The Good the Bad the Ugly – UOGB

Etichete:

Tema muzicală semnată de Ennio Morricone The Good, the Bad and the Ugly poartă acelaşi titlu ca şi spaghetti western-ul regizat de Sergio Leone în 1966. Devenit hit în 1968 în Statele Unite şi în Regatul Unit, melodia a rămas în atenţia iubitorilor muzicii prin reluarea temei în Familia Simpson sau prin variantele interpretative … …

Tema muzicală semnată de Ennio Morricone The Good, the Bad and the Ugly poartă acelaşi titlu ca şi spaghetti western-ul regizat de Sergio Leone în 1966. Devenit hit în 1968 în Statele Unite şi în Regatul Unit, melodia a rămas în atenţia iubitorilor muzicii prin reluarea temei în Familia Simpson sau prin variantele interpretative ale formaţiei virtuale Gorrilaz (Damon Albarn şi Jamie Hewlett), sau ale formaţiilorThe Pogues sau The Ramones.

În continuare sunteţi invitaţi să urmăriţi o interpretare de excepţie a melodiei The Good, the Bad and the Ugly în compania cunoscutei formaţii britanice Ukulele Orchestra of Great Britain. Clipul de pe YouTube a fost vizionat de peste 2387000 de ori.


band_large2

Formaţia Ukulele Orchestra of Great Britain

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *