Să râdem cu Hrebenciuc

Etichete:

Viorel Hrebenciuc, “eminenţa cenuşie”, “sforarul”, “guzganul rozaliu”, sau cum vreţi să-i zicem, a discutat ieri on-line, cu cititorii Hotnews, ocazie cu care şi-a demonstrat vastele cunoştinţe economice. Î: Bună ziua dle Hrebenciuc, dacă se poate să-mi daţi vă rog un răspuns la fel de scurt şi simplu ca întrebarea: impozit progresiv sau cotă unică? … …

Viorel Hrebenciuc, “eminenţa cenuşie”, “sforarul”, “guzganul rozaliu”, sau cum vreţi să-i zicem, a discutat ieri on-line, cu cititorii Hotnews, ocazie cu care şi-a demonstrat vastele cunoştinţe economice.

Î: Bună ziua dle Hrebenciuc, dacă se poate să-mi daţi vă rog un răspuns la fel de scurt şi simplu ca întrebarea: impozit progresiv sau cotă unică?
Viorel Hrebenciuc: Impozit progresiv mai mic.

Şi uite aşa, aproape din greşeală, Viorică a reuşit în doar câteva secunde să unifice doctrina liberală cu doctrina socialistă. Uslaşii merită felicitaţi, pentru că pe lângă o doctrină politică evidentă (Jos Băsescu!), acum au şi o doctrină economică ce acoperă practic toţi gânditorii din ultimele două milenii. Ce Keynes, ce Friedman, ştie Viorică mai bine. Impozitul progresiv mai mic e soluţia ????

George Rîpă

George Rîpă

Comentarii

 1. vali plescaSpune:

  Răspunde
  februarie 8, 2011

  da. sunt de acord. intre 1 si 4%

 2. cristoiuSpune:

  Răspunde
  februarie 8, 2011

  Unificatoare gandire economica ! Dar dl.Hrebenciuc m-a pus pe ganduri cu negarea imediata si categorica a datei de 25 martie ca data a suspendarii .Coloborata cu declaratia asemanatoare si imediata a dl.Ponta , seamana cu doi nazdravani prinsi cu soalda.Am mai scris ca timpul ii preseaza pe capii din umbra ai uslasilor,odata pornita avalansa justitiei,aceasta nu prea ar mai putea fi oprita.Ori acum,dnii. Voiculescu,Nastase,Vantu,Patriciu sunt pe buza prapastiei judiciare.( o sa apara ,odata cu trimiterea in judecata a tuturor dosarelor amanunte nu numai picante ci si devastatoare pentru coalitie).

 3. Cristina R.Spune:

  Răspunde
  februarie 8, 2011

  George:

  Splendid titlul „Sa ridem cu …”
  Sper sa devina o rubrica permanenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *