FUNDATIA IOAN BARBUS

The Telegraph: Pînă în 2050 o cincime din Uniunea Europeană va fi musulmană

Anglia, Spania şi Olanda vor avea un număr şi mai mare de musulmani într-un timp şi mai scurt, arată un studiu făcut de The Telegraph.
de Adrian Michaels

prayer_1216806c

Anul trecut, 5% din populaţia totală a celor 27 de state din Uniunea Europeană era musulmană. Dar creşterea imigraţiei din ţările musulmane şi o rată a natalităţii scăzută în rîndul populaţiei indigene europene înseamna că, pînă în 2050, numărul procentul va ajunge la 20%, conform predicţiunilor.

Informaţii din surse diferite indică faptul că Anglia, Spania şi Olanda vor avea o proporţie şi mai mare de musulmani într-o perioadă şi mai scurtă.

Marea Britanie, care în prezent are o populaţie cu 20 de milioane mai mică decît Germania, va fi ţara cu cei mai mulţi locuitori din Uniunea Europeană pînă în 2060, cu 77 de milioane de locuitori.

Rezultatul studiului a dus la acuzaţii conform cărora factorii decizionali eşuează în confruntarea provocărilor „bombei demografice”.

Experţii spun că nu a existat dezbatere privind modul în care schimbările survenite în populaţie vor afecta de la educaţie şi locuinţe pentru populaţie la politica externă şi pensii.

Cu toate că unele sondaje nu indică o radicalizare accentuată în cadrul comunităţii musulmane, se spune că prea puţină atenţie este acordată integrării imigranţilor, existînd temeri că vor apărea agitaţii sociale în anii care urmează.

A fifth of European Union will be Muslim by 2050

vedeţi şi: Cealaltă bombă islamică

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

3 comentarii

 1. Francesco
  9 august 2009

  Videoul Muslim Demographics, publicat de Imperialistu’ in aici, a fost vizionat de 10128425 de ori!

  Muslim Demographics

  Nimeni nu si-a asumat raspunderea pentru realizarea acestui montaj video. Oare de ce?

 2. costin
  9 august 2009

  Oare de ce? pentru ca nu ai mari sanse sa mai fii in viata sau sa traiesti liber prea mult timp din momentul in care ai vorbit public despre acest fel de lucruri.

  Dar in cazul ca cineva se gindeste nu stie ce vrea sa spuna autorul articolului prin „agitatii sociale”, poate isi va aminti de revoltele din Franta din 2005 in care tinerii musulmani (aproximativ 10% din populatia Frantei) au incendiat in jur de 10.000 de automobile.
  Genul acesta de perturbari sociale.

  Un alt exemplu vine din orasul Malmo din sudul Suediei care are cea mai mare densitate de musulmani din Suedia, 25%. Malmo este unul dintre orasele care concureaza cu Bruxelles, Rotterdam si Amsterdam, printre altele, la a fi primul oras european majoritar musulman.

  Ei bine, in martie anul acesta a avut loc in Malmo campionatul de tenis Cupa Davis. Intr-una din zile echipa Israelului venea sa joace cu Suedia, iar din cauza amenintarilor teroriste venite din partea islamistilor care locuiesc in Malmo, meciul cu pricina s-a tinut cu usile inchise:

  Zilele acestea are loc în Malmö, Suedia, turneul de tenis Cupa Davis. Autorităţile progresiste din Malmö, Social Democraţii din Suedia şi Partidul Verde, au forţat echipa de tenis israeliană să joace cu stadionul gol, din cauza ameninţărilor cu violenţa din partea islamiştilor. Malmö este oraşul cu cea mai mare concentraţie de imigranţi musulmani din Suedia, procentajul se apropie de 50%. Aceştia au avertizat autorităţile că 10.000 de musulmani vor ataca suporterii israelieni în cazul in care li se va permite accesul.

  Inca o stire de acum 2 zile:

  The England team has withdrawn from the World Badminton Championships in India because of „a specific terrorist threat” made by extremists.

 3. gigi crestinu
  9 august 2009

  Oare ca si religie crestina, liderii nostrii ce au de facut? sau noi ca indivizi, indiferent de culoarea doctrinara…ca urmasii ai lui Iisus Domnul nostru…mai avem putere sa facem ceva ? Musulmanii ne vor calca in picioare pe cap fara sa mai putem face ceva….sau delirez ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian