FUNDATIA IOAN BARBUS

„Adevăraţii patrioţi” şi duşmanul etern, evreii

Mihai Voicu și Ion Coja, viteji "patrioții"
„Patrioții” Mihai Voicu și Ion Coja

Nu ştiu dacă Mihai Voicu (cel care l-a agresat pe ziaristul Mircea Marian) a fost un securist care a vărsat sângele altora pentru ţară – în vremea când hârtia igienică, becul stins, crevetele vietnamez, ghearele de pui şi coada la carne erau simboluri naţionale – sau un revoluţionar care şi-a vărsat sângele pentru ea. Nu pare a fi, totuşi, un „donator”. Cu siguranţă însă, azi Mihai Voicu este voluntarul gata să-i pedepsească pe cei care „s-au vândut jidanilor”, sau de ce nu?, chiar dacă ţara n-o cere, gata să-i pedepsească pe cei care i-au cumpărat! Şi nu e singurul!

El face parte dintr-o importantă categorie, cea a „adevăraţilor patrioţi români”; adică acei cetăţeni vigilenţi pentru care eternii duşmanii ai ţării au fost, sunt şi vor fi ungurii şi evreii; dar mai ales evreii! Asta indiferent de cine ne-a călcat, de-a lungul timpului, biata ţărişoară, şi îi va fi hăituit în trecut, sau hăitui în viitor, neamul.

După cum observăm, norocul face ca duşmanii patriei să fie unii parcă anume aleşi: ori aproape de noi, dar mici (sau puţini, cum vreţi să spuneţi), ca ungurii, ori departe şi puţini, ca evreii! Puţini, dar foarte periculoşi! Pe măsura lor este şi curajul celor ce-i combat făr’ de odihnă! Nişte vecini mari şi puternici, nu se ştie de ce, îţi vor întotdeauna binele pe care ţi-l fac de câte ori au prilejul, prin urmare n-au cum să-ţi fie duşmani – fapt garantat de „adevăraţii patrioţi români”.

Se dovedeşte astfel că ei cunosc istoria ţării; asta e a doua şi cea mai importantă trăsătură a lor. Ştiu prin ce-au trecut strămoşii şi cine i-a făcut să sufere. Şi nu uită, nici nu iartă!

Va rămâne veşnic vie, pentru astfel de conştiinţe, imaginea evreilor traversând Dunărea cu sutele de mii pentru a trece prin foc şi sabie Ţara Românească şi Moldova. Nu sunt uitate, de fel, nici convoaiele celor prinşi (femei, fecioare şi copii), pornite în robie la Ierusalim şi nici jaful şi împilarea de secole l-a care i-au supus ovreii pe bieţii creştini valahi şi moldoveni. Cum nu l-au uitat nici pe martirul Constantin Brâncoveanu şi ai săi copii, care, refuzând să treacă la iudaism, au fost descăpăţânaţi pe celălalt mal al Bosforului… în Ţara Israelului.

Hăituindu-i pe evrei şi pe complicii lor, conştiinţele neadormite le cinstesc, azi, numele şi memoria lui Mircea cel Bătrân şi Vlad Ţepeş, lui Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare – cei care, de la Rovine la Nicopole, şi de la Podul Înalt la Călugăreni, i-au făcut pe „jidani” să afle, indiferent că se numeau Baiazid, Murad, Mahomed sau Mehmet, că numai „codrul e frate cu românul”, dar nu şi ei.

Tot „evreii”, trecând Prutul, ne-au călcat de atâtea ori ţara, că numai un istoric o mai ştie exact. Ei ne-au luat şi răsluat de atâtea ori Basarabia, că mulţi nu mai ştiu unde se află, sau au uitat de ea, dar, în mod sigur, nu mai e a noastră! Iar asta, “conştiinţele veşnic treze” nu au cum să uite! Şi tot ei au încărcat în trenuri zeci şi zeci de mii de români pe care i-au trimis ca robi în pustietăţile îngheţate ale deşertului Sinai să-şi dea viaţa pentru edificarea noului stat israelit, de la Celiabinsk la Kolîma, şi de la Irkutsk la Magadan şi Vorkuta. Da, un „adevărat patriot” nu are cum uita aşa ceva!

Cum nu uită că românii i-au primit pe „evrei” în universităţi, cu ani buni înainte de ’89, să înveţe carte la Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara. Dar jidanul tot jidan! După ’90, „evreii” şi-au dat arama pe faţă şi „au mulţumit” la fel cum au făcut-o şi înaintaşii lor: Baiazid, Suleiman, Murad, sau Mahomed.

Elias Nassar, Wael el Ghadban, Kamel Kader, Zaher Iskandarani, Omar şi Mohamad Hayssam, sunt doar câţiva dintre „evreii” sirieni, iordanieni sau libanezi care au jefuit la greu statul român în anii ’90 şi la începutul anilor 2000. Curios, atunci nu le-a pus nimeni mâna în gât celor care „s-au vândut jidanilor”!

Nu l-au uitat vânătorii de evrei nici pe israelitul iordanian Fathi Taher, cel care a cumpărat Electroputere Craiova promiţând că va curge laptele şi mierea, ca să o dea după aceea la preţ bun „evreilor” saudiţi de la Al–Arrab, să vândă laptele şi mierea în mall-ul ce i-a luat locul.

Numai „adevăraţii patrioţi” văd cum, deşi oficial au mai rămas în România doar trei mii (majoritatea bătrâni), evreii îşi fac simţită prezenţa peste tot! De la şhaorma şi kebab, la măcelăriile halal şi de la şcolile de ivrit predat în limba turcă, la canalul de televiziune sionist, unde românii şi copiii lor urmăresc extaziaţi povestea eroului popular Suleyman Magnificul, asta când nu învaţă de la Vocea Sionului pe cine să pună şi pe cine să doboare de la putere, ieşind în stradă. De la cuptoarele cu „pască” turcească şi libaneză, la sinagogile cu semilună în vârf sau pe geamuri şi de la femeile acoperite de hijab şi de copii… mulţi, la străzile presărate, din cap în cap, cu firme „evreieşti”. Anul trecut, din cei 3000 de evrei, 3500 au sărbătorit Purimul pe stadionul Dinamo, iar restul pe la toate televiziunile. Şi românii cu ei, cu toate că, dintr-o greşeală impardonabilă, Purimul era numit de către ziarişti, Ramadan! Da, pe nesimţite, fratele românului, codrul, este înlocuit cu „evreul”! Să te faci frate cu el ca să treci puntea! Nu vor ajunge mulţi în partea cealaltă!

„Evreii” ne-au cucerit ţara, de atâtea ori, cu sabia şi cu tunul. Acum îi îndoapă pe români cu şhaorma şi kebab, în timp ce zâmbesc cu înţelepciune mângâindu-şi perciunii şi răsfoind Tora. Ştiu că alţii o cumpără pe tăcute, sau continuă să o fure la fel de liniştiţi! Cei saudiţi şi cei din emiratele Golfului – care-şi învaţă copiii în şcoli că Grecia, Bulgaria şi România sunt ţări ocupate de necredincioşi ce trebuiesc eliberate, iar porcii sunt aidoma creştinilor ce cred în Isus – cumpără în fiecare an, de ani de zile, zeci de mii de hectare de teren. E de înţeles atunci revolta „paznicilor naţiunii”!

Violence in Saudi Textbooks 2011 Final by InLinieDreapta

Mai ales că, în timpul ăsta, unii dintre sioniştii turci continuă să facă ce ştiu ei mai bine: să ia pielea de pe român! Jidovul Sahin Yuksek – un Suleyman Magnificul al pieţelor de legume şi fructe din România – a fost arestat, de curând, pentru 29 de zile. Introducea în ţară, zilnic, cantităţi uriaşe de legume şi fructe, mult subevaluate, cauzând pierderi uriaşe (sute de milioane de euro anual) statului român. Făcea asta de atâţia ani, fără să i se întâmple nimic, încât trebuie să crezi realitatea – „conştiinţele neadormite” au luat o mică pauză.

În aceste condiţii santinelele naţiunii sunt din ce în ce mai prezente în spatiul public; s-au săturat să vadă cum evreii conspiră să pună, din nou, şaua şi gheara pe ţară. Aşa că vor fi avertizaţi sau pedepsiţi cei „vânduţi evreilor” chiar dacă, culmea, au vorbit sau au scris contra acelora care ne-au făcut, de-a lungul timpului, atâta rău!

Mesajul „adevăraţilor patrioţi” către concetăţenii lor este unul pe cât de dramatic pe atât de clar: „Nu rusul sau turcul, ori alţii aidoma llor, sunt adevăratul pericol pentru ţară, ci evreul”! Şi sunt ascultaţi, pentru că patriotismul lor e luat ca exemplu de mulţi. Doar ei sunt aceia ce, respectându-şi strămoşii, neuitând suferinţele lor, veghează ca istoria să nu se repete!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

15 comentarii

 1. Silvapro
  21 mai 2013

  Bine scris si bine spus! Sarcasmul f. potrivit situatiei absurde si de nesuportat.

  Invers pe invers, cum se spune la noi, in tara cea mare cit un „gainetz” (cascat, pe Idish) plina de goliati atotputernici care asupreste un intreg pamint si-i ucide prin inventii in mai toate domeniile. Ei, magie ovreiasca…

  CaleHARI, ai mare har si maiestrie!

 2. Bogdan Calehari
  21 mai 2013

  @1 Silvapro

  Banuiesc ca “antisemitismul” asta l-am mostenit de la tatal meu; cei mai buni prieteni ai lui erau evrei! Ce pretentii sa ai de la un taran prost, plecat din codrii Bucovinei cu traista-n bat si venit la Bucuresti? Tocmai cu de – alde astia s-a gasit el, sa se inhaiteze! I-am cunoscut si eu pe doi dintre ei, pe la inceputul anilor ’60, inainte sa plece in Israel, dar, imi cer scuze, n-am avut cum sa iau pozitie contra lor, eram prea mic. Asa ca, am facut-o acum. ????

 3. Corneliu
  21 mai 2013

  Ei, domnule Calehari, probabil inca nu ai sesizat subtilitatea draceasca a sionismului mondial: atat in prezent, cat si in trecut, toti acesti invadatori si jefuitori in serie ai romanilor au lucrat in slujba Marelui Cahal, incepand de la Darie al lui Istaspe, continuand cu cei pe care i-ai amintit in articol si terminand cu cei care azi sug vlaga natiunii romanesti, in cadrul planului maret de a transforma Romania in Noul Israel. Daca-l vei consulta pe marele specialist in materie, dom’profesor Coja, iti va confirma existenta acestui plan.
  Ehei, ce stim noi, cei ignoranti…

 4. Silvapro
  21 mai 2013

  Merci Calehari for sharing. Ar fi interesant daca ai dezvolta aceste marturii.

 5. Corneliu
  21 mai 2013

  Am descoperit o noua perla a lui dom’pro’sor Coja. I-am facut o recomandare scurta la articol.
  Delectati-va cu capodopera intitulata:
  „Cum a început agresiunea evreilor împotiva românilor”.

 6. Ionut
  21 mai 2013

  Felicitari pentru mintea ta. Rar, chiar si intre dreptaci

 7. Bogdan Calehari
  21 mai 2013

  @5 Corneliu

  Da, intr-o lume normala un astfel de delir ar fi incredibil. Nu e cazul! Cunosc destui oameni, onorabili dpdv intelectual, care cred in asa ceva. Putem vorbi atunci de un „delir colectiv”, ceva asemanator „imbecilizarii colective”, pe care atat de bine a definit-o Olavo de Carvalho; „…o colectivitate de oameni de inteligenta normala sau chiar superioara, care se asociaza, motivati fiind de dorinta comuna de a se imbeciliza unii pe altii. Faptul ca este vorba de o dorinta constienta sau inconstienta nu conteaza; ceea ce conteaza este ca scopul este de obicei atins”.

 8. Silvapro
  21 mai 2013

  @ Corneliu, Calehari:
  Dar arhivele acestea cu numar de dosar, de unde le-a scos? Este o inventie? Exista asa ceva? Dar poate nu apar in ele faptele atribuite evreilor? Sint la fel de bine „documentate” ca si chestia cu cele 30 de milioane de evrei?

  Va rog o lamurire despre dosare in special.

 9. Aeneas
  21 mai 2013

  Realitatea este ca asistam la o recrudescenta a antievreismului in Europa, datorita crizei economice, a ecuatiei bancheri=evrei conform stereotipului consacrat. Se uita aportul evreimii la emanciparea economica si culturala a Romaniei,a targurilor evreiesti devenite orase indeobste in Moldova,a marilor personalitati medici,avocati,ziaristi,scriitori etc.care imbogatesc patrimoniul cultural al tarisoarei.Idem in Europa. Faptul ca marxismul si bolsevismul e acuzat ca fiind de sorginte evreiasca,cu liderii marcanti evrei,opus capitalismului financiar evreiesc deruteaza,ca dealtfel si antievreismul declarat al lui Marx desi el insusi evreu. Aceste contradictii aparent ireductibile/ilogice alaturate mitului”poporului ales”stau la baza teoriei conspiratiei care cunoaste o recrudescenta asemanatoare celei aparitiei nazismului. In context,cred, ca desi istoria se precipita ar fi oportun ca intelectualii de marca,indiferent de etnie sa abordeze la modul serios aceste aspecte,intr-o Europa tot mai islamizata care nu reuseste integrarea culturala a imigrantilor,incremenind in proiectul pagubos al”multiculturalismului”.

 10. Corneliu
  21 mai 2013

  @8 Silvapro
  Silva, pentru „argumentele” lui Coja sau in genul lui si baza lor „documentara”, il poti intreba pe el personal…
  M-as bucura dealtfel daca ar avea curajul sa participe la discutia de aici. S-ar parea ca-i lipseste totusi.

 11. Costin Andrieş
  21 mai 2013

  corneliu, chiar daca ar vrea, nimeni de la ILD nu ar sta la taclale cu Ion Coja si cei asemeni lui aici, fie ca se numesc Roncea, Vasile Ernu, Claude Karnoouh, sau Rogozanu etc. Nici nu vor, deci nu exista riscul.

 12. Izu M
  21 mai 2013

  Apreciez si ma bucur ca sunt si care vad si au curajul sa publice adevarul , asemeni domnului Bogdan Calehari .

 13. dr pepper
  21 mai 2013

  lol, coja e copilu’ lu’ CVT?

 14. Bogdan Calehari
  21 mai 2013

  @12 Izu M

  Multumesc pentru vorbele bune, cu o mica remarca: curaj e atunci cand scrii, constient ca asta te va baga in puscarie. Nu e cazul, cel putin in momentul de fata ????

  @13 Pai sunt din aceeasi gasca de nationalist – comunisti formata in regimul „marelui patriot”. Am observat un fenomen interesant, cel putin la noi: nationalistii post 89, in marea lor majoritate, nu-si imagineaza natiunea romana decat : de stanga, filorusa, islamofila si antisionista! De parca marii nostri stramosi, la care ar trebui sa ne raportam, ar fi fost cu totii asa, ba, mai mult, ne-au lasat cu limba de moarte sa nu fim altfel.

 15. mercenar
  21 mai 2013

  Din pacate, corectitudinea politica are influenta si in Israel. “Flowers of the Son”, un documentar foarte interesant realizat de evrei israelieni si americani, relateaza ceva in legatura cu asta. Intr-o librarie din Israel in care se gasesc la sectia “Religie” tot felul de carti, printre care Coranul, scripturile hinduse si carti budiste, nu se gaseste Noul Testament. Singura carte a unei religii majore care nu se gaseste in libraria aceea, este Noul Testament! Ce ironie trista si aberatie.

  http://www.imdb.com/video/wab/vi797678361/

  http://www.saicff.org/festival/program/films/entry/?id=f13777

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian