FUNDATIA IOAN BARBUS

Pe ce lume trăieşte Înaltul Reprezentant?

O semnalare scurta dar plina de declaratii spumoase, pe blogary.ro despre inadecvarea la realitate a Baronesei Ashton. Dupa anunturi susccesive facute de Alia Khamenei si Ahmadinejat ca ziua distrugerii Iraelului e pe aproape si ca Iranul a reusit imbogatirea uraniului devenind stat nuclear, Inaltul Reprezentant UE pentru Politica Externa si Securitate, rimeaza cu ministrul de externe al Chinei si spune ca nu s-au epuizat resursele de dialog si, mai ales, declara ca, în continuare, nu poate pricepe dece Iranul nu a acceptat protocolul propus de Agentia Internationala pentru Energie Atomica care ar fi rezolvat problemele.

Iranul lui Khamenei si Ahmadinejad are o singura Problema – Israelul, nu sistemul de sanatate din Teheran care ar avea nevoie de energie nucleara. Catherine Ashton reactioneaza ca si cum ar avea în fata un partener care, de obicei, se comporta rational, sau care urmareste obiective legitime; nu niste lideri obsedati de extirparea unei „tumori canceroase”, cum denumesc ei Israelul.

Poate înregistrarea aceasta o ajuta sa inteleaga. (GMT)

GMT

GMT

Un comentariu

  1. bogdan calehari
    14 februarie 2010

    Catherine Ashton, fascista ce ocupa postul de Inalt Komisar al UE pentru Afacerile Straine, a mai facut o declaratie(spumoasa?) comparand atacul terorist de la Toulouse cu situatia din Gaza, din Siria si Norvegia!
    Baroneasa Ashton :” Cand ne gandim la ce s-a intamplat astazi la Toulouse, ne amintim de ce s-a intamplat in Norvegia anul trecut, de ce se intampla in Siria, de ce se intampla in Fasia Gaza si in alte locuri”. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian