FUNDATIA IOAN BARBUS

Pelerinajele lui Tucker Carlson și Piers Morgan la București

Ghicitoare: pentru cine au zburat special la București Tucker Carlson și Piers Morgan să intervieveze?

Răspunsuri posibile:

1) Dracula.
2) Diana Șoșoacă.
3) Pe amândoi împreună.
4) Pe un alt român faimos.
5) Toate răspunsurile de mai sus sunt greșite.

Ei bine, probabil deja știți că răspunsul 5 este cel corect.

Tucker Carlson a zburat vara asta direct de la New York, peste mări și peste țări, până în București, ca să-l intervieveze timp de 3 ore pe Andrew Tate, criminalul afro-anglo-american, proaspăt convertit la islam, care s-a oploșit acum câțiva ani pe meleagurile mioritice.

Discuția o puteți vedea în întregime aici, dacă aveți răbdare:

Tucker Carlson era pe vremuri un ziarist cu vederi conservatoare și cu limba ascuțită. Avea emisiunea lui zilnică de o oră, cu cea mai mare vizionare de pe canalul Fox News, la rândul său cel mai popular canal de știri din SUA. Îmi plăceau comentariile sale despre politica internă Americană, în primul rând aventurile președintelui Trump.

Acum doi ani, într-un act complet neobișnuit pentru stelele comentatoare din America, Tucker Carlson a zburat pentru o săptămână întreagă la Budapesta, unde i-a intervievat elogios pe Viktor Orban, pe miniștrii săi și alte personalități maghiare.

Indiferent de opiniile mele politice, nu am putut să nu apreciez peisajul minunat al Dunării văzute de pe Bastionul Pescarilor, atracția turistică de unde Tucker Carlson îl ridica în slăvi pe Orban și politicile sale.

Având în vedere dragostea lui Tucker Carlson pentru Budapesta și Ungaria, pe care acum o caracterizează ca fiind “o țară mai liberă” chiar decât patria sa, m-a frământat întrebarea: ce dracu’ l-a adus la București numai și numai ca să-l întâlnească pe fostul kickboxer Andrew Tate, cu profesia actuală proxenet și pedofil?

Pe cine interesează opiniile criminalului aciuat pe malurile Dambovitei despre “masculinitate” și relatările sale din pârnaia bucureșteană?

Răspunsul cel mai bun l-am găsit la podcasterul JJ McCullough: “Andrew Tate makes Tucker Carlson a P$$Y For Views”:


În esență, motivul lui Carlson se poate rezuma într-un singur cuvânt: “clickuri”.

Carlson a fost concediat dintr-un oarecare motiv de la Fox, iar singura medie de difuzare în masă care nu-l cenzurează este X-ul lui Elon Musk, fostul Twitter.

Întrucât Twitter îl plătește în funcție de numărul de vizionări, Tucker Carlson are nevoie de milioane de clickuri. Pentru asta a venit până la București, ca să-i asculte docil idioțeniile lui Andrew Tate, singurul personaj cu sediul (silit) în România pe care mor să-l urmărească milioane de imbecili din întreaga lume.

Fiindcă am ajuns la Twitter, trebuie să știți că Elon Musk nu numai că i-a restaurat contul lui Andrew Tate, dar l-a și chemat la o conversație “istorică” de 3 ore cu Alex Jones, Vivek Ramaswami și alți iluminați, unde au dezbătut cu toții libertatea internetului, viitorul civilizației și alte chestii de-astea savante. După umila mea părere, dacă era nevoie neapărat de cineva din România, Elon Musk trebuia să-i aducă pe George Simion și Diana Șoșoacă.

Cireașa de pe torta articolului acesta ne-o aduce însă Piers Morgan, ziarist englez cu lungă activitate la cele mai mari televiziuni din SUA și UK.

În SUA i-a beștelit pe americani pentru dragostea lor pentru arme de foc și l-a intervievat de câteva ori pe președintele Trump, după care s-a certat cu acesta. În ultimii ani, l-am văzut pe Piers Morgan întors în Marea Britanie și relatând vivace ultimele peripeții peripatetice ale ducelui și ducesei de Sussex, cunoscuți mai bine sub numele de Harry și Meghan.

Iată însă că, acum o luna, constrâns de foamea de clickuri, Piers a zburat și el direct de pe malurile Tamisei până pe cele ale Dambovitei, numai și numai pentru a sorbi din înțelepciunea lui Andrew Tate, marele mujahid (martir Islamic) al Bucureștilor.

Prima parte a interviului o puteți vedea aici:

Această primă parte s-a bucurat de nu mai puțin de 10 milioane de vizionări și 233 de mii de likeuri si conține o oră de tânguială lirică despre frumusețea rugăciunilor islamice făcute pe un covoraș așternut pe podeaua bulăului din România, despre masculinitate și despre dragostea și delicatețea pe care a manifestat-o dintotdeauna față de fetele pe care mai întâi le ademenea, si mai apoi le viola și le silea la acte pornografice.

Am aflat din interviu că Andrew Tate are un număr „confidențial” de copii zămisliți cu un număr „confidențial” de femei.

Apoi am mai aflat și că respectivul este cel mai „opresat” tip din lume, tocmai pentru că „a spus adevărul Matrixului”. Ce-i aia “Matrix”, Andrew nu se obosește să ne explice și nici Piers nu îl presează.

Nu lipsesc nici elucubrațiile antivacciniste despre virusul COVID “care nu exista”. Rețineți asta, pentru că COVID-ul este subiectul  poantei haioase din epilog.

În a doua parte, cu numai 7 milioane de vizionări și 200 de mii de likeuri, Piers îi află opiniile preacuviosului Andrew Tate despre atacul Hamasului din 7 octombrie și răspunsul Israelului.

Nu trebuie multă imaginație ca să ghiciți conținutul: o polologhie islamistă și antisemită despre dreptatea Hamasului și cruzimea Israelului, plus închinare la icoana țarului Putin.

Andrew Tate s-a convertit la islam în România.

Andrew Tate, în centru, a fost fotografiat ținând o copie a Coranului în București, România, la 26 ianuarie 2023. El a susținut că s-a convertit la islam în octombrie 2022.

În interviu, totul se scurge plictisitor într-un torent impetuos de vorbărie goală, încât încă o dată trebuie să ne întrebam: ce l-a adus pe Piers Morgan la București, în afara de setea nerușinată de clickuri?

Când Andrew Tate va fi adus în fața justiției române și va plăti cu pușcărie pentru crimele sale, vom vedea dacă Tucker Carlson și Piers Morgan revin în România să-i ia interviuri de la vorbitor.

Ar servi pentru multă lume drept învățătură de minte că România nu e țara lui Papură Vodă, că nu se vine în România pentru fete ieftine și bani ușori.

Acum țineți-vă tari pentru epilogul interviului lui Piers Morgan.

Imediat după interviu, Piers Morgan a căzut  la pat o săptămână bolnav de COVID.

„Cine a mai avut ultima variantă de Covid? Sunt în ziua a 7-a de tuse neîncetată, nas mucos, sinusuri furioase, respirație asemănătoare astmului, voce de Barry White și oboseală chinuitoare … mi-ar plăcea să aud că e o chestie doar de 8 zile,” ne anunța Piers pe Instagram.

Ca răspuns, Tate ii da cu tifla prin aceeași mediu:

„Ți-am dat Covid. Nu am vaccinuri și nu am purtat mască. Am făcut-o! Bineînțeles că nu sufăr niciun simptom pentru că sunt prea sexy și bogat”.

Găsiți detalii în Newsweek.

Karma!

Există Dumnezeu în ceruri și el îi pedepsește pe lacomii proști și fără scrupule!

Crăciun fericit și un An Bun cu pace și prosperitate în România și în lume!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Ștefan Kranzdorf

Ștefan Kranzdorf

Stefan Kranzdorf este inginer israelian născut și educat în România. Încearcă să-și aducă contribuția sa modestă la înțelegerea și prietenia dintre cele două țări al căror cetățean este.

Un comentariu

  1. Marius Bazu
    28 decembrie 2023

    Excelent articol! Iar poanta finala e de milioane!
    Felicitari autorului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian