FUNDATIA IOAN BARBUS

Libertatea de exprimare în Canada. Interviu Mark Steyn

Continuare la articolul anterior.

Mark Steyn e stabilit în New Hampshire, dar fiind nativ canadian şi mai ales deoarece articolul său din Maclean’s a fost catalistul reclamaţiei de islamofobie înaintată la Comisia Canadiană a Drepturilor Omului (CHRC), luna mai a petrecut-o mai mult în Ontario, invitat la o serie de emisiuni tv şi radio. A doua astfel de apariţie ca nivel de interes (cea mai interesantă şi oarecum apogeului turneului său mediatic prin provinica canadiană urmează în postarea viitoare) a avut loc la începutul lunii mai. Mark Steyn are ocazia să vorbească pe larg despre cartea sa, propria viaţă şi, bineînţeles, despre procesul în care este implicat.

Mark Steyn la emisiunea Michael Coren din 8 mai 2008

Partea 1Partea 2Partea 3Partea 4Partea 5


… şi un supliment:

Despre multiculturalism – iunie 2007, la o conferinţă sponsorizată de American Freedom Alliance.Conversaţii cu istoria — martie 2007, emisiune realizată de Harry Kreisler de la Universitatea din Berkeley, California. Al doilea invitat este profesorul de Istorie şi Drept Thomas Barnes, de la UC Berkeley. Este un video mai lung, de 55 de minute, în care Mark Steyn vorbeşte în detaliu despre relaţiile Occidentului cu lumea islamică şi despre cartea sa, America Alone. Dar la început, despre sine şi perioada sa formativă.Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

4 comentarii

 1. costin
  31 mai 2008

  Geert Wilders, producatorul Fitna, a fost in Danemrca sa se intalneasca cu Partidul Popular, partidul anti imigratie, pro liberate de exprimare si piata libera din Danemrca. Acesta este discursul care l-a tinut.

 2. Emil, din ce cauză nu mi se încarcă îregistrările?

 3. emil
  31 mai 2008

  Skinski, ai dreptate… fir-ar !@&!!* sa fie. L-au scos de pe YouTube. Putintica rabdare, o sa incerc sa gasesc interviul in alta parte.

 4. emil
  31 mai 2008

  Skinski, oricine. Am inlocuit inregistrarea Mark Steyn la emisiunea Michael Coren cu alte doua clipuri, la fel de interesante, in care Steyn vorbeste despre aceleasi subiecte. Din pacate, nici masa rotunda despre libertatea de exprimare in Canada – tot o emisiune Michael Coren – nu se mai afla pe YouTube sau alte surse video online. Pe aceasta nu o pot inlocui cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian