FUNDATIA IOAN BARBUS

Sistemul(SOV): “În trei luni de zile Traian Băsescu trebuie să devină o amintire în istoria politică a României”


interviul integral pe evz.ro urmariti-l! printre altele, eu cred ca era beat.
(tvr) Indirjirea baloasa a lui SOV mi-a amintit de personajele tenebroase din „Cel mai iubit dintre paminteni”.

„Abjecţia acestui domn s-a dus dincolo de normal. Domnia sa a ajuns să umble prin cimitire şi morminte. Este atât de ruşinos cum nu vă imaginaţi. Domnia sa a încercat să cauţioneze activitatea strictă de poliţie politică pe care o face Seviciul Român de Informaţii astăzi condus de domnul Maior şi de domnul Coldea. Acest serviciu a ajuns să funcţioneze astăzi ca un serviciu de poliţie politică personală a lui Traian Băsescu”


Hultanul: Tehnica spălatului pe creier

„Sper din toată inima că în maxim trei luni de zile toţi aceşti oameni vor plăti pentru crime împotriva României, şi când spune crime nu mă refer la crime fizice, ci la cele morale şi de altă natură. Dacă domnia sa spune că are probe, înseamnă că şi acuzaţia pe care eu o fac acum, o fac în cunoştinţă de cauză. Un sperjur nu are dreptul să mai deschidă gura în ţara asta, cu atât mai puţin să conducă această ţară. Şi repet. În trei luni de zile Traian Băsescu tebuie să devină amintire în istoria politică a României, o aminitire tristă, dar o amintire”

Replica preşedinţiei:

„Declaraţia confirmă campania de atacuri şi denigrare la adresa preşedintelui României, declanşată de persoane nemulţumite că ajung în faţa justiţiei. Acesta este şi motivul pentru care probabil postul Realitatea TV, controlat de domnul Vîntu, este plin de atacuri la adresa preşedintelui României, de dimineaţa până seara. Este incredibil cum în anii 90, sute de mii de oameni şi-au pierdut banii la FNI, iar în prezent, domnul Vîntu si Realitatea TV mimează grija faţă de pensionari

Acum căteva zile Băsescu spunea că Sorin Ovidiu Vîntu a avut o influenţă imensă asupra SRI pe vremea în care această instituţie era condusă de Radu Timofte:

„În timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Vîntu avea o influenţă extraordinară în acest serviciu, influenţa chiar numiri de şefi la nivel judeţean, la nivel de secţii. Nu există dubii cât de influent era Vîntu în relaţia cu SRI. Serviciul nu mai e cel din 2006, şi chiar aducerea unui parlamentar PSD în fruntea SRI (George Maior – n.r.) a fost un lucru care m-a reconfortat, mi-a creat detaşarea de a lucra cu acest serviciu. Dacă aş fi adus un om din PD, nu ar fi fost credibilă colaborarea cu acest serviciu. Mai sunt câţiva subofiţeri şi ofiţeri care la revoluţie numai ce terminaseră şcoala, şi serviciul nu se mai ocupa decât de ceea ce îl obligă legea să se ocupe”

free counters

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

10 comentarii

 1. Perotinus Minor
  29 septembrie 2010

  Am remarcat globul pamantesc din fundal. Partea a II a inregistrarii va contine, probabil, dansul cu balonul pe o compozitie de Florin Salam. Domnilor, daca aveti urmarea n-o tineti numa’ pentru voi !

 2. alk
  29 septembrie 2010

  Iata ca si internetul poate fi poluat cu dejectii….

 3. oryon
  29 septembrie 2010

  Mi se pare cam buhait la fata. Cred ca nici la creier nu se simte prea bine…

 4. donkey
  29 septembrie 2010

  E un trucaj!

 5. calehari
  29 septembrie 2010

  Foarte bine ai facut Costin ca n-ai lasat sa treaca neobservata , aceasta declaratie de o gravitate extrema , daca este sa ne raportam la U.E. si nu la zona republicilor caucaziene . Sorin Ovidiu Vantu A HOTARAT ca , Presedintele Romaniei , TREBUIE sters din istoria politica a tarii , si asta in 3 luni de zile . Repet , incerc sa-mi imaginez o alta tara a U.E. , unde un om de afaceri ar face o astfel de declaratie . Faptul ca opozitia , manata de la spate , de televiziunile si ziarele oligarhilor , incearca cu ajutorul multimilor , dirijate de liderii de sindicat , inlaturarea presedintelui si a guvernului prin forta , este din ce in ce mai clar . Dar asta inseamna LOVITURA DE STAT . SOV a decretat , sa vedem daca decretul lui va fi aplicat . Devine din ce in ce mai clar ca ” In Romania democratia ajunge sa fie amenintata , nu de armata , serviciile secrete sau de organizatii teroriste ci de Trusturile de Presa ” . Cred ca in lumea civilizata , suntem singura tara , aflata in aceasta situatie .

 6. calehari
  29 septembrie 2010

  Sa retinem data de 7 oct.2010 . Atunci vom vedea daca SOV era beat sau vorbea in baza unui plan bine pregatit . Nu cred ca ” personalitati ” ale opozitiei , erau la masa cu Bachus , cand declarau ca , nu mai exista cai democratice pentru inlaturarea lui Basescu si sugerau varianta unei revolutii .

 7. calehari
  29 septembrie 2010

  Sa acordam mai multa atentie STRAZII si modului in care televiziunile Sistemului incearca sa o transforme in locul in care se hotareste destinul Romaniei , decat globul pamantesc din spatele fetei buhaite a lui Vantu . Ultima declaratie notabila a lui Ponta ” Sa OMORAM mai intai URSUL si vedem mai apoi ce facem cu pielea „.

 8. Perotinus Minor
  29 septembrie 2010

  P.S. M-am referit la celebra scena din filmul Dictatorul(C.Chaplin) in care personajul Hynkler dansa, pe muzica de Wagner, cu un balon ce avea desenat pe el un glob pamantesc. Imi cer scuze daca s-a inteles altceva.

 9. costin
  29 septembrie 2010

  donkey, #4, poftim? ????

 10. costin
  29 septembrie 2010

  d, m-am prins, nu conteaza :mrgreen:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian