FUNDATIA IOAN BARBUS

La Distilerie şi în High Park

Fotografii din două locuri în Toronto unde îţi poţi petrece toată vara.

Distilerie

Acrobat Back Alley Grand Victorian Don’t mess with me Ciao baby I’ll take care of you Marie Antoinette Marie Antoinette Mill Street Brewery Nobody’s Patio Be my sock friend Let me show you how to play Tall Rider Tower on wood Siesta of an old building

High Park
Acuma, High Park nu arată deloc ca în fotografiile de mai jos. Este încîntător, dar orice parc devine banal în poze. Însă, în timp ce le procesam, ascultam Black Sabbath. Am obţinut cu totul alt parc.

Fairies wear boots Changes Looking for today Paranoid Laguna Sunrise

[xspf]_start(‘black_sabbath’)[/xspf]

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

4 comentarii

 1. Imperialistu'
  3 august 2008

  M-am uitat la poze, mai de dimineata. Foarte tari, Emil, felicitari. Asa stiu si eu pe unde sa dau daca ajung pe acolo. Macar ca sa ma laud ca „am fost acolo, unde au fost facute pozele alea faine puse de Emil”. Felicitari si pentru Black Sabbath. Do you Metallica? ????

 2. costin
  3 august 2008

  faine pozele, faine editarile. da’ de ce nu mai faci tu Garcon, o cafea si presa! ? Puneai muzica faina ????

 3. emil
  3 august 2008

  Imperialistu’, costin, scuzati-ma pentru intirziere. Ma bucur ca va plac pozele. Daca veniti vreodata pe aici, sinteti bineveniti la mine. O sa mai scot din arhiva mea… cred ca data viitoare va urma un set foto din Bucuresti. Mai ales portrete, sau oricum, poze in care povestea e spusa de instantanee umane.

  Stiu de Metallica, nu ma omor dupa ei, dar nici nu imi displac. In materie de metal & hard rock am ramas la ‘bunici’. Ai ascultat ceva de Budgie, sau iti zice ceva numele asta? Alti bunici, galezi, meseriasi de inceput de ani 70 si nu neaparat originali in stil, insa din primul val de intemeietori de gen. Good stuff.

  Costin, aici o sa iti raspund la comentariul pe care l-ai lasat la una din postarile garsonului, si pe care l-am citit cu placere. Oneida are o radacina adinc infipta in Krautrock. Asta m-a si intrigat la ei. Au o vitalitate extraordinara, experimenteaza cu si sintetizeaza o sumedenie de influente intr-o expresie proprie si plina de viata. „Lust for life”, e un album de Iggy Pop de prin ’76. Nici o legatura muzicala sau de alt gen cu Oneida, dar ca deviza li se potriveste bine si acestor new-yorkezi aventurosi. O sa-l caut pe garson prin bucatarie. Mi-a lasat toate vasele nespalate, pun eu mina pe el.

 4. Schwarzmann Skinski
  3 august 2008

  Dumnezeule, Paranoid este excepţională! ???? Acum că revine toamna şi copacii redevin roşii, ca aceia din ultima poză, devin şi eu paranoic. Simt că e o conspiraţie a naturii la mijloc. Netrebnica de Demeter în loc să ne păstreze fericiţi păstrând natura verde, fuge în căutarea fiicei totul devenind roşu, maron şi gălbui. Natură gâtuită, oameni gâtuiţi – gălbui. Câh!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian