Nu atinge

Etichete:

O fotografie care nu spune o mie de cuvinte, ci doar două. Irezistibilul Dominique Strauss-Kahn cu şarmul dat la maxim, înaintea unui dineu oficial din 2009 prilejuit de reuniunea G-20. The following two tabs change content below.BioArticole Recente Emil Borcean Dispariția lui Putin din vizorul public Un program special de recuperare socială și încadrare în …

O fotografie care nu spune o mie de cuvinte, ci doar două. Irezistibilul Dominique Strauss-Kahn cu şarmul dat la maxim, înaintea unui dineu oficial din 2009 prilejuit de reuniunea G-20.

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. SilvaproSpune:

  Răspunde
  mai 28, 2011

  Ca in cintecul din anii ’70:
  „Dirty old man
  You can look,
  But please don’t touch”

  A propos, ce nouatati mai sint la ultimele evenimente cu venera(l)bilul Dominique Strauss-Kahn?

 2. emil b.Spune:

  Răspunde
  mai 28, 2011

  Acuzarea afirma ca are probe ADN solide. Intre timp, DSK asteapta procesul intr-o resedinta demna de un socialist important ca el… sper ca i-au dat si femeie de serviciu, altfel ar fi discriminare curata:
  DSK hops to luxe lily pad

 3. Liv St OmerSpune:

  Răspunde
  mai 28, 2011

  Ce mai e si cu „caviar”-ul asta, pe mine ma depaseste. Bunica-miu, socialist convins, se mandrea cu faptul ca a trait pan’la adanci batraneti intr-o saracie lucie. Daca tot plangi pe umarul defavorizatilor 24/7, ma gandeam eu ca at least you owe’em that much.

 4. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  mai 28, 2011

  Imaginea lui DSK asa cum nu-i place Partidului Socialist Francez:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *