FUNDATIA IOAN BARBUS

Poporul o ia pe coajă de la USL: impozite și taxe mai mari în 2013

Au fost votați cu frenezie de o mulțime de 4 milioane trei sute de mii de oameni împinși de ură și frustrare, după cum a explicat cu dragoste în suflet Cristian Tudor Popescu.

Au pus pe oricine pe liste dar prioritate au avut-o oligarhii, plagiatorii, penalii, urmăriții penal, sindicaliștii, hienele media, scandalagii, studiile puține și doctoratele luate pe furiș, unii condamnați cu suspendare, dar și o secretară de 24 de ani a lui Liviu Dragnea, o grevista ai foamei și chiar un ins luat la întâmplare de pe stradă.

Au mințit cu nerușinare, cu nonșalanța (citește nesimțirea) a la Ponta, au promis locuri de muncă, spitale redeschise, salarii mai mari, pensii mărite, mii de grădinițe, case gratis, bacalaureat la Xerox, subvenții etc

Au promis bani în plus pentru educație, protecție socială, armată, investiții, cultură etc.

Au promis dreptate până la capăt.

USL-așii s-au văzut pe 9 decembrie cu sacii în căruță, având 72% în Parlament și cu o remorcă de derapați populiști strânși sub flamura lui Dan Diaconescu.

Și poporul? Cu poporul ce facem, s-au întrebat USL-așii? Păi cu poporul e clar, le dăm ceva să îi treacă fierbințeală bucuriei că ne-a votat: impozite și taxe locale cu 16.05% mai mari, poate pentru că au votat ARD-ul în proporție de 16.5%!

Și ce mai facem? Dăm bani lui Dan Voiculescu prin publicitate și tăiem tichetele de masă. În plus, uităm să indexăm pensiile, că tot ne-au votat pensionarii, doar-doar îi mai rărim cu creșterile acestea de prețuri!

Și ce mai fac USL-așii? Păi, bine, aș zice. Au înghețat angajările la stat, asta după ce Ponta și-a dotat guvernul cu peste 800 de capușe PSD-PNL.

Dreptate până la capăt!

Au închis și două spitale, asta chiar înainte de a lăsa de 3 zile zeci de mii de oameni pe întuneric în Prahova și Dâmbovița, oameni la care nu merge nicio Antena 3.

În nordul Moldovei proprietarii de terenuri își găsesc proprietățile arate de șacali agricoli girați politic de USL pentru a încasa subvențiile date de Uniunea Europeană. Șacalii au trecut chiar la ararea pășunilor și fânețelor și totul fără negociere și fără contract cu proprietarii! Iar Poliția nu poate să facă nimic, sau mai nimic.

Dreptate până la capăt!

Update 22:30
Pensiile se majorează cu 4% dar investițiile se reduc cu un miliard și două sute de milioane.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian