FUNDATIA IOAN BARBUS

Mark Steyn despre sfârşitul Europei, la DR2 TV

Europa aşa cum o ştim va dispărea în următoarea jumătate de secol. Milioanele de imigranţi musulmani şi urmaşii lor vor cuceri aproape întrecul continent. Această previziune sumbră îi aparţine lui Mark Steyn, scriitor, jurnalist şi polemist canadian. Astăzi se află în Copenhaga pentru a primi de la Free Press Society premiul Safo, înmânat pentru părerile sale, cum ar fi acestea exprimate pe postul american FOX TV în 2007 cu privire la evoluţia unor ţări europene precum Regatul Unit şi Franţa.

[clip de pe FOX News]

Free Press Society acordă premiul Safo pentru merite jurnaliste dublate de curaj şi atitudine necompromiţătoare. Printre câştigători se află Flemming Rose, editorul cultural al Jyllands-Posten (prima care a publicat caricaturile lui Mahomed) şi Kurt Westergaard, creatorul caricaturilor lui Mahomed.

[Interviul cu Mark Steyn]

Trebuie să adăugăm că premiul este înmânat împreună cu 20.000 DKK [aproximativ 3.500$] şi o sculptură a poetesei Safo care este, conform Free Press Society, un simbol al căutării neconveţionale a libertăţii şi a valorizării egale a fiinţelor umane.

Transformarea populaţiei continentale a început de câteva decenii, sub atenta supraveghere a elitelor sinucigaşe ale Europei, şi se pregăteşte să intre în faza finală. Sporul natural al naţiunilor europene a scăzut tot mai mult, ajungând să fie, în cele mai multe cazuri, negativ. Concomitent, toate barierele împotriva imigraţiei, ilegale sau nu, au fost ridicate progresiv, permiţându-se unor grupuri tot mai mare de străini să intre în Europa. Oponenţii graniţelor deschise au fost reduşi la tăcere graţie terorismului intelectual. Urmările sunt deja vizibile.

Modelul social european al statului asistenţial (numit eufemistic al bunăstării) nu mai este viabil. Un număr tot mai mic de contribuabili trebuie să susţină o populaţie tot mai îmbătrânită şi nici măcar creşterea constantă a taxelor nu oferă vreo speranţă pe termen lung adepţilor welfare state. A devenit matematic imposibil. Cât despre soluţia imigraţionistă (a înlocuirii populaţiei naţionale cu imigranţi din afara Europei), putem spune răspicat că s-a dovedit un dezastru. Nu numai că imigranţii nu au reuşit să înlocuiască, numeric ori calitativ, contribuţia populaţiei băştinaşe la economia naţională, dar foarte mulţi dintre ei au sfârşit prin a se adaugă lungii liste ai celor asistaţi de către stat. Mai grav, imigraţia extraeuropeană a creat în pe continent adevărate ghetouri unde legea şi valorile naţionale nu mai sunt respectate. În multe cartiere din Franţa, M. Britanie, Olanda, Germania, Suedia etc. a devenit un act de curaj să te plimbi pe stradă (cu atât mai mult dacă eşti femeie). Nu mai eşti în siguranţă. Nu mai eşti nici măcar acasă.

Europa social-democrată şi multiculturală se apropie cu paşi repezi de propriul ei stârşit şi rămâne de văzut ce se va alege de urmaşii neomarxiştilor şi inconşienţilor care au deschis porţile cetăţii pentru a permite năvălirea barbarilor.

Notă: Fragmentul de mai sus este o traducere în română a prezentării daneze transpuse în engleză de Anne-Kit Perth pentru Gates of Vienna.

Vlad M.

Vlad M.

102 comentarii

 1. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Muslim boom in France: more mosques, fewer churches

  n Franta au fost construite mai multe moschei n ultimii 30 de ani dect biserici catolice n ultimul secol. Publicatia saptamnala Alba a dezvaluit aceste statistic indicnd o explozie islamica n natiunea considerata istoriceste „cea mai mare fiica a BIsericii”.

  Conform publicatiei, „n Franta imigratia a dus la o crestere puternica a constructiei de moschei si lacase de cult evaghelice, egalata de o descrestere a numarului de biserici catolice. Franta are mai mult de 1500 de moschei, aproape la fel de multe ca Istanbulul.”

  Sincer sa fiu, as fi vrut sa vad si eu acel mare numar de biserici protestante care se construiesc in Franta, dar in fine. E clar ca numarul de moschei creste.

 2. calehari
  5 octombrie 2010

  Din discursul tinut de Geert Wilders , pe 2 oct. la Berlin : ” In zilele noastre o alta fantoma bantuie Europa . Este fantoma Islamului … Islamul nu este numai o religie , asa cum gandesc multi , Islamul este mai ales inainte de toate , o ideologie politica .”
  ” Incompetenta ne face sa negam faptele logice si istorice , in ciuda experientelor pe care le-am avut . Ce este in neregula cu omul occidental modern care repeta mereu aceleasi greseli ”
  ” Sa privim impreuna adevarul amar . Ne-am pierdut capacitatea de a recunoaste pericolul si de a intelege adevarul ”
  ” Sunt tarat in fata tribunalelor , pentru ca tara mea nu-si mai practica dreptul exclusiv la libertate . Din nefericire , noi nu dispunem ca Statele Unite , de un drept al libertatii de cuvant , inscris in constitutie ….. Contrar Statelor Unite , statele nationale din Europa si din ce in ce mai mult Uniunea Europeana , ne prescriu , noua cetatenilor , chiar si politicienilor democratic alesi , cum sa gandim si ce sa spunem .

 3. calehari
  5 octombrie 2010

  Pe cand o Uniune contra Religiei Cuceritoare ?
  – Atunci cand cetateanul isi va petrece cea mai mare parte a timpului visand la o tara mai buna si nu cum sa castige la Loto.
  -Atunci cand cetateanul isi va consacra mai mult timp pentru a actiona eficace , in loc sa critice sistematic .
  -Atunci cand cetateanul va hotara sa le ia puterea politicienilor lasi.
  – Atunci cand cetateanul va judeca faptele si nu discursurile .
  Atunci cand cetateanul va decide sa loveasca , mai degraba decat sa astepte sa fie lovit.
  – Adica pe scurt , CAND CETATEANUL VA AVEA CO.IE.
  Mesajul frust , sincer , direct , ii apartine lui CROMAGNON , un blogger francez .

 4. Tudor
  5 octombrie 2010

  Ma, ce-l doare pe canadian ca se sfarseste Europa. Iar francezii si scandinavii se plang ca au probleme cu musulmanii. Pai de ce plm i-au mai primit din anii 80 incoace?
  Va spun eu de ce. Au avut nevoie de forta ieftina de munca, i-au lasat sa vina ca sa preia locurile alea de munca nasoale la care nu se mai cobora francezul, neamtul si suedezul. Lasa ca face Mustafa pe taximetristu ca noi ne ocupam de treburi importante, noi producem hartii.
  Acum ca a venit scadenta politicii tampite de import de forta de munca ieftina pe care vestul a dus-o, au inceput sa se planga… Cum iti asterni asa dormi.
  Unele imperii s-au ridicat, altele s-au prabusit. Oricum n-o sa traim noi ce prezic ‘telectualii astia. Nu stiu ce va doare pe voi…

 5. calehari
  5 octombrie 2010

  Tudore , le zici neica , le zici . E greu sa te contrazica omu’. Pai, ne doare ca suntem mai sensibili , mai ganditori , mai cu grija de ce vremuri vor apuca urmasii nostri ( copii , nepoti , daca ai auzit de asa ceva ) ,in Viitor. Ferice de tine , ca stai la adapost si ridicarea si prabusirea imperiilor nu te afecteaza .Frumos loc ti-ai gasit : cald in casa , blidul cu iahnie aburinda pe masa , gazeta langa el , nevasta pe langa tine , sa vada ce-ti mai trebe si sa se minuneze ce noroc a dat peste ea cand te-a cunoscut .Ei , ce zici de tabloul asta ? Tu infulecand pe saturate , mancare din blid si informatie din gazeta , iar mult sub tine , imperiile dispar intr-un nor de praf . Iti place nu ?. Da, telecomanda ai ? Acum , pen’ca-mi esti simpatic ,iti urez sa n-apuci ce prezic telectualii .

 6. Tudor
  5 octombrie 2010

  Eu i-as da afara..
  Dar or sa vrea frantujii si englezii sa le scada nivelul de trai daca pleaca musulmanii din EUropa? Sau sa puna mana sa munceasca in loc sa se preocupe de stil si blogareala. Tot Vestul acum e o adunatura de stilisti, hipsteri si parfumati care se uita mai mult in oglinda decat la ce se intampla in ograda lor.

 7. bugsy
  5 octombrie 2010

  Scrisoare pentru Europa de la un prieten (evreu) din Orientul Mijlociu: http://www.ynetnews.com/articl…..17,00.html

 8. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Bugsy, your friend is totally bonkers.
  And this is my answer to his babble:
  I do not give a fiddler’s fart on your religion and years in Europe, avi rath… by the way, less the „h”, proper name for someone belonging to the sewer. We have given you a country. Stay over there and do what you’re best at: killing each other. All you – frantic arseholes – know about life is dreaming about conquer and acting to destroy. Remember that not everyone is religiously brainwashed as you and your loony mates are. And there are more of us than you would like – free people, living detached from the hatred induced and sustained by religion. Doesn’t matter we have been born by catholic, buddhist, muslim, orthodox… whatever… parents. I do not agree with the violent, forced infusion of islam in Europe, as I don’t agree with the horrors done by the catholic church EVERYWHERE. And I don’t agree with ANY religion as a whole, because it is so full of bull-s… Idiots fighting each other for and against different faiths are like children arguing over which of the seven dwarfs is better. It is a TELL TALE, for goodness sake !! Wake-up people and enjoy your life while you still have it. Morons.

 9. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  ???? Another enlightned liberal found its way to our blog.

  Hey, cat, you’ve no idea just how boring you lot are. You just don’t get it and because you don’t get it you keep uttering or writing, time and time again, the same progressive babble. You see, my dear Cat, the real babble is „Idiots fighting each other for and against different faiths are like children arguing over which of the seven dwarfs is better”. Thanks to „enlightened” individuals such as yourself, Europe will fall into a second darkness and this darkness will be for real, not like the „Dark Ages” myth. But hey, maybe you’ll love it, i’m sure the worshippers of Muhammad will be tolerant of disbelievers… or will they? If I recall well, they hate non-believers even more than they hate infidels. Oh, well, tough luck, Cat, I guess you’ll see for yourself jsut how many lives a cat has.

  It’s gonna be fun growing old in Londonistan. :mrgreen:

 10. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Tudor

  Dar or sa vrea frantujii si englezii sa le scada nivelul de trai daca pleaca musulmanii din EUropa?

  Ca si muncesc mahomedanii de nu mai pot… Fii, serios, Tudor, de parca nu ai cunoaste ce le poate pielea. Occidentalii au fost niste prosti cand au crezut ca lenesii astia vor lucra in locul lor, dovada milioanele care traiesc de pe urma ajutoarele primite de la stat, ajutoare care nu se mai duc la platitorii de taxe, ci la imigrantii analfabeti si lenesi care s-au aciuat pe la periferiile marilor centre urbane.

 11. vlad
  5 octombrie 2010

  Wake-up people and enjoy your life while you still have it

  you missed the best part: Be yourself ????

  any hippie crap babble left in your multiculturalist innocence?

 12. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Lasa-l ca acusi se supara si iti zice ceva despre cat de bigot esti. ????

 13. bugsy
  5 octombrie 2010

  @9: Cat from (yet) London: there will be a day when you wish to be rat trying to hide deep in the london sewer. that day will come soon! mecca will be your capital. you ‘ll pray or you’ll die!

 14. calehari
  5 octombrie 2010

  bugsy #14 .La franceza sunt ” francofon ” ca tov. Iliescu , iar la engleza , stau mai bine ???? , ma uit la dictatoru’ Base ca la Shakespeare , dar am pus mana pe dictionar si …..bravo i-ai zis-o . Mai am sa-l traduc pe Imperialistu ????

 15. dr pepper
  5 octombrie 2010

  Morons.

  actually the cat from london is a jackass ????

 16. dr pepper
  5 octombrie 2010

  #8,


  The second thing I saw was the travel advisories issued by many states to warn their citizens against heading to Europe for fear of terrorism. Someone already noted (and it wasn’t necessarily a Jew) that while not all Muslims are terrorists, for some reason most terrorists are Muslim.

  Slowly, our dear continent, you are starting to understand what you’re dealing with here. You are starting to understand the kind of religion and culture brought along by radical Islam. Suddenly, you discover hatred and the culture of martyrs, as well as intolerance and isolation, alienation in the face of real democracy, and the shunning of human and women’s rights.

  Suddenly, radical Islam is stuck like a bone in Europe’s throat. You cannot eject it because that would immediately raise cries of racism, human rights, and the usual babble but you cannot swallow it either, because the white, democratic, liberal and Christian European culture cannot contain such radical cultural and religious elements. It will end with a major explosion, in more than one way.

  Dear continent, there is no vacuum in the world. You expelled and exterminated us, and got the Muslim world instead. At first it was nice, getting a little Mideastern atmosphere and breeze, yet with the passage of time the radical Islamic storm arrived and now threatens to sweep you away, our dear neighbor.

  Al doilea lucru care m’a frapat au fost anunturile formulate de multe state ce isi informau cetatenii de pericolul unei calatorii in Europa de frica atentatelor teroriste. Cineva a remarcat deja ( si nu a fost neaparat un evreu) adevarul ca nu toti musulmanii sunt teroristi dar se pare ca marea majoritate a teroristilor sunt musulmani.

  Incet, incet, dragul meu continent incepi sa intelegi cu ce ai de’a face. Ce fel de religie si cultura ai adus in casa odata cu islamismul radical. Dintr’odata ai descoperit ura si cultul martirilor ca si intoleranta, izolarea, disocierea de adevarata democratie si a nerecunoasterii drepturilor omului sau a femeii. ( am observat asta si la caroline glick, prefera cuvinte in engleza care imi sunt mai greu de tradus cu toate ca le inteleg ???? )
  Dintr’odata, islamul radical este precum un os care ti’a ramas in gat. Nu il poti scoate pentru ca asta ar duce imediat la acuze de rasism, drepturile omului si restul de tampenii – insa nici nu il poti inghite pentru ca islamul radical nu poate fi digerat de cultura alba europeana, crestina si democratica si va sfarsi printr’o explozie.

  Dragul meu continent, ne’ai exterminat si expulzat si acum te’ai pricopsit cu lumea musulmana. La inceput ai cochetat cu ideea, a fost placuta acea briza de mister pe care orientul mijlociu a adus’o dar iata cum acea briza s’a tranformat intr’o adevarata furtuna islamica care iti va distruge casa, dragul meu vecin.


  http://www.allvoices.com/news/…..r-in-paris

  cu siguranta nu este una dintre cele mai reusite traduceru ale mele.
  bugsy, foarte tare mi’a placut aceasta scrisoare.

 17. dr pepper
  5 octombrie 2010

  you know, first time when I read cat’s comment, i thought – that cat from london is just another jackass from londonistan, but then I read bugsy’s friend letter and re-read cat’s comment and realized that the cat is a real cunt.

 18. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Yap. You are just another bunch of retards… understandable, malnourishment causes brain illnesses, and living on 200 a month must be a challenge. Good luck while you’re at it, just keep applauding your leaders. Don’t put a halt to your continuous line of successes started 20 years ago. How many of you have ever lived in (not just visited) London ? Loyal jewish citizens ?! Jewish contribution to UK’s economics, banking, humanities, education – „life in general” ?! Have you ever heard of the teachings in the Torah concerning the relationship between jews and goims ? They are living in an Inner Circle, a black hole which is taking everything from the society they are preying upon, while giving nothing back to it. I agree with what Rath said about the danger of Europe becoming muslim. What I don’t agree with is how he said it. He is sour that Europe invited muslims too, making the jews uncomfortable here. He is referring to Europe as a battlefield between jews and muslims. We, the europeans don’t count, we don’t even exist. He doesn’t complain about us being taken advantage of in our own countries, he is complaining about the jewish expansion being threatened. None of them is welcomed in our countries, unless they agree to live by our ways, laws and rules. Rath is fighting his own battle, following his own private agenda. Which shall not make him and those alike welcomed here. On what reason you did not get my point, has no significance to me or to my cause. I understand though why your country is still 400 years behind. You love peeking over the fence in the neighbour’s yard instead of taking care of your own. Think about that for a while, will you ?

 19. TranssylvaniaPhoenix
  5 octombrie 2010

  Janitor, please take the trash out.

 20. dr pepper
  5 octombrie 2010

  she doesn’t get it, does she?
  everything she wrote it’s just plain stupid.

 21. bugsy
  5 octombrie 2010

  #Cat: Sorry, but who are you to ask about jewish contribution to UK’s economics? You need money? Get a job! You’re so stupid if you think that a loayl citizen means one who gives you money. You don’l like jews. OK! you gonna love burqa and you gonna see in Trafalgar Square thousands of muslim ass five times a day. kiss them all! With people like Rule Britannia it will be soon gazel!

 22. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Yap. You are just another bunch of retards understandable, malnourishment causes brain illnesses, and living on 200 a month must be a challenge. Good luck while youre at it, just keep applauding your leaders. Dont put a halt to your continuous line of successes started 20 years ago.

  Cat, do you know what I like most about leftists? I love the way they hate those who have less than they have. Let’s look at you. You despise us because we make – or at least that’s what you think – less money than you do. Well, that’s so nice of you, my dear ideologue, but fear not, we’re not that poor. And even if you are better off than we, that still doesn’t make you right or smarter than us. Hm… here’s a thought: if you’re so f.in’ smart, lady, why don’t you speak Romanian? Poate ca te pricepi, madam, si la asta, dar te subestimez eu. Esti desteapta, nu?, iar noi niste amarasteni retardati de atata foame, tre’ sa te descurci mai bine decat noi si la limbi straine. Hai, nu e atat de greu, daca niste retardati au putut invata engleza, un geniu ca tine nu poate fi inferior lor. Pun pariu ca stii vreo sase. ????

  What’s with the „20 years ago”-line? Are you bothered by the regime change? Perhaps you’d like to live in 1989’s Romania? That can be arranged, just give us a call, let us know when you come visiting and we’ll do the rest.

  As for London, many of us have seen it. It’s a pity it’ll be all swallowed up by the barbarian hordes of Asia and Africa.

  P.S. For all your „knowledge”, you seem to know very little. I find that amusing, „cat”.

 23. bugsy
  5 octombrie 2010

  „With people like YOU Rule Britannia it will be soon gazel!”

  sorry!
  my mistake!

 24. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  M-ati facut sa rad bine de tot cu simplitatea voastra. Nu m-ati inteles in mod clar din cauza inculturii ce va abrutizeaza creierele, intrucat vad ca engleza vorbiti ok. Unii, cel putin. Nimeni nu raspunde, toti se grabesc cu insultele si continua in monologuri sterile. Am o gramada de prieteni de toate nationalitatile si (ne-) credintele, inclusiv romani si evrei. Si musulmani. Si ne impacam foarte bine. Ma enerveaza extremistii de orice fel, in special cei religiosi. Si voi nu aveti habar ce adunatura de imbecili violenti sunt in marile orase din vest, ce porcarii fac si cum ne complica viata de zi cu zi. Unii musulmani vin aici bocind ca sunt maltratati acasa le ei, sunt primiti aici, li se dau de toate si dupa aceea nu se mai opresc din pretentii si se dovedesc pana la urma a nu fi nimic altceva decat agitatori trimisi de regimele din tarile lor de bastina pentru a-i compromite pe cei ce-si vad de treaba lor. Cum aveti si voi agenti de-ai SRIului care va invrajbesc si va fac viata un calvar, fara ca multi dintre voi sa va dati seama. Si Rath este un extremist. Iar despre influienta evreiasca in Londra (in special), sunt multe de spus si din pacate nu toate bune. Razboiul pe teme religioase este cretinism curat. Religia a fost inventata tocmai pentru a diviza si invrajbi pe cei multi in folosul celor putini, care privesc, se distreaza si trag foloasele. Si… sincer, ma asteptam la raspunsuri mai inteligente din partea dvs. Si nu sunt „ea”, ci „el” ???? „Cat” este – am crezut ca e destul de evident – doar un pseudonim. O seara buna, si – probabil – la revedere.

 25. calehari
  5 octombrie 2010

  bugsy .Multumesc . Le spui in asa fel , ca am inceput sa inteleg de ce este atat de frumoasa limba engleza. ????

 26. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  http://www.ynetnews.com/articl…..77,00.html

  ???? You need more ?

 27. euNuke
  5 octombrie 2010

  simpatica trollerita. cum agita ea basmaua tolerantei in timp ce capaceste idiotii de evrei… ????

 28. Pataphyl
  5 octombrie 2010

  euNuke

  Ask the Vizier – Is Love Blind?

  Q. Do we Muslim require our women to wear burqa because love is blind?

  A. Praise be to Allaah.

  Viewing a woman’s face and parts of her body are haraam things because these are the ways that lead to falling into the sin of zina (fornication, adultery). This is in addition to the harmful effects it has on the heart, causing confusion and distracting it from the purpose for which it was created.

  This above is the answer you are to give to the unbeliever. But since you are a Muslim, here is the real answer: No, we require our women to wear burqa not because love is blind, but because we see quite well. Without the veil, our daughters will never leave our household.

  And Allaah is the Guide to the Straight Path.

 29. dr pepper
  5 octombrie 2010

  exemplu pur de idiotenie utila.
  strazile sunt practic ocupate de armata ce incearca sa apere vietile civililor inocenti in timp ce ea crede ca este o lupta intre evrei si musulmani pe teritoriul afundat in retorica europeana socialista.
  evreii munceau si plateau taxe spre deosebire de noua afluenta islamica ce traieste pe spinarea statului si au participat activ la cultura europeana.
  As aduce aici un exemplu al lui Erich Maria Remarque – un favorit al lecturilor mele adolescentine al carui nume, Remarque se putea citi invers – kramer schimbat fiind din furia nazista, fugit din calea cretinilor cu gandire de idioti utili.
  Cum poti contesta faptul ca Europa i’a prigonit pe evrei executandu-i, umilindu-i, exterminandu-i si acum ei ar trebui sa fie datori faptului ca anglia le’a oferit o tara?
  You stupid MoFo son of byatch cat.

 30. euNuke
  5 octombrie 2010

  idiotenia merge dincolo de CoPo care obliga tantalaul progresist sa nu diferentieze „religia” musulmanilor -de care nu stie absolut nimic- de celelalte religii. nu, idiotul trebuie sa si atace israelul, altfel nu se simte mpacat, pe chestiuni de care nu are habar. e evident ca nu prea pricepe despre ce e vorba in stirea aceea de pe ynet, dar i se pare ceva foarte grav…urt, care demonstreaza asa-zisul fascism al evreilor.

  pornirile astea patimase snt chiar hilare, cu tot cu antisemitismul lor inconstient. pn la urma asemenea tembeli si merita soarta, stiu ca suna cinic, dar nu ma pot abtine sa remarc ca istericalele lor snt glasul mentalitatii de sluga umila a islamului. latra acolo unde stapnul le arata cu destu.

 31. John Galt
  5 octombrie 2010

  How many of you have ever lived in (not just visited) London ? Loyal jewish citizens ?! Jewish contribution to UKs economics, banking, humanities, education life in general ?! Have you ever heard of the teachings in the Torah concerning the relationship between jews and goims ?

  In 1190, the Jews of York were massacred in an attack planned by members of the nobility who owed money to the Jews and sought to absolve the debt through violence. During this and many other attacks on Jewish communities, accounting records were destroyed and Jews were murdered. As European historian Joseph Patrick Byrne reports: Money was the reason the Jews were killed, for had they been poor, and had not the lords of the land been indebted to them, they would not have been killed.” But the „lords were not the only debtors: the working class and underclass apparently owed a great deal, and these violent pogroms gave them the opportunity to destroy records of debt as well as the creditors themselves.

  ___
  Edward Henry Palmer, A History of the Jewish Nation (London: Society for Promoting Christian Knowledge, 1874), pp. 253?54. & http://www.routledge-ny.com/ref/midd…sh/England.pdf.
  Joseph Patrick Byrne, The Black Death (Westport: Greenwood Press, 2004), p. 8

  Chiar asa, n-au avut nici o contributie. ????

  In 1290, King Edward I expelled the Jews from England, and they would not return en masse until the 17th century.

  From the Christian perspective, there were clearly problems with the biblical pronouncements on usury. How could it be that Jews were prohibited from lending to other Jews but were allowed to lend to Christians and other non-Jews? And how could it be that God permitted Jews to benefit from this practice but prohibited Christians from doing so? These questions perplexed the thinkers of the day. St. Jerome?s (ca. 347?420) ?solution? to the conundrum was that it was wrong to charge interest to one?s brothers?and, to Christians, all other Christians were brothers?but it was fine to charge interest to one?s enemy. Usury was perceived as a weapon that weakened the borrower and strengthened the lender; so, if one loaned money at interest to one?s enemy, that enemy would suffer. This belief led Christians to the absurd practice of lending money to the Saracens their enemies during the Crusades.

  „God created three types of men: peasants and other laborers to assure the subsistence of the others, knights to defend them, and clerics to govern them. But the devil created a fourth group, the usurers. They do not participate in men?s labors, and they will not be punished with men, but with the demons. For the amount of money they receive from usury corresponds to the amount of wood sent to Hell to burn them”

  ..

  Very clever..

  ????
  ______
  Sidney Homer, A History of Interest Rates (New Brunswick: Rutgers University Press, 1963), p. 71.
  Sermon by Jacques de Vitry, „Ad status” 59,14, quoted in Le Goff, Your Money Or Your Life, pp. 56?57.

 32. israelianca
  5 octombrie 2010

  Hey cat, thou dost protest too much to be taken seriously. But I would like you to expand on „we have given you a country” – which country would that be? As far as I know the only country you have given to anyone is Jordan. If you are referring to Israel, I have no doubt that a person with financial means well above the average Romanian can find their way to some reliable library and/or archive and avail themselves of a wee bit of knowledge. Or at least navigate through the virtual maze readily available for anyone endowed with a PC and internet connection, so as not to come across as a perfect ignoramus.

  I am also amazed that a Westerner presumably of superior intelligence based on their balanced diet of fish and chips, boiled cabbage, bangs and mash, oh, and I nearly forgot, baked beans for breakfast, all washed down by copious amounts of ale, can crank out such a vast amount of insults. What ever happened to your proverbial restraint and sense of humour? Oh dear, we must have really pissed you off !!!

  But then he/she is a fool who is a conceited fool. Still, just as the a broken clock that gets it right twice a day, you inadvertently nailed it:

  We, the europeans dont count, we dont even exist.

  The Muslims are taking Europe over, whether you like it or not. And there’s not much you can or are willing to do anything about it. Except enjoy!

 33. bugsy
  5 octombrie 2010

  #cat 19: „Loyal jewish citizens ?! Jewish contribution to UKs economics, banking, humanities, education life in general”

  eat this:

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_Jews
  http://en.wikipedia.org/wiki/L…..tertainers

  and this is for muslim contribution to UK’s economics,….., „life and (death) in general” :http://en.wikipedia.org/wiki/7…..n_bombings

  from what I knew, the cat is an intelligent animal. you should pay some respect for the cats, so please change your nickname in „stupid cow”!!!

 34. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Ok, I feel the zionist anger hitting at me ????
  Again, I am stressing that I do not endorse extremism. That is all. And extremism is very powerful in your writings, not mine.
  You are more than welcome to argue on those facts :

  http://www.realzionistnews.com/?p=156
  http://www.realzionistnews.com/?p=120
  http://www.realzionistnews.com/?p=362

  And plenty more to read over here:

  http://www.fpp.co.uk/index.html

 35. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Draga motanel,

  din cind in cind isi face aparitia pe acest blog cite un marunt, dar galagios si deseori impertinent, contributor, care poate aduce cititorilor doar citate rasuflate si multi-reciclate din Talmud (ce legatura are Talmudul cu Statul Israel, care este eminamente, daca pot pentru ca sa zic asa, laic, dovada cea mai buna eu, care traiesc aici de mai bine de 25 de ani, si bugsy care calatoreste deseori in Israel, intreaba-l pe el daca il considera cineva „untermensch” finca asa scrie la Talmud.)

  Si apoi vii cu David Irving, care stii, a reusit sa tina o conferinta restrinsa in Polonia, asa mai pe shestake, nu cumva sa-l prinza autoritatile de aripioara si sa-l zvirle cit colo, pentru ca poti sa negi existenta Holocaustului in multe locuri, mai ales in tarile arable, carora le vine bine sa se dea victimele sionistilor imperialisti de origina europeana, si chiar si in anumite cercuri in perfidul Al-bion, caruia nu-i cade bine nici azi ca a interzis intrarea evreilor in Palestina unde primisera ei, englejii, mandat sa creeze un stat evreiesc, si mai ales ca au refuzat sa bombardeze calea ferata care ducea la Auschwitz sub pretext ca ar putea sa faca victime nevinovate. Ca la Hamburg or fi fost toti membri permanenti la Death Row. Deci poti nega existenta Holocaustului in multe locuri, dar nu te-as sfatui
  s-o faci in Polonia, ca le sare oamenilor mustarul. Uite, si cu asta pici prost (si la propriu si la figurat), pentru ca patrupezii nu considera Holocaustul o cestiune de opinie ci il iau drept fapt implinit.

  Om fi noi prosti dupa parerea docta a domniei tale, dar da-ne creditul ca suntem un picuti informati si un nou damf de rasism/anti-semitism/anti-sionism nu ne ia prin surprindere. Si nici insultele nu prea ne debusoleaza.

 36. bugsy
  5 octombrie 2010

  Cat, if you come on this blog with bullshit like David Irving or „jews kill goim because is written in talmud” I quite this argue. It is just waste of time! Anyway, I wish you all the best, keep waitting for United Caliphate of Great Britain. Advice: you sholuld try a new recipes for your actually muslim fellows (future masters): fish&chips shawerma!

 37. bugsy
  5 octombrie 2010

  #26 Calehari: multumesc!

 38. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Fratilor, vorbiti pe romaneste. Asta a intrat de pe facebook pe noi, asa ca avem de a face cu un Raducioiu care mimeaza britanitatea. Bai, pisico, nu ne innebuni, cunosti si romaneste! ????

 39. bugsy
  5 octombrie 2010

  OK! Imperialistu’!

  pussy cat, unde esti?

 40. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Doamnelor si Domnilor:

  Tot ce am scris pentru dumneavoastra in limba romana a fost cenzurat.

 41. euNuke
  5 octombrie 2010

  cta impertinenta. o mta cu 9 rnduri de sorici in obraz.

 42. vlad
  5 octombrie 2010

  pe bune, i mai acorda?i mult din timpul vostru? nici macar nu inten?ioneaza sa dialogheze

 43. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Eu as vrea sa vad cenzura.

 44. bugsy
  5 octombrie 2010

  #Cat…pai scrie in araba atunci!

 45. costin
  5 octombrie 2010

  Cat, e aici, ce ai? uita-te atent! Ai venit aici sa faci pe inteligentul. Nu esti interesant si nici nu pari inteligent, te asigur.

 46. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Comprendes. Sunteti o adunatura de zionisti spalati pe aluna aia singuratica ce va tine loc de creier, oferindu-va probabil doar capacitati motorii primitive si … gata. Nu mi-ati raspuns. Ati tabarat peste mine cu false doctrine religioase si slogane afumate. Ahh, nu sunteti precum musulmanii, biine. Ziceti voi. Atunci, de ce umblati cu hainele alea de ciocli ? Facute de croitorii VOSTRI, pentru VOI ? Palariile ? Zulufii ? Am fost in Stanford hill. Il cunosc personal pe Rabbi Glick. Este un om extraordinar. Da. Dar… Si de aici incolo, tac. Macar el are decenta de a accepta ca avem punctele noastre comune, dar si divergente. Aici, in raspunsurile dvs. nu vad decat extremism zionist. Venit dintr-o hruba. Habar nu aveti ce se intampla la voi in tara, dar va credeti destepti in problemele altora. Va rog frumos, reveniti-va. Deveniti Oameni Liberi si bucurati-va de viata voastra. Aia reala. Invatati din nou ce-i aia sa mangaiati o buburuza, sa admirati cresterea unei frunze, sa fiti uimiti de frumusetea Lunii si sa mangaiati animalul necajit de pe marginea drumului. Abandonati religiile, ca au fost inventate de cei putini, pentau a-i invrajbi pe cei multi. Traiti pentru voi, sunteti minunea Universului. Nu irositi Viata. Fiecare zi e un bonus, pe titirezul asta. O seara buna…

 47. costin
  5 octombrie 2010

  Gates of Vienna:

  Below is a news report from the British network ITN about Thilo Sarrazin and the growing anti-Islamization movement in Germany.

  This clip is from a typical left-media perspective, and regular Gates of Vienna readers wont learn anything new from it. However, watching it is instructive, because the tone of breathless alarm designed to convey to viewer the urgent danger from those Islamophobic German nationalists indicates how terrified the MSM and the European establishment are of the various anti-Islamization movements:

 48. bugsy
  5 octombrie 2010

  Cat, eu cred ca esti pe Mary Jane!

 49. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Am inteles. Nu sunteti romani, nu sunteti evrei. Sunteti JIDANI. Adica ce sunt tiganii pentru romani. Niste gunoaie, care cautati numai scandal. Faceti de ras evreii.

 50. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Hahaha, uite cum a picat masca fraierului! ???? „Jidani”. Iubitoru’ de oameni de mai sus uraste evreii care nu sufera de selbsthass. Tipic.

 51. panseluta
  5 octombrie 2010

  Cat/UK:

  Yap. You are just another bunch of retards understandable, malnourishment causes brain illnesses.

  M-ati facut sa rad bine de tot cu simplitatea voastra. Nu m-ati inteles in mod clar din cauza inculturii ce va abrutizeaza creierele

  Habar n-am cine esti, dar pari sa ai o fixatie pe ce se intimpla creierului sub foamete si incultura.
  Vorbesti din experienta proprie, nu-i asa, fara nici o dovada ca patrupezii sunt fomisti/malnutriti, ca hrana de baza sau intelectual, ca altfel nu se explica fixatia ta. Ieri m-am delectat cu midii in sos marinara; alaltaieri, in Richmond, la conventia Tea Party, cu un garf de vacuta la cuptor, suculent si crocant, asezat pe o chifla calda de la gratar spoita din abundenta cu unt, cu un sosisor de hrean alaturi).
  Tot la Conventie au fost doze masive de Locke si Madison si Jefferson si de Toqueville si Hayek …

  In psihologia clasica, ce atribui patrupezilor se numeste „proiectie” a neajunsurilor tale asupra altora ca mod de aparare a eului mizerabil.

 52. Pataphyl
  5 octombrie 2010

  panselu?a

  De ce sa facem motanul ncal?at sa saliveze? Eu nu ma pot lauda dect cu un bor? de peri?oare cu leu?tean de NJ, ni?te ?ni?ele cu harbujei mura?i ?i fructe – pere Bartlett cu cheddar light. Asta pentru ca azi am mncat acasa, mai u?or, ieri ma dezma?asem la spicy shrimp „cu burta” ????

  Fiecare cu eul lui:

  mod de aparare a eului mizerabil

  Iaca eul motanului:

  sa mangaiati o buburuza, sa admirati cresterea unei frunze, sa fiti uimiti de frumusetea Lunii si sa mangaiati animalul necajit de pe marginea drumului

  Sunteti JIDANI. Adica ce sunt tiganii pentru romani. Niste gunoaie

  De mult n-am mai avut impulsul sa njur…

 53. John Galt
  5 octombrie 2010

  LOVE is the answer to EVERY question!

  Asta ii enerveaza cel mai tare.

  ????

 54. israelianca
  5 octombrie 2010

  Asa e, John Galt. Eu daca vad un animal amarit pe marginea drumului sfirsesc prin a-i duce de mincare in cazul in care nu pot sa-l iau acasa.

 55. John Galt
  5 octombrie 2010

  Asta e singurul motiv pentru care noi (ca rasa umana) inca suntem in viata si scriem aici.

  E ceea ce leaga un electron de nucleul sau. Fara Iubire universul s-ar sfarsi.

  ????

 56. panseluta
  5 octombrie 2010

  Pataphyl:
  Ma faci pe mine sa salivez, si-mi dai si citeva idei de ospat pentru saptamina asta. N-am mai facut de mult ciorba de perisoare. Leusteanul meu e uscat, cumparat pe internet, da’ daca pui ceva frunze proaspete de telina, obtii o capodopera.

 57. panseluta
  5 octombrie 2010

  israelianca @ 55:

  Scumpo, stii ca te iubesc din vechime.

  Un omagiu tie si tuturor „Jidanilor”, titlu de onoare pe care mi-l asum, fara sa fiu evreica:

 58. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Panselutz, long time no see.

  Multumesc, si reciprochez ????

 59. panseluta
  5 octombrie 2010

  israelianca:
  Multam de rapuns.
  Iti raspund , la rindul meu, cu un al mare „jidan”:

  http://www.youtube.com/watch?v…..re=related

  Sper sa inundam eterul cu „jidani”.

 60. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Prea multa cultura, zici tu ?

 61. panseluta
  5 octombrie 2010

  Israelianca:

  Cine a zis „Prea multa cultura??”

 62. costin
  5 octombrie 2010

  Pakistan vs UK :mrgreen:

 63. israelianca
  5 octombrie 2010

  Panselutz, n-a zis nimeni, era replica mea la inundatia ta cu jidani.

 64. costin
  5 octombrie 2010

  inca una draguta:
  Queen Elizabeth II listening to a recitation of the Quran

 65. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Pataphyl, minte de lacusta: Din doua randuri pe care le-am scris, tot ai gasit tu o intorsatura din bucatele. Tehnica e veche, afumata si nu are efectul scontat decat daca o incerci acasa la tine, cu cei ce-ti sunt pe masura ????
  Si voi ceilalti, nu va erijati in reprezentanti ai evreimii, ca n-aveti nici o legatura cu Horowitz si Rubinstein. Ca si cum ai spune ca Pol Pot este reprezentantul tuturor cambodienilor. Va ascundeti in spatele unor asemenea personalitati pentru a va arunca sagetile otravite. Rautatea, frustrarea si ipocrizia va emana prin toti porii precum veninul la broasca raioasa. Si veti sfarsi prin a va sufoca singuri in propria voastra dusmanie. Nu va ia nimeni baiguiala in serios, lichelelor.

 66. Israelianca
  5 octombrie 2010

  # Cat, 66(6), interesanta combinatia de cifre.

  Ia fa tu bine si du-te si-ti mingie buburuza pe alte plaiuri.

 67. costin
  5 octombrie 2010

  motane, io zic sa-ti duci coada la plimbare de aici. vii si faci pe inteligentul in engleza, poate poate impresionezi pe cineva, apoi iti insiri ineptiile in romana. aceleasi fabulatii cretine. prin porii mei emana plictis si somn din cauza ta, nu venin. adio!

 68. vlad
  5 octombrie 2010

  Niste gunoaie, care cautati numai scandal

  mai bine ramnea la engleza. trecnd peste agramatism ?i judecnd dupa cum se neaca n ura… pare victima unei copilarii tare nefericite.

 69. vlad
  5 octombrie 2010

  Fondatorul MEMRITV despre ura musulmanilor fa?a de evrei

 70. Paul
  5 octombrie 2010

  Oameni ca Cat sunt vrednici de mila…

 71. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Eunucul – ???? bun nume, foarte potrivit – isi latra excrementele filozofice zornaindu-si lantul de la gat, foarte convins ca a avea un stapan si a-i executa ordinele ar fi si dorinta mea. Nu Labus, eu sunt OM. Iar imperialistu’ se hlizeste ca a gasit cuvantul „selbsthass” pe Google si este bantuit de revelatii in ceea ce ma priveste. Esti aiurea de tot, bade si vezi ca nu e rasul tau acela. Mai ia un Prozac.

  http://www.zundelsite.org/engl…../myth.html

  Autovictimizarea asta nu mai impresioneaza pe nimeni. Fapte, doamnelor, fapte.

 72. bugsy
  5 octombrie 2010

  #72: Cat, in afara de faptul ca esti un papagal frustrat si complexat (scrii in engleza ca sa te dai mare), apoi esti prost informat, agramat, ignorant. Intr-un cuvant (doua, treaca de la mine), looser retardat!!!!!

 73. vlad
  5 octombrie 2010

  old news, Cat.
  fapte vrei? zecile de milioane de oameni uci?i sunt pentru tine mituri? pune mna pe car?i (lasa ?coala wikipedia ?i alte blogara?e). e?ti bolnav/a rau. de altfel, se vede abjec?ia din suflet prin ?iragul de perle de mai sus.

 74. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Ma scuzi, pisico, oi avea limitele mele, dar cu respect iti atrag atentia ca nu eu ma comport asemenea lu’ Raducioiu. ???? Il mai stii pe Raducioiu, romanasul care dupa 8 luni de Italia nu mai stia romaneste?

 75. Israelianca
  5 octombrie 2010

  La minutul 9:02, soldatul care apare in clip nu este un Waffen SS care intentioneaza sa o execute pe biata femeie, ci unul dintre soldatii britanici care au eliberat lagarul Bergen-Belsen. Unde a fost ucisa si Anna Frank.

  Si daca tot am ajuns la lagare si la „Holocoust”-ul care n-a avut loc, dupa eliberarea lagarului de la Dachau de trupele americane, Dwight Eisenhower se pare ca a exclamat:

  Get it all on record now get the films get the witnesses because somewhere down the road of history some bastard will get up and say that this never happened.

 76. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Vladutz, pui mic si lobotomizat, nu intra in mocirla asta ca nu stii sa inoti. Du-te inapoi la FarmVille. And „bugsy”… I won’t dignify that with an answer. Mind your bug syndrome. Paul, pastreaza-ti milostenia pentru lingaii din hoarda asta jerpelita. Ideea ca un prieten roman traduce aceste randuri este prea complicata pentru a patrunde prin craniile groase ce va incoroneaza umerii cocosati de ura.

  http://www.bibliotecapleyades……thfree.htm

 77. vlad
  5 octombrie 2010

  un prieten romn la fel de agramat. e bun.
  apropo, injuriile nu sunt argumente. mai regurgitezi mult?

 78. bugsy
  5 octombrie 2010

  #77: …thrash bin …you belong! case close!

 79. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Offf, draga mea „israelianca”, am postat un link mai sus. Va uitati la soare cu ochii inchisi, doar pentru ca vreti voi sa fie noapte. Nu e.

  Perhaps the best known Auschwitz inmate was Anne Frank, who is known around the world for her famous diary. But few people know that thousands of Jews, including Anne and her father, Otto Frank, „survived” Auschwitz.

  The 15-year-old girl and her father were deported from the Netherlands to Auschwitz in September 1944. Several weeks later, in the face of the advancing Soviet army, Anne was evacuated along with many other Jews to the Bergen-Belsen camp, where she died of typhus in March 1945.

  Her father came down with typhus in Auschwitz and was sent to the camp hospital to recover. He was one of thousands of sick and feeble Jews who were left behind when the Germans abandoned the camp in January 1945, shortly before it was overrun by the Soviets. He died in Switzerland in 1980.

  If the German policy had been to kill Anne Frank and her father, they would not have survived Auschwitz. Their fate, tragic though it was, cannot be reconciled with the extermination story.

 80. euNuke
  5 octombrie 2010

  latra acolo unde stapnul le arata cu destu.

  se pare ca aceasta observatie a tulburat-o rau la sufletel pe simpatica trollerita zurbagie aflata in vizita de lucru pe meleagurile noastre. a devenit furibunda. o fi muscat-o un ogar afgan…de spumega de la prima ora a diminetii. ????

 81. bugsy
  5 octombrie 2010

  Cred ca va intereseaza:

  The Real Israel Lobby It’s the American people

  BY William Kristol
  October 18, 2010, Vol. 16, No. 05

  Now we know who constitutes the real Israel lobby: the American public. Especially the Republican-leaning part of it.

  Consider the results of a new poll, a survey of 1,000 likely voters, conducted October 3 to 5 by McLaughlin and Associates for the Emergency Committee for Israel. (The complete survey results, including cross-tabs, are available at committeeforisrael.com.)

  What the survey shows is this: The American people strongly support the state of Israel, and want their elected representatives to do so as well. An astounding 93 percent of those polled say the United States should be concerned about the security of the state of Israel. A majority54 percentsay the United States should be very concerned about Israels security. Virtually the same number care that their elected representatives be pro-Israel. When asked, Would you be more likely or less likely to vote for a candidate whom you perceive as pro-Israel? 53 percent say more likely, 24 percent less likely. Even more striking, the same number53 percentsay that they could not vote for a candidate if he were anti-Israel, even if that candidate agreed with them on most other issues.

  So its not only that the American public is pro-Israel by more than two to one. Its also that being anti-Israel is an actual disqualifier for a majority of American voters.

  This is a pro-Israel nation. Which parts of it are most reliably pro-Israel?

  Consider the results for the already quoted Question 30 in the poll: Would you be more likely or less likely to vote for a candidate whom you perceive as pro-Israel? Among those intending to vote Republican this fall, 69 percent would be more likely to vote for a candidate who was pro-Israel, 15 percent would be less likelya margin of 54 percent. On the other hand, among Democratic voters, the pro-Israel margin is only 7 percent. That is, 40 percent of Democratic voters are more likely to vote for a pro-Israel candidate, and 33 percent are less likely. Conservatives (and Tea Party sympathizers) mirror Republicans; their pro-Israel margins are also more than 50 percent. The margin among self-described liberals? Only 5 percent. And while Fox News Channel fans are very pro-Israel, by 73 percent to 16 percent, devotees of the New York Times are actually negative on Israel, by 30 percent to 35 percent.

  The bottom line: The public is strongly pro-Israel. But the public basically consists of two groups. The GOP/conservative/Fox News-viewing part of the public is overwhelmingly pro-Israel. The Democratic/liberal/New York Times-reading part of America is .??.??. comme ci, comme a.

  Over 50 years ago, it should be noted, conservatives and Republicans were not so pro-Israel. Indeed, the newly founded conservative magazine National Review was hostile to Israel. This prompted the political philosopher Leo Strauss to write an unusual letter to the editor, published in the January 5, 1957, issue. There Strauss remarked on his agreement with many articles appearing in National Review, but expressed his incomprehension at the magazines hostility to Israel. He noted that if you were attached to the Bible, you should be attached to Israel; if you wanted to stand against the tide of progressive leveling, you should stand with Israel; and that if you cared about the West, you should care about Israel.

  Much to its credit, National Review, and American conservatism more broadly, took these admonitions to heart. American conservatism is now unequivocally pro-Israel. In large part thanks to this fact, the American public as a whole is solidly pro-Israel. It is American liberals who are divided and uncertain. Can they find within liberalism the resources to resist the anti-Israel temptation? Or is it time for pro-Israel liberals to rethink their attachment to liberalism?

  William Kristol

 82. vlad
  5 octombrie 2010

  If the German policy had been to kill Anne Frank and her father, they would not have survived Auschwitz. Their fate, tragic though it was, cannot be reconciled with the extermination story

  wow, therefor the extermination is simply a bloody myth.
  ?i-am mai zis ca e?ti bolnava. ce logica de ?arpe

 83. euNuke
  5 octombrie 2010

  mta ese[s]ista ncearca sa se acopere cu prietenul talmacitor …pesemne ca, asa tuta cum e, cunoaste totusi ca negarea publica a holocaustului este infractiune in unele tari. printre care si Romania. iata ce sanctiune prevede legea noastra:

  Contestarea sau negarea n public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseste cu nchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi.

  ma ntreb daca felinele rezista atta timp la racoare, si fara laptic… ????

 84. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Vladutz, spune-i asta gandacelului nervos ????
  Agramat ? Asta a scris educatoarea in catalog in dreptul numelui tau si crezi ca ma poti ofensa cu asa o etichetare ? Esti subtire, copile.
  Pentru ceilalti, va recomand un evreu interesant:

  http://plato.stanford.edu/entries/spinoza/

 85. vlad
  5 octombrie 2010

  nu cred ca te pot ofensa, nesim?i?ii nu au obraz. ?i oricum, voi va na?te?i ofensa?i. da, AGRAMAT! shocking? vai de steaua voastra, copii nen?arca?i.

  nca a?tept argumente. n ?coala de cartier vad ca e?ti licen?iat cum laude

 86. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Well bugsy, you should consider the source. William Kristol was born from parents Irving Kristol and Gertrude Himmelfarb. He is co-founder of „The Weekly Standard” with Podhoretz and Murdoch and serves on the board of the Emergency Committee for Israel. And promoter of Sarah Palin ???? Please, give me a break.

  http://vho.org/Links.html

 87. bugsy
  5 octombrie 2010

  #Cat: Please, „Hai sictir”! (adica I give you a break)

  PS: nu e cazul sa te simti ofensat, nu e o jignire.

 88. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Cat, #80

  Da, Anna Frank si sora ei Margot au fost condamnate la munca silnica (slave laborers), pentru ca erau tinere. Ulterior au fost transportate la Bergen-Belsen. Mama lor a fost lasata la Auschwitz unde a murit de foame.

  Infirmieriile sau spitalele din lagare care apar in textul tau (banuiesc ca ai facut un copy/paste, nu?), nu erau sanatorii elvetiene, nici macar dispensare rurale de pe vremea comunistilor. Erau niste baraci insalubre, intunecoase si infestate de sobolani. Singura hrana pe care tinerele au primit-o a fost ratia mamei lor, care reusea sa le-o strecoare printr-o gaura din perete.
  Bolnavii erau izolati acolo pentru a evita contaminarea celorlalti detinuti care inca mai puteau munci, nu pentru a fi tratati.

  Faptul ca oamenii au fost scosi din casele lor, transportati cu forta in lagare de orice chip si lasati sa moara de foame si de boli, tot genocid se cheama.

  La Auschwitz functiona un complex de lagare separate – de exterminare si de concentrare.

  Bineinteles ca au existat supravietuitori, am explicat mai devreme ca avem promisiunea divina ca niciodata nu vom fi exterminati in intregime. Vorba unei femei intelepte pe care tare am iubit-o – saracii evrei, tot timpul incearca cineva sa-i stirpeasca, dar ei iar se prasesc.

  Revenind la Auschwitz, din cauza inaintarii trupelor rusesti, nemtii au spalat repede putina, nu inainte de a distruge citeva crematorii (altele fusesera deja aruncate in aer de detinuti in timpul revoltei). Parte din detinuti au fost abandonati in lagar, si ce sa-i faci, au supravietuit, nu gratie nazistilor, ci in pofida eforturilor lor. In copilarie, la Bucuresti, am avut un vecin care a supravietuit Auschwitz-ul. De acest noroc nu a avut parte insa familia mamei mele, care a fost deportata, probabil la Belzec (se pronunta Beuzetz si nu are legatura cu Bergen-Belsen) si nu s-a mai auzit de ei. In afara de bunicul meu care a fost pus la zid si impuscat impreuna cu alti evrei indata ce trupele naziste au marsaluit in Lvov.

  Pe mine e greu sa ma convingi ca Holocaustul nu a existat, oricite linkuri mi-ai oferi. Si ti-am mai spus, nici polonezilor nu le poti vinde gogoasa umpluta cu „miturile Holocaustului”.

  Vrei sa convingi aici pe cineva ca nu au fost omoriti 6 milioane in mod activ, ci doar 2 sau 3 milioane, si ca nu au fost gazati, ci au murit de tifos, de foame sau de frig, stiu eu, o fi dreptul tau. Cert este ca nazistii au reusit sa anihileze o prezenta evreiasca de aprox. 2 milenii, si-au vazut visul cu ochii creind o Europa Judenrein, dar nu au reusit sa ne stirpeasca.

 89. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  You want more about the „jewish contribution to UKs economics”?
  Well then, how about that:

  http://www.911forum.org.uk/boa…..php?t=7998

  and some more here:

  http://www.bilderberg.org/pepis08.htm#126

 90. Cat, London, UK
  5 octombrie 2010

  Stimata „israelianca”, da. Am facut copy/paste din cuprinsul acelui link pe care l-am postat mai sus. Si este dreptul si chiar obligatia mea sa citesc diverse opinii pro si contra, inainte de a-mi face o parere personala asupra unui subiect. Exact asta demonstreaza lipsa radicalismului in convingerile mele. Extremismul de orice fel este prostie curata si nu eu sunt cel cu ochelari de cal. Pun sub semnul intrebarii buna-credinta mimata de unele persoane si postez aici folosindu-ma de acelasi drept pe care il aveti si dvs. Cate surse, atatea puncte de vedere. Dar pentru a construi o opinie balansata, trebuiesc citite, ascultate si cantarite. Mi se pare un proces just si echitabil.

 91. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Da, mai ales atunci cand urli „JIDANI„.

  Am inteles. Nu sunteti romani, nu sunteti evrei. Sunteti JIDANI. Adica ce sunt tiganii pentru romani. Niste gunoaie, care cautati numai scandal. Faceti de ras evreii.

  Hai, cauta-ne in alta parte, ipocritule, cele 5 minute de faima ti-au expirat de mult timp. Si, ca sa vezi ironia, afla ca nu ti-a facut-o un evreu, ci un roman.

 92. euNuke
  5 octombrie 2010

  un radical voios:

  cta impertinenta. o mta cu 9 rnduri de sorici in obraz.

  tina toleranta:

  Pun sub semnul intrebarii buna-credinta mimata de unele persoane si postez aici folosindu-ma de acelasi drept pe care il aveti si dvs.

  deci da, cta impertinenta… ????

 93. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Cat, eu public aici in calitate de co-autor, deci nu beneficiem amindoi de acelesi drepturi.

  Revin si va reamintesc ca Holocaustul nu este un subiect de disputa pe acest site, care este intretinut particular si benevol (cu exceptia lui bugsy, nu? ???? ) si din moment ce nu ati platit bilet de intrare si nu ati fost invitat sa participati la discutie, ci ati alunecat prin intermediul unui link, nu puteti ridica pretentii la continut, mai ales nu la modul la care ati facut-o. Va place bine, nu va place si mai bine, nu va retine nimeni cu forta, ca poate sunteti ocupat in alta parte. In orice caz, de cind v-ati facut aparitia pe site, mai mult ati injurat si ati jignit atit autorii cit si comentatorii.

  Deci daca blogul nu corespunde standardelor dvs, cum ati venit puteti si pleca. Nu ne vom prabusi in varianta ca veti inceta sa ne mai invirtiti contorul vizitatorilor.

  Cine este Tony Gosling? Si care-i povestea cu Bilderberg si nazistii?

 94. bugsy
  5 octombrie 2010

  Explicatie pentru Cat:

  Isrealianca says: „acest site, care este intretinut particular si benevol (cu exceptia lui bugsy, nu? )”,

  adica eu primesc lunar banii de la Mossad pentru ce prestez aici (de sarbatorile legale atat israeliene cat si romanesti, pe langa cec primesc si un cos cu dulciuri, fructe, bunatati in general. tot de la ei!)

 95. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Lu’ Cat i-a fost retras dreptul de a comenta, asa ca orice aberatie mai scoate din putul gandirii, ajunge pe mana Akismetului, adica la Spam. Ultimul mesaj al lu’ Raducioiu din Anglia?

  ???? „imperialistu’” ????
  Latratorii ca tine sunt jizi, sau mai rau: lingai de dosuri jidanesti. Am scris destul de clar ca faceti evreii de rusine, orice minte normala ar fi inteles. Ceea ce nu ma asteptam de la tine. Baga-te sub cartonul tau si schimba-ti pseudonimul in „comunistu’”. Ursul nu se teme de caini. Doar nu-i place latratul lor. Si al tau e mai mult scheunat, deci cu atat mai putin impresionant… scrie-ti raportul final si da-ti demisia. Inca o misiune ratata, povestea vietii tale ????

  Si uite asa mi se confirma justetea retragerii dreptului de a piui. Cum fiecare pasare pe limba ei piere, ii rarim dintre noi pe aceia care nu se ridica la inaltimea bunului simt. Blogul asta nu este o democratie unde toate opiniile au aceeasi valoare si fiecare nesimtit isi poate arunca laturile in public.

  P.S. Raducioiu din Anglia a ramas fara posibilitatea de a scrie mesaje nu pentru ca a folosit cuvantul „jidan”, ci pentru dispretul cu care si-a tratat interlocutorii.

 96. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Well done, Impy, eu il interziceam mai de mult. Se vede ca tu ai mai multa rabdare.

  Ar trebui sa facem un logo despre igiena verbala si sa avertizam comentatorii (viitori de buna seama) ca la prima marlanie li se va trinti usa in nas.

 97. Imperialistu'
  5 octombrie 2010

  Pana acum am mizat pe bunul simt, dar pe noul site va fi totul clar, negru pe alb.

 98. bugsy
  5 octombrie 2010

  asta e! nici pisicile nu mai sunt aristocrate…….

 99. Israelianca
  5 octombrie 2010

  Impy, stii insa ca toti descreieratii au si o particula minuscula buna, cel putin pentru mine. Sau poate chiar doua.

  – mi se urca singele la cap si trebuie sa ripostez
  – mai caut pe internet si mai gasesc tot felul de materiale utile.

  Asta nu inseamna ca trebuie tolerati.

 100. panseluta
  5 octombrie 2010

  Imperialistu’
  Ma bucur ca l-ai interzis pe „Cat/UK/London”. Derapase rau de tot… A fost redus la invective, ca-si epuizase bagajul de puncte filozofice primite de la „Centru” si in lipsa de gindire analitica proprie.

 101. TranssylvaniaPhoenix
  5 octombrie 2010

  @Imperialistu,

  Prea mult timp pina i-ai aratat usa.
  Te-am rugat sa duci gunoiul afara inca de la postul #20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian