FUNDATIA IOAN BARBUS

Vadim Tudor îngrijorat că CIA va frauda alegerile din decembrie

Vadim: ignorați cele cel puțin 1.5 milioane de voturi fraudate de USL la referendum, America e de vină! CIA vrea să fraudeze alegerile din decembrie!

Acum cîteva săptămîni, între două îndemnuri la război civil antibăsist, Vocea Rusiei spunea că SUA estea cea care vrea de fapt să scape Băsescu. Nimeni nu îl dorește. Astfel, poate părea greu de înțeles reacția lui Crin Antonescu, care spunea că se teme “cel mai tare” de Departamentul de Stat American. Crin a fost mai înțelept și a înțeles că nu este ținta acestei dezinformări a Vocii Rusiei (publicație guvernamentală rusească, o putem numi și Vocea lui Putin), altfel ar fi devenit brusc cel mai fanatic pro-american de la Decebal încoace. Crin a înjurat America pînă la final, cînd Diktatorul s-a întors la Cotroceni iar el și-a luat perna și s-a dus acasă.

Vadim preia ștafeta și sare în luptă cu “coloniștii” americani, se produce delirant, în stilu-i caracteristic, în Parlamentul European. A învățat meserie de la ruși și își încearcă norocul cu o tentativă de a corecta “dezinformările” Monicăi Macovei și a presei securisto-băsiste cu una bucată dezinformare marca Vocea Rusiei: America este sursa tuturor relelor, chiar dacă USL fură milioane de voturi, vina este a CIA, dacă Băsescu este suspendat de vină e Wesley Clark, iar dacă Băsescu nu este suspendat, de vină e Departamentului de Stat. S-a înțeles, da?

P.S. Trimiștii USL la Bruxelles încă vorbesc cu aplomb antenistic despre cele 7 milioane și jumătate de români care au votat pentru demiterea lui Băsescu, ca și cum DNA nu ar fi descoperit niciodată cele 1.500.000 de voturi fraudate, ca și cum frauda de pe 29 iulie nu ar fi fost cea mai mare furt al unei “organizații infracționale organizate” din ultimii 20 de ani, părerea mea, cu siguranță peste 2.000.000 de voturi furate, ca și cum USL nu ar fi o coaliție a pușcariabililor care dacă nu rușesc să pună călușul în gura justiției, se vor alătura lui Năstase. Așa cum știe întregul mapamond: “Presa de stînga din Germania: Daca aceste informatii de fraudare a referendumului se confirma, liderii social-democratilor sunt niste delincventi

Dar nu! Nu, nu vă uitați la USL, America e de vină!

P.S. Cristian Ivan are și el o îngrijorare legată de sacoul Comisarului european pentru Justiție:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 comentarii

 1. Daniel Francesco
  12 septembrie 2012

  Unul care se crede un duplicat al Buricului Pamantului scrie despre nu-ma-intereseaza-ce-text-pe-un-blog bagand si InLinieDreapta intr-un soi de anatema in care amesteca de toate pe un fond de creier devorat de miesmele Latrinei 3:

  “Articolul meu anterior, „Damascul damelor oranj. O incursiune în rafinata sofistică a dlui Aligică”, a fost preluat fără nici un acord de site-ul Gandeste.org. Le solicit proprietarilor site-ului respectiv să şteargă textul de acolo! Un loc unde sînt promovaţi Victor Roncea şi In Linie Dreapta – două focare ale naţionalismului antisemit şi vadimismului băsist de la noi – este, cu siguranţă, unul care nu are nimic de a face cu ideile de pe acest blog. Orice alt comentariu este inutil.”

  I-am lasat urmatorul comentariu respectivului:

  Hold your horses desteptaciune rafinata! Vezi ca pe InLinieDreapta se sarbatoreste Anul Nou Evreiesc si este infierat Vadim pentru discursul pro-USL din PE si nu mai da cu bata in balta lalaind refrene prostesti cu “focare ale nationalismului antisemit si (ale) vadimismului basist”.

  Si nu mi-e rusine s-o spun: eu sunt un adept al lui Basescu.

  Totul se afla aici:
  http://fidesetveritas.wordpress.com/2012/09/15/site-ul-gandeste-org-preia-texte-in-mod-ilicit/

 2. Anca Cernea
  12 septembrie 2012

  @1 interesant, moare de ciudă individul… asta e.
  Dar observ revenirea obsesivă a culorii oranj, portocaliu, etc, în scrierile uslamiste. Tot timpul ne fac portocalii.
  Și cred că știu de unde vine asta. Acum, de când studiez constant site-ul Vocea Rusiei, constat că putiniștii sunt de-a dreptul alergici la această culoare, mai ceva decât los toros de corrida la culoarea roșie.
  Și reacția e destul de dislocată, întrucât noi, băsiștii, nu ne identificăm neapărat cu portocaliul. Asta era în 2004, alianța DA, chestii trecute.
  În vara asta, pe la mitinguri și proteste, am umblat cu cămăși albe. Unii dintre noi ne-am luat tricouri albastre, ca să fim ca Marinarul.
  Dar pe ăștia încă îi mai roade înfrângerea pe care au încasat-o de la Revoluțiile Portocalii și văd portocaliu unde nu e.
  Vorba lui Băse: Relax, take it easy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian