FUNDATIA IOAN BARBUS

Statul Islamic: Islamul este religia sabiei, nu a păcii

Moto: „Cei care nu cunosc nimic despre Islam zic că sfătuieşte împotriva războiului. Oameni fără minte.” (ayatollahul Ruhollah Khomeini, fondatorul Republicii Islamice a Iranului)

Încercarea progresiștilor occidentali de a vopsi islamul ca o religie esențialmente pașnică, opusă războiului și violenței religioase, este respinsă de jihadiști cu indignare, potrivit lui Bridget Johnson de la Pajamas Media. Dabiq, revista oficială a organizației teroriste Statul Islamic, cea mai puternică grupare islamistă de pe întreaga planetă, a demontat, într-un articol presărat cu citate din Coran, teza pacifismului islamic. „Islamul este religia sabiei, nu a pacifismului”, avertizează jihadiștii, jigniți că toată strădania lor de a cuceri lumea în numele lui Allah este denaturată ca erezie de către Occidentul necredincios. Soldații lui Allah se laudă că nu vor renunța la război decât atunci când întreaga lume va fi islamică.

Statul Islamic, nemulțumit de Obama și Kerry, „eretici” care susțin că islamul este o religie a păcii

de Bridget Johnson

Noul număr al revistei Statului Islamic publicată astăzi (12.02.2015 n.t.) îi atacă pe liderii occidentali care susțin că islamul este o religie a păcii. În articolul din revista Dabiq, autorul a scris că „sloganul” greșit este folosit și de „apologeții du’āt (cerșetori) care flirtează cu Occidentul”.

Screen-Shot-2015-02-12-at-12_34_53-PM

„Au repetat acest slogan de atâtea ori până, încât unii dintre ei susțin că islamul cere o pace permanentă cu kufr (termen coranic cu înțeles multiplu; este asociat cu necredința, refuzul de a crede în Allah și Legea sa n.t.) și kafirin (necredincioșii n.t.). Cât de departe de adevăr este această afirmație căci Allah a revelat islamul ca religie a sabiei, iar probele pentru acest lucru sunt atât de multe că doar un zindiq (eretic n.r.) ar putea susține altceva!”, se afirmă în revistă.

Articolul conține o fotografie cu doi oameni care participă la un protest cu o pancartă pe care stă scris „Islam=Paz” („paz” fiind „pace” în limbile spaniolă și portugheză n.t.) cu explicația „Devianții susțin că islamul este egal cu pacea”.

După o pagină cu citate din Coran care „a revelat sabia contra apostaților”, autorul articolului întreabă: „Oare de ce zanakaqah (ereticii n.r.), dar și cei care îi urmează orbește – Bush, Obama și Kerry -, susțin cu încăpățânare că „islamul este o religie a păcii”, înțelegând prin asta pacifism?”

„Unul dintre cele mai mari shubuhāt (argumente specioase n.t.) propagate de eretici este legat de rădăcina lingvistică a cuvântului islam. Ei susțin că provine din cuvântul salam (pace n.r.) când de fapt provine din cuvinte care înseamnă supunere și sinceritate, având aceeași rădăcină de consoane.”

Articolul citează din nou Coranul, concluzionând că „este clar că salam (pace n.r.) nu este baza cuvântului islam, deși conține aceleași rădăcini consonantice (s-l-m), ci este o fațetă a sabiei religioase, după cum sabia va continua să fie trasă, ridicată și rotită până când Isa (Isus n.r.) îl omoară pe Dajjāl (Anticristul n.r.) și se anulează jizyah (tributul plătit musulmanilor de către infideli n.t). După aceea, necredința și tirania sa va fi distrusă; islamul și justiția sa va domină întreg pământul.”

„Întotdeauna vor fi grupuri de musulmani care se luptă cu părți din infideli până când nu va mai fi fitnah (dezbinare, conflict, răzvrătire față de Allah n.t.) și religia va fi doar cea a lui Allah.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

2 Comments

 1. liv stomer
  18 February 2015

  uite ziarul acestor dementi:
  http://media.clarionproject.or…..ilafah.pdf
  http://media.clarionproject.or…..-flood.pdf
  http://media.clarionproject.or…..hijrah.pdf
  http://media.clarionproject.or…..rusade.pdf
  http://media.clarionproject.or…..anding.pdf
  http://media.clarionproject.or…..ristan.pdf
  http://media.clarionproject.or…..ostasy.pdf

 2. Transsylvania Phoenix
  18 February 2015

  [img]http://www.crethiplethi.com/wp-content/uploads/D09B15_2.gif[/img]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi