FUNDATIA IOAN BARBUS

Russel Peters

Mult timp umorul canadian mi s-a părut cel mult capabil să smulgă o jumătate de hohot de rîs. Apoi am descoperit că mulţi actori de comedie de la Hollywood au fost de origine canadiană. Mai recent însă, cei mai buni comedieni canadieni provin din părinţi imigranţi. Au o experienţă de viaţă care le dă o perspectivă diferită faţă de produsul anglo-franco autohton; şi oricum, un alb propunîndu-şi aceleaşi teme ca Russel Peters nu ajunge departe, se loveşte mai devreme sau mai tîrziu de poliţia multiculturală. Numele e perfect anglo-saxon, dar în meseria pe care şi-a ales-o Russel Peters beneficiază de imunitate în baza culorii de piele mai închisă şi a originii indiene. Ajută mult şi faptul că e pur şi simplu bun.Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

7 Comments

 1. Mirela Mustata
  21 February 2009

  Nu-l stiam. Thanks ????

 2. emil
  21 February 2009

  … cu placere.

 3. Schwarzmann Skinski
  21 February 2009

  După ce am trecut prin filmuleţele postate aici am găsit „Show me the funny!”
  Incredibil de amuzant acest Russel Peters. Şi în mod excepţional nu abuzează de limbajul vulgar şi injurios.

 4. israelianca
  21 February 2009

  excelent, multam fain, emil.

  A propos, in Israel gestul cu mina – WTF – inseamna „stai un pic”. Inchipuieste-ti ce iese cind un israelian ajunge in Italia …

 5. costin
  21 February 2009

  emil, e mortal Russel. am ris in hotote… noroc ca nu era aproape nimeni la munca ????

 6. bugsy
  21 February 2009

  Emil, Russel este DEMENTIAL!!!!!! La ultimul sketch, Russel este Bugsy Siegel (chiar daca el nu era italian, dar era din NY) sau Tommy DeVITO (interpretat bestial de Joe Pesci)din „Goodfellas” (You think I’m funny? How funny?????)

 7. emil
  21 February 2009

  Bugsy, Costin… ma bucur ca va amuza. Skinski a facut o recomandare buna: pe YouTube se gasesc clipuri din show-ul „Show me the funny”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi