FUNDATIA IOAN BARBUS

Amerika ţarilor

Michelle Malkin si Stoutcat ne supun atenţiei un clip realizat de membrul Camerei Reprezentanţilor Jack Kingston despre şefii de agenţii guvernamentale americane numiţi de Preşedintele Obama care nu au trecut prin filtrul constituţional al comisiilor Congresului Statelor Unite. Ei dispun de salarii frumoase şi stăpânesc divizii de funcţionari. Jack Kingston din Georgia îi numeşte ţari…

Procrustes ne explică modul în care Jack Kingston vrea să aducă Administraţia în legalitate: el a propus un amendament la legea Financial Services Appropriations Bill pentru restricţionarea plăţilor către şefii de agenţii guvernamentale care nu au obţinut confirmarea Congresului.

Procrustes a obţinut şi o fotografie din dormitorul ţar…prezidenţial unde are loc o discuţie între soţi.

czars

White House bedroom

Daniel Francesco

Daniel Francesco

2 comentarii

 1. Francesco
  1 august 2009

  Recomand si articolul Obama’s 32 czars al lui Eric Cantor din Washington Post unde sunt prezentate titlurile tarilor. Astfel exista:
  – un Mideast Peace tar;
  – un Mideast Policy tar;
  – un tar pentru Sudan;
  – unul pentru inchiderea Guantanamo;
  – unul pentru Energie, altul pentru Tehnologie;
  – unul pentru Terorism, altul pentru TARP;
  – Informatiile, Performanta Guvernului, Marile Lacuri, Sanatatea etc. Pana la 32. Tari si Tarine, toti acoperiti de mantia Presedintelui.

 2. Francesco
  1 august 2009

  John P. Holdren, tzarul de la Science se exprima in cartea (coautori Paul R. Ehrlich si Anne H. Ehrlich) Human Ecology: Problems and Solutions:

  „The fetus, given the opportunity to develop properly before birth, and given the essential early socializing experiences and sufficient nourishing food during the crucial early years after birth, will ultimately develop into a human being.”
  Traducere:
  „Fetusul, daca are sansa de sa se dezvolta normal inaintea nasterii, daca parcurge experientele esentiale de socializare timpurie precum si daca are suficienta hrana in timpul anilor cruciali de dupa nastere, se va dezvolta pana la urma intr-o fiinta umana”.

  E profund! E patetic! E progresist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian