FUNDATIA IOAN BARBUS

Occupy Wall Street. Dat afară pe geam, comunismul se întoarce pe ușa din față, în aplauzele islamiștilor și ale „societății civile”

(CNSnews.com) Ayatollahul Ali Khamenei – „conducătorul suprem” al Iranului – a lăudat joi (30 august n.m.) mișcarea americană Occupy Wall Street, numind-o un raspuns al oamenilor care „își pierd răbdarea” din cauza pozițiilor dominante ale SUA și ale Israelui în comunitatea internațională.

„Toată lumea este nemulțumită cu această structură internațională defectuoasă”, a spus Khamenei în discursul inaugural al „Non-Aligned Summit”, un summit la care participă 120 de națiuni și ce are loc în Teheran.

„Mișcarea poporului american, 99%, care se împotrivește centrelor financiare în SUA și protestele masive din Europa Occidentală care se împotrivesc politicilor economice duse de guvernele lor, arată că oamenii își pierd răbdarea,” a spus Khamenei citat de agenția de știri iraniană Fars News.

Alături de Iran, printre susținătorii mișcării Occupy se numără:

în România
Mircea Toma, Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Ciprian Șiulea și tot grupul Criticatac (“Aceştia reprezintă un grup social extrem de educat şi de activ din punct de vedere politic. Aceştia sunt cei care definesc problemele a celor 99%”), grupurile gramscisto-comuniste de la Cluj, GAS și Tinerii Mânioși (Tinerii Mânioși aduc comunismul Tinerilor Naivi din Cluj), Claudiu Crăciun și o puzderie de asociații „civice” și „ecologiste” care susțin proteste inspirate de Occupy, unindu-le cu protestele nostaligicilor lui Ceaușescu conduși de Mircea Dogaru.

Centrul de Resurse pentru Participare publică – Oana Preda
CENTRAS – Viorel Micescu
ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei – Mircea Toma
Centrul pentru Jurnalism Independent – Ioana Avădani
Societatea Academică din România – Alina Mungiu Pippidi
Asociaţia Miliţia Spirituală – Mihai Bumbes
Centrul de politici Durabile Ecopolis – Costel Popa
Terra Millenium III – Lavinia Andrei
Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta – Liviu Mihaiu
Fundaţia PACT – Ruxandra Sasu
Fundaţia Soros România – Gabriel Petrescu
Asociaţia ALMA-RO
Policy Center for Roma and Minorities – Valeriu Nicolae
Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni – Ionuţ Tănase
Academia de Advocacy – Corina Dragomirescu
APADOR-CH
https://www.occupybucharest.org/post/16050984206/noi-viermii-inepti-inculti-si-ciumpalaci

Colaboratorul Securității Dan Voiculescu, unul dintre cele mai nefaste personaje din România ultimilor ani, și-a adus și el contribuția prin promovarea mișcării Occupy pe Antena3.ro și în Jurnalul Național:

Publicația lui Dan Voiculescu recomandă călduros ziarului mișcării Occupy, punînd accentul pe elitismul echipei din redacție, ignorînd părțile mai neplăcute. Din articolul lui emil borcean aflăm mai multe despre ideile care îi animă pe cei care au inființat ziarul, și anume, comunismul: „Se numeşte “The Occupied Wall Street Journal”, iar fondatorii sunt Jed Brandt şi Arun Gupta. Amîndoi fac parte din Brecht Forum, un “centru de educaţie şi cultură” din New York înfiinţat în 1975 de un grup de intelectuali marxişti. Un moment deosebit în activitatea forumului a fost sărbătorirea, în 1998, a unui secol şi jumătate de la publicarea lucrării Manifest der Kommunistischen Partei de către venerabilul Karl Marx […] Arun Gupta conduce situl şi ziarul The Indypendent, publicaţie new-yorkeză radicală şi dedicată “justiţiei sociale” (reţeta obişnuită a marxismului prin învăluire); în iulie a participat la conferinţa Socialism 2011 – Revoluţie în aer, unde peste o mie de lectori invitaţi şi simpli participanţi s-au strâns timp de câteva zile pentru ascuţirea conştiinţelor şi schimbarea paradigmelor, în seminarii ca “Teoria lui Trotsky a revoluţiei permanente”, “Marxism şi viitoarea societate socialistă”, sau emancipantul “Locul femeii este în revoluţie: lupta de clasă şi eliberarea femeii” (citiți mai mult în articolul lui emil: Ocupaţi Wall Street şi Piaţa Universităţii. „Urmează steagul roşu!” În SUA, cu toate că mișcarea a fost prezentată în termeni entuziaști, Occupy Wall Street s-a transformat rapid într-o orgie în care sexul, supradozeele, crimele și violurile au dat tonul, provocînd 7 morți în primele săptămîni: Sodoma și Gomora la Occupy Wall Street, sau despre cum creezi o lume mai bună prin supradoze, crime, violuri și bătăi .

Alături de regimul islamist din Iran, de Alina Mungiu Pippidi, Mircea Toma, Miliția Spirituală, Criticatac, Fundația Soros Romania, etc, printre susținătorii și admiratorii Occupy figurează: Partidul Comunist din SUA, Partidul Socialist din SUA, Partidul Comunist Revoluţionar din SUA, Partidul pentru Socialism şi Eliberare, Internaţionala Socialistă, Uniunea Studenţilor Marxişti, Lumea Muncitorilor Industriali, Internaţionala Bolşevică, Organizaţia Calea Socialistă a Libertăţii, Hugo Chavez, guvernul din Coreea de Nord, Partidul Comunist Chinez, Partidul Nazist American, US Border Guard, David Duke, Panterele Negre, Louis Farrakhan (lider al Naţiunii Islamului din SUA), CAIR (organizaţie islamistă americană), Gărzile Revoluţionare din Iran, Gărzile Basij din Iran, ayatolahul Khamenei (liderul suprem al Iranului) şi Hezbollah.

emil borcean: „Faptul că lupta ocupanţilor pentru o “societate echitabilă” este împărtăşită şi de (în ordine) neo-nazişti, un suprematist şi antisemit alb fost lider în Ku Klux Klan, suprematişti şi rasişti negri, islamişti americani, instituţii şi conducători ai unui stat islamic terorist (împreună cu franciza libaneză), indică prezenţa unui factor comun mai puternic decât diferenţele – ura împotriva SUA – şi o convergenţă dictată de un interes comun major – subminarea şi ulterior distrugerea SUA. Iar faptul că toţi aceşti aspiranţi sau practicanţi sub o formă sau alta ai totalitarismului s-au reunit într-o alianţă informală roşu-brun-verde sugerează natura noii societăţi “juste şi egalitare” pentru care militează mişcarea de Ocupaţie.”

P.S. Pentru mai multe informații pe subiectul acestei false societăți civile gramscist-neocomuniste, vîndute sau nu partidelor politice, și reprezentată de Hohotarii, Pîrvuleștii, Remus Cernii, Vasile Ernii, Claudiu Crăciunii, Rogozanii și Nicușor Danii țărișoarei, subscrieți și urmăriți pagina de FacebookFalsa societate civila si comunismul lui Antonio Gramsci.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian