FUNDATIA IOAN BARBUS

Mireasă de 10 ani „restituită” soţului de 80 de ani

Da, aţi citit bine, nevasta de doar 10 ani a fost înapoiată soţului iubitor, un domn respectabil în vârstă de doar 80 de anişori, trădat de această fiinţă nerecunoscătoare care a răspuns dragostei lui sincere şi nevinovate printr-o fugă acasă. Poate că vă întrebaţi în ce colţ al planetei se poate întâmpla ca un bărbat de 80 de ani să ia de nevastă o fată de 10 ani. Vă atrag atenţia că o astfel de intrebare vă aduce la doar un pas de thought-crime şi de o recomandare de a face un control medical*.

Purtaţi-vă frumos cu femeile
Unde se putea întâmpla? Fireşte, numai într-o ţară aflată sub călăuzirea spirituală a profetului Mahomed, cel mai celebru soţ al unei fete sub 10 ani. Anumiţi imbecili vor să arunce în derizoriu această problemă a lumii islamice, apelând la diversiuni josnice în tentativa lor de a transforma negrul în alb. Din păcate pentru ei, lucrurile sunt extrem de clare. Profetul sfânt al lui Allah l-a forţat pe cel mai bun prieten al său, Abu Bakr, să îi dea de nevastă fata de doar 6 ani, Aisha. Devenită încă una dintre nevestele lui Mahommed, Aisha a fost violată trei ani mai târziu (avea doar 9 ani) de cel pe care întreaga ummah îl preamăreşte drept întrupare a perfecţiunii.

AL-LAITH: O mireasă de 10 ani a fost restituită duminică soţului ei de către propriul tată care a descoperit-o în casa mătuşei, unde se ascundea de 10 zile.

Conform unui ziar local, soţul – care neagă că ar avea 80 de ani, în ciuda a ceea ce pretinde familia fetei – a acuzat mătuşa de implicare în afacerile propriei familii. „Căsătoria mea nu este împotriva şaria. A presupus elementele acceptării şi răspunsului din partea tatălui miresei”, a spus el. A adăugat că a fost logodit cu sora mai mare a nevestei lui, dar că aceasta a rupt logodna pentru că vroia să îşi continue educaţia. „În lumina acestor fapte, tatăl ei mi-a oferit fata mai mică. Mi s-a permis să o examinez conform şaria şi am găsit-o acceptabilă”.

Maatouq Al-Abdullah, membru al Societăţii Naţionale pentru Drepturile omului, a declarat că nu exista vreun sistem care să reglementeze căsătoria fetelor tinere, practică ce rezultă în efecte adverse în domeniul somaticului, psihologicului şi socialului. „Aceste căsătorii reprezintă o violare grosolană a chartei drepturilor copilului, pe care Regatul a semnat-o şi care stabileşte că maturitatea este atinsă la vârsta de 18 ani.”, a mai spus el.

Pornind de la învăţăturile profetului, Islamul mahomedan a creat o întreagă teorie a modului în care trebuie abordată dimensiunea sexuală a conflictului religios, violul fiind o componentă importantă a jihadului.

Manualul islamic Umdat al-Salik, ce poartă amprenta Universităţii Al-Azhar, cea mai înaltă autoritate în Islamul sunnit, stipulează: “Când un copil sau o femeie este luat-ă în captivitate, devin sclavi, iar căsătoria anterioară a femeii este anulată imediat.” De ce? Pentru ca ele să fie libere a fi luate drept concubine de către cei care le-au capturat. Coranul permite bărbaţilor musulmani să aibă acte sexuale cu nevestele şi cu sclavele lor “Interzise vouă vă sunt… femeile căsătorite, cu excepţia celor pe care le deţineţi ca sclave.”

După o victorie în luptă, Mahomed le-a spus oamenilor săi “Mergeţi şi luaţi orice sclavă doriţi.” A luat una şi pentru el. După vestitul masacru al tribului evreiesc Quraiza, a recidivat. Conform biografului său timpuriu, Ibn Ishaq, Mahomed “s-a dus în piaţa de la Medina (care este şi în prezent piaţa oraşului) şi a săpat tranşee. Apoi, i-a chemat (pe bărbaţii din Banu Quraiza) şi le-a tăiat capul în acele tranşee, pe măsură ce îi erau aduşi în grupuri.” După uciderea a “600 sau 700 în total, deşi unii duc numărul până la 800 sau 900″, Profetul Islamului a luat-o ca nouă concubină pe una din cele pe care tocmai le-a văduvid, Rayhana bint Amr.

Ieşind victorioşi în urma unei alte bătălii, oamenii lui Mahomed i-au pus o întrebare de ordin etic, conform unei tradiţii general-acceptate islamice: “Am luat captive femei şi vroiam să facem ‘azl (coitus interruptus) cu ele.” Mahomed le-a spus: “Este mai bine să nu o faceţi întrucât Allah are deja lista celor pe care îi va crea până la Ziua Resurecţiei.” Când Mahomed afirmă că “este mai bine să nu o faceţi”, se referă la coitus interruptus, nu la violarea captivelor. Presupune că aceasta va avea loc.
Robert Spencer – Jihadul violului

* E foarte posibil să suferiţi de boala eurocentrismului, o maladie extrem de periculoasă ce afectează creierul victimei şi care merge mână în mână cu alte afecţiuni precum rasismul, islamofobia, fascismul şi nazismul. Pentru a vă vindeca este recomandată re-educarea prin cursuri de multiculturalism, politici sociale şi feminism.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

6 comentarii

 1. Dinny
  31 august 2009

  „l-a forţat pe cel mai bun prieten al său, Abu Bakr”
  Iata cum notiunea de prieten capata noi dimensiuni ???? Cu asa prieteni [care te forteaza] nu mai ai nevoie de dusmani. :mrgreen:

 2. Imperialistu'
  31 august 2009

  Dinny, nu stii ca nu ai voie sa il critici (nici macar indirect!) pe Profet? Numai un rasist bigot de extrema dreapta ar fi capabil de asa ceva.

 3. Manjusri
  31 august 2009

  Marriage of the Prophet Muhammad to Aisha

 4. Francesco
  31 august 2009

  Teoria asa-zis biologica a „the natural dividing line” referitor la pubertate este o tampenie tribala.

  Individul a scotocit prin salasurile unor nomazi din Spania sau Franta si a descoperit ca acolo exista „obiceiul” de a se casatori la 12 ani. Dar asta este valabil – desi ilegal – pentru nomazi, nu pentru cetatenii obisnuiti, cu minimum de educatie.

  Good point manjusri!

 5. Dinny
  31 august 2009

  Mie mi-a atras atentia sfarsitul, unde individul si-a cam taiat craca de sub picioare. Daca am inteles eu bine zice ca, spre deosebire de victimele pedofiliei, Aisha n-a ramas cu sechele, ci a avut o viata normala; da exemplu in acest sens faptul ca…a fost una din persoanele care au avut o contributie la legea Sharia?! Daca e asa, treaba e limpede: fata aia a fost super traumatizata.
  In plus mai zice ca obiceiul de a casatori fetele de mici era la moda datorita faptului ca media de viata era mult mai scazuta, spre deosebire de zilele noastre, iar dezvoltarea fizica mai rapida. Totusi, desi azi lucrurile nu mai stau asa, este ok sa se pastreze obiceiul respectiv!
  Pe de alta parte, chiar daca exista si in Europa obiceiul de a casatori fetele de mici, exista si o diferenta: cei care practicau asta nu au fost niste modele pentru semenii lor. Cred ca asta e deosebirea fundamentala.
  Chiar eram curioasa sa vad ce explicatie au pentru episodul Aisha.

 6. Imperialistu'
  31 august 2009

  Intr-un fel il inteleg pe nenea asta care spune prostioarele din clip: e greu sa recunosti ca omul pe care il consideri cel mai sfant e un pedofil ordinar care facea sex cu fete de 9 ani. Living in denial. Drept urmare, face teoria chibritului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian