FUNDATIA IOAN BARBUS

O veste buna: Facultatea de Sociologie anuleaza conferinta „profului de pedofilie” adus de ACCEPT

Cultura vietii a tras semnalul de alarma privind o prelegere pe care urma sa o tina în sediul Facultatii de Sociologie a Universitatii Bucuresti, la invitatia Accept, Gert Hekma – specialist in „studii gay și lesbiene”, un adevarat apologet al sexului cu minori.

Cultura Vietii a anuntat astazi ca in urma demersurilor facute, conferinta a fost anulata:

ACTUALIZARE 06.02.2013 – Dl. Decan al Facultății de Sociologie, prof. dr. Marian Preda, a anunțat anularea conferinței lui Hekma. Adresăm mulțumiri respectuoase d-lui Decan pentru gestul d-sale și ne bucurăm că semnalul de alarmă nu a fost tras în zadar.

Gert Hekma, omul pe care ACCEPT îl aduce în Romania sa conferentieze în cadrul „Lunii istoriei LGBT” distinge între pedofilie (care ar fi doar cu copii sub 12 ani) si efebofilie (cu copii peste 12 ani) si militeaza pentru scaderea pragului de consimtamânt. Mai multe informatii despre viziunea lui Gert Hekma pe Cultura Vietii: Profu’ de pedofilie. Un apologet al pedofiliei susține la București o conferință la invitația organizației „minorităților sexuale”, Accept

afis hetma

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

9 comentarii

 1. Bogdan Calehari
  6 februarie 2013

  In sfarsit, o veste buna!

 2. Costin Andrieş
  6 februarie 2013

  Lispa unei vesti nebune nu e o veste buna. Gert Hekma va fi probabil invitat din nou de cei de la Accept… doar nu ne inchipuim ca nu stiau ca promoveaza pedofilia. Asteptam ca la anul nea dom’ profesor Hekma sa fie insotit de o echipa de profesori mai putini retrograzi, de zoofilie, necrofilie, necrofilie si scatofilie etc.
  Draga Accept, iesiti domnilor, doamnelor si nedefinitolor din evul mediu intunecat al discriminarii celorlalte minoritati sexuale de rasismul homosexual, ca va fac plingere!

 3. ioana h
  6 februarie 2013

  Vai de mine! Dar sper ca dom’ profesor totusi vine si conferentiaza pe undeva. Eventual la Muzeul Taranului Roman, sa-i invete si pe romanii retrograzi ( niste tarani) totusi, ce bun e sexul cu copilasi ( pardon, cu oameni maturi de 12-13 ani) si ce bine le prinde mai ales baieteilor ( maturi si ei la 12-13 ani) sexu’ cu adulti, de preferinta masculi, pentru dezvoltarea psiho-emotionala ulterioara. Intareste spiritu. Caleste. Obisnuieste cu greu din timp. Uite la Grecia antica ( si in Roma antica se practica pedofilia si homosexualitatea la greu; dera de bon ton, mai ales pe finalul imperiului): ce bine le-a prins ca erau de mici obisnuiti cu sexul in grup si, mai ales, de tip homosexual ( inteleg ca dom’ profesor are placere sa dea exemplu’ asta, cu Grecia antica). Extraordinar ce evolutie spectaculoasa, civilizationala, au avut cele doua neamuri ( grecii mai ales) dupa antichitate si ce bine sunt pana in ziua de azi. Nici ca si-au mai revenit.

 4. ioana h
  6 februarie 2013

  Da’ ma mir, sa stii, de domn decan de la Sociologie. Ce l-o fi apucat ? Un retrograd nenorocit :))

 5. monarhist
  6 februarie 2013

  Hai sa fim seriosi. Pentru orice barbat de pe site: hai sa mergem impreuna in orice scoala generala din Romania sa le vedeti pe „copilele” de peste 12 ani si apoi mergem la poligraf si va intreb: v-ati simtit sau nu atras de vreuna din ele? Cine are curajul?

 6. Anca Cernea
  6 februarie 2013

  @ 5
  Ce să înţelegem? Că monarhistul se aşteaptă ca orice bărbat de pe site-ul ILD să se simtă atras de eleve de a VII-a şi de a VIII-a?
  Dacă e aşa, mă tem că monarhistul se întrece cu gluma şi ar trebui să-i dăm o pauză.

 7. Roman de dreapta
  6 februarie 2013

  Inca un articol aberant, scris de homofobi legionari care se cred de dreapta! Aflati dragilor ca pedofilia e intradevar DOAR sub 12 ani. Sexul cu persoane peste 12 ani ramane interzis, dar nu e pedofilie.

 8. Vlad M.
  6 februarie 2013

  Roman de dreapta, esti doar un prost de stanga. Stii cum ne dam seama? Foarte simplu.
  1. Criticarea „specialistilor” LGTB = homobie.
  2. Criticarea LGTB = legionarism.
  3. La un articol despre un idiot care vorbea despre virtutile sexului cu minori, tot ce te-a dus capul a fost sa bati campii despre pedofilie.
  Considera-te epurat contrarevolutionar. Aici nu vei mai scrie vreodata.

 9. Costin Andrieş
  6 februarie 2013

  „Martijn”, o asociație batavă care încurajează actele sexuale cu minori, a reintrat în legalitate • Liderul grupării este fondatorul Partidului Iubirii Frățești, Libertății și Diversității, care glorifica relațiile cu minori

  Judecătorii din Țara Lalelelor au dat recent o sentință frapantă:o organizație care vrea să legalizeze pedofilia poate continua să existe. Decizia aparține Curții de Apel din orașul Leeuwarden, care a hotărât că nu trebuie interzisă activitatea „Asociației Martijn”. Deși contravine ordinii publice, nu „destabilizează societatea”, au concluzionat judecătorii. Sentința vine după ce, anul trecut, tribunalul civil din Assen hotărâse desființarea asociației, pe motiv că demersul său privind legalizarea contactelor sexuale dintre adulți și copii era contrar normelor și valorilor societății olandeze. Șeful asociației este Martijn Uittenbogaard (foto, jos), același care, în 2006, a fondat și Partidul Iubirii Frățești, Libertății și Diversității (PNVD). Botezată „partidul pedofililor”, formațiunea avea ca prioritate legalizarea relațiilor sexuale cu minori. Odată cu acest verdict, practic, în Olanda vor putea fi deschise cluburi pentru pedofili.
  http://www.ziuanews.ro/dezvalu…..ilie-92830

  (ziuanews inteleg ca este al lui Sorin Rosca Stanescu)

  http://www.thedailybeast.com/a…..tinue.html

  interviu luat de Martij lui Gert Hekma in 2004: http://www.seksencyclopedie.nl…..Hekma.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian