FUNDATIA IOAN BARBUS

Scrisoare către Băsescu

Până când vei abuza, Băsescule, de răbdarea noastră? Cât timp nebunia asta a ta îşi va mai bate joc de noi? Până unde se va dezlănţui îndrăzneala ta neînfrânată? Ne-ai furat salariile, ne-ai furat pensiile, ne-ai umilit-despărțit familiile, ne-ai pălmuit copiii noștri, ne-ai băut murfatlarul nostru, ne-ai distrus sănătatea, ne-ai furat demnitatea că suntem români: cu domnul Voiculescu al nostru și șleahta lui de securei, cu domnul Victor și liota de plagiatori, cu Mircea Badea și „societatea ciuvică” de formatori de opinii rudimentare.

Nu te vrem, pentru că ești singurul vinovat de toate, pentru pentru puzderia de cutremure ce se abat asupra României și pentru încălzirea globală, pentru că iarna nu-i ca vara, pentru că n-ai păr în cap, n-ai bască, în fine, pentru că n-ai zâmbetul iliesc-pontic, zâmbetul acela imens / care-ndeamnă la consens.

Iar acum, Băsescule, ți-ai întins gheara lungă și pe Occident. Le Figaro, prin ziariști plătiți cu bani grei de tine, scrie minciuni cum că „La limita graniței orientale a Uniunii Europene, cultura corupției, întreținută de delincvența serviciilor publice, continuă să impregneze societatea româneasca”. Telegraph: „România alunecă, pe neobservate, spre despotism”. Incredibile minciuni ale ziaristilor britanici plătiți regește de Băsescu. Doar domnul Crin a tot repetat: la noi este democrație. Clar: jurnaliștii britanici scriu la comandă! Din păcate și ziariștii americani au fost cumpărați de Băsescu. Ei (The Wall Street Journal) au spus ca „Noul Guvern al României, cu orientări de stânga, a folosit ordonanțe de urgență, una dintre ele țintind limitarea puterii Curții Constituționale și a schimbat reguli pentru a porni o campanie de înlaturare a președintelui Traian Băsescu”. Nici ei nu l-au ascultat pe Ponta care a declarat că este normal să distrugi Curtea Constituțională cu Ordonanțe de Urgență. Daca Ponta spune că este OK, ce se bagă americanii ăștia! AFP: Bruxelles-ul acuza Romania ca i-a „zdruncinat” increderea. S-au băgat și țucaloforii băsescieni francezi de la Agenția France Presse. Dacă s-ar fi uitat măcar o dată la Antena 3, ar fi văzut adevărul adevărat din țara asta: România își respectă obligațiile internaționale, chiar dacă în Parlament sunt infractori condamnați definitiv și irevocabil. Ce sa facă, săracii, acum, să plece din Parlament, să rămână fără bani, mașini, fără neveste în Parlamentul european, fără amante, doar pentru că cinci judecători i-au condamnat? Parlamentul este suveran, asta înseamnă că parlamentarii sunt mai presus de lege. Se vede clar că ziariștii străini nu cunosc subtilitățile Constituției noastre. Le Monde: „Bucureștiul va rata forțarea intrării în Schengen”. Propagandă băsistă de cea mai joasă speță! Cum să ratăm intrarea in Schengen, când noi vom intra sigur in 2030? Nu înțeleg ce atâta grabă cu Schengenul ăsta? Cum adică, nouă ne dau ordine cei de la Bruxelles? Nu avem nici o picătură de mândrie națională? Mai întâi ne facem ordine în țară: distrugem Curtea Constituțională, care este o imbecilitate, distrugem DNA-ul, care folosește practici staliniste, distrugem ANI, judecătorii de la Înalta Curte, care l-au condamnat politic pe sărmanul domn Adrian Năstase, etc. E corupt, într-adevar, dar doctorul Brădișteanu, de pildă, care l-a căutat de ouă, e implicat într-o afacere de corupție de patru ori mai mare, iar celălalt doctor Beuran e un plagiator ca și domnul Ponta. Ei, și?

Ziariști din toată lumea, nu vă mai lăsați plătiți și dezinformați. Informați-vă si voi din surse sigure. Uitați-vă la Antena 3, unde Gâdea-Tudor-Grecu-Badea-Stancu-Ciutacu spun doar adevărul. Ei nu mint și nu dezinformează! Luați lecții de la acești jurnalisti integri, care-și fac meseria din plăcere și nu plătiți cu sume grele de un așa-zis informator al Securității.

Iar acum – vai! vai! vai! – și Domnul Ponta „fraternizează” cu Băsescu. Ai reușit, Băsescule, să-l cumperi și pe el! Ne spune domnul Voiculescu. Oameni buni, să fim vigilenți. Nu pactizați cu dușmanul!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Radu Părpăuță

Radu Părpăuță

5 comentarii

 1. Mih
  4 februarie 2013

  Super pamflet!

 2. Ionut
  4 februarie 2013

  Ai omis să-i scrii că el e vinovat pentru majoritatea cazurilor de impotenţă sexuală şi pentru faptul că numărul parlamentarilor a crescut de 470 la 588.

 3. Dan Badea
  4 februarie 2013

  Aveti perfecta dreptate. Si eu, un basist ordinar, il consideram pe Basescu un adevarat om de stat, pierzand din vedere ca, de fapt, Dan Voiculescu era Mesia natiei asteia indobitocite de Antena 3. Va felicit, domnilor!

 4. Dan Badea
  4 februarie 2013

  Pentru ca v-am redescoperit, mi-am permis sa va trec in blogroll. Un blogroll de basist ordinar! Oricum, respectele mele!

 5. Bacchus
  4 februarie 2013

  Pt mine-s toti o apa si-un pamant.Nu vad absolut nici o diferenta intre psd si pdl.
  Pdl-ul „de centru-dreapta” a uitat cand fredona imnul internationalei socialiste?Singura alternativa pt Romania ar fi un partid cu adevarat de dreapta adica nationalist.Cred ca lui basescu i-ar sta foarte bine coleg de celula cu bombonel.Pe viata.Dar pana cand acel partid de dreapta sa se inventeze si sa mai intre si in parlament si sa mai ajunga si la guvernare ,va fi tot ca acum –pt ca mai rau de-atat nu se poate.Sau,ca sa nu fiu pesimist, se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian