si el iar din ce in ce mai multi shiiti se intreaba ce va urma daca pica Assad, avand in vedere ca au ucis in Siria iar sunniti nu-i vor ierta.

  Te contrazici singura. Spui ca Hezbollah nu are putere politica si a pierdut sprijinul politic, apoi afirmi ca siitii se tem de sunniti. Pai daca siitii se tem de sunniti, este limpede ca lumina zilei ca vor ramane alaturi de Hezbollah.

  Conflictul sirian nu seamana nici pe departe cu descrierea facuta.
  Este cu mult mai complex, nu se rezuma dar unul care opune alawiti si (crestinii – George Sabra adica conducatorul opozitiei siriene fiind crestin) contra sunnitilor.

  Nu am facut nici o descriere a conflictului sirian. In schimb, am observat ca jihadistii sunniti au venit in Siria pentru a scapa si de Assad, si de alawiti, si de siiti, si de crestini, si de evrei. Ce faci tu cu aceasta informatie nu mai este problema mea. Cat despre George Sabra, comunistul, a se slabi. Numai un idiot sau un vandut musulmanilor ar putea sa stea alaturi de islamisti.

  In al doilea rand confruntarea este intre cei pro arabi si pro iranieni, ca urmare a hegemoniei agresive a iranului in state populate de arabi precum iraq,siria si liban, rezultand ceea ce Bush a definit ca fiind o axa a raului.

  Pot sa te intreb ce legatura are afirmatia lui Bush cu faptul ca acest conflict religios, odata inceput, va transforma Siria intr-un Irak?

  Succesul revolutiei siriene si caderea lui Assad va cataliza energiile populare ce mocnesc in iran pentru inlaturarea unui regim la fel de tiranic.

  Viseaza in continuare. ???? Caderea lui Assad va „cataliza energiile populare” pentru a inlocui o dictatura cu o nebunie. In ceea ce priveste Iranul, nici o sansa. Si apoi nu ma porni ca acum imi aduc aminte ce specimen era si liderul opozitiei iraniene. ????

 6. Solstice
  3 mai 2013

  Solstice, observ ca nu ti-ai pierdut nici un pic din optimism. Esti la fel de realista ca ultima oara cand am vorbit. Adica deloc
  Dap…insa diferenta dintre noi doi este ca eu impartasesc un realism de la fata locului ????

  Te contrazici singura. Spui ca Hezbollah nu are putere politica si a pierdut sprijinul politic, apoi afirmi ca siitii se tem de sunniti. Pai daca siitii se tem de sunniti, este limpede ca lumina zilei ca vor ramane alaturi de Hezbollah.

  Precum a ramas Atanase Stanculescu alaturi de cuplul Ceausescu, desi schiopata.
  Asa-i ma contrazic.

  Pot sa te intreb ce legatura are afirmatia lui Bush cu faptul ca acest conflict religios, odata inceput, va transforma Siria intr-un Irak?

  Are, insa avand in vedere ca ai fost nepoliticos nu-ti mai spun
  Desi fac predictii bune
  Anul trecut am facut o previziune ca Israelul va reula relatiile cu Turcia.
  Iti poate confirma Corneliu.
  S-a indeplinit.
  Cu stima,
  Solstice

 7. Solstice
  3 mai 2013

  jihadistii sunniti au venit in Siria pentru a scapa si de Assad, si de alawiti, si de siiti, si de crestini, si de evrei.

  Sunt evrei in Siria?….ma indoiesc.
  Vorbim dupa ce incepe revolta in Iran
  Adica curand ????

 8. Bogdan Calehari
  3 mai 2013

  Solstice
  Inca din martie 2012, spuneam ca fatwa data de Ibn Taymyyah va fi indeplinita de exemplara coalitie Occident – Liga Araba – Al Qaeda:
  http://inliniedreapta.net/siri…..mocratiei/ ; nu mai e mult!
  Fara discutie Hezbollah si Iranul vor iesi sifonate, pozitiile lor in Liban si Siria fiind puternic afectate. Dar de aici si pana la: „Succesul revolutiei siriene si caderea lui Assad va cataliza energiile populare ce mocnesc in iran pentru inlaturarea unui regim la fel de tiranic.” – e cale lunga, lunga de tot. Sa nu ne confundam dorintele cu realitatea. Si o intrebare – despre care revolutie siriana vorbiti?

 9. emil borcean
  3 mai 2013

  Salut Solstice. Deci esti la fata locului? This is a big deal, if true. If you’ve been indeed in Syria during the past couple of years, please contact me through the Contact page, and let me know if you would be inclined to write for ILD an article about what you’ve witnessed and went through yourself.

 10. emil borcean
  3 mai 2013

  Solstice. Nu impartasesc optimismul tau fata de Siria si Iran, dar ma intereseaza argumentele tale. Poti sa elaborezi?

 11. Vlad M.
  3 mai 2013

  insa diferenta dintre noi doi este ca eu impartasesc un realism de la fata locului ????

  Halal realism de la fata locului. ????

  Syrian rebels: „We have a big fight against the Jews ahead of us”

  The results of Saudi Arabia’s tireless efforts were on display in Al-Midan, a suburb in southern Damascus where I recently interviewed rebel fighters. Mateen, a fighter who claimed to have traveled from Afghanistan, shared his ideas for Syria’s future after ridding it of the Assad dynasty.

  „We have to build a society of respect and brotherhood in accordance with the Prophet’s commandments,” he told me in Urdu. „We will treat non-Muslims kindly, but we have a big fight against the Jews ahead of us. We will take that up, God willing.” This manifesto for the future was identical – almost word for word – to what Yahya Mujahid, a senior leader of the Lashkar-e-Taiba, the Pakistan-based outfit charged with carrying out the Mumbai attacks in November 2008, told me in Lahore in 2009: that the LeT would take up the „fight” with the Jews after „liberating” Kashmir from Indian rule. One was a Kashmiri, the other a Pashtun; neither had met a Jew in his life. But both were united by a deep hatred, completely alien to their richly syncretic native cultures, exported by a distant Wahhabi monarchy that has suffused countless young minds in Islamic seminaries across South Asia with a fervor for jihad against non-Muslims.

  „Once we liberate Syria from the corrupt ones, we will be stronger against the Jews”

  Lieutenant Hassan is blunt about the chances for a rapprochement between Israel and the rebels. “Don’t let the Zionists think that after the regime will be changed we will put down our swords. The Golan and the Zionist state are still considered Dar al Harb (war zone). Once we liberate Syria from the corrupt ones, we will be stronger against the Jews.

  Eu am aflat si nu-s „la fata locului”. Tu nu.

 12. Vlad M.
  3 mai 2013

  Solstice

  Anul trecut am facut o previziune ca Israelul va reula relatiile cu Turcia.

  Erdogan at UN: Israel must apologize for flotilla deaths
  Netanyahu apologizes to Turkey over Gaza flotilla

  Bennett says Erdogan is making Israel regret its flotilla apology

  Erdogan has consistently and sometimes vehemently opposed Israel in the international arena. Late last month, he compared Zionism to anti-Semitism and other “war crimes,” precipitating a torrent of criticism from Israel and the international community.

  On Tuesday, Erdogan outlined Turkey’s conditions for full normalization with Israel. In addition to an apology over the Marmara episode and compensation to the victims, Turkey was also insisting that Israel lift its naval blockage of Gaza, he told lawmakers in the Turkish parliament.

  Crowning Erdogan as the New King of Islamists

  Erdogan is extending his time in the spotlight by demanding that Israel pay $1 million to each of the nine casualties’ families, ten times the amount Israel has offered. He isn’t yet dropping his case against the Israeli generals involved in the raid, nor is he fully restoring diplomatic ties with Israel. And he’s announced that he will visit the Hamas-controlled Gaza Strip in what is a thinly-concealed victory lap.

  […]

  Erdogan has said that Hamas is a “resistance” group, not a terrorist group. He has won the admiration of Hamas leader Khaled Mashaal, who said, “Turkey’s support for the people of Syria and Palestine is unforgettable. My brother Erdogan, thank goodness God gave you so much. And you deserve it. You are also a leader in the Muslim world.”

  […]

  Erdogan recently said that “Islamophobia” and Zionism are crimes against humanity on par with fascism and anti-Semitism. He also called Israel a “terrorist state” during the latest round of fighting with Hamas. This rhetoric isn’t as inflammatory as Iran’s pledges to wipe Israel off the map, but the point is the same. A “terrorist state” should not exist, nor does a philosophy that is equivalent to fascism.

  The Turkish government has adopted the Muslim Brotherhood doctrine of “gradualism.” As the ruling AKP party is strengthened, it has more room to implement its Islamist agenda.

  Ce a facut Netanyahu se cheama supunere, a cedat in fata talharului cel mai puternic. Daca numesti aceasta ploconire reluarea relatiilor, atunci cred ca este limpede ca nu facem parte din aceeasi realitate.

  Vorbim dupa ce incepe revolta in Iran
  Adica curand

  Vorbim cand vrei tu, dar o revolta in Iran nu inseamna ca apare democratia liberala in Iran, dupa cum nici revoltele „maselor populare” din Tunisia, Egipt si Libia nu au adus democratie liberala.

 13. Bogdan Calehari
  3 mai 2013

  Cand esti pe un munte nu-ti poti da seama cat e de inalt! Curios, si doar esti la fata locului ????

 14. Vlad M.
  3 mai 2013

  Solstice, uite alti baieti „de la fata locului”, din Raqqa.

  Khaibar, Khaibar, o, evrei! Armata lui Mahomed vine dupa voi!

  Mai poveste-ne putin despre „masele populare” care vor scapa Siria de dictatura si o vor transforma in tara libera. Libera de „ateism”, eretici musulmani si crestini, pregatita pentru lupta cu evreii. Doar s-a intors armata lui Mahomed, „Allah Akhbar!”

 15. Silvapro
  3 mai 2013

  Solstice:
  jihadistii sunniti au venit in Siria pentru a scapa si de Assad, si de alawiti, si de siiti, si de crestini, si de evrei.

  Sunt evrei in Siria?….ma indoiesc.

  Nu, nu sint evrei in Siria, dar jihadistii de pretutindeni vor sa extermineze evreii din Israel.

  Dar discutia era interesanta, nu disparea din nou!
  Si sper sa-l contactezi pe Emil, cu legatura sau fara lgatura cu articolul pe care ti-l solicita.

 16. Corneliu
  3 mai 2013

  Solstice, ma bucur mult sa te revad aici. Crede-ma ca e mult mai bine decat in subsolul pestilentiar de pe Softmedia.
  In legatura cu ce afirmi, iti apreciez mult optimismul incurabil si cunoasterea exceptionala a detaliilor de la fata locului.
  Permite-mi sa nu fiu de acord totusi cu optimismul legat de temenelele lui Bibi, care m-au scarbit cand am auzit de ele. Le-a facut desigur ca nu de teama huliganului Erduan (asa il scriu, fonetic), ci la insistentele americanilor care au nevoie de liniste intre aliatii lor in repriza siriano-iraniana. Dar ofensele huliganului au continuat si le cunosti bine. Mai mult, in acest cartier dominat de huliganism, orice cedare este interpretata ca un semn de slabiciune, nu ca un pas intr-o evolutie civilizata si nu face decat sa invite alte presiuni. Daca ar fi altfel, pacea ar fi domnit de mult.
  Si sa nu uitam ca orice ar fi, idealul distrugerii Israelului nu a suferit nici cea mai mica stirbire. Pana si asazisa „flexibilizare” a planului saudit de pace cu Israelul obtinuta de Kerry si laudata atata de media infantila si bine cumparata, ascunde ramanerea in picioare a celorlaltor conditii ale planului, care echivaleaza cu utopia lichidarii pasnice, consimtite prin acord a Israelului.
  Singurul loc care are sanse reale sa iasa cumva bine din actuala situatie cred ca e Libanul, spre lauda prietenilor tai si dece nu, si a ta.

 17. Solstice
  3 mai 2013

  Cand esti pe un munte nu-ti poti da seama cat e de inalt! Curios, si doar esti la fata locului
  Nu toti suntem la fel de inteligenti, extra dotati precum esti tu…ce sa facem…
  Solstice, uite alti baieti „de la fata locului”, din Raqqa.
  Salafiti..i-am mentionat deja, al nousra front, nimic suprinzator in declaratiile lor.
  Multe sforaituri, acuzati de opozitia siriana pentru ca incearca sa deturneze revolutia lor.
  Cel care vorbeste nu este sirian, are alt accent.
  Totusi imi poti spune numele lui,sunt doar curioasa…..:)

  Le: Corneliu, ma bucur ca esti bine.
  Bibi este un tip destept, nu-l subestimati.
  Ce a facut Netanyahu se cheama supunere, a cedat in fata talharului cel mai puternic
  Ma bucur ca Israelul a avut intotdeauna in fruntea guvernului oameni care gandesc miscarile politice pe termen lung.
  Netanyahu nu s-a supus, de aceea el este PM si nu blogger:)

 18. Costin Andrieş
  3 mai 2013

  De ce trebuie sa mergem la Raqqa cind fata locului e si aici?

 19. Corneliu
  3 mai 2013

  @ Observator:

  Si inca ceva: armatele islamice au reguli stricte in ducerea razboiului;una dintre ele este interdictia de a ataca persoane civile si ne inarmate;daca nu credeti osteniti-va si informativa;ce a facut timur tsarnaev NU e conform cu islamul. nu aveti decat sa dati cu mine de pamant pt ca incerc sa fiu obiectiv;au ei musulmanii pacatele lor,dar a omora copii nu e unul permis de islam.

  Observatorule, ma refer numai la perla asta, pentru ca realmente nu am timp si de celelalte prostii ale tale.
  Pai abia ma stapanesc sa nu ma rostogolesc de ras ca unul dintre emoticoanele bine cunoscute.
  Uita-te in prezent numai la ce se intampla in Siria. Atat armata cat si rebelii sunt practic cu totii musulmani. Si casapesc acolo intr-o veselie cartiere intregi, orase intregi, pun civili la margine de sant si-i impusca in ceafa, iar curajosii luptatori isi rezerva placerea de a-si satisface bucuriile animalice taindu-le gaturile si simtindu-i cum zvacnesc in timp ce sangele erupe din arterele taiate. Pana acum au fost ucisi acolo cel putin 100.000 de oameni (sunt aprecieri mult mai mari), majoritatea civili.
  Autodenumitele „armate de eliberare” de tot felul, majoritatea musulmane se disting si ele prin cruzimea animalica fata de populatiile partii adverse.
  Despre Liban a scris Solstice, a carei familie din partea mamei a fost aproape exterminata de catre niste „armate de rezistenta” de un fel sau altul.
  In Sudan, armata impreuna cu triburile inarmate au exterminat sute de mii de oameni. Unii dintre cei scapati si-au gasit adapost, pe vremea cat se mai putea, chiar in inima „dusmanului sionist” pe care-l spurca toata lumea.
  Cat priveste crimele asupra israelienilor, ele cuprind mii de civili care au fost asasinati de catre membrii inarmati ai OEP si Hamas, organizatii cu „armate” proprii, actionand explicit in numele Islamului, asa cum il inteleg ei.
  Despre ce vorbesti atunci? Incearca sa te trezesti din mahmureala…

 20. Solstice
  3 mai 2013

  @Observator
  Si inca ceva: armatele islamice au reguli stricte in ducerea razboiului;una dintre ele este interdictia de a ataca persoane civile si ne inarmate;daca nu credeti osteniti-va si informativa;ce a facut timur tsarnaev NU e conform cu islamul. nu aveti decat sa dati cu mine de pamant pt ca incerc sa fiu obiectiv;au ei musulmanii pacatele lor,dar a omora copii nu e unul permis de islam.

  In completarea a ce a spus Corneliu.
  Este perfect legala permisiunea de a extermina nemusulmanii
  Mohammad cu mana lui a facut asta cand a exterminat intregul trib evreiesc din Medina, banu qurayza, in conditiile in care acel trib i-a fost aliat, adica l-au ajutat sa sape santul de aparare [idee a evreilor], l-au imprumutat cu arme si nu i-au lasat pe maekkani sa treaca prin oaza lor ca sa-i atace din spate pe musulmanii lui mohammad.
  Cand mohammad a invins in loc de multumesc s-a dus peste tribul evreiesc si l-a exterminat.
  Cu o singura exceptie, pe frumoasa tribului pe care a vrut-o de nevasta in conditiile in care-i omorase familia si sotul.
  Deci intrebarea este tu de ce nu te documentezi inainte?
  Solstice

 21. Bogdan Calehari
  3 mai 2013

  Deci intrebarea este tu de ce nu te documentezi inainte? Raspund eu, deoarece el n-o mai poate face – pentru ca este musulman ????

 22. John Galt
  3 mai 2013

  http://rapcea.ro/2013/05/05/hristos-a-inviat/

  Chestia asta mă umple de o furie rece, ucigașă, la adresa celor ce dau astfel de ordine (de a se da exemple ! căci în cazul de față, asta a fost), cât și împotriva cozilor de topor (butoanelor) din Justiție. Eu aș institui o regulă, ca nici un judecător de penal să nu poată judeca nici cel mai banal dosar, și să nu poată da condamnări cu închisoarea până când nu “gustă” el însuși din “remediul” pe care îl oferă celor pe care îi judecă.

  Si asta pentru ca o judecatoare a decis arestarea unei loaze care era copilul unui prieten de-al lui, chiar inaintea sarbatorilor de Pasti (Rapcea n-a zis pentru ce motiv insa tare imi e ca nu a fost pentru un fleac).

  Ps: omul asta e avocat..

 23. Vlad M.
  3 mai 2013

  De ce te mira? Rapcea asta e legionar, daca-mi aduc bine aminte.

 24. Costin Andrieş
  3 mai 2013

  Rapcea e organizatorul evenimentului de la comentariul 18. ascultati-l acolo. a condus noua dreapta o perioada, s-a retras, si citeva zile mai tirziu striga in Piata Revolutiei ca cei care condus Romania sint de extrema dreapta, rasisti etc. Intre timp s-a reprofilat „drepturile imigrantilor”. Nu mai e legionar, e hipster. Fost membru MISA, adept al urinoterapiei (bea pipi), e o combinatie intre Remus Cernea, Bivolaru, Vadim Tudor, Claudiu Craciun si Vasile Ernu.

 25. Alex Pop
  3 mai 2013

  Sickening… N-as putea intelege ca un om normal sa poata privi aceste clipuri fara sa i se faca rau. Si sa nu simta greata fata de timpitii care inca mai cred ca Islamul este religia pacii.

 26. Corneliu
  3 mai 2013

  Exprimarile pe linia cultului mortii, din partea descreieratilor islamisti, se inmultesc in progresie geometrica in ultimele zile.
  Iar in confruntarea Israelului cu armata terorista din Gaza, pe langa exprimarile curente, apare si ideea ca cu cat Hamasul are mai multi morti, inclusiv civilii ucisi pe post de scuturi vii, cu atat victoria e mai mare.

  Vreau sa sper ca Hamasul va ajunge la o victorie totala, inshallah, dupa aceasta definitie, in ipoteza ca nu va fi salvat de la extinctie prin eforturile disperate pe care Obama le face in prezent in acest scop.

 27. Iată că sunt „echidistanți”. Se rezolvă între ei. Hamas has executed more than 30 suspected collaborators in the Gaza Strip over the past few days, a Palestinian news agency reported on Monday
  http://www.timesofisrael.com/h…..h-israel/#!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian