FUNDATIA IOAN BARBUS

Koward Krugman şi Cristian Tudor (Pop)Lumânăr-escu

Pe partea cealaltă a Atlanticului

Michelle Malkin i-a găsit o poreclă lui Paul Krugman care sună frumos în engleză: Koward Krugman. Cadenţa KK sună bine şi în româneşte, i-ar place cu siguranţă şi lui Călin Popescu-Tăriceanu, un mare admirator al său din Alianţa Socialistă USL, a cărui mână spartă cu banii ţării ne-a adus acordurile de monitorizare cu Banca Mondială, Fondul Mondial Internaţional şi Banca Europeană. Când n-a mai călărit pe Harley-Davidson, Tăriceanu s-a apucat de alpinism căţărându-se în Olimpul teoriei keynesiene slujită de KK şi ne-a ţinut predici despre soluţiile ieşirii din criza pe care a provocat-o. Michelle Malkin îl numeşte pe bună dreptate laş – coward – pe Krugman deoarece acesta a blocat comentariile la postarea sa mizerabilă din New York Times-ul de ieri. Dar Tăriceanu îl apreciază pe KK nu numai pentru idei ci şi pentru motto-ul sub care scrie: Conştiinţa unui Liberal. Că vorb-aia, cine se aseamănă se adună sub umbrela unui cuvânt, cum zice un proverb şi un bileţel de pe Dâmboviţa…


Koward Krugman

Un panseu de ieri de-al lui Koward Krugman:

„Memoria lui 9/11 a fost otrăvită irevocabil; a devenit o ocazie de ruşinare. Iar în adâncul inimii, naţiunea ştie asta.”

Moartea lor spre binele nostru – zice Cristian Tudor Lumânărescu

De când i-au ruginit şi i se blochează rotiţele cărora nu li s-a mai făcut mentenanţă de la mineriadele pe care le-a lăudat, Cristian Tudor Popescu îşi lansează panseurile aşa cum viţa-de-vie îşi aruncă vrejii în toate direcţiile, inclusiv în jos, sub imboldul aprecierii maxime pe care o da instinctului de tarabă şi de talcioc. În rezumat, iată ce a declarat la Realitatea TV fostul crucişător devenit plută putredă de Dâmboviţa:

– că românii sunt cei mai îndrituiţi să aprindă lumânări de 11 septembrie pentru că atacurile islamiste din Statele Unite ale Americii ne-au „băgat în cărţile” NATO şi Uniunea Europeană. Pe scurt: fiţi mulţumiţi români că islamiştii au atacat SUA şi au omorât americani, a fost o ocazie bună!

Comun pentru KKrugman şi CVT- Lumânărescu: nu există cântar şi sistem de greutăţi care să măsoare mizeria morală.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi