FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Uniunea Social Liberală

Etichete:

O nouă producţie de groază vine într-un cinema de cartier din apropierea dvs.: USL este un proiect de film independent low budget românesc de lung metraj filmat în format digital. www.usl.ro n-am crezut niciodată… … că voi fi atât de nebun… Ia-o la drum! Elibereaza-te de prejudecati! Urmeaza-ti visul! Traieste! Esti înca viu! http://www.usl.ro/usl/Synopsis_USL.html Trailer-ul poate …

O nouă producţie de groază vine într-un cinema de cartier din apropierea dvs.: USL este un proiect de film independent low budget românesc de lung metraj filmat în format digital. www.usl.ro

n-am crezut niciodată…
… că voi fi atât de nebun…

Ia-o la drum! Elibereaza-te de prejudecati! Urmeaza-ti visul! Traieste! Esti înca viu!
https://www.usl.ro/usl/Synopsis_USL.html

Trailer-ul poate fi urmărit în fiecare zi, 62-68% din timpul de emisie, pe toate posturile de ştiri:

Scenariştii şi regizorii aflaţi în spatele acestei producţii de sfîrşit de iarnă-început de primăvară sparg tăcerea! Cuvintele erup din prea-plinul unor suflete hăituite de impulsul creator, se revarsă în torente de elocinţă profundă asupra publicului elector:

USL nu este un film low budget si la nivelul temei, al continutului, al mijloacelor de exprimare artistica, cât si al aspectului final al filmului. Publicul n-ar trebui sa faca diferenta între un film “obisnuit” si USL.

USL propune un mod în plus de a face lucrurile în filmul românesc. Nu e o solutie noua în lume, nu e ceva nou în România, ci e doar o cale care credem ca trebuie batuta mai des si cu mai mult profesionalism.
Credem ca low budgetul este solutia de a avea mai multe filme românesti în sali, de a oferi sansa cât mai multor absolventi de facultati cu profil cinematografic (si nu numai) sa se exprime, sa învete, sa se dezvolte si sa si înceapa sa traiasca din film.

https://www.usl.ro/usl/Despre_USL.html

Le dorim succes!

Liviu Crăciun

Liviu Crăciun

Comentarii

 1. Sare'n OchiSpune:

  Răspunde
  februarie 6, 2011

  http://sareinochi.wordpress.co…..c-cu-tuca/

 2. Pataphyl (Andrei R.)Spune:

  Răspunde
  februarie 6, 2011

  Accesarea următorului link nu este recomandată fără acordul părinților

  PSD și PNL anunță formarea alianței P..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *