FUNDATIA IOAN BARBUS

Antonela Vulpe: Feministele pro-Hamas și nazismul evreiesc

„Ce ma socheaza cel mai tare este indiferenta romanilor fata de conflictul israeliano-palestinian, cel care se petrece in aceste zile de noiembrie 2012. Ar putea fi inceputul celui de-al 3-lea razboi mondial. Dar ce nu e in gradina noastra meschina, nu ne intereseaza. Ma mir ca mai avem inca categoria Externe in publicatiile media online.”

Astfel își începe Antonela Vulpe articolul publicat pe situl găzduit de realitatea.net, Pandora, „sora” feministă a Voxpublica: „Soră cu Voxpublica, impartaseste aceleasi principii. Comunitate deschisa, pusa pe dezbateri, refractara la prejudecati, echipata cu simt (auto)critic, predispusa la inclinat idei in spirit ludic, serios, ascutit, nervos – in functie de tastatura autoarelor.” Cu siguranță împărtășește aceleași principii, dar despre asta, mai tîrziu.

1.Evreii (asupritorii)

Image resultAntonela e șocată de indiferența românilor față de conflictul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas. O sfîntă indignare legionară progresistă provocată de ignoranța presei din România, care nu reușește să înțeleagă implicațiile conflictului, o obligă să ia atitudine. Crede că înțelege și vrea să iasă din rîndul ignoranților, ca să ne lumineze și pe noi, rupe tăcerea!

Autoarea deschide calculatorul și se documentează temeinic. Citează un pasaj întreg din wikipedia, și tranșează hotărît concluziile:

 • evreii ucid copii, femei și bătrîni pentru „a-si largi teritoriul cu orice pret, al Israelului, sub pretextul ca Fasia Gaza este pamantul sfant, pamantul promis”;
 • „Cine sunt victimele acestei dorinte de a ocupa noi teritorii, extra virgin oil si petrol? Civilii din Fasia Gaza: copii, femei, batrani”;
 • „Ce inseamna asta de fapt ? Ca in 2012 cetatenii din Gaza se afla intr-un lagar de concetrare. Cine sunt noii nazisti? Evreii: ” THE WAR CRIMINALS”;

Indignarea Antonelei se manifestă prin preluarea(la literă!) a propagandei Hamasului, și scrie un articol în care teroriștii din Hamas devin „activiști politici”, iar israelienii devin „criminali de război”, noii naziști care ucid copii, femei și bătrîni pentru ulei de măsline, petrol și o promisiune dată de un zeu care „ar fi putut la fel de bine sa spuna ca Zana Dintisor”. Tot ce vedem, chiar și următorul război mondial, este orchestrat de SUA, „leaderul papusar”.

O doză minimă de timiditate din partea autoarei, sau un minim efort de documentare dincolo de wikipedia, ne-ar fi scutit de această penibila mostră de lipsă de discernămînt și totală neputință în înțelegerea realității.

2.Hamas (asupriții)

Dacă la punctul 1 am aflat că evreii sînt „noii naziști” și „criminali de război”, la punctul 2 autoarea ne vorbește despre „activiștii politici” din Hamas.

Antonela Vulpe face parte din grupurile neomarxiste apărute în ultimii ani în România, acea falsă societate civilă de stînga, cu alunecări frecvent înspre extrema stînga, care prin „implicare civică” înțelege în general o îmbrînceală zdravănă cu polițiștii (aveți exemple aici și aici). Fiind condiționată de interpretarea realității prin grila marxistă, a luptei de clasă, Israelul și SUA nu pot fi atlceva decît asupritori, iar teroriștii islamici, de la Hamas la talibani, nu pot fi decît asupriți. Așa ajunge liderul uneia dintre cele mai sîngeroase formațiunii teroriste din lume un „activist politic” în luptă „naziștii evrei”, iar talibanii, niște „săraci fără opțiuni” și „cobaii păpușarilor americani”.

În realitate Hamas este o organizație teoristă și e recunoscută astfel de Uniunea Europeană și SUA, chiar dacă Antonela știe că e un grup de „rebeli” care luptă pentru libertate, așa cum pot, dintr-un „lagăr de concentrare” controlat de evrei. Liderul Hamasului, Ahmed Jabari, nu e un „activist politic”, iar uciderea lui pe 14 noiembrie nu demonstrează ca Israelul nu dorește pace, cum vrea feminista noastră să credem, că Israelul este singurul vinovat, singurul obstacol în calea păcii. Israelul a încheiat cu Hamas multiple armistiții și tratate de pace, tratate încălcate de fiecare dată de Hamas, la doar cîteva minute de la semnare. Din moment în care Israelul s-a retras complet din Gaza și Hamasul a ajuns democratic la guvernare, o ploaie de rachete au zburat înspre orașele și satele israeliene, și fiecare ripostă israeliană a fost întîmpinată de presă în stilul Antonelei. Sute de rachete au fost lansate din Gaza în ultimele zile, înainte ca Israelul să il ucidă pe Ahme Jabari, dar despre ele Antonela nu spune nimic. Cînd realitatea nu se potrivește cu ideologia, realitatea pierde.

Frunzărind wikipedia e posibil ca Antonela să nu fi aflat de discursul ținut de același Ahmed Jabari pe 1 ianuarie 2006, imediat după ce Israelul s-a retras din Gaza. Activistul nostru politic spunea: „Curajoși luptători întru Jihad, vă sacrificați sufletele pentru Allah pînă cînd șobolanii [i.e israelienii] se întorc în găurile din care au iești. Astăzi Gaza [a fost eliberată de Hamas], iar mîine, cu voia lui Allah, Ierusalim și apoi Cisiordania, apoi Haifa, Jaffa, și Tel Aviv. Pînă la eliberarea pămîntului natal, toată Palestina.(a se citi „tot Israelul” n.a.)”

Necondiționată de marxism și lene, ar fi putut să arunce un ochi peste Carta Hamasului, din care reiese foarte clar, așa cum reise și din discursul lui Ahmed Jabari aproape 20 de ani mai tîrziu, că unicul scop al Hamasului este ștergerea definitivă a Israelului de pe hartă. Redau mai jos un fragment din Cartă publicat de situl Yale University (nu-mi place wikipedia):

Hamas Covenant 1988

Israel va exista și va continua să existe pînă cînd islamul îl va distruge, așa cum a distrus și pe alții înaintea lui.

Mișcarea pentru Rezistență Islamică e de părere că Palestina este un Waqf islamic destinat viitoarelor generații de musulmani pînă la Ziua Judecății. El, sau orice parte a lui, nu trebuie risipit: el, sau orice parte a lui, nu trebuie cedat.

Nu există o soluție pentru problema palestiniană înafara jihadului. Inițiativele, propunerile și conferințele internaționale sînt toate o pierdere de timp și eforturi intutile.

Documentul e din 1988, obsevați diferențe între Cartă și discursul liderului Hamas ucis săptămîna trecută?

3.”Acei naziști, ucid copii, femei și bătrîni pentru teritorii,
pentru ulei de măsline, petrol și Zîna Dințisor”

Reiau integral: „Pe scurt aceste victime au fost si sunt in continuare facute datorita dorintei de a-si largi teritoriul cu orice pret, al Israelului, sub pretextul ca Fasia Gaza este pamantul sfant, pamantul promis. Cine le-a facut aceasta promisiune? Dumnezeu. Ar fi putut la fel de bine sa spuna ca Zana Dintisor. Sa ne mai punem intrebarea prozaica de altfel, ce e realitate si ce e fictiune in tot ce se intampla momentan pe plan politic? Mai trist este ca Israelul a ucis in ultimele zile circa 100 de oameni in Gaza. Victime de parte isrealitilor: 3. Cine sunt victimele acestei dorinte de a ocupa noi teritorii, extra virgin oil si petrol? Civilii din Fasia Gaza: copii, femei, batrani. Ce inseamna asta de fapt ? Ca in 2012 cetatenii din Gaza se afla intr-un lagar de concetrare. Cine sunt noii nazisti? Evreii: ” THE WAR CRIMINALS””.

Intr-adevăr, sînt lovite zone în care locuiesc civili, iar asta se întîmplă din cauza binecunoscutei (nu pentru toată lumea) practici a teroriștilor Hamas de a folosi copiii, femeile și bătrînii din Gaza ca scuturi umane în lansarea atacurilor asupra Israelului. În continuare, o cuvîntare a lui activistului Fathi Hammad, membru al guvernului Hamas, accesibilă chiar și pe Wikipedia: „Inamicii lui Allah nu știu că poporul palestinian a dezvoltat proprie metodă de moarte și obținere a morții. Pentru poporul palestinian, moartea a devenit o industrie în care femeile excelează, la fel ca toți cei care locuiesc în acest teritoriu. Bătrînii excelează la asta, la fel mujahedinii și copiii. Pentru asta au creat scuturi umane din femei, copii, bătrîni și mujaheini, pentru a pune probleme mașinăriei de bombardat sioniste. Este ca și ar spune inamicului sionist: „Ne dorim moartea tot atît de mult cît îți dorești tu viața.”

4.Autoarea (asuprită de Mama Natură)

Antonela is specialised in techniques such as lucid dreaming, esoteric martial arts, yoga (Patanjali), Gurdjieff (psychologic conscious evolution), the Shamanic Theatre of Healing (the Art of Relationships) & Tantra. sursa foto

„Pe scurt dragilor este posibil sa traim cu totii ultimele zile de libertate. Sper din suflet sa fiu eu paranoica sau dezinformata.

Dragă Antonela, avem noroc, ești paranoică și dezinformată. Pe de altă parte, dacă un război mai mare va izbucni din acest conflict, nu va fi din cauza „naziștilor de evrei”, sau din cauza setei de afaceri și petrol a „păpușarilor” americani. Va fi din cauza „cobailor saraci si fara optiuni”, acei „oieri primitivi” care mai poartă și numele de talibani, din cauza „activiștilor politici” care mai poartă și numele de teroriști Hamas, din cauza Rusiei și Iranului care susțin terorismul islamic, și nu în ultimul rînd, din cauza celor ca tine, orbiți de o ură provocată de lucruri pe care nu le cunosc. Sau nu doresc să le cunoască.

„Va doresc multa lumina in viata !”– asta îți doresc și ție, dar din păcate nu ai cele trebuincioase.

Din activitatea de „implicare civică” a autoarei

5.După ce am văzut Israelul prin ochii teroriștilor, urmează America prin ochii Uniunii Sovietice (sau ai lui danvoiculescu, sau criticatac, sau vladimirputin)

„Statele Unite sustine Israelul, mai ales ca au o lunga poveste de dragoste care s-a concretizat cu instalarea scuturilor anti-racheta. Avem si noi scuturi instalate tot de NATO, care ne-au costat o avere si care nu functioneaza. Bine ca am investit ca taranii intr-o declaratie de razboi. Pe de alta parte este un gest care incalca drepturile noastre democratice, din moment ce nu am fost consultati vis-a-vis de aceasta interventie in spatiul romanesc si DA este un aparat de ultima tehnologie folosit doar pe timp de razboi. Deci US posibil ca este leaderul papusar, care orchestreaza toata povestea si urmatorul razboi mondial. Dar inca odata sunt doar parerile mele neavizate de simplu cetatean. Ce stiu sigur este ca mereu au aruncat zvonuri false cu privire la gruparile “teroriste” care ameninta pacea mondiala, ca pretext pentru a pune presiune pe Orientul Mijlociu, din interese strict de business, iar uneori pentru a verifica noi tipuri armament pe cobai saraci si fara optiuni, gen talibanii – care nu sunt decat niste oieri primitivi.”

P.S.
Iată și „activiștii politici” din Hamas la lucru, activează politic împotriva celor suspectați că ar fi colaboratori ai Israelului. 6 au fost executați, iar unul dintre ei a fost legat de o motocicletă și tîrît pe străzi, dat ca exemplu:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

36 de comentarii

 1. Lio
  20 noiembrie 2012

  Antoanela mama, ai o mare problema in a te autobaga in seama, sa o luam metodic, lasand deoparte faptul ca la ora de istorie ai avut pile, ai copii, daca ar merge fiul / fiica ta cu un autobuz in care urca o araboaica dotata cu o bomba in chiloti si se explodeaza impreuna cu batrani, copii…un autobuz cu oameni, daca stai linistit la tv si o racheta cade pe casa ta? Femeie, cu greu reusesc sa-ti vorbesc relativ frumos, ai avut un iubit cu prosoape in cap ? altfel nu se intelege orbirea ta. esti bolnava antonelo, bolnava rau

 2. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  Am lasat un comentariu la articolul Antonelei pe Pandoras http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/israel-the-war-criminals-28574.html

  A fost sters dupa citeva minute. Credeam ca se intreaba sincer daca nu cumva e paranoica sau dezinformata, si articolul asta era un raspuns, care pe ea nu o intereseaza.
  Articolul Antonelei Vulpe prezinta Israelul vazut prin ochii teroristilor, si SUA vazuta prin ochii Uniunii Sovietice.

  Cum comentariile mele nu sint acceptate, invit cititori, daca doresc, sa incerce si ei.

 3. bogdan
  20 noiembrie 2012

  Nene Costin, de ce nu-i urezi tu cetățencei Antonela (acum am înțeles că le displace să le spui doamne sau domnișoare) să trăiască într-o lume dominată de „victimele” sângeroșilor „criminali de război” israelieni? Adică, să fie tranzacționată contra cămile, să iasă din casă doar cu soțul și să meargă îmbrăcată într-un sac, la 5 pași în spatele lui. Pedeapsa pentru adulter să fie decapitarea.

  Eu nu le înțeleg pe feministele astea. O fi masochismul o particularitate de-a lor.

 4. Vlad M.
  20 noiembrie 2012

  Am recuperat comentariul, Bogdan.

  Ar fi interesant daca le-am putea trimite pe feminaziste macar o zi in minunata lume a Islamului. Doar o zi. Sa traiasca 24 de ore printre salbaticii aia. Din pacate, nu se poate.

 5. Cosa Nostra
  20 noiembrie 2012

  În ultimele zile, peste o sută de morţi palestinieni, trei morţi evrei.

  Da, cam sângeroşi teroriştii ăştia Hamas şi cam sfinţi – deci nevinovaţi evreii. Sau am voie să le zic jidani?! Ia să vedem!

 6. emil borcean
  20 noiembrie 2012

  Ia cu suc, ţi-o fi sete.

 7. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  salut bogdan, ai zis bine aici
  „Antonela, articolul tau prezinta Israelul vazut prin ochii teroristilor si SUA vazuta prin ochii Uniunii Sovietice.

  Atat am avut de zis.”

  dar cel mai mult mi-a placut raspunsul cetatencei
  „@bogdan: asta e imaginea construita pentru noi prostimea de catre media si asta dau mai departe. nu e clar? sunt cativa oameni inteligenti care au avut comenturi pertinente pana acum. citeste mai sus de tine.”

  raspuns din care nu am inteles mare lucru, sincer. Cine e prostimea, cine e media, sau oamenii inteligenti, si ea unde intra in schema asta? nu inteleg de ce a scris articolul, atunci, si mai ales, nu inteleg de ce a sters linkul catre articolul meu. atit cel din trackback, cit si cel din comentariul lasat de mine.

  Apoi, in articol apare o poza cu 3 copiii sfirtecat. Antonela o atribuie Israelului, dar copii morti erau din Siria, era musulmani ucisi de musulmani, prezentati ca „bieti copii palestinieni ucisi de nazistii de evrei”, la fel cum a facut azi si Adrian Grigoriu ( http://inliniedreapta.net/insemnare/adrian-grigoriu-un-porc-antisemit/ ). Florin, un cititor ii da sursa imaginii, publicata pe twitter pe 15 septembrie.

  Mouna Hashem منى ☪†
  ‏@mannoush
  The world should be outraged from Assad’s brutal war crimes against civilians in #Syria ,Not for stupid clips!!
  https://twitter.com/mannoush/status/246744675401203712

  Aici e pagina de facebook a Mouna Hashem, cea care a publicat imaginea https://www.facebook.com/mouna.akil?ref=tn_tinyman, evident implicata in evenimentele din Siria impotriva lui Assad. O activista, as putea spune, dar activista in cu totul alt sens decit sensul in care sint Hamas activisti.

  Cei raspunde Antonela:

  @ florin: nu ti-e jena sa vii cu sursa twitter ?

  Ei nu ii e rusine sa publice imagini false? Sau sa se dezinformeze in legatura cu un conflict despre care exista deja atit de multa dezinformare?

  Florin revine, cu secventa video din care este scoasa imaginea cu cei doi copii ucisi Syria : Kids killed during a shelling by Al-Assad’s troops in Damascus – 31/08/2012

 8. bogdan
  20 noiembrie 2012

  @Vlad #4

  Ar fi interesant daca le-am putea trimite pe feminaziste macar o zi in minunata lume a Islamului. Doar o zi. Sa traiasca 24 de ore printre salbaticii aia. Din pacate, nu se poate.

  Ce spui tu că nu se poate. Eu mă tem că spre asta ne îndreptăm.
  Mergeți la Paris, spre suburbii, să vedeți cum se intensifică ura antievreiască a imigranților pe măsură ce crește sărăcia. E simptomatic!
  Eu aș fi îngrijorat rău, în locul Antonelei.

 9. Vlad M.
  20 noiembrie 2012

  Antonela asta-si doreste, de ce sa fie ingrijorata? Doar sunt atatea femei care trec la Islam, la umilinte, la servitute, la o viata de sclavie pentru barbatii macho care-s adoratori ai Profetului Pedofil.

 10. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  La cum este pusa problema pe mediafax, nici nu este de mirare ca o anumita Vulpe de pe un site feministo-mogulist debiteaza timpenii.
  Copiii din Gaza, victime colaterale ale ofensivei israeliene

  Lansată în urmă cu o săptămână, operaţiunea israeliană „Pilon de Apărare” vizează „organizaţiile teroriste din Gaza, Hamas, Jihadul Islamic şi alte grupări”, potrivit armatei. Dar imaginile copiilor plini de sânge şi îngroziţi le trimit un alt mesaj palestinienilor.

  Observati ghilimelele, ca si cum operatiunea Israeliana ar putea avea alte motive, iar teroristii din gaza ar fi doar un pretext aruncat naivilor.

  Pierderile civile, care cresc inevitabil pe măsură ce ofensiva continuă, riscă să compromită susţinerea americană şi europeană obţinută de Israel până în prezent, potrivit comentatorilor israelieni.

  Dincolo de morţi şi răniţi, sute de copii din Gaza suferă de diverse traume, amintesc psihologii: teama de abandon, tulburări de somn, hiperagresivitate sau probleme de comunicare.


  „Dar problema în Gaza este că trăim în permanenţă la un nivel înalt de stres şi că traumatismul este continuu. Nimeni, evident, nu poate garanta că acest lucru nu se va întâmpla din nou”, afirmă el.

  E o drama prin ce trec civilii din gaza, dar dupa ce citesti articolul ramii complet nelamurit, nici un cuvint, absolut nici un cuvint despre ce anume a determinat Israelul sa porneasca aceasta operatiune, nimic despre sutele de rachete aruncate spre orasele si satele din Israel de Hamas, nici un cuvint despre traumele prin care trec continuu (nu doar in timpul razboaielor) locuitorii din Sderon, cel mai bombardat oras din lume http://inliniedreapta.net/cel-mai-bombardat-oras-din-lume/, nimic despre tactica asumata a Hamasului de a folosii copii ca scuturi umane, provocind drama civililor din gaza.
  Asta e modul in care e tratat conflictul in majoritatea presei din occident, o portiune consistenta din adevar este ascunsa, iar cititorul neavizat nu prea are motive sa nu o creada pe Antonela, sau oricum, trebuie sa caute singur informatie pentru a gasi motive sa nu o creada pe Antonela, care face propaganda teroristilor.

 11. bal
  20 noiembrie 2012

  Se prea poate ca acest conflict sa aibe samantele semanate inca de pe vremea cand din acesta regiune se nasc doua mari religii ambele din ele revelate

 12. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  demonstratie pro-hamas in Bucuresti (23 noiembrie 2012)

  „jos jos israel!”

  „ole ole ole ole, israel nu mai e!”

  „Israel terorist!”

  „allahu akbar!!”

  minutul 2.30, tipul cu cioc, pulover bleu si geaca neagra e avocatul mihai rapcea, printre altele sustinator MISA http://zeustv.ro/emisiuni/exclusiv-mihai-rapcea-sustinatorul-m-i-s-a-am-practicat-urinoterapia/

  fost membru noua dreapta http://blog.nouadreapta.org/2012/07/raspuns-la-amenintarile-fostului-camarad-mihai-rapcea/

  rapcea citeste un comunicat de la „crestinii din palestina, patria noastra”, de sprijin pentru „fratii nostri palestinieni musulmani”. a citit asta http://apadar.ro/oprii-nazismul-sionist-impotriva-palestinienilor.html

  rapcea:
  „netanyahu e un criminal”,
  „nu vreau ca lumea intreaga sa aiba constiinta faptului ca romanii sint alaturi de israel in acest conflic singeros, dimpotriva, nu ne face deloc cinste faptul ca diplomatia romaneasca e in genunchi in fata influentei si lobby-ului jidanesc”…
  „conflict armat disproportionat, in care israelul a atacat cu arme americane copiii din gaza pentru o noua ocupare a unor teritorii palestinienesti care nu le apartin”
  „sustinem noi, societatea civila…”
  „holocaustul palestinian… „

 13. gheorghe
  20 noiembrie 2012

  Inteleg prezenta la „demonstratie”a unor arabi ce infrunta cu curaj nemernicia evreilor de aici din Romania,din casele de schimb de pe Calea Mosilor unde lupta plini de curaj.Nu inteleg prezenta unor romani crestini la o iesire musulmana,musulmani ce au in programul lor patriotic si uciderea crestinilor,nu numai a evreilor.

 14. Liv St Omer
  20 noiembrie 2012

  @12-gretos. E tot ce pot sa spun. Pentru ca oamenii astia-concetatenii mei-sustin o banda de tembeli ticalosi care, pe langa minciunile grosiere, omoara civili-concetatenii unchiului si ai verilor mei. Imi vine sa vars.

 15. valy
  20 noiembrie 2012

  dragi romani desteptati-va !!! nu vedeti ce fac musulmanii in toata lumea? ei nu vor doar moartea evreilor ci si pe cea a celor de alte religii,in afara de cea musulmana.nu mai aratati pe 1 decembrie romancele care fug din tari arabe,lasindu-si copii acolo ,pentru asi salva vietile?sunt fanatici,analfabeti si cu sete de sange.acordul de pace intase in vigoare iar hamasul tot tragea rachete in sudul israelului.romanii nu vad rautatea din arabi,vad doar interesele materiale.astazi aduc bani in romania ca peste citiva ani sa ii investeasca in grupari teroriste construite pe teritoriul romaniei.evrei nu urca in autobuze arabesti sa arunce in aer copii si tineri,si nici nu trag in masini de pe marginea soselelor.pot sta o noapte in treaga sa va scriu motivele pentru care trebuie sa aveti grija pe cine ,,adoptati ,dar cine intelege nu are nevoie de prea mult…..

 16. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  pe un forum islamic din Romania, anul trecut:

  moonasdm : In aceste momente,in Egipt,Hamas si Fatah au semnat Pactul de Incheiere al Separarii,Sciziunii politice intre ei.
  In sfirsit , sa speram ca d edata aceasta dupa 6 ani de chin,Palestina va respira AERUL FRATIEI ,puterii fratesti .
  ALHADULILAH
  ALHAMDULILA
  ALHAMDULILA
  vA IUBESC SI VA PUP CU DRAG FRATII MEI DRAGI CU OCAZIA ACESTUI MOMENT ISTORIC…(Sper sa nu se razgindeasca cum au facut-o de N ori pina acum>>>)

  mai multe detalii despre extremismul islamic in Romania: Rugăciunea de pe stadionul Dinamo şi muftiul despre radicalismul islamic românesc

  intre timp, forumul islamulazi.ro nu mai functioneaza — sau cel putin eu nu il pot accesa. incercati si voi http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=6891

 17. Corneliu
  20 noiembrie 2012

  Mesaj pentru Antonela.
  Interesant, Antonela, ca imi apari si pe FB. Privindu-ti poza, imi vine sa exclam: Iart-o, Doamne, ca nu stie ce face.
  In orice caz, faci un lucru infam. Din ignorantza profunda + fond antisemit + drogare cu primitiva propaganda araba si mai ales din grasa finantare cu bani arabi.
  Predecesorii tai de acum 70-80 de ani ieseau in strada in camasa cu diagonala si urlau „Jidanii la Palestina!”.
  Tu strigi acum „Jidanii afara din Palestina!.
  Se vede ca tu nu mai incapi in Romania de jidanii din Palestina.
  Interesant.
  Ramane sa-ti vina din nou pe cap in Romania.

 18. Liv St Omer
  20 noiembrie 2012

  Egipt,Hamas si Fatah au semnat Pactul de Incheiere al Separarii,Sciziunii politice intre ei

  Ce sa spun, invrajbeste-i Doamne. Insa pentru noi, iudeo-crestinii, perioada care va urma va fi foarte grea; pentru ca eu, unul, n-am incredere in armistitiul asta. Nu ca n-as vrea sa fie real, dar nu cred ca dementii aia pot fi opriti, nu inca; mai ales daca are si Ahme coada bagata pe acolo. So, it’s gonna be terrible-razboi pe toate fronturile, practic, pentru ca that’s how insane people react-they react crazy. Pe de alta parte, nu pot sa nu ma bucur, sincer ma bucur, ca a inceput operatiunea „Pilonul…”; vorba dlui de Carvalho, the sooner the better-cu cat trecea mai mult timp, cu atat nebunii astia acumulau mai multe arme, resurse, credibilitate, etc; nu pot sa nu admir tenacitatea Israelului, care a inceput operatiunea asta stiind bine ca USA Obamica va sta si se va uita, cu mainile incrucisate (sau nu, pt ca nu poti fuma choo-choo cu mainile incrucisate). Asta e.

 19. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  Pentru Antonela, ca sa se poata documenta, cel putin umoristic pentru inceput:

  http://www.youtube.com/watch?v=NEYMfH1nX7w&feature=player_embedded

 20. Corneliu
  20 noiembrie 2012

  @19 Silvapro
  Crezi oare ca Antonela vrea sa se documenteze?

 21. Costin Andrieş
  20 noiembrie 2012

  Silva, Corneliu, luati-va gindul. Un comentator i-a spus si dupa aia i-a aratat ca aceasta imagine este cu cel putin o luna mai veche decit conflictul si e din Siria, nu din Israel http://pandoras.realitatea.net/wp-content/uploads/2012/11/p4.jpg Si dupa ce i s-a demonstrat ca imaginea e falsa, a ramas acolo. Antonela nu e intresata sa prezinte realitatea, ci sa faca propaganda. pare a fi aripa hamasista a oengismului neocomunist.

  protestul a fot anuntat aici, un site uselit http://www.amosnews.ro/protest-palestinian-la-bucuresti-2012-11-23

  Acţiunea de protest este organizată ca urmare a agresiunilor israeliene împotriva populaţiei palestiniene din Gaza, ce au ca urmare, până în prezent, distrugerea drepturilor la proprietate, viaţă şi integritate fizică a aproximativ 1.400 de persoane.
  Palestinienii îşi exprimă dorinţa de a trăi în pace şi siguranţă într-un stat independent şi suveran, condamnând totodată violenţele comise de statul israelian împotriva a sute de civili palestinieni.
  Acţiunea de protest este organizată de către Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor şi Refugiaţilor împreună cu 5 Organizaţii Non-Guvernamentale româno-palestiniene şi urmează a se desfăşura în mod paşnic şi civilizat, împuterniciţi cu asigurarea bunei organizări a adunării şi condiţiilor non-violente fiind domnii Ene Viorel şi reputatul jurnalist Ahmed Jaber.

  nu se spune nimic despre „agresiunile israeliene” care au fost ca raspuns la bombardamentele continue ale hamasului.

  Palestinienii îşi exprimă dorinţa de a trăi în pace şi siguranţă într-un stat independent şi suveran,

  exact asta am vazut la protest:

  “jos jos israel!”

  “ole ole ole ole, israel nu mai e!”

  Organizaţii Non-Guvernamentale româno-palestiniene şi urmează a se desfăşura în mod paşnic şi civilizat,

  civilizat si pasnic –

  “Israel terorist!”

  “allahu akbar!!”

 22. Israelianca
  20 noiembrie 2012

  Palestinienii îşi exprimă dorinţa de a trăi în pace şi siguranţă într-un stat independent şi suveran,

  situat pe teritoriul Israelului, dupa ce evreii vor fi casapiti si/sau aruncati in mare, nu?

 23. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  #20
  Corneliu, ma crezi asa de naiva? E clar cu cine avem de-a face.
  Faceam si eu haz de necaz.

 24. Daniel Francesco
  20 noiembrie 2012

  Feminismul, cu explicatii:

 25. Liv St Omer
  20 noiembrie 2012

  @24: ffffoarte tare. No. Seriously. Not even 15. Not a dime. And i regret i even paid attention – it was pretty sexist of me. I’m sorry. But good luck with your fight, oh, and i agree with you, women are liars. The feminist ones at least. Good luck fightin’ with yourselves.

 26. Corneliu
  20 noiembrie 2012

  Ceeace nu ma mira si nci nu ma ingrijoreaza e ca Antonela, iesita din nu stiu ce adancuri pestilentiare intelectuale (de fapt stiu din care) nu gaseste cu cale sa reactioneze. Personal as fi chiar de acord sa-i vad nu numai poza de inger decazut, ci si vreo replica, asa, in formularea ei autentica, sa-i vedem si noi argumentele si faptele pe care se bazeaza.
  Dar probabil ca nulitatea ei intr-o asemenea disputa o impiedica. EVITA, parafrazand o spusa despre cineva, candva…
  Asa ca ne putem lipsi.

  Nu-i nimic. Pentru a descreti fruntile, am gasit o Antonella din alte vremuri.
  Sunt sigur ca aceasta va place tuturor.

 27. emil borcean
  20 noiembrie 2012

  Solche wunderschone Beine
  hat nur eine
  hat nur meine Antonella
  Antonella, Antonella mia bella

  Mor de râs….

 28. emil borcean
  20 noiembrie 2012

  Tot din repertoriul nemuritor al canţonetelor am pescuit aceasta nestemată a lui Gianni Morandi… In ginocchio da te, per la Antonella timido e virtuoso. Cantare maestro!

 29. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  Ce-mi placea Gianni Morandi in copilarie.
  La un moment dat se dadea filmul In genunchi ma-ntorc la tine” la cinematograful Gloria din cartier. Nu l-am vazut. Scena de mai sus e o secventa din film?

 30. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  Feministele pot lua lectii de la aceasta SUPER femeie, Yael Re-em Matzpun care a invins teroristul inarmat cu cutit si ranga:

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4312524,00.html

 31. emil borcean
  20 noiembrie 2012

  Da, Silva, e o secventa din film. Eu l-am vazut cand aveam vreo 8-9 ani (cred), la cinematograful din Drumul Sarii. Era pe vremea cand Raj Kapoor era mare vedeta (Avaramu, avaramu!) iar italienii dadeau iama in puicutele autohtone de pe litoral (si nu numai).

 32. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  Emil B.
  Ha, ha.

  Si mie mi-a facut asociatie cu Avaramu numit in Romania Vagabandul. Poate si din cauza ca era mai mult sau mai putin in aceeasi perioada (cred ca totusi mai tirziu) si pentru ca era tot la complexul Gloria. Pe Vagabond l-am vazut acolo cu o prietena – Vlase Rodica. In rindul urmator in dreptul nostru era asezat un cuplu de indragostiti – el catre ea „Te mariti cu mine? Si vrei sa facem copii impreuna?”
  Era printre putinele filme la care am fost lasata sa merg la cinematograf fara parinti. Primul a fost westernul „Pentru un pumn de dolari”, vazut cu Sorina Critz. Linga ea se asezase un tigan care o pipaia pe picioare in intuneric. Pina la urma ne-am mutat mai departe. La ultimul film, nu mult inainte sa plec in Israel, am mers cu Lena si cu citiva colegi din casa, printre care si Ciocoiu Mihai de care eram indragostita lulea. De aceea habar n-am ce film era, ca eu eram cu gindul la Ciocoiu, in al noualea cer, cu toate ca nici macar nu iesise sa stau linga el. Cind m-am intors acasa, am primit o portie buna de dojana de la taica-miu pentru ca nu cerusem voie sa ies. Dar ce-mi pasa?! M-as fi dus oricum. Asta a propos de feminism! ????

 33. Pataphyl
  20 noiembrie 2012

  @Silvapro

  Raj Kapoor:

 34. Silvapro
  20 noiembrie 2012

  Multumesc Pataphyl! Ce incintare!

 35. Rodica Grindea
  20 noiembrie 2012

  Și de la mine multe mulțumiri, Patahyl! pt. 3 minute m-ai reîntors la foaaarte îndepărtata copilărie. Mai mult, mi-ai mai atenuat dezgustul pt. cele citite în legătură cu vajnica militantă de stânga, Antonella Vulpe. Aș dori să sugerez o mică corectură, dacă nu vă este cu supărare: nu de stânga, ci de ultra-stânga extremistă! Asta-i și ziaristă, ori una „bănuită”, de pe un site online? Și asta, pentru a-mi exprima părerea despre extremismul fanatic, indiferent de pe care… latură! Un singur lucru nu înțeleg: am citit în presa românească online că există în România grupări politice cu caracter neolegionar. Dar neo-legionar înseamnă neofascist, în variantă autohtonă românească! De publicații online – ce să mai vorbesc! Atunci, aș avea o întrebare: cum se face că în platoformele formațiunilor politice democratice nu figurează și demersuri pt. scoaterea în afara legii a unor astfel de grupări? Nu vreau răspunsul (numai) pt. mine, ci în primul rând pt. d-voastră, cei din România. Nu aveți sentimentul că existența acestor formațiuni este o pată neagă (ca noroiul!) pt. democrația românească? Știu că există în România legi care sancționează asemenea formații politice și manifestările pe aceeași linie, și atunci cred că principalul obiectiv al luptei dv. ar trebui să fie… aplicarea prevederilor acestora! Scuzați-mi poate duritatea, dar cred sincer în ceea ce scriu acum.

 36. Nora
  20 noiembrie 2012

  Facem un gheseft? Dam Antonela contra o camila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian