Testarea unei ipoteze

Etichete:

Copenhaga s-a întors la normal. Circul cu politicieni venali, activişti intraţi în transă, celebrităţi mesianice şi demonstranţi protestînd sfîrşitul lumii s-a încheiat. Rezultatul e nul, cu excepţia sutelor de megatone suplimentare de CO2 emise în lupta împotriva CO2. Noua ştiinţă a prostiei planetare are deviza cui pe cui se scoate. Înapoi la iarna din jur …

Copenhaga s-a întors la normal. Circul cu politicieni venali, activişti intraţi în transă, celebrităţi mesianice şi demonstranţi protestînd sfîrşitul lumii s-a încheiat. Rezultatul e nul, cu excepţia sutelor de megatone suplimentare de CO2 emise în lupta împotriva CO2. Noua ştiinţă a prostiei planetare are deviza cui pe cui se scoate.

Înapoi la iarna din jur şi la ştiinţa bazată pe testarea ipotezelor şi căutarea adevărului, oriunde s-ar afla. Robert Carter este geolog de profesie, specializat în paleoclimatologie, stratigrafie şi geologie marină, lucrînd în prezent ca cercetător la laboratorul geofizic marin al Universităţii James Cook din Queensland, Australia. În această prezentare din 2007, profesorul Carter invalidează ipoteza încălzirii globale cauzată de factori antropogenici. Metodic şi ştiinţific.

Emil Borcean

Emil Borcean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *