FUNDATIA IOAN BARBUS

Preşedintele Adunării Generale al ONU: „Fidel Castro e aproape un sfînt!”

Încă un indiciu despre ce a devenit Organizaţia Naţiunilor Unite la 6 decenii de la adoptarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului:

Miguel D’Escoto, Preşedintele Adunării Generale a ONU, l-a omagiat pe Fidel Castro de Ziua Interaţională a Justiţiei Sociale, spunînd că tiranul cubanez este omul care se apropie cel mai mult de statutul de sfînt.

Din trascrierea dicursului lui Miguel, de pe pagina oficială a Organizaţiei Naţiunilor Unite, citim cu interes şi tovărăşesc entuziasm:

Rămîn îndatorat – cred ca toată lumea îi este datoare – lui Fidel Castro ca unui om care şi-a dedicat viaţa practicînd şi promovînd fără răgaz SOLIDARITATEA cu oamenii asupriţi din întreaga lume.

Mai mult decît un erou, Fidel Castro este este omul care se apropie cel mai mult de statutul de sfînt în lumea noastră plină de suferinţă.

castro-e-un-sfintSfînt, zici?

Un cubano-american vizitează Memorialul Cubanez, un cimitir simbolic in Tamiami Park din Miami, Florida pe 6 februarie, 2009. Exilaţii din Cuba au pus peste 10.000 de cruci în acest parc pentru a onora pe cei dragi care au murit luptînd împotriva guvernului lui Fidel Castro sau încercînd să fugă în SUA. (Reuters/Carlos Barira)

.

Alte indicii despre ce, de ce şi pentru ce este ONU, avem aici, aici şi aici
Gatewaypundit

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă https://twitter.com/CostinAndriess

Comentarii

 1. Dan SelaruSpune:

  Răspunde
  februarie 18, 2009

  Macar calitatea principala a unui sfant s-o aiba Fidel, aia de mort.

 2. ManjusriSpune:

  Răspunde
  februarie 18, 2009

  Doar se apropie? E sfant, e un martir al luptei impotriva capitalismului inuman si crud. Cred ca-i putem adauga la lista de sfinti a tovarasului Miguel D’Escoto si pe urmmatorii oameni de bine: Che Guevara, Mao Zedong, Pol Pot, Marx, Engels, Stalin, Lenin. Evident, cel mai recent sfant e Barack Obama.
  Oare cine sunt diavolii? Propun o lista: Joseph McCarthy, Ronald Reagan, Margaret Thatcher, George Bush.

 3. HoustonSpune:

  Răspunde
  februarie 18, 2009

  Mă întreb, la cetele tradiţionale ale sfinţilor (mucenicii, mărturisitorii, cuvioşii, apostolii, ierarhii, prorocii, doctorii fără de arginţi, sfinţii imnografi, sfinţii iconografi, nebunii pentru Hristos) oare ce nouă ceată s-ar putea adăuga pentru a-l putea cuprinde pe Lider Maximo? Ceata sfinţilor excomunicaţi sau a sfinţilor atei?

 4. FrancescoSpune:

  Răspunde
  februarie 18, 2009

  Nu Houston, este doar un tartor in sutana.

  Antisemit si antimerican, sandinistul declarat Miguel D’Escoto Brockman, preot Maryknol (nascut in Statele Unite, dar cu nationalitate nicaraguana) a fost ales Presedinte al Adunarii Generale a ONU pentru sesiunea 2008-2009 cu ajutorul deschis al Grupului Statelor Islamice.

  Primirea pe care i-a facut-o lui Ahmadinejad in aula Adunarii Generale a ramas de pomina.

  miguel-de28099escoto-and-ahmadinejad

  Miguel D’Escoto Brockman si Ahmadinejad

 5. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  februarie 18, 2009

  UNESCO’s Grotesque Embrace of Che Guevara

  With an impeccable instinct for venerating murderous thugs, the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) has now added to its Memory of the World Register the writings of Cuba’s Ernesto “Che” Guevara. That means that the documents generated by Che during his bloody career will now be treated as historical treasures, protected and cared for with the help of UNESCO. What’s next? The teachings of Stalin and Pol Pot?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian