FUNDATIA IOAN BARBUS

Steaua liberală

Hotnews.ro publica declaratia politica prin care deputatul Ioan Timis isi anunta despartirea de PNL si optiunea pentru PDL:

„Mie imi este foarte clar ca de acum pentru o vreme pe cerul liberal va straluci mai puternic numai o singura stea si aceasta este steaua lui Crin Antonescu. Ceilalti lideri vor avea o stralucire controlata pentru ca lumina, intelepciunea si stralucirea isi vor avea orginea intr-un singur punct.

Acesti lideri trebuie sa depuna doar juramantul de supunere, credinta si loialitate desi acest aspect pare paradoxal pentru timpurile moderne, ne aflam intr-o forma de absolutism iluminat in care liderul este cult, deschis, bine intentionat, necaptiv instinctelor egoiste si meschine. Probail ca aceasta matrita politica va naste omul politic linistit, moral si onest de maine.

Eu personal nu am nicio nemultumire fata de PNL si nici nu astept rezultatele congresului pentru a-mi acoperi gestul sau pentru a-mi furniza un alibi. Eu plec astazi din PNL pentru ca doresc sa plec. „Eu cand vreau sa plec, plec” ar trebuie sa fie forma absoluta a manifestarii libertatii de optiune a omului politic intocmai cum libertatea individului este sustinuta in titlul unei recente pelicule „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. Optiunea politica viitoare este PD-L care are in ideologia sa un orizont liberal si, intr-un anume fel, ma intoc acasa”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian