FUNDATIA IOAN BARBUS

UPDATE Antena 3 și Mircea Dogaru îndeamnă la „înc-o revoluție”, la „68 de ani de la căderea jugului fascist”

Curtea Constitutionala a decis marti, cu scorul de 6-3, ca referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu este invalid. Decizia inseamna ca presedintele suspendat Traian Basescu trebuie sa fie repus in functie, dupa ce decizia CCR va fi comunicata Parlamentului si va fi publicata in Monitorul Oficial. Comunicatul oficial al CCR arata ca motivul invalidarii este lipsa cvorumului la referendum, pragul de participare de 50%+1 nefiind atins. hotnews.ro

Aici, tînărul „revoluționar” își schimbă cravata și se transformă în reporter Antena3:

Notă: S-a dovedit că în cele două imagini nu este aceeași persoană, cum greșit am presupus. „Revoluționarul” nu se metamorfozase în reporter Antena3. A3 susține, în mod fals, că imaginea a fost trucată. Nu este trucată. Originalul imaginii din stînga este de pe hotnews.ro, o puteți vedea aici (imaginea a fost preluată de B1TV de pe contul de facebook al Soim Press Ro, care au preluat imaginea de aici, sau de aici, unde a fost postata cu cîteva ore înainte). Asemănarea dintre cei doi este izbitoare şi luînd în calcul faptul că Trustul Intact are o istorie în spate cînd vine vorba de dezinformare, vezi cazul „Mirela bugetara”, povestea conform căreia Obama (transformat între timp în băsistul de peste Ocean) ar fi fugit din Washington pentru a nu îl primi pe Băsescu, detalii AICI şi multe altele, am presupus că e vorba despre aceeaşi persoană. Eu m-am înşelat, Trustul Intact patronat de Dan Voiculescu continuă dezinformarea.

11 august

Mircea Dogaru: „noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă[…] Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul[…] Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desfiinţeze Curtea Constituţională, pentru că nimeni nu are voie să fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu”
“RĂZBOIUL CIVIL” a fost promis de DOGARU, aliatul USL, şi de ANTONESCU

20 august

Adrian Rusu, Antena3: „Viața de după 21 august va fi cu totul alta decît cea de pînă acum, indiferent de soluție. Dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni, va fi o țară a răzbunărilor, o țară a înscenărilor, o țară a terorii, o țară în care haosul va bloca oride decizie administrativă.”“Romania, o țară a terorii pîna USL ajunge la putere definitiv.”

21 august, ora 12:46

UPDATE

Oamenii lui Dogaru scapă porumbelul. Încă visează la România comunistă, să vină rușii să ne elibereze din „jugul fascist”, să ne elibereze din ghiarele imperialiștilor europeni și americani la care ne-a vîndut Băsescu.

Sindicalist1: „Să nu mai creadă că s-a furat, sau că nu s-a furat…”
Sindicalist2: „Validarea, validarea, validarea, de 3 ori validare, da? Să scăpăm de Băsescu, să fie țara liberă, după 68 de ani de la căderea jugului fascist, acest jug e mai periculos decît cel fascist […] Tre’ să meargă la pușcărie, mai avea puțin și ne amaneta la europeni.

Zoe Petre: „aprecierea leului nu este o veste buna pentru exportatori.”

Vicepreședintele PNL, Puiu Hasotti: „O decizie împotriva realităților, împotrva cifrelor, și o decizie antinațională. De aici încolo să coabiteze Curtea COnstituțională cu Traian Băsescu. Între USL și Traian Băsescu nu poate fi nici un fel de dialog, nici un fel de coabitare. […] Avem o Curte Constituțională care din punct de vedere al realităților românești este o absurditate.

Mădălin Voicu: „Eu aș semna imediat arestarea lui Băsescu[…] Traian Băsescu se face vinovat de trădare de țară.”

Decizia Curţii Constituţionale din România de invalidare a referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu trebuie acceptată, a scris marţi pe Twitter preşedintele Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, citat de Agerpres.

„A fost o decizie politică luată de poporul român împotriva lui (Traian) Băsescu, dar din punct de vedere legal ea nu a fost validă. Trebuie să acceptăm acest lucru”, scrie Swoboda. tvrinfo.ro

Ora 14:35

Crin Antonescu: „Nu putem pune problema coabitării cu Traian Băsescu […] poate să coabiteze cu Curtea Constituțională, cu organisemele internaționale, cu prietenii săi din înauntrul și din afara țării. […]

Vom continua lupta impotriva regimului Traian Basescu! […] Sunt dezamagit, sunt frustrat, ca atatia altii, de decizia Curtii.”

Reporter: „Este posibil sa proniti o noua procedura de suspendare a lui Traian Basescu?”
Crin Antonescu: „Fără doar și poate.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

7 comentarii

 1. Costin Andrieş
  21 august 2012

  vremuri mai bune

 2. Costin Andrieş
  21 august 2012

  „tradatoarea” din CCR nu vrea la puscarie.
  Judecătoare Aspazia Cojocaru, unul dintre cei nouă magistrați CCR care au dat verdictul în cazul referendumului, care are ca efect întoarcerea Președintelui Traian Băsescu la Cotroceni, l-a criticat dur pe colegul său, Ion Predescu.

  “Ce Înseamna înclinarea balanţei? E total nejuridic. Dacă s-a stabilit un prag electoral şi acesta nu s-a întrunit, ce să facem acum? Să încălcăm legea? Eu nu pot să fac aşa ceva. Întrebaţi toţi studenţii mei. Unul singur dacă găsiţi să vă spună altceva, vă rog să mi-l arătaţi. Dacă nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau să fac puşcărie, să încalc legea nu pot! Ce înseamnă “Am luptat şi noi cât am putut”?! Transmiteţi-i domnului Predescu să lupte în continuare singur. Eu nu încalc legea! “

 3. Mihai
  21 august 2012

  Hora prostiei:)))) si acum plang in hohote:))

 4. Costin Andrieş
  21 august 2012

  si pentru ca nu ma mai satur de ei, iata-i pe „revolutionari” acum 20 de ani:

 5. Daniel Francesco
  21 august 2012

  Monica Macovei, pe blog:

  Curtea Constitutionala a decis astazi: la referendum nu a fost indeplinita conditia de cvorum. Prin urmare, procedura de demitere a presedintelui a esuat, iar Traian Basescu trebuie sa-si reia functia de presedinte ales.

  Potrivit Constitutiei, decizia Curtii Constitutionale este definitiva si obligatorie si nicio alta institutie nu este competenta sa mai ia vreo decizie in legatura cu referendumul sau procedura de demitere a presedintelui.

  Decizia era simpla si evidenta: legea nu permite validarea referendumului daca participarea nu depaseste 50%+1 din persoanele inscrise in listele electorale. Participarea comunicata de Biroul Electoral Central a fost de 46,24%. Asadar, Curtea Constitutionala nu putea lua decat decizia invalidarii.

  In aceste ultime doua luni statul de drept a fost suspendat, iar credibilitatea internationala a Romaniei s-a prabusit, cu consecinte economice si politice grave. Daca doreste sa mai avem un viitor european:

  Parlamentul trebuie sa se reuneasca de urgenta si sa ia act de decizia Curtii. Aceasta trebuie publicata in Monitorul Oficial si statul de drept restabilit;
  USL sa opreasca imediat procedura de numire a ministrului Justitiei si orice tentative de numire sau revocare a conducerii Parchetului General sau a Directiei Nationale Anticoruptie;
  USL sa abandoneze orice scenarii alternative de continuare a crizei si de sfidare a deciziei Curtii Constitutionale, inclusiv cele referitoare la violente si miscari de strada, asa cum au fost anuntate de prietenul politic al USL, Mircea Dogaru.

  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=1611

 6. Daniel Francesco
  21 august 2012

  Crizel in full swing: „Astăzi pare că voinţa unor 6 politruci a învins voinţa a opt milioane şi jumătate de români” Antena 3

  Regimul Băsescu reprezintă oameni şi instituţiile conduse de oameni contrar spiritului legii, ignorând voinţa populară, votul oamenilor şi Constituţia. Asta înseamnă regimul Băsescu, sfidarea a ceea ce vor oamenii şi încălcarea prin forţă a unor realităţi socio-politice.

  http://www.antena3.ro/politica/antonescu-astazi-pare-ca-vointa-unor-6-politruci-a-invins-vointa-a-opt-milioane-si-jumatate-de-romani-180987.html

 7. x
  21 august 2012

  Mi-e rau, psd psd cct de psd, stie cineva pe unde umbla Tepes? Poate ne scapa de PSD, ca altcineva nu mai poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian