FUNDATIA IOAN BARBUS

ONU vrea ca Israelul să împărtășească tehnica antirachetă Iron Dome cu Hamas

img333476
Un adevăr care vrea să fie demonstrat și de către ONU este că orice circ are și un clovn sau mai mulți. Navi Pillay, Înalt Comisar pentru Drepturile Omului este un dușman al Israelului, lucru arătat de ILD pe parcursul anilor aici și aici.

Ultimele declarații ale lui Navi Pillay puse la dispoziție de un raport al Breibart sunt de un ridicol fără precedent. Înaltul Comisar ONU acuză statul Israel de crime de război prin faptul că își apăra populația civilă de atacurile Hamas cu rachete „încălcând în mod deliberat legile internationale […] într-un fel care ar putea constitui crime de război”.

Într-o conferință de presă ținută la Consiliul Drepturilor Omului cu privire la situația din Gaza Navi Pillay a spus:

“Este o mare probabilitate ca legile internaționale să fi fost violate într-o manieră care ar putea constitui crime de război.”

Navi Pillay și-a întărit declarația citând refuzul Israelului de a împărtăși tehnologia și informațiile sistemului Iron Dome cu „autoritatea guvernantă” din Gaza – adică teroriștii antisemiți din Hamas. Reamintim cititorilor noștri că sistemul antirachetă Iron Dome este folosit de IDF, armată Israelului, tocmai pentru a distruge în zbor rachetele lansate de Hamas.

În plus, Navi Pillay a criticat Statele Unite pentru că a ajutat Israelul în construirea sistemului Iron Dome, adăugând că americanii „nu au acordat Gazei o protecție egală împotriva bombardamentelor”. Dizertația Înaltului Comisar al ONU a continuat prin afirmația că atacurile indiscriminate ale Hamas contra localităților și a populației civile israeliene „nu absolvă” statul evreu de încălcarea legilor internaționale.

Sistemul de protecție antirachetă Iron Dome a fost dezvoltat de Rafael Advanced Defense Systems Ltd, o firmă israeliană care lucrează de zeci de ani în domeniul apărării. Iron Dome își dovedește eficacitatea prin faptul că reușește să distrugă circa 90% din rachetele trase de Hamas, organizație teroristă care are că sprijinitor politic ONU, inclusiv prin comisarul-clovn Navi Pillay.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

8 comentarii

 1. Rodica Grindea
  2 august 2014

  După modul în care se exprimă, d-na Înalt Comisar pt. Drepturile omului Navi Pillay pare de-a dreptul oligofrenă! Uneori da, imbecilii (cei situați imediat sub limita inferioară a inteligenței normale pe scala Binet), provoacă involuntar hilaritate. Dar de-aici până a li se încredința o funcție înaltă într-un forum ca ONU mi se pare… de-a dreptul exagerat! Dar se pare că pt. ONU și una ca asta este utilă, pt. a li se face purtătoare de cuvânt!

 2. Gabriel I.
  2 august 2014

  Asta e unul din nenumaratele exemple prin care ONU demonstreaza ca e o organizatie debila in sensul ca nu nu numai nu isi mai poate indeplini scopurile pentru care a fost creata dar face mai mult rau decat bine.
  A deveni pe scurt Internationala Socialista IV – pe banii americanilor.

 3. Ioan T. Morar
  2 august 2014

  O vacă, altfel corectă politic.

 4. fini
  2 august 2014

  Neuronul stingher al ONU

 5. Daniel Francesco
  2 august 2014

  Pamela Geller a publicat un articol in care lamureste motivele pentru care israelienii trebuie sa lupte pana la capat pentru a elimina tunelele terorii:

  „Sursele de securitate israeliene, citând informațiile obținute în interogatoriile de la teroristii capturati, au descris un scenariu în care sute de luptători Hamas, înarmați până în dinți s-ar fi vărsat în Israel, în miez de noapte și în 10 minute s-ar fi fost poziționat pentru a se infiltra în toate comunitățile israeliene din jurul Fasiei Gaza. Trebuiau apoi sa astepte ascunsi până cand școlile și grădinițele se umpleau de copii, teroriștii avand ca tinta copiii în primul rând, și apoi sa ucida și sa răpească cât mai mulți israelieni posibil. Atacul fusese stabilit să aibă loc în timpul Anul Nou evreiesc, la 24 septembrie.”

  Multe dintre scolile si gradinitele israeliene de langa granita fusesera deja minate…

  http://pamelageller.com/2014/0…..ties.html/

  H/T Diana Daniela Abramovici pe Facebook.

 6. Daniel
  2 august 2014

  noi am dori ca angajatii ONU sa imparta cu noi salariile lor, lipsa de taxe si orarul de munca. Daca ONU imparte tot ce are cu noi, ca doar asa fac adevaratii comunisti, vom vedea, poate convingem Israelul sa impartaseasca doua perechi de palme acestor slujbasi de lumea a treia intr-o institutie de lumea a treia..

 7. edgar
  2 august 2014

  David ben Gurion raposatul, primul prim ministru a Israelului si cel care a initiat reintemeierea statului Israel a zis o data despre Onu : Um-sHmum care s-ar traduce asa: ONU-NIMICA.
  ONU nu isi implineste menirea sa de mult timp. Si greseli nu-i lipsesc. De exemplu: In 1948 A inceput sa se ocupe de aproape 400 000 de arabi care au emigrat din zonele de razboi intre Israel cu 5 armate arabe care l-au atacat cu tinta de a nimici noul stat.
  Emigrantii risipiti in 4 tari vecine primesc pana azi alimente,imbracaminte,scoala si servicii medicale. Nu-i de mirare ca in lipsa cronica de locuri de munca si alta distractie au adoptat obiceiul de a face copii. Nu au fost obligati sa-i intretine deoarece ONU i-a intretinut. Azi este rar sa gasesti in fasia Gaza o familie in care nu se gasesc 10-12 copii si chiar mai mult. AZI ONU INTRETINE APROAPE 3 MILIOANE DE EMIGRANTI ARABI si nimeni nu vede sfarsitul la aceasta actiune.
  In cursul vremii din 1948 si pana azi au fost in lume multecazuri in care mase de emigranti s-au trezit fara alimente,apa si acoperis. In nici un caz nu sa operat cum sa operat cu arabii palestinieni. Sa nu mergem departe, azi in Siria se gasesc peste trei milioane de emigranti inclusiv cei care au reusit sa ajunga in Turcia si Iordania. Ajutorul ONU-lui care li se da este o proasta gluma.
  Daca cineva se intreaba din ce motiv am ajuns la asa o situatie, raspunsul este ca tarile arabe au oprit toate incercarile acestor emigranti sa-si refaca viata in tarile in care traiesc. Daca ONU ar fii „despagubit” de la inceput fiecare familie si tarile in care traiesc le-ar fii permis de a reface viata lor in mediu lor,problema palestiniana ar fii fost de mult uitata,dar ce se poate astepta de la un Um-shmum ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian