FUNDATIA IOAN BARBUS

Porky Pig în luptă cu Jihadul (1941)

Acum 60 de ani era permis să faci glume pe seama islamiştilor, la acea vreme crescători de capre prin deşerturile arabiei. Între timp mii de miliarde de dolari au fost transferate din occident în colibele lor (transformate între timp) şi zeci de milioane de musulmani s-au relocat în occident. Acum ironiile la adresa islamiştilor îţi pot aduce sute de ameniţări cu moartea şi o viaţă dusă în ascunzători sub protecţia continuă a gărzilor de corp. Închipuiţi-vă această imagine rulînd azi pe Cartoon Network…


…şi indignarea comunităţii musulmane şi a tuturor progresiştilor de bine în faţa acestui act de islamofobie.

Ce în 1941 era adevăr evident, a devenit acum hate speech şi este aspru pedepsit de autorităţi.

via Vlad Ţepeş

Vizionare plăcută!

Porky Pig in Ali-Baba Bound (1941)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

27 de comentarii

 1. Alex G
  25 august 2010

  înainte erau evreii supăraţi. amu musulmanii ???? mîine poimîine vor apărea budiştii

 2. costin
  25 august 2010

  cu o singura mica mare diferenta… lipsa bombelor

 3. euNuke
  25 august 2010

  diferenţa-i alta: evreii in vremurile şi ipostazele lor belicoase nu aveau nicio ţară a lor, in timp ce islamul deţine in prezent 57 de state şi tot nu se satură, de altfel al 58-lea e pe drum: kosovo. urmează cîteva paşalîcuri europene, anglia-i fruncea, secondată de olanda, franţa, spania şi suedia.

 4. Pataphyl
  25 august 2010

  costin, m-am dat si eu oleaca pe porkypig, e haios, dar cred ca lipseste un „t” in titlu ???? ???? ????

 5. costin
  25 august 2010

  asa. mersi ca-mi spui abia acum ????

 6. ramanujan
  25 august 2010

  #2 (costin)

  cu o singura mica mare diferenta… lipsa bombelor

  cu niste mici mari exceptii…

  Ai auzit de Max Goldstein? Impreuna cu Saul Osias si Leon Lichtblau acesta a pus o bomba la Senatul Romaniei, care l-a omorat pe ministrul justitiei Dimitrie Greceanu si pe senatorii Demetriu Radu, (episcopul greco-catolic de Oradea Mare) si Spirea Gheorghiu. Se intampla in 1920. Mai inainte Goldstein incercase sa-l omoare (tot cu o bomba) pe ministrul de externe Constantin Argetoianu. Fara succes insa. Pana la urma Argetoianu a murit in 1952, la 81 de ani, in inchisoarea Sichet. (Deci tot de mana comunistilor.)

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Max_Goldstein
  http://bucuresti-strictsecret……at_06.html

 7. George
  25 august 2010

  Ramanujan, Goldstein a pus bomba in calitatea sa de COMUNIST, nu de evreu. Orice natie are cativa tampiti, asta nu inseamna ca toata natia are o problema. Cand insa avem deja mii de atacuri realizate de islamisti extremisti, numai in ultimii zece ani, atunci avem o problema.
  Islamistul care l-a ucis pe Van Gogh exact astfel si-a justificat gestul.
  Cam asta e diferenta. Cati oameni au murit in ultimul secol in atentate organizate de toate religiile lumii mai putin islamismul? Sunt zece cu totul? ???? Islamistii ating cifra asta intr-o zi „normala”.

 8. dr pepper
  25 august 2010

  Cam asta e diferenta. Cati oameni au murit in ultimul secol in atentate organizate de toate religiile lumii mai putin islamismul? Sunt zece cu totul? ???? Islamistii ating cifra asta intr-o zi “normala”.

  Iraq blasts kill 50, injure hundreds

  BAGHDAD, Aug. 25 (UPI) — Multiple bombings throughout Iraq Wednesday killed at least 50 people and injured hundreds more, Iraqi officials said.

  The attacks took place in 13 cities in northern, western and southern Iraq. The only area of the country not affected was the Kurdish region’s three provinces in the north, CNN reported.

  The blasts occurred a week before Tuesday’s deadline for drawing down U.S. troops and Iraqi forces assuming responsibility for the country’s security.

  Wael Abdel-Latif, a judge and former lawmaker, said insurgents are using the attacks to send a message „to the Iraqi people and the politicians is that we exist, and we choose the time and place,” The New York Times reported.

  Ai auzit de Max Goldstein? Impreuna cu Saul Osias si Leon Lichtblau acesta a pus o bomba la Senatul Romaniei…

  THE HISTORY OF TERRORISM IN ROMANIA: MAX GOLDSTEIN 15/02/2010

  He was convinced that by killing a number of people, he would be able to reach the goals of Socialism. In 1919 and 1920, he made several attempts to assassinate King Ferdinand I.

 9. dr pepper
  25 august 2010

  din 2001 pana acum au fost 15,911 atentate provocate de radicalii islamici:

  lista

 10. toro
  25 august 2010

  @ramanujan: A da vina pe evreii pentru orice tampenie, numai tine. Ce o fost nu prea mai conteaza, pentru ca nu mai poate schimba prezentul. Cu alte cuvinte: A trai in trecut iti garanteaza faptul ca nu ai nici un viitor. Se pot invata lectii din trecut, dar este total greshit sa emiti judecati de valoare pentru o intreaga etnie, bazandu-te pe faptul ca au avut multi dereglati la un moment dat.
  Chiar nu cunosc motivatia pentru care evreii au participat in numar asha mare la miscarea comunista, dar daca ar fi sa-mi dau cu opinia: cred ca e vorba in special de self-hating jews care vroiau sa fie saraci, doar pentru ca lumea sa-i lase in pace pentru presupusele pacate ale stramosilor lor bogati. Just saying.

  Anyway, vroiam sa recomand alt documentar:
  http://www.imdb.com/title/tt0826765/
  http://www.youtube.com/watch?v=IaFGfWskLPE

  @costin: Nu s-ar putea face un fel de sectiune unde sa fie puse linkuri la filme/articole exceptionale. Zik asta pentru ca am citit foarte multe articole faine shi ar ajuta sa fie puse toate intr-un loc, pe categorii. Stiu ca e wishful thinking, nu am o idee prea clara ce vreau exact, dar ma gandesc ca ar ajuta ca articolele exceptionale sa fie puse deoparte.

 11. costin
  25 august 2010

  da, toro, si eu m-am gindit la asta. vedem.

 12. ramanujan
  25 august 2010

  #10 (toro)

  Ce o fost nu prea mai conteaza, pentru ca nu mai poate schimba prezentul. Cu alte cuvinte: A trai in trecut iti garanteaza faptul ca nu ai nici un viitor

  Frumos spus, ai foarte mare dreptate, dar am o mica rugaminte. Spune asta nu numai romanilor, ci si evreilor. (Poti s-o faci de exemplu cand iti iei cecul de la mossad, sau iar au uitat aia sa te plateasca? Vad ca asta e o glumitza care se tot repeta pe blogul asta, un fel de inside joke.)

  Romanii sa uite si sa stearga cu buretele tot, dar evreii sa nu uite si sa nu ierte nimic si sa ne ia periodic de urechi, parca nu-mi convine. Numai anul asta am primit (cel putin) doua „bobarnace”. Odata la lansarea filmului “Portretul luptatorului la tinerete”, odata ca lansarea de catre BNR a monedelor reprezentandu-l pe patriarhul Miron Cristea. Vezi discutia care incepe aici:
  http://patrupedbun.net/problem…..ment-36378

  Daca tot suntem in rahat pana la gat, macar putina demnitate sa avem. Altfel suntem luati de prosti.

 13. bugsy
  25 august 2010

  despre „vanzarea ” evreilor romani de catre regimul comunist , ceva interesant aici: http://blog.alexgalmeanu.com/b…..comunista/

 14. costin
  25 august 2010

  busy, foarte, foarte interesant linkul tau. prin el am dat si de asta:
  1964 sau Un american la Bucuresti

  Am descoperit ceea ce pot numi o micuta comoara, am gasit cateva fotografii facute de un cetatean american in Bucurestiul anului 1964. Fotografiile se prezinta sub forma unor diapozitive stereografice, lucru cu atat mai interesant. Nu par facute de un profesionist dar puse cap la cap imaginile se transforma intr-un reportaj de calitate.

  Slide-urile vin cu insemnarile personale ale autorului. Sunt scurte si la obiect dar compun foarte bine atmosfera generala. Nu reusesc sa identific scopul vizitei in Romania, numele sau ocupatia “fotografului” dar americani in Bucuresti in anul 1964 nu cred ca se gaseau pe toate drumurile. Cert este ca omul nostru s-a plimbat prin centru cu o camera stereografica si a fotografiat diverse scene, pastrand o obiectivitate interesanta.

  In total sunt 28 de imagini dar le-am selectat doar pe cele mai importante. Pentru ca sunt stereo, imaginile pot fi vizualizate tridimensional cu ajutorul unor aparate speciale. Nu este cazul nostru, pe internet trebuie sa ne limitam la 2D.

 15. bugsy
  25 august 2010

  costin: intentionat nu am recomandat si….un american la Bucuresti! am vrut sa va las bucuria sa-l descoperiti cei care intrati pe linkul propus. daca ai timp, citeste si comentariile. sunt extraordinare!

 16. costin
  25 august 2010

  abbu, inca una ????

 17. calehari
  25 august 2010

  Costin,pentru ca este foarte greu sa vii in permanenta cu ceva nou,asa cum fac unii(nu dau nume) :),ma repet.Cele trei case ale Islamului sunt : DAR AL ISLAM -CASA ISLAMULUI -, DAR AL HARB – CASA RAZBOIULUI- si DAR AL SULH – CASA ALBA – ????

 18. costin
  25 august 2010

  despre cum trebuie sarbatorit Ramadanul:

  despre cum e sarbatorit Ramadanul, cu forta, mai putin teoretic…
  Franta: Lovit cu o sticla in cap si batut cu scaunul de trei musulmani pentru ca minca in timpul Ramadanului

  He was eating breakfast on the terrace of a restaurant in the center of Lyon on the weekend of August 15th, when three youth jumped him because he didn’t observe the fast of Ramadan. The father of the Senegalese family from Vénissieux was hit on the head with a glass bottle, and then beaten with a chair. Rushed to the hospital with a fracture to the back of his head, the victim was operated on. The attack was caught on CCTV, but the images are of poor quality and it is impossible to identify the attackers. The Lyon prosecutor opened a preliminary investigation. According to our sources, the manager of the kebab (restaurant), fearing reprisals, wants to testify anonymously.

  Three days later, a young Jewish woman lodged a complaint for being assaulted in a supermarket in Toulouse. The victim said she was taken to task for buying food during the fast. The young woman argued that she was Jewish, which just made her attackers angrier. They called her a ‘dirty Jew’, hit her on the head, and roughly pushed her down. A guard witnesses the events, without intervening. Questioned by the investigators about his passivity, the man explained that he observed Ramadan and hurried to leave in order to eat after

  Brussels: Ramadan rage attacks

  17-year old Yassin was stabbed in his stomach by his older brother Hicham (22) for smokeing on Ramadan.

  On Friday afternoon Hicham found his brother smoking a cigarette in the family residence in the Anderlecht suburb of Brussels. Hicham grabbed a kitchen knife and stabbed him. Police were informed by a witness who hid by the neighbors. Yassin was hospitalized but his life was not in danger.

  Serge, a Brussels homeless man, was attacked when drinking a beer. He had come to Blaes street at about 7pm [before sunset] for an appointment at a clinic, but coming early he decided to take a drink.

  A Muslim living above the clinic came down and started shouting that he was not allowed to drink alcohol on Ramadan. His son, Rachid (21), showed up and they pushed Serge out to the street. According to a witness Rachid then took a bar embedded with nails and started hitting Serge.

  The incident was described as „particularly serious” by the Brussels prosecution, who say that the father and son kicked the victim while he was on the ground. When the police arrived, the two explained it was for self-defense. Rachid (21) was arrested for assault and battery.

  Serge lost two liters of blood and was hospitalized with a deep wound in his leg.

 19. dr pepper
  25 august 2010

  mi’a placut blogul lui Alex, nu stiu cat de originala este ideea insa pentru mine = e prima data cand o intalnesc.
  dar ( ma rog, tot obsesiile mele) nu am putut sa nu observ cat de nostalgici sunt in privinta traficului care ( la o privire mai atenta) era cu mult mai mic decat cel din perioada interbelica.
  Si romanii nu se inghesuiau ca la circ in jurul unei bijuterii de masina.
  nu stiu, poate gresesc, dar mie mi se pare mai trista imbulzeala aia din jurul masinilor straine din perioada comunista decat grobianismul actual din traficul bucurestean datorat tocmai neimplementarii legii.

 20. costin
  25 august 2010

  o discutie pe islamul azi

  Mariyah Fa6ooma: Am cunoscut-o si eu pe Viorica(abbu) pe facebook. Eu am zis sa o las sa scrie ce are de scris pe pagina mea, pt ca dadea semne de intelegere si a demonstrat ca poti purta cu ea o discutie fara sa iti pui mainile in cap. Dar, totusi in acelasi timp, ea crea acele bloguri.
  Am fost nevoita sa o sterg. Toti vb ca ar fi platita sa faca asta si se observa intr-adevar o consecventa uimitoare in a posta non stop anti-Islam. Mie mi-a placut sa cred ca e f impotriva Islamului dar se poate razgandi daca e tolerata printre noi, pt ca asa am fost si eu la inceput, extrem de revoltata de orice are legatura cu Islamul.

  Umm Naamah: Dna in cauza nu face decat sa preia cele mai mizerabile informatii despre islam si sa le posteze pe blogurile ei fara valoare si josnice ca si scop. Nu mi-a provocat decat sila si mila, un lucru e clar dna Viorica nu e in toate mintile. O minte lucida si mai ales o sotie de arab nu se pretezeaza la asa josnicii. Cum poate da ochii dna in cauza cu familia sotului, cu asa o atitudine intolerenta? In primul rand nu dovedeste respect ptr diferente, nu stie suficient de multe despre islam ca sa isi permita sa il combata. Dna nu e decat o oita dintr-o turma,orbita de ignoranta si otravita de ura. E rusinos ptr ca un barbat arab a putut lua de nevasta asa un specimen….vai lui, vai de familia sotului ei, daca dna isi respecta rudele musulmane ar fi corect sa stearga gunoaile alea pe care le considera bloguri…. Eu am raportat blogurile la cei care au dreptul sa le blocheze

  etc, etc…

  loreley79: Personal am incercat s-o ignor..dar nu-ti da pace.mi-a comentat destul pe blogurile mele si daca va veti uita in ale voastre(la cei care va urmaresc)vezi observa ca va urmareste de-aproape.s-a mai discutat despre dansa si la topicul Atentie al d-lui Orlando.Se pare ca nu vrea sa se opreasca..si repet…nu este singura.
  http://www.eu-unul.tk/
  macar dumnealui e sincer..anunta inca de la inceput ca bate campii.
  http://www.raspunsislamului.ro/
  http://musulmanii.wordpress.com/
  http://patrupedbun.net/
  http://sexulsipedofi…m.blogspot.com/
  si lista poate continua…
  Stiu ca normal e sa avertizezi pe cineva ca greseste..si apoi sa-l ignori…ce faci atunci cand nu esti lasat in pace?

  Sabri Razin: O plangere la politie?

  loreley79:

  Nu este singura..?Cum adica,de unde sti?:)

  incearca si-ai sa vezi…posteaza pe un blog anti islam ,un comment pro..si-ai sa vezi rezultatul.eu l-am vazut.am dat peste o multime de persoane care au cautat sa defaimeze islamul pana la…ce sa-ti spun?a ma urmari peste tot.

  Sabri Razin, on 28 August 2010 – 09:05 PM, said:
  O plangere la politie?

  personal nu mai stiu cum sa reactionez………

 21. calehari
  25 august 2010

  La inceputul erei noastre,evreii erau acuzati ca sunt crestini,erau socotiti vinovati pentru Isus,desi s-au lepadat de el.Dupa 2000 de ani,sunt socotiti vinovati pentru Marx,pe care il invoca tot mai putin,dar din pricina caruia vor suferi, tot atat cat au suferit din pricina lui Christos.Cioran , a fost vizionar cand a scris aceste vorbe, daca este sa ne gandim , la Marxismul Cultural-Corectitudinea Politica-initiat si fundamentat de Weil,Marcuse si Lucacs,sub al carui stindard,extrema dreapta si stangistii,se unesc azi,pentru a ataca statul Israel,in sprijinul lor neconditionat acordat Islamului.Sunt sigur ca cei trei,nu au intentionat asa ceva.Multi ii socotesc vinovati tot pe evrei pentru Bomba Atomica,daca este sa rostim numele lui Niels Bohr,Robert Oppenheimer,Enrico Fermi,Leo Szilard si chiar Albert Einstein,cel care a semnat scrisoarea in care i se recomanda lui F.D.Roosvelt inceperea programului atomic.Evreii sunt marii vinovati, striga multi.Trei mari greseli :crestinismul,comunismul,bomba atomica,care au avut o influenta uriasa asupra istoriei umanitatii.Nu mai punem si relele mai mici,sunt multe si nu le mai enumar,de care tot evreii se fac vinovati,zic cei care sunt contra evreilor.Sunt multi si ii intalnesti in mai toate tarile lumii.Isi extrag seva din resentimente si frustrari, alimentate de un bine ascuns de multe ori,complex de inferioritate.De ce noi nu suntem in stare sa „gresim” atat de URIAS ?
  Cand ma gandesc ca ,dupa ce au fost victimile unei hecatombe umane de proportii apocaliptice , au reactionat intemeindu-si o tara,nu pot sa nu cred in vorbele: „Evreii nu sunt un popor,sunt un destin”.Am intalnit de curand expresia : „daca tot suntem in rahat pana la gat ,macar putina demnitate sa avem „.Frumos spus , dar …… ramanem cu retorica.Singurul popor pe care mi-l pot imagina dand dovada de demnitate, „in rahat pana la gat „, este poporul evreu.

 22. costin
  25 august 2010

  asta tot un offtopic. sint convins ca stiati de el, dar nu vazusem interviul asta cu subitrari in romana:
  Fiul liderului Hamas s-a convertit la creştinism, via Raspuns Islamului

 23. calehari
  25 august 2010

  Fiul Hamasului-Mosab Hassan Yousef-,este titlul cartii ce cred ca inca se mai gaseste prin librarii.Eu am cumparat ultimul exemplar de la Carturesti,acum vreo luna.O carte ce merita citita.Intr-adevar ramai BOUCHE BEE,cand afli ca,fiul unuia dintre fondatorii Hamas,nu numai ca a trecut la crestinism,ci a mai fost si timp de 9 ani,cel mai important agent al SHIN BET.Foarte buna ideea postarii filmului.

 24. toro
  25 august 2010

  @calehari: Merci. O sa caut cartea la carturesti. Nici nu mi-o trecut prin cap ca s-o publicat in romaneste.

  @ramanujan: Nu cred ca evreii traiesc in trecut, dar intradevar au niste organizatii „gerontofilice” care au ramas blocat in retorica anilor ’50. Am citit despre „bobarnacele” de care vorbesti shi personal, cred ca personaje de genul Elie Wiesel sunt foarte sinistre. In fapt, cred ca asemenea organizatii deshi au plecat de la un scop nobil, indirect au ajuns sa urmareasca o agenda cu un sigur punct – Holocaustul este noul pacat „primar” al societatii occidentale. Shi in consecinta Occidentul nu mai are dreptul sa aibe o pozitie morala superioara in lume, cam niciodata. De fiecare data, cand niste occidentali se dezmeticesc, aceste organizatii sunt acolo sa defileze cu drapelul Holocaustului shi sa le readuca aminte ce primate sunt, netinand cont ca au trecut 60 de ani de la razboi shi s-au schimbat mentalitatile shi oamenii. Iar presa pentru un motiv anume, numai poate de nerabdare sa le publice rapoartele. Nu cred ca e o conspiratie, mai mult un caz de free tide pentru ca retorica lor se potriveste cu mizeria PC promovata. Shi sa nu o lungesc, sensul acestor organizatii este doar de a frustra shi de a obtine o contra-reactie care sa le puna in lumina favorabila morala superioara. Din pacate, victimizarea numai functioneaza shi zilele lor sunt numarate, in cativa ani va fi un game over total pentru ei.

  Intre timp, daca te simti frustrat de declaratiile lor, inseamna ca te incadrezi in patternul cautat de ei. Atata timp cat dai vina pe evreii pentru problemele din lume, nu ai un punct de vedere puternic. Argumentele tale pot fi atacate shi distruse jucand pe cartea prejudecatilor. Iar in aceste timpuri viclene, e bine sa ai argumente solide. Asta am vrut sa zik atunci cand am comentat la postul tau, asta e motivul pentru care ignor posturile de genul „bohoohoo evreii ne-au violat neamul shi ne-o mancat mamaliga”. ????

  Sunt multe de spus pe tema asta, dar ma rezum la atata. Iar legat de afirmatia ta cu demnitatea, nu cred ca cineva ti-o poate lua cu forta. Dar daca te cobori la nivelul unei retorici „ba, pe-a matii”, cred ca ti-o pierzi singur. Nu orice lupta trebuie purtata shi iti inteleg frustrarea, dar asta e situatia. Asha cum unii oameni nu pot decat sa aduca venin pe lume, asha anumite organizatii nu pot decat sa creeze mizerie pe lume. Shi oricat de mult enerveaza, nu trebuie bagate in seama. Nu trebuie validate. Trebuie lasate sa moare singure shi invaluite in trecut. Acolo unde le este locul. Cu alte cuvinte mai bine ma ingrijorez de pranzul de maine decat de prostiile spuse de unii pe care nu o sa-i intalnesc niciodata. Let it go ????

  Shi da, pentru mine faza cu Mossad-ul este un inside joke. M-o super amuzat cand unul o venit cu chestia ca cine posteaza pe forumul asta, sigur e platit de Mossad. Era asha de sigur de fantezia lui ca mi-ar parea rau sa-l dezamagesc. Deci nu pot sa fac decat un singur lucru: sa astept cecul. Eu vreau ca el sa aibe dreptate. Daca ma intelegi. Chiar vreau. Ma aude cineva!? ????

  PS. Scuze pentru raspunsul tarziu.

 25. toro
  25 august 2010

  Scuze de greshelile gramaticale din postul trecut „free tide” = „free ride” shi mai sunt cateva.

  Tocmai am vazut filmul cu imbecilul asta cu Allah shi cu comunitatea lui. Sincer, cred ca am suferit un shock cultural. M-am gandit ca exista panarame de astea in Romania, dar nu am stiut ca au trecut la nivelul urmator … pana acuma. Presupun ca asha cum altii merg la sala de culturism pentru un psihic mai puternic shi asta o incercat religiile pentru o viata sexuala mai buna.
  Dar trebuie sa recunosc ca e foarte „slick”, are o retorica aproape … crestina. Daca se scoate „allah” din discurs, nu se poate diferentia fata de un discurs tinut de un preot ortodox. Bineinteles ca asta e discursul pentru necunoscatori, caci ma gandesc ca are altele mai beton pentru adevaratii credincioshi. Shi ma sperie faptul ca niste minti mai fragile chiar ar pune botul la asemenea discurs. Fuck. Cat imi este de scarba de misionariatul religios. Cred ca prozelitismul religios ar trebuie interzis. Complet. Pentru toate religiile. Vrei mai multi adepti, convinge oamenii prin fapte. Ca prin vorbe, vad ca e super ushor sa debitezi orice. Mai ales pe net. Dar cum toti stim pe ce fapte se bazeaza islamul, presupun ca mai raman doar vorbele. Vorbe in vant.
  Fuck. Deci ma simt total scarbit de faptul ca traiesc in aceashi tara cu imbecilul asta. Shi totul mergea asha de bine…:)

 26. bugsy
  25 august 2010

  paradoxal, dar si islamistii au umor: http://www.hotnews.ro/stiri-in…..-islam.htm

 27. costin
  25 august 2010

  offtopic, relativ.. vlad tepes:
  BBC propaganda answered. The Crusades.

  Frankly, to properly answer all the misinformation, disinformation and outright lies of the BBC propaganda video about the crusades and middle ages, I would need a month at least and the result would be absurd as I would have to stop the video every 90 frames and cut in with what is wrong. So I had to content myself with addressing some of the worst outright lies of this video and one major ‘oversight’.

  I am hoping Fjordman is going to send me more specifics about how this deception is being put upon the British public sometime this week which I will publish here, but in the meantime I strongly suggest a decent book on the crusades such as The New Concise History of the Crusades which is an excellent book and actually factual and good history methodologically speaking.

  Meanwhile. here is the best I could do with the BBC propaganda in a couple of days. One thing I can say for it, it certainly proves Bat Ye’or correct when she describes the deal many western nations and specifically England made with the Arab world.

  Below is a rather interesting bit of PR from our side.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian