FUNDATIA IOAN BARBUS

Perfecțiunea USL: Primarul Robert Negoiță

Punându-și ștampila pe o realitate palpabilă, documentată, la 10 iunie 2012 românii au făcut o alegere clară, sinceră și definitivă pentru iresponsabilitate și vuvuzelism, identificandu-se cu un personaj tenebros, fițos, scabros prin actele sale, nepotrivit moral, dar și penal actului public de administrație comunitară. Însă pentru alegerea făcută nu este vinovat Robert Negoiță, el doar și-a încercat norocul și a câștigat, așa cum va câștiga și în procesul cu statul, neplătind cei 29 sau 30 de milioane de euro pe care îi datorează. Robert Negoiță nu este vinovat nici pentru că va fi exonerat de acuzele de pedofilie, viol și proxenetism, acuze care, – sub influența diluției diluvionare a anti-justițiarului ministru Titus Corlățean, – vor deveni simple „reflexe ale statului dictatorial instituit de Traian Băsescu”.

De fapt, asta și vor românii, să nu fie responsabili. Până la urmă câți au băut din cupa răspunderii față de câți se înghesuie să fenteze viața, fiscul, răspunderea față de ei și de familiile lor ? Așa cum s-au îmbulzit la credite cu buletinul și la viața trăită pe bani împrumutați, așa cum se înșeală unii pe alții, plecând de la lucruri mici, de la o cană de zahăr împrumutată care nu se mai dă înapoi și până la ingineriile lui Felix, Babiuc, Becali și mulți alții, românii își văd viața de paradis ca o înșiruire de șmecherii mai mici sau mai mari. Și vai de cel care le cere să fie demni și să asude pentru salar și mai ales de cel care le cere să-și plătească datoriile. Nu există loc sub soare în care să se ascundă dușmanii iresponsabilității și al traiului pe veresie. La români strânsul curelei peste burdihan este crimă, iar cei vinovați pentru îndrăzneala stopării demenței risipei plătesc și vor plăti scump atentatul la nepăsare.

Românii au dreptate în fond, ei au făcut un troc dându-și votul unui penal după ce ani de-a rândul au răbdat sub jugul rațiunii. Nu poți risca atunci când ești de partea celui care strigă cel mai tare, hoțul care strigă hoții este campionul zilei de astăzi și viitorul națiunii. Îi și văd pe vajnicii, demnii, iubitorii părinți la data de 15 septembrie cum se vor simți mișcați de cuvintele mieroase ale primarului, ale celui care privește la rândurile de elevi și eleve în perspectivă, la ziua când vor crește. Hrăniți fizic cu mici și bere gratis, iar mental trăind la nivel de manele, românii și-au câștigat dreptul de a-și ține copiii în brațe și a-i cânta Mulți ani trăiască! celui care le-a violat sau la va viola fiicele, pe drumul lor către șoselele de centură ale orașelor din vest. Iar băiețeii? Nu-i o problemă, ei vor deveni bodiguarzii traseistelor de mâine, sub cartelul lui Robert&Co! Mea culpa, să nu-i uităm pe bunicii cu copii și nepoți care vor fi la școlile din Sectorul 3. Ei și-au adus obolul lor categoric la instalarea și permanentizarea răului, iar acum USL-ul exultă, iată că repetă istoria FSN-istă din 1990, eliberând țara de angoase și forțând temeinic istoria și obrazul, atât cât mai e, până nu va mai rămâne nimic. Tineri și bătrâni, angajați la stat, pensionari, casnice, angajați la privat, angajatori și liber-profesioniști, votanții USL ai primarului Robert Negoiță sunt totuși singurii responsabili pentru consecințele iresponsabilității lor morale, civice și penale. Ei sunt pe aceeași treaptă de demnitate cu matroanele de bordel și cu dealer-i de stupefiante, ei nu au dat doar un vot, ei și-au pătat obrazul și au cauționat imoralitatea și lipsa de răspundere. Ei nu se pot ascunde în spatele expresiei de vot politic, că doar scria pe toate gardurile cine este, ce-a făcut și ce face Robert Negoiță. Au trecut pe stradă și au întors capul când a avut loc un viol, mai mult, au fost martorii apărării la procesul contra violatorului de minore și l-au scăpat.

Iată noua emblemă a României USL-ase, este elogiul violului fizic și moral, este impostura la rang de medalie și primul semnal al hăituirii celor care încă mai rezistă. Noi, nemânjiții suntem din ce în ce mai puțini.

PS. Pentru cine nu știe, Robert Negoiță a fost ales Primar al Sectorului 3, București.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

25 de comentarii

 1. Valentin Ion
  11 iunie 2012

  Viol ? Haituire ? Nu locuiti in Romania :)))

  http://ro.wikipedia.org/wiki/T….._cazacilor – sa vedeti ce principiali sunt occidentalii sau mai cautati informatii despre deportarile de la Fost DIx ( USA ) in URSS :)))

  Nu ca as fi fan URSS sau Imperiul Tarist – ne-am calcat de prea mult ori in 200 de ani si ne-am pricipuit numai necazuri dar nici nu cred in dezinteresatii de occidentali – vezi lozinca UK – “Great Britain has no friends, only interests.”

 2. Vlad M.
  11 iunie 2012

  Te-ai ratacit, Valentin Ion. Ai vrut sa ajungi pe Critic Atac sau Romania Liberala si ai sfarsit in a calca pragul In Linie Dreapta.

 3. Valentin Ion
  11 iunie 2012

  Asa argument de intelectual :)))) Experti culturali pe Iran si pe Spatiul ex Sovietic :)))

 4. Vlad M.
  11 iunie 2012

  Spam. ???? Argumentul suprem.

 5. Vlad P.
  11 iunie 2012

  @1

  În mintea unui stângist lozinca ar trebui să sune: ”UK has no interests, only friends” ???? Utopie pură. Cu alte cuvinte, ”come and rape us”. La cum arată infuzia de multiculturalism (fluxul de de imigranți) din Londra, UK nu-și urmărește interesele cum ar trebui.

  Ce zici, Valentin, ești stângist?

 6. calehari
  11 iunie 2012

  Dupa ce citesti comentariile lui V.(ladimir) I.(lici) ajungi sa “prinzi” intelesul vorbei: “ A baut apa dupa caine”.
  Noi si rusii „ne-am calcat de prea mult ori in 200 de ani si ne-am pricipuit numai necazuri”!! Daca asta este roman ( eu tot sper sa nu fie), vai si amar de stramosii lui, ca mult ii mai „cinsteste” !

 7. Costin Andrieş
  11 iunie 2012

  alina mungiu pipipidi, acum la nasul.tv http://live.nasul.tv/:

  „cei care au votat cu pdl la cj, bv, etc, au relatii clientelare cu pdl.. s-au ales cu ceva”

  „mie domnul ponta mi se pare foarte deschis.. vorbeste excelent”

  pur si simplu nu poate intelege cum cineva poate avea o aversiune sau antipatie fata de partidul lui iliescu.

  p.s. joi vorbeste la o conferinta organizata de comunistii de la criticatac.

 8. calehari
  11 iunie 2012

  @7 Individa asta face parte din „ceata” celor despre care spun undeva: ” mormintele celor ucisi…calcate de uitarea de iuda a celor care ling spasiti, acolo unde au scuipat cu dreptate justitiara cand erau mai tineri”

 9. Vlad P.
  11 iunie 2012

  ???? deci am relatii clientelare. Cat de ridicoli pot fi unii bipezi. Individa asta e total vanduta Stangii. Nici un cuvant despre incercarile de a-l scapa pe Nastase de parnaie, in schimb Ponta e ”deschis”. Abjectie maxima!!

  Ia luati-va voi doi (Chiul Antenescu și micutul Che) de manuta si valea din Cluj!!! ????

  Nu va pot descrie satisfactia maxima

 10. filadel
  11 iunie 2012

  Valentin Ion

  Emigrarea în URSS e la liber. Partea proastă e că nu se înscrie nimeni. Grăbește-te! Sînt locuri limitate.

 11. Nea
  11 iunie 2012

  Valentin Ion, un sfat: când faci cunoştinţă cu o persoană purtând numele Cazacu, fii atent. Eu am cunoscut 3, din familii diferite. 2 cu stagii pe la puşcărie şi unu încă liber, dar la fel de agreabil şi cinstit ca primii doi. Desigur, n-or fi toţi la fel.

 12. adriano
  11 iunie 2012
 13. Angel
  11 iunie 2012

  Buna ziua

  articolul arata o imaginea a „Romaniei profunde” ajunsa la suprafata.
  sa alegi un Negoita penal in pofida unui alt Negoita penal si cu asa o diferenta trebuie sa fi masochist.

  Daca numai imaginea ar conta Negoita, plecatul, ar fi castigator.
  Daca numai pedepsirea PDL-ului conteaza atunci este ok cum e acum.
  Daca ar conta si bunul simt nu ar fi nici unul ales.

  Aici suntem: masa de manevra s-a mutat sub vantul nemultumirii si se pare ca: oamenii au principii.

  in final
  numai bine
  Angel

 14. dr pepper
  11 iunie 2012

  http://ro.wikipedia.org/wiki/T….._cazacilor – sa vedeti ce principiali sunt occidentalii sau mai cautati informatii despre deportarile de la Fost DIx ( USA ) in URSS ???? ))

  1945: Prisoners’ dilemma
  By JON BLACKWELL / The Trentonian

  M-a facut curios Valentin Ion si i-am urmat indemnul, dar fac pariu ca habar n-are despre subiect, bine in schimb ca arunca strengareste cu emoticoane’n noi.

 15. Fini
  11 iunie 2012

  Fracesco, te salut !

  Subscriu la tot ce ai scris aici. Mulţumesc.

 16. atol
  11 iunie 2012

  Robert Negoita va fi doar primarul unui sector. Ma repet dar Roberta Anastase, o minunata , prin inteligenta ei extraordinara, a influentat destinul a milioane de romani. Asta este diferenta.

 17. Vlad M.
  11 iunie 2012

  Atol, scurt:
  PROXENET si PEDOFIL.
  Pricepi?

 18. atol
  11 iunie 2012

  Vlad M.
  Dupa ce se pronunta o instanta sunt de acord ca poate fi proxenet si pedofil. Deocamdata ce a facut Roberta Anastase este este clar si daca privim si din alte puncte de vedere mult mai periculos Pe Robert Negoita poti sa il condamni si dupa doua zile lumea uita dar ,o lege aprobata in Parlamentul Romaniei , asa cum a fost aprobata legea privind pensiile, reprezinta un precedent foarte periculos. Mostenirea guvernarii PDL nu sunt masurile de austeritate ( unele fiind foarte necesare) ci modul de legiferare care s-ar putea sa ne influenteze multi ani de acum incolo. Adica, carevasazica, poate fi un model si pentru altii. Sa ne fereasca Dumnezeu!!?

 19. Vlad M.
  11 iunie 2012

  A, da? Si in cazul Anastase s-a pronuntat instanta? Adica un libidinos imputit ca Robert Negoita, unuia care i se scurg ochii dupa fetiscane si este inregistrat vorbind despre „oralize” cu alte scursuri, beneficiaza de prezumptia de nevinovatie si marea ta problema este Anastase?

 20. atol
  11 iunie 2012

  Vlad M.
  Anastase este o problema mult mai mare pentru ca este unul din „primii’ oameni in stat, Robert Negoita este doar un „libidinos imputit”.

 21. Vlad M.
  11 iunie 2012

  Eram sigur ca esti un prost. Numai un prost ar putea sa spuna ca un proxenet pedofil este mai putin periculos decat cineva despre care se spune ca a masluit un vot. Idiotule, la spam cu tine.

 22. Vlad P.
  11 iunie 2012

  @21,

  ???? ???? ???? Hammer Smashed Face

 23. fini
  11 iunie 2012

  Întrucât există şi o altă comentatoare cu nick-ul Fini renunţ eu la majusculă.

 24. Daniel Francesco
  11 iunie 2012

  Esti oricand binevenita! ????

 25. Stefan
  11 iunie 2012

  Foarte bine ai punctat. Nu este de vina Robert Negoita pentru rezultatul alegerilor. Electoratul nostru instabil care schimba barca de la o campanie electorala la alta fara niciun motiv pertinent, doar pentru ca isi doresc schimbarea, schimbare care survine o data cu promisiunile facute de cei aflati in opozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian