FUNDATIA IOAN BARBUS

Surpriză, întrebare

rofest.PNGCine? Am întrebat în stînga şi în dreapta pe unde am putut şi toată lumea zice niet: Francesco, Imperialistu’, Fishbone. Pun screenshot-ul pentru că linkul merge o zi ba o zi da şi ca să-mi aduc aminte că nu am vedenii.

No kidding, cine a înscris patrupedbun la RoBlogFest? Dacă exista categoria cel mai islamofob blog nu mă miram, se găseau binevoitori, dar aşa… sînt curios cui să-i mulţumim pentru efort şi apreciere.

Şi care e şpilul cu acest fest? Sînt complet defazat, ştiam că există aşa ceva şi atît. Ca o nucă de cocos pentru un eskimos.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

10 comentarii

 1. Grădinariu
  9 februarie 2008

  Mă tem că eu sunt trădătorul…
  Aceeaşi întrebare mi-o pusesem şi eu când mi-am văzut blogul pe la diferite categorii (din care una „cel mai bun blog cultural”; le-am explicat celor de la blogfest că blogul meu & cultura = sula & prefectura, dar văd că tot nu l-au scos). Nu ştiu care-i şpilul, dar e o ocazie ca oameni noi să-ţi acceseze blogul ca oricare alta.

 2. radugo
  9 februarie 2008

  Puteaţi să găsiţi făptaşul scriind la „caută” „patrupedbun”. Aşa a aflat cineva că l-am propus şi mi-a mulţumit, deşi eu eram ferm convins că e o chestie foarte confidenţială.
  Iar Mihai (nominalizat de unul din simpaticii băieţi de la Rezistenţa) nu trebuie să se supere că e la „bloguri culturale”. Să se uite la ceilalţi competitori de la aceeaşi categorie (RoBlegooFest, de pildă) ce „cultură” au. Mie tot concursul mi se pare o aiureală şi cred că fiecare îşi votează amicii.

 3. emil
  9 februarie 2008

  Thanks, Gradinariu. Daca descoperiti printre miile de participanti ceva nou interesant, tot e un cistig. Cam in asta vad si eu utilitatea festului. Un index masiv de bloguri si ocazia de capata expunere la un public mai larg.

  Eu urmaresc ocazional festul de la grupa mare. The Weblog Awards, al blogurilor anglo-saxone. Check it out. Categoriile mi se par excelent alese si toti cistigatorii au clasa.

  2007 weblog awards

 4. Grădinariu
  9 februarie 2008

  Ăştia ori îs bătuţi în cap, ori se fac. M-am uitat mai înainte la roblogfest pe listă, curios dacă m-au mai scos între timp de la „blog cultural”, şi când colo ce-mi văd ochii: stăteam ancorat ferm în categoria „cel mai bun blog cultural”, în schimb nu mai figuram la politică!

 5. Imperialistu'
  9 februarie 2008

  Esti si la rubrica politica, Gradinariu. Multumim pentru nominalizare. Am avut o tentativa acum mai multe zile, nu stiu ce nu mi-a mers, dar n-am stat prea mult. E bine totusi ca am ajuns acolo. Poate mai gasim si alti cetateni interesati de subiect. ????

 6. Grădinariu
  9 februarie 2008

  Le-am trimis un mesaj si mi-au răspuns: cică nu mai figurez de-acum nici la cultură, nici la politică; trebuie să ai 80% din articole pe subiectul respectiv ca să figurezi la o categorie. Ceea ce înseamnă că-s mai „profesionişti” decât credeam şi poate vor ajunge la nivelul celor daţi exemplu de emil, în timp.

 7. radugo
  9 februarie 2008

  nu, şi-au făcut două categorii: unde votează prostimea, adică noi, şi unde votează deşteptăcimea, adică ei. unde scrie popular votează badea Gheorghe şi poate participa oricine, unde scrie jurizat e monitorizare atentă. şi să vă zic o chestie: ieri era celebrul poet Emil Brumaru cu blogul lui, parcă la design-creaţie. azi nu-l vedem şi nu e!

 8. radugo
  9 februarie 2008

  dovada că nu vorbesc prostii:
  http://roblogfest.ro/competiti…..afe516e3c/

 9. emil
  9 februarie 2008

  ???? desteptacimea… rid de necaz, sint la lucru si mai am… nevermind. Imi place cum iti versi oful. Acuma, chiar asa, de unde ideea cu jurizarea… ma rog, tot romanul trebuie sa se lipeasca de un comitet. Chiar ca rid de unul singur. Mi-am amintit de festivalul Cerbul de Aur. De fapt, cea mai buna analogie e Daciada. Suna bine – blogdaciada.

 10. Imperialistu'
  9 februarie 2008

  Hm… nu mai tin, LGF la ce blog awards participase in iarna 2006-2007? Tin minte ca i-am votat in draci in zilele alea. Puteai vota o singura data pe zi de pe ip si erau la mare batalie cu Daily Kos. Au pierdut, desigur, la scor. Heh, pe vremea aia dadeam ceva mai multe parale pe Charles Johnson si ai lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian