FUNDATIA IOAN BARBUS

Sondaj despre islamizarea Europei şi lămuriri

În banda din dreapta sînt două întrebări simple la care vă rog să răspundeţi. Contrar aparenţelor, întrebările sînt decuplate. Adică, spre exemplu, răspunzînd „nu” la prima întrebare (dacă Europa se islamizează) şi „da” la a doua întrebare (dacă islamizarea europeană reprezintă un pericol major pentru civilizaţia continentului) formează un cuplu cu coerenţă logică – sînt răspunsuri valide, necontradictorii. Nu, Europa nu se islamizează, dar în principiu, dacă islamizarea ar fi reală, da, ar fi un pericol major. Sau invers: da, Europa se islamizează, dar nu, aşa ceva nu reprezintă nici un pericol. Sînt posibile patru combinaţii de răspunsuri, fiecare pereche reprezentînd o variantă logică validă.

Evident, răspundeţi sincer. Toată această introducere are doar rolul de a sublinia faptul că întrebarile au un subiect comun, dar sînt independente logic.

Sondajul e deschis pînă pe 15 iunie, inclusiv.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

5 comentarii

 1. costin
  8 iunie 2009

  Discutie dintre Glenn Beck, Daniel Hannan (de care am mai vorbit noi) si Stuart Varney despre libertatea de expresie si impresia gresita pe care o avem ca democratia liberala poate dura o vesnicie in orice conditii, in cazul de fata, in ciuda islamizarii din ce in ce mai pronuntate din Europa.  Gates of Vienna

 2. Bacchus
  8 iunie 2009

  Sunt 4 variante de raspuns si una singura e cea corecta:e clar ca europa devine tot mai musulmana si mai neagra de la an la an:si e clar ca asta e marele pericol dar nu doar pt tipul european de civilizatie ci chiar si pt rasa europeana.Intrebarea e :cei care au planuit distrugerea rasei europene sunt aceiasi cu cei care nu vor sa stopeze imigratia afroasiatica in europa?E clar ca da ,sau,oricum,ultimii sunt urmasii celor dintai.Exista posibilitatea izbucnirii unor razboaie civile in europa de vest .

 3. Bogdan Calehari
  8 iunie 2009

  @2 Bacchus

  Intrebarea e :cei care au planuit distrugerea rasei europene sunt aceiasi cu cei care nu vor sa stopeze imigratia afroasiatica in europa?

  Ar fi bine daca i-am sti pe „cei care au planuit”; ii stim insa pe cei care au deschis „portile cetatii” si au pactizat cu invadatorii, dar nu ne ajuta prea mult. Parafrazandu-l pe Neagu Djuvara am putea spune ca : ” O civilizatia in ascensiune poate profita de mediocritati; o civilizatie in declin nu mai stie sa-si foloseasca nici geniile”
  Azi cei care, efectiv, ne cuceresc (nu este vorba numai de Occident; in Romania sunt, deja, peste 100000 de musulmani ; in Buc. sunt, deja 5 moschei, macelarii halal si scoli musulmane) profita de toleranta noastra, o slabiciune sinucigasa care ne va costa mult. In scolile coranice din Arabia Saudita sau Iran ( am dat doar doua exemple), copiii invata din manualele scolare ca Grecia, Bulgaria, si Romania sunt tari ocupate de necredinciosi, care trebuiesc eliberate. In timpul asta noi invatam sa fim toleranti si dechisi spre alte culturi!
  In „Civilizatii si tipare istorice” Djuvara scria: ” O civilizatie – adica o mare unitate economica, culturala, „inventata” si construita de un ansamblu de popoare mai mult sau mai putin inrudite, nu poate sa nu atinga un grad de oboseala de la care plecand ea piere in mod necesar…Rasa alba – faptul ca ea a jucat un rol atat de considerabil in istoria civilizatiilor ar trebui sa fie pentru noi mai degraba un motiv de neliniste decat o ratiune de a spera.”
  Pentru ca „istoria urmeaza demografia” viitorul european va fi mai inchis la culoare si se va inchina, majoritar, lui Allah. Si asta nu se va intampla in urmatorii 500 de ani, ci in urmatorii 50! Conform ultimilor studii, in 2066, englezii de bastina ( albii) vor fi minoritari, si daca ar fi vorba numai de ei, dar din nefericire este vorba de intreaga Europa. Cum ne putem impotrivi ? Facand din ce in ce mai multi copii si redevenind etnocentrici, asa cum sunt cei care vin peste noi; numai ca, se pare, am devenit prea batrani pentru asta.

 4. Bacchus
  8 iunie 2009

  @3Bogdan

  Multumesc pt raspuns.Sigur ca o crestere a natalitatii romanilor in Romania si a albilor in tarile albe in general e absolut necesara si nu e o imposibilitate.Oricum rata fertilitatii e supraunitara si pana la2,1 sau 2,4 copii in medie de femeie cat e minimul necesar nu e distanta mare,la o astfel de rata a fertilitatii se poate ajunge prin stimulare financiara si alte metode de incurajare a natalitatii daca s-ar vrea.

  Dar nu stiu daca e si suficent pt a impiedica disparitia albilor in Europa .Pt ca la capitolul natalitate noi,europenii,nu vom putea concura niciodata cu musulmanii si cu ceilalti imigranti afroasiatice ,nici daca albilor le-ar fi interzise avorturile.Prin urmare, prima urgenta ar fi stoparea(nu diminuarea,cum l-am auzit pe Sarcozy) imigratiei afroasiatice.Si nici asta nu mi se pare imposibilitate,daca s-ar vrea.Ar fi de ajuns sa se treaca la expulzarea in masa a imigrantilor,eu as numi asta mai degraba repatriere pt ca acesti imigranti au niste patrii ,sunt cetateni ai unor state.State care si-ar asuma cetatenii si i-ar reprimi,tocmai in virtutea dreptului la statalitate.Aceasta metoda ar descuraja imigratia:putini s-ar incumeta sa cheltuie bani ca sa ajunga intr-o tara in care ar sti dinainte ca n-are nici o sansa sa ramana.In plus, ar fi si cea mai ieftina metoda .Rata somajului ar scadea,la fel si cheltuielile cu ajutoarele sociale generoase destinate afroasiaticilor.La fel si rata violurilor, furturilor,jafurilor ,s-ar diminua probabilitatea unui atentat terorist.Dar mai ales, ar fi o urgenta care tine de respectarea unei minime democratii pt ca toti acesti imigranti sunt aici impotriva vointei si impotriva intereselor fundamentale (printre care si dreptul la existenta al unei etnii sau rase) ale europenilor si toti acesti europeni,inclusiv cei mai neajutorati (mental) ar fi fericiti sa scape de ei,cu toata ipocrizia si lasitatea unora (nu putini,ce-i drept).

  Nepunerea in aplicare a unui astfel de plan de repatriere(sau expulzare,nu conteaza cum ii spunem) si faptul ca nici macar nu e voie sa se vorbeasca despre asa ceva, pe mine ma duce cu gandul la o intentionalitate sinistra, de fapt,ma duce cu gandul la „solutia finala” in sensul ca se aplica un fel de nazism inversat,indrepat impotriva propriilor popoare europene.Pt ca in felul acesta nu vor mai exista europeni in Europa.Intrebarea fundamentala care rezulta e daca acest nazism inversat e ucigas sau sinucigas,e faptuit in mod constient si deliberat sau e rezultatul inconstientei politicienilor si al caracterului patologic al ideologiei de stat .

  Noi , in Romania ,mai avem inca o problema :pericolul demografic tiganesc care de asemenea e subiect tabu.

 5. cri
  8 iunie 2009

  Lent dar ireversibil, rasa alba si crestina se indreapta spre autodistrugere. Atat Europa de Vest cat si SUA se lasa de buna voie invadate de islamici,africani si asiatici. Nu cred ca este vorba de vreun plan bine-coordonat al unor dementi care ,din interior, planuiesc deliberat distrugerea rasei albe. Mai degraba este vorba de o caricaturizare extrema a principiilor democratice si a libertatii de miscare, principii elaborate tot de catre albi si cresini. Sa nu uitam ca in SUA de exemplu, poti spune cuiva ca este „alb”, dar este ilegal sa-i spui negrului ca e negru; trebuie sa zici ca e „afro-american”. In Europa, cei care au vizitat Londra sau Paris de exemplu, stiu foarte bine ca exista zone intregi in aceste metropole in care ai impresia ca esti in Arabia Saudita. In Marea Britanie, o mare parte dintre medici sant din India, Bangladesh, Pakistan sau din alte zone ne-crestine si ne-albe ale Commonwealth-ului. La toate acestea se adauga scaderea evidenta a influentei Bisericii, ateismul sau homosexualitatea declarate ale multor personalitati publice .
  Din pacate in Romania, din acest an studiul religiei va fi optional, lucru care cu certitudine va contribui sa slabirea educatiei crestine a populatiei. Sa nu uitam si de miile de romance care se marita cu negri sau arabi, convertindu-se cu copii lor cu tot, la mahomedanism.
  Un alt paradox il reprezinta resurectia antisemitismului, desi evreii nu au reprezentat niciodata un pericol pentru rasa crestina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian