FUNDATIA IOAN BARBUS

Partidul România Unită: Legăturile cu spionii Rusiei (comentariu Toader Paleologu și Sabin Orcan, B1TV)

Sabin Orcan, Toader Paleologu, E. Tomac și George Simion au discutat despre Marșul Unirii, întânirea lui George Simion cu Partidul România Unită și Rusia.

Duminică, 23 octombrie 2016, la B1TV, Sabin Orcan i-a avut ca invitați pe Toader Paleologu (candidat independent), pe George Simion (Acțiunea 2012) și pe Eugen Tomac (PMP). Aceștia au discutat despre incidentele de la Marșul Unirii de sâmbătă, despre întânirea lui George Simion cu Partidul România Unită, despre problema unirii R. Moldova cu România și despre protocolul semnat de PRU cu Mateusz Piskorski (partidul poloneaz pro-rus ZMIANA). Mateusz Piskorski a fost arestat, anul acesta, în Polonia, acuzat fiind de spionaj în favoarea Rusiei. Toader Paleologu a vorbit despre ideologia lui Alexandr Dughin, susținător al unirii României cu R. Moldova, dar în cadrul Eurasiei.

Un pasaj important discutat e din articolul despre acordul PRU – ZMIANA: În protocolul semnat de Bogdan Diaconu și Mateusz Piskorski, s-a discutat crearea unui bloc antioccidental – „un bloc politic naționalist care să apere interesele țărilor din Europa Centrală și de Est în fața politicii țărilor vestice.”  Primul congres al PRU a fost salutat și de Ovidiu Hurduzeu, un”gânditor” și „economist” român, îndrăgostit și el de Vladimir Putin, care a fost invitat să transmită un mesaj. Pentru Hurduzeu, care locuiește în SUA, congresul PRU e un „moment istoric”, iar PRU ne va salva de globaliștii imperialiști și va reda românilor tot ce am pierdut „în ultimii 26 de ani”, o expresie eufemistică care ține loc, la astfel de personaje, de – „pe vremea lui Ceașcă era mai bine!”.

Mai jos, puteți urmări un fragment din emisiune.

Aici puteți urmări emisiunea în întregime.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian