FUNDATIA IOAN BARBUS

America sub Obama – Bărbat negru pretinde că este suprematist alb

Dyron Hart - Suprematist alb

Obama a promis americanilor şi lumii o Americă postrasială. Primul preşedinte american negru venea să confirme lumii întregi că Statele Unite ale Americii au depăşit graniţa rasială.

Multă lume s-a lăsat păcălită de miraj ingnorînd (cu ajutorul substanţia al presei progresiste din occident) cei 20 de ani în care Obama a avut ca mentor pe rasistul Jeremiah Wright, care a promovat „black liberation theology”, o mişcare deschis rasit anti-albi, anti-americană. Jeremiah Wright este autorul cunoscutei fraze God Bless America?? No, no, NO!! God Damn America…!!”

Completare Imperialistu’:

Pană nu demult, imaginea despre „extremismul de dreapta” american se rezuma la ce am văzut în American History X, sau în diferitele documentare de pe Discovery, avînd ca subiect închisorile americane: albi frustraţi care se intorc spre svastică pentru a-şi linge ranile unei copilării nefericite. Conteaza prea puţin ca naţional-socialismul nu are nimic in comun cu dreapta – „the right-wing extremist” este inevitabil alb, are in camera un portret al Fuhrerului şi nu are alt scop in viaţă în afara uciderii negrilor si a altor „coloraţi”.
Ei bine, stimaţi vizitatori, în sfarşit putem confirma: „change has come to America!”. În era preşedintelui Obama, pînă şi supremaţistul alb este negru:

Un bărbat (negru) găsit vinovat de a se fi pretins supremaţist alb şi a făcut ameninţări cu moartea (unor studenţi negrii)

Man guilty of posing as white supremecists and issuing death threats

Un bărbat negru care pretindea a fi un suprematist alb a fost acuzat că ar fi făcut ameninţări cu moartea pe internet.

Procurorul american Jim Letten spune că Dyron Hart, în vîrstă de 20 de ani, a pledat vinovat în curtea federerală pentru „ameninţări cu moartea făcute pentru bani”.

„Conform documentelor judecătoriei, Hart, a recunoscut că a creat un nume fictiv şi a folosit fotografia unui suprematist alb pentru a face o ameninţare. A pretins apoi că ar fi o persoană revoltată de alegerea lui Barak Obama ca preşedinte”, a spus Letten într-un comunicat de presă.

Letten spune că Hart a trimis ameninţările unui student afro-american de la Nicholls State University din Thibodaux „spunînd că vrea să ucidă toţi afro-americanii din cauza alegerii lui Obama ca preşedinte”.

Hart este acum condamnat la 5 ani închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.

Sentinţa a fost programată pentru 18 noiembrie, 2009.

Man guilty of posing as white supremecists and issuing death threats

via Gateway Pundit

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă https://twitter.com/CostinAndriess

Comentarii

 1. costinSpune:

  Răspunde
  august 13, 2009

  Obama is…..

  obama-t-shirt

  zazzle.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian