FUNDATIA IOAN BARBUS

Koward Krugman şi Cristian Tudor (Pop)Lumânăr-escu

Pe partea cealaltă a Atlanticului

Michelle Malkin i-a găsit o poreclă lui Paul Krugman care sună frumos în engleză: Koward Krugman. Cadenţa KK sună bine şi în româneşte, i-ar place cu siguranţă şi lui Călin Popescu-Tăriceanu, un mare admirator al său din Alianţa Socialistă USL, a cărui mână spartă cu banii ţării ne-a adus acordurile de monitorizare cu Banca Mondială, Fondul Mondial Internaţional şi Banca Europeană. Când n-a mai călărit pe Harley-Davidson, Tăriceanu s-a apucat de alpinism căţărându-se în Olimpul teoriei keynesiene slujită de KK şi ne-a ţinut predici despre soluţiile ieşirii din criza pe care a provocat-o. Michelle Malkin îl numeşte pe bună dreptate laş – coward – pe Krugman deoarece acesta a blocat comentariile la postarea sa mizerabilă din New York Times-ul de ieri. Dar Tăriceanu îl apreciază pe KK nu numai pentru idei ci şi pentru motto-ul sub care scrie: Conştiinţa unui Liberal. Că vorb-aia, cine se aseamănă se adună sub umbrela unui cuvânt, cum zice un proverb şi un bileţel de pe Dâmboviţa…


Koward Krugman

Un panseu de ieri de-al lui Koward Krugman:

„Memoria lui 9/11 a fost otrăvită irevocabil; a devenit o ocazie de ruşinare. Iar în adâncul inimii, naţiunea ştie asta.”

Moartea lor spre binele nostru – zice Cristian Tudor Lumânărescu

De când i-au ruginit şi i se blochează rotiţele cărora nu li s-a mai făcut mentenanţă de la mineriadele pe care le-a lăudat, Cristian Tudor Popescu îşi lansează panseurile aşa cum viţa-de-vie îşi aruncă vrejii în toate direcţiile, inclusiv în jos, sub imboldul aprecierii maxime pe care o da instinctului de tarabă şi de talcioc. În rezumat, iată ce a declarat la Realitatea TV fostul crucişător devenit plută putredă de Dâmboviţa:

– că românii sunt cei mai îndrituiţi să aprindă lumânări de 11 septembrie pentru că atacurile islamiste din Statele Unite ale Americii ne-au „băgat în cărţile” NATO şi Uniunea Europeană. Pe scurt: fiţi mulţumiţi români că islamiştii au atacat SUA şi au omorât americani, a fost o ocazie bună!

Comun pentru KKrugman şi CVT- Lumânărescu: nu există cântar şi sistem de greutăţi care să măsoare mizeria morală.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian