FUNDATIA IOAN BARBUS

Vizita de lucru

Tovarășul secretar general PDL a făcut o vizită de lucru în capitală și împrejurimi. Cu acest prilej au fost formulate cerințe și indicații de maximă însemnătate pentru revitalizarea tuturor forțelor PDL, în vederea bunei desfășurări a lucrărilor din campania politică de toamnă și a îndeplinirii întregului complex de măsuri stabilit de plenara celui de-al VI-lea Congres.

Cu această ocazie tovarășul secretar general s-a întâlnit cu oficialități locale și a avut loc un schimb de vederi pe teme de organizare, doctrină și cooperare. Tovarășul secretar general a fost impresionat în mod deosebit de talentul organizatoric al gazdelor, pus cu succes în slujba edificării unei societăți armonioase și multilateral dezvoltate. Tovarășul secretar general a stabilit că tineretul PDL va participa la un înalt forum de pregătire și schimb de experiență, organizat de gazde pentru ridicarea nivelului politic și de conștiință al vlăstarelor care în viitor vor ocupa poziții de răspundere pe linie de partid și de stat.

Tovarășul secretar general s-a deplasat și într-o comună dintr-un județ limitrof al capitalei, unde a putut constata în mod nemijlocit progresul deosebit realizat de oamenii muncii de la sate, sub conducerea clarvăzătoare a partidului.

Capitala se numește Beijing, iar partidul tovarăș și prieten la nevoie se cunoaște.

vizitadelucru-001

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

  1. Anca Cernea
    15 iunie 2013

    Uraaa! (vii aplauze)

  2. Liviu Crăciun
    15 iunie 2013

    in continuarea programului tovarasul secretar general al pdl va avea o intilnire de lucru cu tovarasul comandant al clericilor combatanti, hassan rouhani; cei doi inalti demnitari vor avea un schimb de vederi despre neamestecul in trebile interne, despre noi metode de utilizare a bombelor nucleare moderate pentru propasirea colaborarii si pacii in lume si un schimb de tablouri si impresii despre ayatolahul khomeini, parinte spiritual al proaspatului ales si un model de barbat de stat moderat pentru tovarasul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian