FUNDATIA IOAN BARBUS

PJTV – Infiltraţia islamică din instituţiile guvernamentale americane

Bill Whittle de la PJTV ia în discuţie, în cadrul unor interviuri cu doi experţi americani din domeniul apărării şi al contra-terorismului, problema infiltraţiei islamice din instituţiile guvernamentale ale Statelor Unite. Deşi nu există argumente de ordin teologic pentru a susţine Islamul aşa-zis moderat, oficialii americani sunt mai preocupaţi de respectarea canoanelor corectitudinii politice … …

Bill Whittle de la PJTV ia în discuţie, în cadrul unor interviuri cu doi experţi americani din domeniul apărării şi al contra-terorismului, problema infiltraţiei islamice din instituţiile guvernamentale ale Statelor Unite. Deşi nu există argumente de ordin teologic pentru a susţine Islamul aşa-zis moderat, oficialii americani sunt mai preocupaţi de respectarea canoanelor corectitudinii politice decât de apărarea propriilor cetăţeni. În vreme ce instituţiile însărcinate cu apărarea Americii devin tot mai puţin capabile în a o asigura, influenţa organizaţiilor islamice creşte tot mai mult la nivel guvernamental prin cooptarea CAIR (!), Council on American – Islamic Relations, în elaborarea politicilor de securitate.

The Islamic Infiltration, Part 1: Inside Our Government, Armed With Our Secrets

The Islamic Infiltration, Part 2: From Influence to Insurrection

Vlad M.

Vlad M.

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. euNukeSpune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  imperialistule, tare mi’e teama ca infiltratiile sunt la varful stancii americane care sta sa crape. Thinktankul Brookings a finantat si sprijinit impreuna cu emiratul Qatarului si cu o organizatie a stangii para-evreiesca [Saban Center, un ong suspect, de acoperire a liniei antiisraeliene, in opinia mea] o institutie numita Brookings Doha Center care se ocupa cu cercetarea chestiunilor musulmane si cu incurajarea dialogului intre islam si restul lumii. Foarte frumos si civilizat, asa vrea sa para nou-nascutul thinktank qatarez, insa exista o mica problema: la masa consiliului se intalnesc pe de o parte politicieni si diplomati de primplan ai Americii, in special democrati, iar pe de alta oameni de cultura ai islamului si un singur politician -seicul AlThani, oarecum asimetrica reprezentarea ceea ce ma face sa pun sub semnul intrebarii dialogurile dinlauntru Doha Center -sunt ele de natura politica, de securitate, de strategie sau sociale si culturale cum se pretind?
  http://www.brookings.edu/doha/advisory.aspx

 2. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  Si eu ma tem de acelasi lucru… Sistemul occidental de aparare a fost virusat in intregime.

 3. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  off topic:
  CARL JUNG: „WE DO NOT KNOW WHETHER HITLER IS GOING TO FOUND A NEW ISLAM. HE IS ALREADY ON THE WAY; HE IS LIKE MUHAMMAD. THE EMOTION IN GERMANY IS ISLAMIC; WARLIKE AND ISLAMIC”

 4. PataphylSpune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  @Imperialistu’

  Virusarea la „White” House e la vîrf :mrgreen:

 5. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  ce vrei sa spui Pataphyl? Ceva de genu? ????

 6. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 30, 2010

  Pataphyl > ???? Da, asta cam asa e.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian