FUNDATIA IOAN BARBUS

Ministrul de interne din umbră al “revoluţiei bunului-simţ”: Cătălin Voicu

Discutiile avute de Catalin Voicu cu oameni din afaceri si magistrati publicate de joi încoace de Hotnews.ro ne drescriu perfect anvergura si intentiile candidatului pesedist la portofoliul Internelor în cabinetul Johannis. Odata dupa ce ar fi izbândit Revolutia bunului, Geoana instalat presedinte si Johannis – premier, senatorul PSD si fostul consilier al lui Ion Iliescu, Catalin Voicu, nu ar mai fi ratat ocazia unei numiri la Interne. Pur si simplu, Geoana ajuns presedinte nu s-ar fi opus (asa cum s-a opus Basescu în 2008) numirii acestui personaj odios, aliat fidel al lui Vanghelie, la ministerul de interne.

Voicu Catalin: Baga-mi-as p…. in Geoana si cu toti americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Suprema, ca multi au dosare. Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj. Suta aia cu serele, cu tot…Pai, sefa doamna Cristea de la Dambovita, la fel si nu-ti mai dau nume, ca nu-i frumos. Multi! Dom’ne, i-am rezolvat pe toti, dom’ne, ca unde n-a fost loc de rezolvat, am dat suspendare, n-a plecat cu puscarie, altii le-a dat 10 ani, unul dintre avocati zice: “Dom’ne, nu-i e rusine, dom’ne?” “Dom’ne, zic, asta a fost!” (…)
Voicu Catalin: …asta, sa ne ajute Dumnezeu, vine turul doi, s-atunci …..se duce la negociere, vreau Internele. Daca nu ma duc la Interne, da….
Mazare Alexandru: Eu am vorbit cu Radu…
Voicu Catalin: Asculta-ma un pic! Daca eu m-am dus la Interne, omule, ai toata Procuratura Romaniei, ai toata Justitia in mana, ai toata Curtea…
Mazare Alexandru: Da’ ai sa arestezi? Dumneavoastra?
Voicu Catalin: Da, am Politia, vreau sa-l arestez pe Ontanu, vreau sa-i fac dosare lu’ Oprea, credeam ca poate vine de la …de la…de jos dosaru’, sus merge snur! Pentru ca eu sunt singuru’ personaj care am tot…toata cane…conexiunea in mana, si-ai vazut ca Procuratura, in Justitie si…
Mazare Alexandru: Am o intrebare ca sa inteleg…
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Sunteti cu Vanghelie, da?
Voicu Catalin: Da. (….) Colegule, asculta ce-ti spun! Daca ma duc acolo, in trei ani de zile pot face toata reteaua din Romania! Acu’, daca pierdem alegerile, reteaua e in functiune. Eu acuma am….(neinteligibil)… da’ greu. pana acum n-am ….(neinteligibil) …ministeru’ asta…(neinteligibil) ….intelegi? Ai retea, rezisti ca sa facem gherila urbana….(…)

Voicu Catalin: Neprezenta mea in varfu’ ministerului de Interne se rostogoleste ca un bumerang impotriva mea, imaginea Politiei, a Curtii, la noi. Ei nu inteleg chestia asta. Ei inteleg ca am fost fentat a doua oara. Mi-ar fi mult mai simplu, sa bag un baiat bun, sa ma asculte …(neinteligibil)…da? Da’ daca-l incaleca cei de la SRI? Daca il incaleca cei de la Parchet? Nefiind eu acolo, eu am alta relatie. Pe unii ii cunosc si in alte pozitii, mai cunosc cu peruca-n cap, pe altii ii cunosc si cu fetite ce fac. Cu mine le-a…daca ma duc si-i spun: “Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru’ asta vreau sa ramana asa!” Si am dat cu palma, nouzeci si noua la suta ramane cum spun eu! Daca-l rog cutare, gaseste cinspe elemente, sa ni-l intoarca pe pustiul ala de….(neinteligibil)…Da’ eu daca ma uit intr-un dosar, stiu unde sa caut, c-am fost la Gheorghe Robu…(neinteligibil)…Si nu ma poa, poate pacali nimeni! Ma, f….(neinteligibil) (…)

Voicu Catalin: Asta este si motivul pentru care, cel putin o data, trebuie sa ma faca ministru. Ca sa sparga acest mit, ca nu m-a vrut partidu’, ca nu m-a vrut…Pentru ca Oprea a lansat …(neinteligibil)…cica “Dom’ne, nu m-a vrut partidul, democratic eu am castigat…” Bine, pe urma au aflat baietii, cu bani, au dat! S-a aflat ca, s-a aflat de la…(neinteligibil) ….Da’ ideea este ca n-a, n-am avut explicatii! Oprea in timp ce vamuia pe toata lumea cat a fost la …(…)

Mazare Alexandru: Deci, alta intrebare!
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Cum facem sa nu pierdem ministeru’ asta la negocieri?
Voicu Catalin: Nici o problema, colegule! De exemplu, ministrii ii va…(neinteligibil)…Johannis. Deci, socru-sau….a….am discutat cu procuroru’ sef de la Sibiu, pentru ca de la asta …(neinteligibil) …sustina, asta vreau sa ramana numai intre noi doi!
Mazare Alexandru: Nu, da, am inteles.
Voicu Catalin: Sa-i transmita clar: “Nu te bagi peste noi, te rog eu!” Colegule, ma uit la tine ca la fratele meu., Nu cumva discuti cu cineva chestiile astea!
Mazare Alexandru: Nu, nimic, daca nu…
Voicu Catalin: Eu am, am vorbit cu cei de la ….(neinteligibil) ….Il incaleca pe procuroru’ sef de acolo, el l-a lansat in …(neinteligibil) …o sa ma-ntalneasca …(neinteligibil) …Doi! Sa vedem la liberali. Am fost la Orban in noaptea aia cand ….(neinteligibil)…L-am sunat pe urma. “Unde esti Ludovic? Iesi afara din….” Eram in sediu. A iesit si Varujan…I-am spus: “Nu vreau sa vorbesc cu tine, du-te inapoi!” I-am spus: “Ludovic, te-am ajutat in momente grele, cu accidentu’ de masina. Te-am ajutat…” Era intr-o situatie…

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi