FUNDATIA IOAN BARBUS

Pat Condell, Obama, drepturile omului şi islamul

Guvernul American, sub conducerea lui Obama, a co-sponsorizat cu Egiptul o rezoluţie a ONU ce limitează libertatea de exprimare pentru a nu încălca legea islamică, sharia. Drepturile Omului Islamului. Această rezoluţie va duce la implementarea în Occident a legilor ce criminalizează blasfemia, mai exact, insultele aduse islamului.

Lista FBI-ului cu cei mai căutaţi terorişti este alcătuită în întregime din musulmani, imigraţia musulmană a dus la situaţia în care Suedia, ţară văzută ca fiind o culme a civilizaţiei, rata violurilor să fie de 20 de ori mai mare ca în estul Europei, şi chiar dacă nu toţi musulmanii sînt terorişit, toţi teroriştii sînt musulmani.

Simplul act de a articula observaţii de acest gen sînt o insultă insuportabilă pentru musulmani, terorişti sau nu, moderaţi sau mai puţin moderaţi şi prin rezoluţia egipteană aceste „insulte” devin ilegale.

Pat Condell: Wake up, America

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

6 comentarii

 1. Imperialistu'
  23 octombrie 2009

  „They voted for change, they didn’t vote for surrender”. ‘Ai sa mori tu, Condell, ca americanii nu au votat pentru surrender? Costine, eu m-am plictisit de hippiotul asta. Da, bun, ii critica pe musulmani, dar trage cu tunul in toata directiile ca sa para si el mai putin „islamofob”. „Luptatori” pentru libertate de teapa astuia mai gasesc o suta.

  Guvernul american al lui Barack Hussein sprijina rezolutiile pro-islamiste ale Egiptelui, ceea e si normal din moment ce SUA sunt, dupa cum a afirmat presedintele american, una dintre cele mai mari tari musulmane din lume. Asta au ales americanii, asta seamana: politica externa pro-ummah. Sa le fie de bine.

 2. costin
  23 octombrie 2009

  imperialistule,
  bine ca esti tu mai catolic decit papa si mai islamofob ca pat condell ????

  nu cred ca trage cu tunul in toate directiile ca sa para mai putin islamofob. trage pentru ca el chiar crede ca problema este religia in sine, nu neaparat una anume. spor la gasit 100 de pat condelli. sa imi spui si mie cind ai dat de ei ????

 3. Imperialistu'
  23 octombrie 2009

  Pana una alta, iti dau unul mai rasarit decat Condell, dar pe care oricum nu l-as numi inteligent: Christopher Hitchens. Mai vrei inca unul? Dawkins. Vrei sa iti caut cativa ‘telectuali autohtoni? Incearca Emil Moise si Remus Cernea. E plina lumea de variante ale lui Condell. Si asta tot un progresist e. Mai pe romaneste, face parte din problema, nu din solutie.

 4. costin
  23 octombrie 2009

  da. dawkins e ridicol dar hitchens e un om al carui cap incepe sa se apropie de umeri. astia sint oameni jumi juma. jumate au dreptate, jumate se inseala. dar exista jumatate acolo care nu merita nepromovata

 5. Imperialistu'
  23 octombrie 2009

  Da, exista si acea jumatate care nu merita promovata, dar nu inteleg de ce ne comportam de parca nu am vedea-o. Pat Condell chiar nu e atat de destept pe cat pare la prima vedere.

 6. costin
  23 octombrie 2009

  ma, stii cum se zice..let’s agree to disagree. mi-a reamintit-o cosmin de curind. lasa puritanismele acuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian