FUNDATIA IOAN BARBUS

Republican National Convention

Via Roxana Iordache, căreia îi mulţumim pentru linkuri. Discursuri ţinute la The Republican National Convention de Fred Thompson, fost senator republican de Tenesse, şi Joe Lieberman, fost senator democrat de Connecticut, în prezent independent.

Reactualizare: am adăugat discursurile ţinute de Mitt Romney (republican, fost guvernator al Massachussets), Mike Huckabee (republican, fost guvernator al Arkansas), Rudolph Giuliani (republican, fost primar al New York), Michael Steele (preşedinte al GOPAC şi fost locotenent-guvernator al Maryland) şi Tommy Espinoza. Mulţumiri aceleiaşi Roxana. ????

Discursul lui Fred ThompsonDiscursul lui Joe Lieberman

REACTUALIZARE

Discursul lui Mitt Romney

Discursul lui Mike Huckabee

Discursul lui Rudolph Giuliani

Discursul lui Michael Steele

Discursul lui Tommy Espinoza

Vlad M.

Vlad M.

Comentarii

 1. costinSpune:

  Răspunde
  septembrie 3, 2008

  Cind Thompson vorbeste despre metodele de taxare ale lui Obama zice la „they say that are not going to take water from your side of the bucket but from the other side of the bucket”.. e haios mosul. L-a facut pe Obama sa para atit de ridicol cit este in realitate.

 2. emilSpune:

  Răspunde
  septembrie 3, 2008

  Fred Thompson e ciudat. Anul trecut, la inceputul cursei intre candidatii Republicani, Thompson a avut parte, in primele luni, de un sprijin iesit din comun din partea suporterilor conservatori, cu toate ca a ezitat luni bune inainte sa-si anunte candidatura in mod oficial. Campania lui a inceput tirziu, iar prestatiile la town hall meetings cu ceilalti candidati au fost in general slabute. Rezultatele din alegerile primare au fost la fel si s-a retras din cursa prin februarie sau martie. A lasat impresia unui om obosit si dezinteresat.
  Discursul de ieri a fost cea mai inspirata luare de cuvint din ultimul an.

 3. emilSpune:

  Răspunde
  septembrie 3, 2008

  Prima noapte a Conventiei Republicane a fost excelenta. Newt Gingrich, fost Speaker al Congresului in deceniul 9, sumarizeaza pentru MSNBC si in final prezinta contrastul dintre Sarah Palin si Barack Obama. 4. costinSpune:

  Răspunde
  septembrie 3, 2008

  Si pentru ca nu putea sa lipseasca de la RNC, Jon Voight, cu un discurs foarte puternic despre politica intr-un mod foarte personal, din partea unui om foarte mare:

  … o ciudatenie in discursul politic contemporan

 5. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  septembrie 3, 2008

  Am adaugat si alte clipuri video. Daca stie cineva cine este acest Tommy Spinoza, il rog sa-mi spuna si mie. ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian