FUNDATIA IOAN BARBUS

Taliban machiat

Imagini descoperite de fotograful Thomas Dworzak în 2002, în timp ce documenta căderea Talibanului. Interesant. Războinicii feroce care au umilit URSS, gardienii ultra-stricţi ai moralităţii islamice în perioada cît au stăpînit Afganistanul… au fetişuri încîntător de perverse. În ziua de azi totul e relativ, însă ruj pe buze şi obraji, rimelatul conturului ochilor şi combinaţia sandale de damă în picioare asortate cu AKM-47 în mînă sînt şic pentru masculii unui club de transvestiţi, dar surprinzătoare pentru cei care au drept motto nici o femeie fără burka.

Dictonul gusturile nu se discută e valabil şi în tradiţia islamică, aşa că nu pot decât să accept noutatea fără prejudecăţi. Chiar o găsesc încurajatoare. Am fost sceptic, dar acum încep să înţeleg unde bate diplomaţia Uniunii Europene. Aşa este, ce sens are vărsarea inutilă de sînge din Afganistan, cînd se poate negocia uşor cu Talibanul. Tăietorii de capete în stil halal se defulează pe americani, canadieni, britanici, dar în secret speră ca europenii, singurii sensibili la dorinţele lor ascunse, să prindă curaj şi să vină cu acea ofertă imposibil de refuzat: o porţie generoasă de cremă facială, ruj şi accesorii franţuzeşti. Şi dacă nu e cu supărare, italienii ar putea contribui cîteva perechi de pantofi Prada cu toc frumos proporţionat şi catifelaţi. Bocancii pe care-i cumpără Osama sînt tare butucănoşi şi ruinează pedichiura. Deja numărul de recruţi din Waziristan a început să scadă simţitor.

Semnificaţia acestei galerii de cocote masculine constă în faptul că dezvăluie un aspect ţinut sub tăcere al culturii arab-islamice. Cu toate că societăţile arabe sînt (aparent) homofobe şi homosexualitatea e sancţionată cu pedepse pînă la cea capitală, sodomia şi în special sodomia cu băieţi între 10 şi 16 ani este larg răspîndită. Yasser Arafat e cel mai notoriu caz de dată recentă. Eroul palestinian şi premiantul Nobel pentru pace (clasa 1994) a fost un pederast al cărui sfîrşit s-a consumat pe fondul unei decepţii. Întreaga lui viață, împărţită între intifade şi munca la avicola de porumbei albi pentru mazete occidentale, a fost o înșelătorie.

Realitatea la care fac aluzie fotografiile descoperite de Thomas Dworzak e confirmată şi de lista de instrucţiuni adresată talibanilor de Mullah Omar în toamna lui 2006. Instrucţiunea 19 stipulează:

… [Taliban] are not allowed to take young boys with no facial hair onto the battlefield or into their private quarters.

Taliban’s rules – CNN

Deci un puşti de 12-13 ani căruia încep să-i crească tuleiele e copt pentru demonstraţii din 1001 de nopţi. Totuşi, cum se explică acest fenomen şi ce-ar fi aici deosebit de homosexualitatea, pornografia şi pedofilia din Vest? Poate că un răspuns parţial se găseşte în condiţia femeii. Într-o lume unde femeia este instituţional şi cultural relegată la statut de specie inferioară, dragostea este un lux. Dragostea presupune în primul rînd respect şi cum poţi respecta pe cineva inferior? Respectul este un privilegiu între egali. Negarea femeii ca partener egal în balanţa sexelor transformă relaţiile interumane într-un cîmp de competiţie rezervat masculilor, unde instinctul de dominare e liber să se manifeste şi în dinamica sexuală. Satisfacţia dominării unei fiinţe egale este mai mare.

Rezumat de link-uri

The Kingdom in the Closet – Atlantic Monthly via TMQ2
Outing Arafat – WorldNetDaily
Arafat’s Bedroom Farce – Daniel Pipes
Arafat died of AIDS, says rival chief – New York Daily News
Boys of the Taliban – FrontPage Magazine

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

10 Comments

 1. Imperialistu'
  20 September 2007

  Interesant. Pe aceiasi nota:

  http://www.homa.org/Details.as…..2137352826

  Invataturile lui Khomeini

  Topurile animal-sex

  ????

 2. Imperialistu'
  20 September 2007

  Ma rog, „interesant” e prea putin spus, Emil. Trebuie sa recunosc insa ca ai pus punctul pe I. Femeia nu este altceva decat o „fabrica” de copii si un mijloc de satisfacere a nevoilor sexuale, dar dupa cum se vede nici macar nu tot timpul. Nu este demna de asa ceva. Pentru asta avem intotdeauna alti barbati sau chiar adolescenti. Dupa cum spunea un clasic in viata (al carui nume l-am uitat): „Allah has made the woman deficient .

  Cu atat mai amuzanta declaratia lui Mahmoud Ahmadinejad de la Univ. of Columbia: „noi nu avem homosexuali” . Serios, ma? ???? Nu stati rau nici cu alte variante, mai animalice in natura.

  P.S. Pe YouTube erau intr-o vreme niste filmulete preluate pe la MemriTV avand ca subiect femeia in Islam. Si era un nene care spunea ca femeia trebuie batuta daca nu asculta, dar atentie! nu oricum. ???? exista reguli foarte clare in acest sens. Si explica acolo cam cum statea treaba. Cum tre’ sa fie batul, unde nu trebuie lovit s.a.m.d. Suprarealist ???? .

 3. costin
  20 September 2007

  Dandy Talibani. E hilar si grotesc in acelasi timp. Din cind in cind mai gasesc cite o comoara ca asta pe blogul tau. Foarte tare!!

 4. israelianca
  20 September 2007

  Buna seara tuturor!

  draga Imperialistule, gresesti. Femeia este doar pentru facut copiii. La musulmani sexul este de trei categorii:

  pentru procreere – nevasta/nevestele
  pentru usurare – animale (oi, capre, camile….)
  pentru placere – baieti

  Si Ahmadinejad are dreptate cind sustine ca in Iran nu exista homosexuali, pentru ca in Iran homosexualitatea este o crima care se pedepseste cu moartea, drept care din cind in cind acesti nefericiti (nu pentru ca ar fi homosexuali, ci pentru ca sint homosexuali in Iran) sint spinzurati in sinistre „ceremonii” publice.

 5. Imperialistu'
  20 September 2007

  Sarut mana! Bune observatii ???? . Cred ca o sa centrez si clipul de mai sus.

 6. Alexandru
  20 September 2007

  Talibanii sunt cea mai detestabila forma a fundamentalismului islamic.
  Homosexualitatea nu e noua la ei, dar nu pe fata, iar faptul ca femeile sunt ascunse si tinute strict pentru reproducere si activitati casnice ii face sa isi doreasca o companie mai accesibila, nu pentru ca le-ar considera inferioare pe femei (nu acesta e motivul). Daca iti duci viata intre barbati preponderent, intinzi mana la ce e mai aproape.

 7. Gia
  20 September 2007

  Imperialistule,

  lasa-ma si pe mine te rog pe blogul tau:)

 8. Vlad M.
  20 September 2007

  Pai, te-au lasat colegii. ???? Bine ai venit, Gia.

 9. Gia
  20 September 2007

  Multumesc,

  Imi pare bine ca v-am gasit:)

  Despre acest lucru vorbeam:

  This blog is open to invited readers only

  http://soldier-of-the-vaterland.blogspot.com/
  It doesn’t look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

 10. Vlad M.
  20 September 2007

  Acum am inteles si eu despre ce blog era vorba – despre vechiul blog, cel de dinainte de patruped:bun biped:rau. ???? Imi pare rau, Gia, dar ala ramane inchis. Cu exceptia mea, nu mai are nimeni acces la el. Nu l-am sters dintr-un singur motiv: nu mi-am facut timp nici pana acum sa imi iau cateva materiale care ar putea fi folosite pe ILD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi