FUNDATIA IOAN BARBUS

Pontanacul spune nu frumosului şi da curvelor (neapărat urâte!)

O domnişoară din TSD s-a făcut remarcată de curând într-un pictorial realizat pentru o revistă glossy, motiv pentru liderul infantil al PSD să anunţe tranşant că mimoza nu are nici un viitor în partidul format de tovarăşul Iliescu pe principii muncitoreşti, şi nu capitaliste.

„Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată”.

Micul Futilescu stabileşte o nouă regulă, în premieră mondială: dacă arăţi bine, nu ai ce căuta într-un partid politic. Pe lângă faptul că ideea e stupidă, Pontică îşi jigneşte chiar propria soţie, despre care vom aminti însă mai târziu.
Ceea ce ar trebui însă să-i îngrijoreze pe susţinătorii socialiştilor români este faptul că liderul PSD nu a avut nicio poziţie oficială critică în momentul în care s-a demonstrat că doi vice-preşedinti ai partidului (Bănicioiu şi Negoiţă) plăteau minore pentru favoruri sexuale. Deci, putem înţelege doar că poziţia oficială a partidului (exprimată de chiar liderul său!) este aceea de a susţine prostituţia infantilă, şi de a repudia frumosul. De aici nu poate rezulta decât faptul că liderii PSD care frecventează prostituatele le aleg doar pe cele urâte, însă se pare că nu îndeajuns de urâte încât să-l accepte şi pe Nicu Banicioiu.

În final, să revenim şi la doamna Daciana Ponta, născută Sârbu. Ei bine, doamna a pozat în urmă cu ceva vreme, şi chiar pare că se simte bine în postura de fotomodel. Oare o va trimite Pontică şi pe ea la PDL?

Şi totuşi, Che Guevara de Dâmboviţa a rămas dator cu cel puţin încă o explicaţie. PSD repudiază doar frumosul de sex feminim sau şi cel de sex masculin? Nu de alta, dar există şi lideri PSD care nu ar fi de acord cu el Lidero.

Robert Negoiţă: Nu, chiar nu pot să ajung. Da, ce vroiam eu să-ţi zic. Blondinul acela?
Costan Relu Cornel: N-am rezolvat
Robert Negoiţă: Nu ai rezolvat, ă?
Costan Relu Cornel: Nu.
Robert Negoiţă: A!
Costan Relu Cornel: Au mai încercat ei (neinteligibil). Nu a mers.
Robert Negoiţă: Cum?
Costan Relu Cornel: Au mai încercat şi aici o dată, ieri.
Robert Negoiţă: Aha! Şi nu, ă?
Costan Relu Cornel: A, bine, îl las uşor aşa!
Robert Negoiţă: Dar cu puştanul acela cu părul scurt, ai mai mişcat ceva, sau?
Costan Relu Cornel: Care? De mult?
Robert Negoiţă: Da, acela din prima serie.
Costan Relu Cornel: A! Păi o să vină la Dorally acum.
Robert Negoiţă: Da?
Costan Relu Cornel: Îhî.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

Un comentariu

  1. Nikos 07
    7 martie 2011

    Cum facem sa il dezactivam pe acest berbec imbecil??? trebuie facute mult mai mult public modul in care a obtinut titul de cadru didactic si suspiciunea cu procurorul Panait in care a fost suspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian