FUNDATIA IOAN BARBUS

Arabia Saudită trimite soli de pace în estul Europei

Titlu din The Times: Saudiţii finanţează musulmanii din Balcani, răspîndind ura faţă de Occident.

Arabia Saudită varsă sute de milioane de lire sterline în susţinerea grupărilor islamiste din Balcani, dintre care unele răspîndesc ura faţă de Occident şi recrutează luptători pentru jihadul din Afganistan.

Conform oficialităţilor din Macedonia, fundamentalismul islamic ameninţă să destabilizeze Balcanii. Facţiuni stricte wahabi sau salafi, finanţate de organizaţii saudite, se înfruntă cu comunităţile tradiţionale moderat islamice.

Fundamentaliştii au finanţat construcţia a numeroase moschei şi centre comunitare, alături de plata lunară a unor aderenţi locali cu sume de pînă la 225 lire sterline pe lună. De la aceştia se aşteaptă nu numai creşterea bărbii, dar şi convingerea nevestelor de a purta vestimentaţia niqab, sau vălul facial, un obicei practic necunoscut în tradiţia islamică liberală a Balcanilor.

Surse guvernamentale din Macedonia tradiţional seculară au afirmat că monitorizează în jur de 50 de voluntari Al Qaeda, recrutaţi pentru a lupta în Afganistan.

Documente secrete consultate de Sunday Times revelează faptul că oficialităţile macedonene investighează şi un număr de organizaţii caritabile islamice, unele din Arabia Saudita, care activează în Balcani şi suspectate de răspindirea extremismului şi spălare de bani pentru organizaţii teroriste.

Unul din grupurile cercetate este Organizaţia Internaţională Islamică de Asistenţă, din Arabia Saudită, care se află pe lista neagră ONU a organizaţiilor susţinătoare de terorism. Acest grup nu a răspuns la întrebările noastre, însă anterior a negat participarea la activităţi teroriste, numind o astfel de catalogare drept “complet nefondată”.

Conform sitului web, OIIA este activă în 32 de ţări, furnizînd asistenţă victimelor de dezastre naturale şi fiind implicată în proiecte umanitare, educaţionale şi de sănătate.

O sursă guvernamentală a declarat: “Sute de milioane au fost vărsate în Macedonia, numai în ultimul deceniu, iar majoritatea acestor fonduri provine din Arabia Saudită. Materia principală de export saudită pare a fi ideologia, nu petrolul.”

Titlu pe situl polonez de ştiri thenews.pl: Cea mai mare moschee din Polonia va fi construită în Varşovia.

Centrul Islamic de Cultură, proiectat de KAPS Architekci, se va afla în apropierea centrului comercial Oraşul Albastru, în dreptul giratoriului Zeslancow Syberyjskich şi puţin la vest de centrul oraşului.

Clădirea de trei etaje va avea un minaret înalt de 18 metri. Însă sunetul caracteristic al chemării la rugăciune nu va fi auzit deasupra oraşului.

“Chemarea la rugăciune a muezinului va fi auzită doar în camera de rugăciune, nu în exterior”, spune Samir Ismail, şef al Ligii Islamice din Polonia. Înafară de camera de rugăciune, centrul va cuprinde o bibliotecă cu o cameră multimedia, o galerie de artă, un restaurant, o cafenea şi un magazin de suveniruri. “Ne vom ruga aici şi le vom reaminti polonezilor că islamul este o religie moderată”, spune Ismail.

Construcţia moscheii va fi în principal finanţată de un investitor saudit, dar Liga nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, sau costul investiţiei.

În Polonia sînt în jur de 35 -40 de mii de musulmani, printre ei polonezi, tătari, arabi, turci, palestinieni şi alţii. În jur de 11- 13 mii trăiesc în Varşovia. În Polonia există deja patru moschei, una dintre ele în Varşovia, construită în 1993 şi aparţinînd Asociaţiei Religioase Musulmane.

Finalul relatării este interesant. Aflăm de la Tomasz Miskiewicz, muftiul musulmanilor tradiţionali din Polonia, că Liga Islamică din Polonia, o organizaţie mult mai nouă decît ARM-ul păstorit de Miskiewicz (şi numărînd în jur de 5000 de membri), are doar 180 de aderenţi, majoritatea străini. Şi totuşi, cei 180 de wahabişti şi salafişti au primit permisul de construcţie. Arabia Saudită are prioritate şi în Varşovia.

Dar să mergem mai departe pe firul saudit. Daniel Boćkowski, de la facultatea de istorie a universităţii din Białystok, a publicat în 2009 un studiu intitulat: Între Est şi Vest: penetrarea islamului contemporan în Polonia. În acest studiu, autorul ne informează că Liga Musulmană, fondată în 2001 şi înregistrată oficial în 2004, este formată aproape exclusiv din străini şi convertiţi a căror misiune este de a promova în Polonia islamul sunni al Arabiei Saudite. Conducătorii acestei organizaţii împărtăşesc viziunea unui Califat european modelat după principiile califatului timpuriu din pensinsula arabică. Despre Samir Ismail, capul Ligii Musulmane, aflăm că, înafară de calitatea de membru distins a diverse comitete şi comiţii islamice poloneze, dînsul reprezintă islamul polonez şi în prestigioasa Federaţie a Organizaţiilor Islamice din Europa. Această federaţie, la rîndul ei, este organizaţia umbrelă a Frăţiei Musulmane din Europa.

Acum sîntem deja în grupa mare. Frăţia Musulmană este cea mai importantă şi influentă organizaţie musulmană din lume. Înfiinţată în 1928 de Hassan Al Bana, cu scopul declarat de a extinde dominaţia islamului la scară globală, Frăţia este puternică şi adaptabilă condiţiilor din ţările în care activează (are filiale declarate sau mascate pe toate continentele), dar fidelă motto-ului original: “Allah este obiectivul nostru. Profetul este conducătorul nostru. Coranul este legea noastră. Jihadul este calea noastră. Moartea pentru Allah este speranţa noastră cea mai înaltă.”

Să ne întoarcem la Samir Ismail. Acest raport despre Federaţia a Organizaţiilor Islamice din Europa, la care este afiliată şi organizaţia poloneză a lui Ismail, spune următoarele:

Federaţia Organizaţiilor Islamice din Europa (FOIE) pretinde a fi o organizaţie independentă ce reprezintă interesele musulmanilor din Europa. În realitate, FOIE este un grup umbrelă al Frăţiei Musulmane din Europa. Conducerea instituţiilor centrale şi ale organizaţiilor membre are legături strînse cu Frăţia şi cu Arabia Saudita. Finanţarea pentru FOIE este asigurată din surse din Golful Persic, inclusiv din partea familiilor conducătoare din Emiratele Arabe Unite. FOIE are legături strînse cu Hamas şi cu organizaţii care finanţează Hamas, iar unele organizaţii din cadrul FOIE au legături documentate cu Al Qaeda. FOIE a inaugurat recent un sediu central în Bruxelles şi a avut unele succese în a se poziţiona drept “partener de dialog” cu Uniunea Europeană şi alte instituţii importante.

Fascinant… dar nu e niciun motiv de îngrijorare. Chiar dacă FOIE, prin vreun apendice românesc, va anunţa planuri pentru o super-moschee în Bucureşti, problemele noastre vor rămîne în continuare nerezolvate, ne asigură un clasic în viaţă:

Cabinetul Tăriceanu a avut grijă să însămânțeze biserici la tot pasul, la fel ca înaintașii săi social-democrați. Fiecare lăcaș de cult este o stavilă în fața islamului. Dacă albanezii au umplut în epoca comunistă plaja Mării Adriatice de milioane de țepușe de oțel, în care să se înfigă parașutiștii americani, care ar fi vrut să le invadeze patria, liberalii ne umplu țara de mii de biserici, țăpărui de alungat strigoii islamului. Ca și în Evul Mediu, România lui Antonescu este pregătită să rămână filtrul Europei, păzind-o la fruntare de pericolul semilunei.

Se vede că noi filtrăm de zor, dar fără spor: România nu păzeşte pe nimeni de pericolul semilunei. Dar ce nu face omul pentru o întorsătură de frază…

Însă există o soluţie la poluarea cu ţăpărui, care în acelaşi timp ne-ar salva renumele de popor primitor şi ospitalier. Pentru fiecare moschee saudită de la noi, le dăm arabilor cîte zece ţăpărui neaoşe, cu tot cu preot şi congregaţie. Aşa scăpam de fundamentaliştii noştri şi învăţăm să construim fraze iscusite despre fundamentaliştii lor… dacă o să ne mai dea mîna… deh, cu sharia nu e de glumă.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

160 de comentarii

 1. costin
  29 martie 2010

  Despina, am vazut multe stiri de genul asta in ultimul timp. Acelasi lucru se intimpla si in Franta si in alte tari din occidentul european. Despre asta am scris acum citeva luni aici. Vezi si comentariile , apar acolo si articole despre fuga evreilor. Este un fenomen care ia amploare din ce in ce mai mult.. ma gindesc de citava vreme sa adun mai multe materiale,interviuri si statistici despre fenomen.. inca nu am apucat.

 2. costin
  29 martie 2010

  Solii de pace, mai la vest, in Belgia, Antwerpen:
  ieri, 31 martie 2010
  Gates of Vienna : Silenced in Antwerp

  Muslims disrupt lecture Benno Barnard at the University of Antwerp

  A lecture by the Flemish/Dutch writer Benno Barnard [poet, essayist, playwright, and translator; born in Amsterdam, moved to Flanders in 1976] for the vrijzinnige dienst [liberal service] of the Antwerp University, was disrupted Wednesday night [March 31] by Muslims.

  “I was supposed to give a lecture for about fifty students. The lecture on political Islam had the ironic title ‘Long live God, away with Allah,’ and that was for some extremist Muslims enough to disturb it even before I had spoken three sentences,” the writer says. “To my great surprise, at the start of the lecture a lot of Muslims were in the audience. It soon turned out they had not just come down to the auditorium to listen. Via SMS and the website sharia4belgium [a recently-founded franchise of Islam4UK (video), the organization founded by Anjem Choudary (Pat Condell video)] the call went out to disturb the lecture.”

  Returning to De Morgen:

  The Rector of the UA Alain Verschoren, emphasizes that the University of Antwerp values active pluralism highly and wants to provide space for all opinions to enter into a dialogue with each other. “I regret that there was no opportunity for dialogue, because the lecture was already disturbed after a only few minutes.”

  From the Vlaams Belang [Flemish Interest] website:

  When Barnard took the floor, there was hell to pay. Someone shouted, “You must not make jokes about Islam.” Then a group of about eighty foreigners started chanting “Allahu Akhbar”. The youngsters stormed the stage and the debate was canceled, ended before it even began. Those worried about the rise of Islamic headscarves should definitely look at the video of the action. After the headscarves, now also men in long robes with long beards and turbans are on the rise. And all this under the banner of “religious freedom”, “multicultural enrichment” and “tolerance,” “peaceful” Islam.

  ……

  Returning to De Morgen:

  Police spokesman Fons Bastiaenssens confirms that a little after eight in the evening they received a message about the disruption at the university. Upon arrival, the police escorted some twenty Muslims out of the building. In the end the incident included some shouting, but there was no violence. There were no arrests.

  Benno Barnard responded in shock: “Without the police and my own bodyguards I would have been in the hospital now. Free speech is stifled by terror. This is not the future, but the present in our cities…”

 3. costin
  29 martie 2010

  Solii de pace sauditi din Bulgaria sint respinsi de musulmanii locali:

  Bulgaria: Muslims Prevent Founding of OTOMAN Party in Mosque

  The Muslim community in the northeast Bulgarian city of Shumen will not allow the notorious Yuzeirovi brothers to set up their new OTOMAN party in the famed Tombul Mosque.

  The two brothers, Ali Yuzeirov and Yuzeir Yuzeirov, will make do with a conference hall in the local “Shumen” hotel instead, Shumen Mayor Krasimir Kostov has announced.

  Kostov defined the decision of the wannabe politicians to found their party on April 2, which is Good Friday for Orthodox Christians, as a “pure provocation.”

  The brothers have responded to the accusation by saying that they have chosen that day because of the traditional Friday’s Muslim prayer.

  In order to prevent clashes between rival groups, Mayor Kostov has banned any rallies or manifestations on the day in question.

  He claims that some of the founders of the new party are residents of Shumen, currently living in Belgium and France, who are financed by Muslim extremists.

  “It is quite indicative that the leaders of the Muslim community in Shumen wants to have nothing to do with the founders of the party and refuse to grant them access to the Tombul Mosque,” declared Kostov.

  + Sarajevo: Al-Jazeera to open regional office

 4. costin
  29 martie 2010

  Tipul asta traieste pe ajutor social, deci pe banii contribuabilului britanic.
  memritv.com


  Following are excerpts from an interview with Anjem Choudary, head of Islam4UK, which aired on Press TV on February 3, 2010. The interview was held in English.

  Anjem Choudary: Our main objectives are to invite the societies in which we live to think about Islam as an alternative way of life, to command good and forbid evil wherever we are, and ultimately, as well, to establish the shari’a on state level – which is the caliphate system of governance – in order to be a beacon again in the world, an example of how people should live their lives.

  […]

  Interviewer: Let’s talk about some of the statements coming out from your Islam4UK website. They were very incendiary, they’ve inflamed a big debate in the United Kingdom. One of the photos that you released showed, for example, the Buckingham Palace – the home of the British royal family – converted into a mosque. Is that your aim, and how did you expect the British public to react, by releasing photos like that?

  Anjem Choudary: One of our campaigns, in fact, was to invite Britain to adopt the shari’a as an alternative. Part and parcel of that was to give them an example of how Britain may look, had the shari’a been implemented. For example, under the shari’a, there is no monarchy system, so Buckingham Palace certainly would not be the home for the monarch who is in existence today, which is Queen Elizabeth II.

  Rather, we can have an alternative – not necessarily cast in stone – but one of the options, for example, is to have a masjid – which, in the past, used to be a hospital, a place of refuge, and had many other functions.

  As well, there will be no idolatry in Islam. Therefore, Nelson’s Column would not exist, and we propose an alternative as, perhaps, a place where people could be called to prayer.

  But all of this process was on the one hand, to engage the British public’s mind in Islam’s alternative to man-made law, and on the other hand, to engage in a public discussion on what is the future for mankind.

  I do believe, and as Muslims, we do believe, that there is a clash between two civilizations today. One civilization is based upon Man – that believes that Man is sovereign, and they believe they have the right to legislate – and one civilization that believes that sovereignty and supremacy belongs to God.

  […]

  The people in the past used to worship the idols which they used to make with their hands. Nowadays, people worship idols which are more intellectual – like democracy, liberalism, freedom, and so on. So these need to be destroyed as well, and replaced with worshipping and obeying Allah.

  […]

  Interviewer: Two million people turned out on the streets of the UK several years ago, to protest British troops going to Iraq in the first place. Why not join with them?

  Anjem Choudary: No, because I don’t believe that their call was correct. They were calling for socialist and Communist ideas, and many people are pacifists.

  We do believe, as Muslims, that every Muslim has a right to defend himself, his life, honor, and property.

  […]

  Interviewer: The issues of freedom of speech are represented by many organizations around the UK. Who do you think that you represent in the United Kingdom? Who are you giving a voice to?

  Anjem Choudary: You know, I don’t believe in the concept of freedom of expression. I don’t believe in democracy. I don’t believe in secularism or liberalism. I believe these are idols that the people are worshipping nowadays, taking them away from worshipping our lord, Allah. I believe that sovereignty and supremacy belongs to God, but I will function within the realms of their so-called “freedom,” to expose their own fallacies.

  […]

  Interviewer: The media has, however, said that you are living off benefits. If that’s not correct, you can say that here.

  Anjem Choudary: No, it’s irrelevant. Prime Minister Gordon Brown takes child benefit, and he takes child tax credit. So why can’t I take the same thing?

  You know, the Prophet said… In his time… In the time of the Prophet, they used to have a tribal system, where they gave money to the Muslims. Omar Ibn Al-Khattab said, in fact, to the Prophet: “Oh prophet of Allah, they give us money, but we attack their system.” The Prophet said: “To whom does the money belong? The wealth belongs to Allah. Take it, but don’t lie, and don’t cheat.” I don’t lie, I don’t cheat. If I am given wealth, I will take it. It is allowed for me, it is halal for me Islamically.

  […]

  Let’s strip away Islam and the shari’a, and just talk about what we are calling for. We want a system providing the basic needs for the people. Gas, electricity, water, etcetera, will be free-of-charge, because they are resources and the Prophet said that we’re partner in them. We want a system where people are not exploited. Industries like pornography, alcohol, gambling, and usury will be completely eradicated.

  We’re calling for a system which treats human beings like human beings. I do believe that if the people wake up from the slumber and the darkness in which they are living, and they see the beauty, the perfection, and the justice of Islam – they will be drawn towards it.

  But we have many obstacles – the physical obstacles of the regimes, and the intellectual obstacles of the demonizing of Islam and the shari’a.

 5. dr pepper
  29 martie 2010

  ei bine, au trimis si o suta bucati soli de pace la cordoba.
  Two arrested after fight in Cordoba’s former mosque
  bine, “presedintele” zapatero e prea ocupat cu bush si evreii.
  si asta chiar daca nici bush si nici evreii nu au pus bombele de la madrid.
  si spaniolii continua sa il voteze.
  precum fratii de ginta latina din venezuela care voteaza constant cu chavez oricat de rau ar duce-o.

 6. dr pepper
  29 martie 2010

  acum costin, pe bune.
  cand ai un lunatic care declara public ca regina marii britanii tre’ sa dispara si sa ii fie luat locul de sharia in timp ce wilders este declarat persona non grata si ii este refuzata viza si englezii continua sa voteze cu gordon brown… cine ramane de acuzat?
  si tot apropos de mica mare britanie, ca tot impingi dreapta.net aici ( nimic rau in asta) am vazut un clip care mi’a mai redat din speranta.
  te rog sa il publici ( embed)

  ce zici pataphyl – am nimerit termenul?

 7. Pataphyl
  29 martie 2010

  dr pepper, dacă mă iau după dicționare, ar veni “a încastra” (cît să nu se hîțîne ???? ), embedment e (ră)sădire, știi ce, pe mine m-ar aranja o traducere à la Coana Chirița: a (se) băga în pat (că-s frînt de oboseală ???? ). Da’ după fazele de la britiși m-am mai înviorat ????
  :

 8. dr pepper
  29 martie 2010

  ???? yup, the brits rocks!
  this time.
  ce nu am inteles ce se petrece la britisi – este faptul ca se scoala in picioare ca si cand ar vrea sa sustina un punct de vedere insa nu sunt sigur de ce fac asta, poate ma lumineaza cineva de aici ca tare mi’e lene sa caut cum si de ce pe net.

 9. Pataphyl
  29 martie 2010

  chestie de educație, nu-i nevoie să le cînți deșteaptă-te britișe ????

 10. Pataphyl
  29 martie 2010

  Oricum, cu toții sînt mici copii (y compris țup-țup-prosty) în comparație cu hopa-mitica de Pelosi :mrgreen:

 11. Pataphyl
  29 martie 2010

  Scuze, am greșit link-ul: Hopa-Pop-up-Pelosi

 12. dr pepper
  29 martie 2010

  hihi cat de nostimi sunt britsi.
  parca urmaresti un meci de tenis :).

  si apoi mai este umorul tipic:

  http://www.youtube.com/watch?v=LWtZi1ICDXs

  si sa nu uitam:

  http://www.youtube.com/watch?v=0oHOUnQ0gYI

  ???? ???? ????

 13. vlad
  29 martie 2010

  Statele balcanice, amenințate de islamul radical

  Vaticanul acuza
  Populatia din Bosnia-Hertegovina este supusa unui proces agresiv de islamizare, a declarat cardinalul romano-catolic Franc Rode, citat de agentia de presa KARADENIZ PRESS. Declaratia inaltului oficial al Bisericii Romano-Catolice vine la cateva luni dupa ce declaratii publice similare ale cardinalului au declansat un scandal diplomatic intre Sarajevo si Vatican. Acesta declarase intr-un interviu pentru Radio Vatican, la intoarcerea dintr-o calatorie in tara balcanica ca „Bosnia este in curs un proces de islamizare”. Reamintim ca Prefectul Congregatiei pentru Institutele de Viata Consacrata si Societatile de Viata Apostolica s-a aflat anterior in vizita in Arhidieceza de Sarajevo, la invitatia Cardinalului Vinko Puljic si in Dieceza de Banja Luka, invitat de Monseniorul Franjo Komarica, ambii etnici croati. Autoritatile de la Sarajevo au respins acuzatiile inaltului oficial al Vaticanului, in pofida avertismentelor repetate ale organizatiile pentru apararea drepturilor omului privind radicalizarea fara precedent a comunitatii musulmane din Republica Bosnia-Hertegovina.
  Intrebat de Radio Vatican care este situatia catolicilor din Bosnia, cardinalul a spus ca „numarul lor s-a redus foarte mult. De exemplu, in Dieceza de Banja Luka, inainte de razboiul din anii‚ ‘91 – ’95, catolicii erau 150 de mii, in vreme ce azi ajung la 35 de mii. Majoritatea au plecat pentru ca locuintele le-au fost incendiate, dar si din cauza presiunilor si de frica sa nu isi piarda chiar viata. Multi catolici fugiti din Bosnia se afla in prezent in Croatia sau in tari mult mai indepartate, precum Australia, Canada, Noua Zeelanda.” Cardinalul Franc Rode a mai aratat ca aceeasi situatiei, s-a intamplat si la Sarajevo, unde mai sunt doar 17 mii de catolici. „Moscheile construite in acesti ultimi ani sunt mai mult de o suta, fiind ridicate chiar si in sate unde nu au mai existat vreodata pana acum. Exista asadar o vointa de islamizare a regiunii Sarajevo, cum de altfel exista o vointa de a face din Republica Sarba o tara ortodoxa, unde guvernul construieste biserici, dar exista o politica de identificare. Sarbii, chiar daca cei care se afla si acum la putere erau membri ai partidului comunist, azi, sunt linistiti si in mod deschis ortodocsi. Cardinalul a mai declarat ca principalele victime ale razboiului din aceasta tara au fost catolicii, care au pierdut multe biserici, multe manastiri, multi preoti fiind ucisi, la fel calugari si calugarite. „Trebuie sa spun insa ca atmosfera pe care am gasit-o la Banja Luka, in special la Sarajevo, nu este una pesimista sau de descurajare, ci mai ales una de vointa ferma de a ramane acolo si de a marturisi Evanghelia si de a oferi servicii pe care Biserica le pune la dispozitia tuturor, nu doar a catolicilor, dar si a crestinilor ortodocsi, a musulmanilor, mai ales in ceea ce priveste operele sociale, de educatie si de formare umana. De exemplu, la Banja Luka se proiecteaza pentru viitor chiar si o universitate catolica ale carei caracteristici sa fie tocmai dialogul interreligios. Sa speram ca aceasta mare idee a mons. Franjo Komarica sa se poata realiza”, a mai spus cardinalul Franc Rode. In final, acesta a declarat ca „Biserica pe care am gasit-o in Bosnia si Hertegovina, chiar daca redusa numeric, este o Biserica vie, activa, plina de speranta. O Biserica foarte motivata si, mai ales, care nu-i lipsita de vocatii preotesti si de viata monastica”.

  Entitate musulmana
  O comisie de experti din cadrul Partidului bosniac al Actiunii Democrate, reprezentant populatia musulmana, este pregatita sa traseze o harta cu patru unitati teritoriale in Bosnia si Hertzegovina (BiH), a declarat anterior Sulejman Tihic, liderul formatiunii, citat de cotidianul SETimes.
  Tihic a declarat pentru cotidianul bosniac de mare tiraj Dnevni Avaz ca aceasta comisie si liderii partidului vor elabora harta in cadrul reformelor constitutionale propuse pe baza unui acord incheiat intre el, Dragan Covic, liderul Uniunii Democrate Croate din BiH, si prim-ministrul Republicii Sprska (RS), Milorad Dodik, liderul Uniunii Social Democratilor Independenti. Astfel, reformele prevad un stat format din patru entitati, cu trei niveluri de guvernare. Cu toate acestea, liderul Uniunii Social Democratilor Independenti refuza sa participe la efort. Acesta a declarat publicatiei Dnevni Avaz ca „singura harta BiH pe care o recunosc este cea cu RS, cu capacitatea teritoriala si politica detinuta de aceasta. Orice altceva este speculatie. Noi, cei din Bania Luka, nu elaboram nici o harta”.
  Reamintim ca periodic, liderii populatiei musulmane solicita ca Srebrenica, locul unor controversate confruntari dintre populatia sarba si musulmana, sa primeasca statutul de district autonom in cadrul Bosniei-Hertegovina, si sa fie scoasa de sub jurisdictia Republicii Srpska, considerata de acestia produsul genocidului.

  Extremism musulman
  Fundamentalistii sauditi Wahhabi, care militeaza pentru o interpretare radicala a Coranului si doctrinei musulmane, tind sa se infiltreze tot mai mult in structurile religioase musulmane din Bosnia-Hertegovina, se arata in raportul de activitate pentru 2008 al Obavještajno Sigurnosna Agencija (Agentia pentru Informatii si Securitate) de la Sarajevo, citat de KARADENIZ-PRESS. Conform surselor citate, mediile politice musulmane din fosta republica iugoslava sunt infiltrate de activisti wahabiti, care urmaresc abolirea statului secular si introducerea legii religioase islamice – “sharia” – in viata politica.
  Din 1992 pana in 1995, Bosnia-Hertegovina (BiH) a fost grav afectata de un razboi care a opus cele trei comunitati etnice principale. Diferiti mai mult prin religie, decat prin etnie, sarbii ortodocsi, croatii catolici si bosniacii musulmani sunt in continuare divizati, coexistand sub administrare internationala in cadrul a doua entitati, Republica Srpska, cu populatie preponderent sarba, cealalta entitate fiind Federatia BiH. Avertismente privitoare la riscul de terorism provenit din rindul comunitatii islamice din Bosnia din federatie apar din ce in ce mai des, insa exista suspiciuni legate si de miscarea Wahhabi.
  Multi dintre oficialii comunitatii de informatii din Bosnia au deplans atitudinea exagerat de agresiva a wahhabistilor la adresa celor care nu le impartasesc credinta, intretinuta de importantele donatii financiare primite din partea unor fundatii religioase din Arabia Saudita si alte state arabe. In plus, o parte a oficialilor religiosi cred ca aceasta miscare religioasa o contrazice chiar pe cea originara a Bosniei, promotoare a unui islamism moderat, de factura sunnita.
  Nu exista informatii exacte despre numarul membrilor miscarii Wahhabi din Bosnia si Hertegovina, insa miscarea radicala musulmana a aparut aici la inceputul anilor ’90, odata cu izbucnirea razboiului in fosta Iugoslavie. Acum, inclusiv rapoartele serviciilor de informatii germane si britanice, citate de mass-media bosniaca subliniaza ca wahhabismul se extinde cu repeziciune in Bosnia, cat si in Kosovo.

  Negare oficiala
  Comunitatea Islamica, institutia oficiala a musulmanilor din Bosnia, neaga ipoteza potrivit careia Wahhabi ar reprezenta o amenintare, chiar daca mai multe conflicte violente recente au fost urmate de devastarea moscheilor locale de catre wahhabisti. Conform speculatiilor din mass-media locala, lipsa unei reactii rapide a Comunitatii Islamice fata de amenintarea curentului radical, este pusa pe seama dependentei de aceleasi surse financiare din Arabia Saudita si lumea araba, fara insa a exista proble concrete in acest sens. Surse din cadrul comunitaii musulmane locale au declarat ca unul din miscarea wahhabita a fost introdusa in statul balcanic prin intermediul asa-zisilor mujahedini, luptatori islamisti ce s-au alaturat unitatilor armate bosniace in timpul razboiului civil.
  Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite din 1993 mentioneaza pentru prima data activitatea unitatilor El Mujahid din timpul razboiului in centrul Bosniei. Conform sursei citate, cei mai multi dintre acestia erau mercenari sositi din Turcia, Cecenia sau statele arabe, multi dintre ei fiind veterani ai razboiului din Afghanistan impotriva fortelor sovietice.

  Influenta saudita
  Miscarea Wahhabi a ajuns in Bosnia si datorita sustinerii financiare din partea Arabiei Saudite, unde aceasta este religia oficiala. Toti adeptii bosniaci au invatat legile de baza ale miscarii dintr-o carte cu blazonul Inaltului Comitet Saudit, o organizatie umanitara din Arabia Saudita. Acest comitet a actionat in Bosnia de la inceputul razboiului pana acum cativa ani, sub auspiciile unui ministru saudit. Diverse stiri in presa locala anuntau ca afacerile oficiale ale acestuia in Bosnia erau legate de finantarea reconstructiei moscheilor si locuintelor, directionand, de asemenea, ajutoarele umanitare catre aceasta tara in timpul razboiului.
  Husein Smajic, muftiul orasului Sarajevo, a declarat recent ca evolutia miscarii in Bosnia a fost in stransa legatura cu activitatile diverselor organizatii umanitare provenite din tari islamice. Dupa razboi, conflictele ce i-au implicat pe membrii miscarii Wahhabi s-au extins in Sarajevo. In 2002, sase barbati din Algeria cu cetatenie bosniaca, recunoscuti public drept adepti ai miscarii Wahhabi, au fost arestati si predati autoritatilor SUA, fiind acuzati de activitati teroriste.
  Reamintim ca Inaltul Comitet Saudit, inregistrat ca asociatie cetateneasca locala dupa razboi, nu mai este acum activ in Bosnia. Dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, SFOR si fortele NATO de mentinere a pacii, au initiat o investigatie privitoare la aceasta organizatie. Au fost confiscate documente ce se presupune ca ar fi continut harti ale Washington-ului si materiale de falsificare a cartilor de identitate ale Departamentului de Stat.

 14. Camil Stoenescu
  29 martie 2010

  citeam azi în ziar despre un cuplu arestat în Dubai pe motiv de sărutat în public. în schimb, de burqa în Europa…numai de bine…
  asta așa, pentru fanii political correctness-ului

 15. costin
  29 martie 2010

  Camil, ma chinui eu acum la ceva despre burqa in blegia. am vazut citeva articole de la noi de mi-a stat mintea in loc de cit de rupti de realitate sint jurnalistii mioritici, respectif doua fîţe, si feministe pe deasupra

 16. vlad
  29 martie 2010

  uite camil despre burqa

  Belgia legifereaza apartheidul religios

  Armata turcă, decimată de justiție

  Zeci de militari, inclusiv generali si amirali activi sau in retragere ai armatei turce, au fost retinuti de autoritatile de la Ankara in ultimele patru zile pe teritoriul Republicii Turcia si a Republicii Turce a Ciprului de Nord, suspectati de pregatirea unei lovituri de stat

  Guvernul islamist moderat condus de premierul Recep Erdogan considera ca in 2002 gruparea radicala „Ergenekon”, organizata si condusa de ofiteri militari de rang inalt, a planificat organizarea unei lovituri de stat militare, pe fondul crearii unei instabilitati economice, sociale si politice in tara.
  Sub numele de cod „Lovitura de ciocan“, complotul urmarea instaurarea haosului in tara, urmat de interventia salutara a armatei, ce ar fi restabilit ordinea. Conform planurilor complotului, dezvaluite de mass-media turca, cateva moschei din Istanbul urmau sa fie aruncate in aer, pe fondul declansarii unui razboi cu Grecia si regimul grec cipriot de la Nicosia. Planul, ce ar fi trebuit sa se incheie cu interventia in forta a armatei turce si debarcarea guvernului Erdogan, sustinut de Partidului Dreptatii si Dezvoltarii (AKP), considerat islamist moderat, a provocat o adevarata furtuna in mediile politice si militare turcesti. Desi generalii turci au dezmintit planul, afirmand ca era vorba despre un „exercitiu militar de simulare”, dezvaluirile din mass-media turca au provocat o serie de arestari spectaculoase, care au afectat armata si serviciile militare de informatii ale Republicii Turcia.

 17. vlad
  29 martie 2010

  Limba turcă, interzisă în Germania

  Cancelarul Angela Merkel se opune invatamantului in limba turca pe teritoriul german

  Cancelarul german Angela Merkel a declansat un nou conflict diplomatic cu Turcia, refuzand deschiderea unor licee in lima turca pe teritoriul Germaniei

 18. costin
  29 martie 2010

  ce site e asta vlad? unde le gasesti? ????

 19. costin
  29 martie 2010

  m-am uitat putin peste articol. imi par cam neseriosi tipii astia.

 20. vlad
  29 martie 2010

  @costin #19
  păi am pus link către site

  #20
  dacă te referi la articolul cu apartheidul belgian… face parte din larga viziune, nimic nou. în rest, nu știu ce ți se pare neserios la ei. o agenție de presă în care interferează inevitabil opiniile personale marcate de trendurile internaționale… deci iar nimic nou ????

 21. richard
  29 martie 2010

  @ Costin:Cum, nu ai auzit de Victor Roncea? Karadeniz Press, ce caterinca.

 22. costin
  29 martie 2010

  richard, Karadeniz Press chiar nu stiam, dar pe Victor Roncea tocmai il cunosc ????

 23. costin
  29 martie 2010

  “Belgia legifereaza apartheidul religios”.. sa fim seriosi

 24. richard
  29 martie 2010

  Da, vad. Il cunosti destul de contondent.Sint mari probabilitati ca Victoras sa nu aiba niscaiva tigle pe casa, si nu cred ca ma insel.Sustin asta ca sa nu ma leg de misticismul lui evident.

 25. Francesco
  29 martie 2010

  Interesant, Victor Roncea si-a descoperit talente de filozof si de militant anti-american…

  “Armata americana ESTE o armata de mercenari fara scrupule, drogata, indoctrinata si manipulata mental.”

  Citatul este din Victor Roncea, ca urmare a unui “schimbul de pareri” cu Costin.

 26. costin
  29 martie 2010

  Francesco, irv35 nu e Victor. Victor Roncea e VR.
  Victor:
  “Militarii a iau razna. Drogurile, indoctrinarea, adrenalina, etc, etc”
  ” Ca sa inchei, Fox News este doar un canal de spalare a imaginii guvernului.”

 27. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Sa inteleg ca voi nu sunteti sionisti? Si un copil de doi ani isi da seama ca sunteti o adunaturi de sionisti, care o dati cu ”avertizarea lumii despre ce rai sunt musulmanii”. Vad ca sunteti tare preocupati in a va duce la bun sfarsit propaganda voastra tipica care vizeaza a demoniza islamul si musulmanii. Voi chiar nu vedeti ca nu va ia nimeni in serios? Ca toata lumea vede cum mancati rahat cu nesimtire si cum mintiti de ingheata apa? Sa treceti pe la psihiatru`(sau nu, ca poate veti fi retinuti acolo,si internati de urgenta, cand veti afla ca sionismul e o boala la cap, din categoria schizofreniei cu accente de megalomanie).

  Hai si terminati cu istericalele fanariot-sioniste mai stra-nepoti debili mintal ai tarfei criminale(si mai debile mintal) Ana Pauker .

 28. Imperialistu'
  29 martie 2010

  De parca face cineva mai multe pentru “propaganda” noastra decat voi, baieti si fete, adoratori ai unui profet pedofil si promotori ai unei “religii” care s-a nascut, s-a raspandit si se mentine prin sabie. ???? Nu trebuie sa ne chinuim nici un pic pentru a arata ce va poate pielea. Putem cita din “cartea sfanta” scrisa de “profetul” care practiva violul minorelor, din “inteleptii” Islamului, din eroii sai de dinainte sau de acum. Heh, dar ce zic, asta ar fi chiar complicat! Un simplu buletin de stiri spune mai multe despre Islam decat orice altceva.

  Cam multi obsedati sexual se arunca in aer pentru a orgiile promise in paradis, pretine Hamza Abdullah. Se vede si din asta moralitatea Islamului eliberator, de ce sa ramai la o femeie cand poti avea mai multe in timpul vietii si apoi sa faci sex non-stop cu 72? :mrgreen: Traiasca erectia eterna din paradisul mahomedan!

 29. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  ”si promotori ai unei “religii” care s-a nascut, s-a raspandit si se mentine prin sabie. ???? ”

  Hai ca esti amuzant la partea asta, mai sionistule. Pe mine nu m-a amenintat nimeni cu sabia sau in vreun fel ca sa ma convertesc la islam(acum e partea in care faci spume si urlii ca disperatu` si schizofrenicu` ca : ”iote nene ce vor musulmanii sa conduca lumea si cum m-au convertit ei pe mine cu forta”).

  Nu spune niciunde de chestia asta cu virginele astea, mai degraba eu te cred pe tine obsedat sexual. Sa vorbesti asa de profetul Lui Dumnezeu indiferent ca e vorba de Adam, Noe, Moise, Isus sau Mohammed, e blasfemie,si e un mare pacat. Dar tu nu ai cum sa respecti profetii Lui Dumnezeu, strabunica ta Ana Pauker care a venit in Romania calare pe tancurile eliberatoare ale sionistului Josef Stalin, nu te-a invatat asta. Ca deh mai ”religia e opiumul popoarelor.” Asta e vorba unchiului tau nenea Karl Marx.

  Sa nu uit… si stra-stra bunicul tau, nenea Josef Stalin a fost un terorist. A omorit peste 30 de milioane de oameni prin infometare, executati si in alte moduri demne de un satrap schizofrenic sionist. Iar daca cauti teroristi , te rog sa te uiti in oglinda. Sionismul e terorism. Si punct.

 30. dr pepper
  29 martie 2010

  abdullah, uite lista cu atacurile islamiste doar pe luna februarie a acestui an:

  2010.02.28 Afghanistan Kabul 5 2 Muslim terrorists shoot five family members to death inside their home.
  2010.02.28 Afghanistan Helmand 11 0 Two women and two children are among eleven civilians taken down by Islamic bombers.
  2010.02.28 Afghanistan Khost 6 0 Six local soldiers die in two Taliban bomb attacks.
  2010.02.27 Pakistan Dera Ismail Khan 1 7 A sectarian sniper takes down one civilian in a Sunni procession.
  2010.02.27 Pakistan Karak 4 23 A child is among four locals murdered in separate suicide bombings.
  2010.02.27 Philippines Tubigan 11 17 Women and children are among a dozen gunned down by Moro Islamists sweeping through a Christian village.
  2010.02.27 Thailand Pattani 1 0 Islamic separatists pump a 70-year-old man full of bullets as he is walking home.
  2010.02.27 Pakistan Dera Ismail Khan 7 38 Seven people are killed in a sectarian mob attack on a seminary.
  2010.02.26 Iraq Mosul 3 22 Three Iraqis are taken down by a Jihadi bomb planted in a dumpster.
  2010.02.26 Somalia Mogadishu 4 5 An Islamist landmine attack leaves four local soldiers dead.
  2010.02.26 Liberia Voinjama 4 23 A Muslim mob burns churches and kills at least four Christians.
  2010.02.26 Afghanistan Kabul 17 32 Religious extremists attack guesthouses with suicide bombs and gunfire, killing seventeen people, including several foreigners.
  2010.02.26 Iraq Baghdad 1 0 An imam is shot to death by members of a rival mosque.
  2010.02.25 Saudi Arabia Riyadh 1 3 Four British cyclists are delibertely run down by drivers in two cars. A 54-year-old humanitarian worker dies from injuries.
  2010.02.25 Iraq Mosul 2 0 Two women are killed in separate Jihad attacks. One is stabbed and the other beheaded.
  2010.02.25 India Pulwama 1 0 Mujahideen gun down a shopkeeper.
  2010.02.25 Iraq Mosul 2 0 Two members of a minority community are gunned down in their store by militant Muslims.
  2010.02.24 Pakistan North Waziristan 3 0 Three civilians have their throats cut by the Taliban, who throw their headless bodies into a ditch.
  2010.02.24 Pakistan Peshawar 4 0 Four young brothers, ages 4 to 17, are destroyed by a Taliban rocket attack on their home.
  2010.02.24 Pakistan Hangu 3 3 Suspected Islamic radicals fire on a railway car, killing three passengers, including a college student.
  2010.02.24 Iraq Baghdad 1 0 Terrorists assassinate a judge with a bomb outside his home.
  2010.02.23 Iraq Mosul 3 0 A Christian father and his two sons are murdered in their home. They were relatives of a priest.
  2010.02.23 Afghanistan Lashkar Gah 7 14 Seven civilians at a bus stop are blown to pieces by a bicycle bomb.
  2010.02.23 Iraq Baghdad 3 5 Islamists plant a bomb on a dead body, which kills three people assigned to remove the corpse.
  2010.02.23 Iraq Mosul 2 5 Jihadis gun down two local cops.
  2010.02.23 India Baramulla 3 3 Islamic militants open fire on a group of Indian soldiers, killing three.
  2010.02.22 Pakistan Mingora 13 41 Four women are among more than a dozen innocents blasted to death by a Shahid suicide bomber.
  2010.02.22 Iraq Ramadi 5 5 A Jihadi car bomb takes down five Iraqis outside a government building, including a 6-year-old boy.
  2010.02.22 Iraq Baghdad 7 8 A university professor and a streetsweeper are among seven people shot to death by Muslim terrorists in separate attacks.
  2010.02.22 Algeria Boumerdes 1 5 A local soldier is killed in a bomb attack by Islamic fundamentalists.
  2010.02.22 Pakistan Peshawar 1 1 A prominent Shia leader is assassinated by Sunni gunmen.
  2010.02.22 Iraq Baghdad 4 0 Sunni militants invade a home and gun down a Shia woman and her three daughters.
  2010.02.22 India Baramulla 1 3 A local family is brutally assaulted by Muslim thugs, who smash the head of their 10-day old infant with a rock.
  2010.02.22 Iraq Baghdad 8 0 Eight Shia family members, including a pregnant woman are shot and beheaded in their home by suspected al-Qaeda.
  2010.02.22 Thailand Narathiwat 2 0 Two guards at a shop are shot to death in a Muslim drive-by.
  2010.02.22 Pakistan Swat 6 5 A half-dozen people are taken down by a Shahid suicide bomber at a marketplace.
  2010.02.21 Iraq Tikrit 1 2 A suicide bomber targeting a mosque manages to kill one civilian.
  2010.02.21 Iraq Taji 1 7 Sunni gunmen fire on a bus carrying Shia pilgrims, killing at least one passenger.
  2010.02.21 Iraq Khanaqin 5 1 Jihadis gun down five guards at a power station at point-blank range
  2010.02.21 Pakistan Khyber 2 0 The heads of three Sikhs, kidnapped by the Taliban, are discovered. Two were businessmen who did not pay the Jizya. The other would not embrace Islam.
  2010.02.21 Somalia Mogadishu 3 0 Three men are killed in a Hizbul Islam bombing.
  2010.02.20 Iraq Mosul 1 0 A 57-year-old Christian shopkeeper is kidnapped and brutally shot to death by Muslim kidnappers.
  2010.02.20 Pakistan Balakot 1 3 Three suicide attackers manage to kill only one police officer in assaults on two stations.
  2010.02.20 Bangladesh Baghaichhari 8 200 At least eight people are killed when Muslim villagers riot against Christian and Buddhist neighbors.
  2010.02.20 Ingushetia Nazran 2 37 Two people are blown to bits by an Islamic bomb.
  2010.02.20 Iraq Mosul 3 2 Three Iraqis are dismembered by Sunni bombers.
  2010.02.20 Pakistan Swat 1 0 The body of a businessman kidnapped earlier by Islamic fundamentalists is discovered.
  2010.02.20 Afghanistan Helmand 6 2 The Taliban open fire on a group of police officers clearing a poppy field, killing six.
  2010.02.20 Afghanistan Helmand 2 0 Two civilians on a motorcycle are murdered by Mujahid bombers.
  2010.02.19 Afghanistan Kandahar 4 0 Four civilians are taken down by a Taliban roadside bomb.
  2010.02.19 Iraq Tal Afar 1 0 Islamic gunmen murder a cop on his way home.
  2010.02.19 Iraq Ramadi 10 15 Terrorists successfully kill ten Iraqis with a car bomb.
  2010.02.19 Philippines Basilan 2 1 Two local soldiers killed by an Abu Sayyaf bomb.
  2010.02.18 Pakistan Mingora 1 2 Taliban hard-liners ambush a police patrol, killing one officer.
  2010.02.18 Iraq Baghdad 13 26 A Fedayeen suicide bomber sends over a dozen Iraqis to Allah.
  2010.02.18 Pakistan Tirah 31 110 Thirty people are incinerated by a Shahid suicide bomber at a rival mosque.
  2010.02.18 Thailand Yala 1 12 Industrious Islamists shoot a civilian to death in one district and set off a motorcycle bomb in another.
  2010.02.18 Iraq Mosul 0 22 A Jihadi car bombing injures two dozen people.
  2010.02.17 Philippines Mindanao 1 2 A 9-year-old boy is taken down by a Moro Islamist landmine.
  2010.02.17 Iraq Mosul 1 0 Another young Christian is shot to death by Muslim extremists.
  2010.02.17 Thailand Narathiwat 2 0 Religion of Peace advocates behead two government soldiers trying to guard teachers.
  2010.02.16 Iraq Mosul 2 9 Holy Warriors manage to kill two Iraqis with a car bomb.
  2010.02.16 Iraq Mosul 2 0 A woman and a civil servant are gunned down in separate Jihad attacks.
  2010.02.15 Thailand Narathiwat 1 0 A 36-year-old man is shot to death by Islamic militants at his work site.
  2010.02.15 Iraq Mosul 1 0 A 20-year-old Christian student is kidnapped and brutally murdered by Mujahideen.
  2010.02.15 Lebanon Ain el Hilweh 2 0 An attack by a Sunni fundamentalist group leaves two people dead, including a woman.
  2010.02.15 Somalia Mogadishu 2 2 An al-Shabaab suicide bomber targets a moving vehicle, killing two bystanders.
  2010.02.15 Thailand Narathiwat 2 0 A rubber tapper and her daughter are gunned down by Muslim radicals on the plantation where they worked.
  2010.02.15 Iraq Mosul 1 0 A 42-year-old Christian is shot to death in front of his store.
  2010.02.15 Yemen Jawf 1 0 A 51-year-old man is shot to death by Shia radicals while eating lunch.
  2010.02.14 Iraq Baghdad 2 6 Mujahideen bomb a cafe, killing two patrons.
  2010.02.14 Pakistan Khyber 3 0 Muslim radicals gun down three civilians in separate attacks.
  2010.02.14 Pakistan Sindh 3 16 Suspected fundamentalists bomb a movie theater, leaving at least three innocents dead.
  2010.02.14 Thailand Pattani 2 0 Islamists brutally murder a Buddhist woman and her 13-year-old daughter.
  2010.02.14 Ingushetia Nazran 2 0 Jihadis wipe out a young man and his mother near the entrance to a mosque.
  2010.02.14 Dagestan Novogodari 3 0 A young girl is among three people killed when Muslim gunmen open up on a vehicle.
  2010.02.14 Iraq Mosul 1 1 Islamists enter a Christian businessman’s home and murder him.
  2010.02.13 Thailand Pattani 1 2 Muslim militants shoot a man sitting on his front porch with friends.
  2010.02.13 India Pune 17 37 Five women are more than a dozen innocents blasted to death by a Mujahid bomber at a bakery near a Jewish center.
  2010.02.13 Afghanistan Kandahar 2 7 A Fedayeen suicide bomber sends two other souls to Allah.
  2010.02.13 Thailand Narathiwat 1 0 A 44-year-old man is gunned down by Islamic militants while using the restroom.
  2010.02.13 Pakistan Kasur 1 0 A Muslim mob beats a young man to death after his father declares himself a prophet.
  2010.02.13 Iraq Kufa 6 10 A female suicide bomber murders at least six Shia pilgrims headed to a religious ceremony.
  2010.02.12 Somalia Afgoye 2 0 al-Shabaab Islamists shoot two civilians to death.
  2010.02.12 Thailand Pattani 1 0 A 38-year-old man is murdered by Muslim gunmen.
  2010.02.12 Iraq Buhriz 2 0 A man and his son are blown to bits by Jihadi bombers.
  2010.02.12 Yemen Saada 1 7 Militant Shiites ambush and kill a government soldier.
  2010.02.12 Afghanistan Paktia 3 0 Three women are bound, gagged and executed by religious extremists.
  2010.02.11 Philippines Cotabato 1 0 Muslim extremists shoot a man to death as he is riding a motorbike to work.
  2010.02.11 Pakistan Bannu 15 24 Fifteen innocents are blown to bits in a double suicide bombing by Islamic militants.
  2010.02.11 Iraq Baghdad 1 0 An imam at a mosque is gunned down by sectarian rivals.
  2010.02.11 Iraq Mosul 1 0 Jihadis murder a 17-year-old with an IED.
  2010.02.10 Iraq Baquba 2 1 Jihadi gunmen take down two Iraqis in their own home.
  2010.02.10 Somalia Hamarjajab 5 7 al-Shabaab militants take out five Somalis with a roadside bomb.
  2010.02.10 Pakistan Khyber 18 10 A teenage Fedayeen suicide bomber detonates along a highway, killing nearly twenty others.
  2010.02.10 Thailand Pattani 2 0 Two men are shot to death by Mujahideen in separate attacks.
  2010.02.10 Israel Nablus 1 0 A Palestinian policeman walks up to an Israeli soldier and stabs him to death.
  2010.02.10 Iraq Abu Ghraib 2 4 Two Iraqi cops are blown apart by Mujahideen bombers.
  2010.02.10 Pakistan Khyber 1 2 The Taliban murder a member of a rescue team.
  2010.02.10 Thailand Pattani 1 0 A Buddhist man at a bird singing competition is brutally gunned down by Muslim radicals.
  2010.02.09 Egypt Menoufia 1 0 A young Christian carpenter is gunned down at close range by a Muslim policeman in a suspected sectarian attack.
  2010.02.09 Sudan al-Baytari 4 15 Janjiweed militia attack a refugee camp and murder four residents.
  2010.02.09 Iraq Baghdad 1 1 Muslim assassins murder a man in front of his wife.
  2010.02.08 Pakistan Punjab 0 1 A Christian man is beaten unconscious for refusing to embrace Islam.
  2010.02.08 India Sopore 1 0 A police officer is gunned down by Muslim militants.
  2010.02.08 Pakistan Khyber 1 4 A young girl is killed in a rocket attack by Sunni hardliners.
  2010.02.08 Iraq Baghdad 1 3 One civilian is killed by Jihadi bombers while crossing a bridge.
  2010.02.08 Somalia Mogadishu 10 20 al-Shabaab claims responsibility for a series of attacks that leave at least ten civilians dead.
  2010.02.08 Thailand Yala 1 0 A 41-year-old man is shot to death in his own backyard by Islamists.
  2010.02.08 Thailand Pattani 1 0 Islamic radicals target a Buddhist teacher riding home on his motorcycle. He is shot and then set on fire.
  2010.02.08 Pakistan Rawalpindi 4 1 Muslim terrorists open fire on a vehicle, killing two occupants and two bystanders.
  2010.02.07 Afghanistan Mazar-e Sharif 3 1 Two Swedes and their interpretor are shot to death by religious extremists dresses as police.
  2010.02.07 Pakistan North Waziristan 1 0 An Afghan refugee is kidnapped and murdered by Islamic hardliners.
  2010.02.07 Iraq Mosul 1 1 A female veterinarian is shot to death by Holy Warriors.
  2010.02.07 Iraq Diwaniya 1 3 Jihadis bomb a minibus, killing one occupant.
  2010.02.07 Afghanistan Kandahar 4 2 Islamists detonate a hidden bomb under a bridge, taking out a car full of local cops.
  2010.02.06 Thailand Narathiwat 1 1 A local soldier in a moving truck is killed by a Mujahideen sniper.
  2010.02.05 India Baramulla 2 0 A civilian and local cop are murdered in a Mujahideen ambush.
  2010.02.05 Pakistan Malakand 1 0 A local soldier standing guard is gunned down in cold blood by Islamists.
  2010.02.05 Pakistan Karachi 33 80 A Christian family and dozens of Shiites are blown to bits by Sunni bombers at two locations, one a hospital.
  2010.02.05 Iraq Karbalah 41 154 A barbaric Sunni double car-bombing against Shia pilgrims at a religious festival leaves at least forty dead.
  2010.02.05 India Sopore 3 0 Islamic terrorists approach a police checkpoint and open fire, killing a civilian and two officers.
  2010.02.05 Afghanistan Helmand 2 20 Two civilians are incinerated by a Taliban roadside bomb.
  2010.02.04 Afghanistan Kandahar 3 17 Three people are dismembered by a Shahid suicide bomber.
  2010.02.04 Iraq Baghdad 1 0 A man leaving a mosque is killed by a suspected Mujahid.
  2010.02.03 Iraq Karbalah 23 147 A Fedayeen bomber passes out fruit to children before detonating, killing nearly two dozen.
  2010.02.03 Iraq Baghdad 1 3 Sunni bombers send a Shia pilgrim straight to Allah.
  2010.02.03 Pakistan Swat 9 115 Four children are among nine people killed when the Tehrik-e-Taliban bomb am opening ceremony at a girl’s school.
  2010.02.03 Iraq Touz Khormato 1 0 A teacher is kidnapped and killed by Muslim radicals.
  2010.02.03 Germany Northrhein-Westphalia 1 0 A mother of four is beheaded and then has her fingers cut off in a suspected ‘honor’ attack by her husband.
  2010.02.03 Thailand Narathiwat 1 0 A rubber tapper working with his wife is shot in the back by Muslim militants with a shotgun
  2010.02.02 Philippines Maluso 1 8 Suspected Abu Sayyaf militants plant a landmine that kills one local soldier.
  2010.02.02 Iraq Karbalah 3 21 Three Shia pilgirms are murdered by Sunni bombers.
  2010.02.02 Pakistan Mohmand 2 2 Two members of a peace community pay the ultimate price when Islamic hardliners blow them up.
  2010.02.01 Ingushetia Nazran 1 3 Islamists fire five grenades into a building, killing at least one occupant.
  2010.02.01 Iraq Baghdad 54 117 A female suicide bomber murders fifty-four innocent Shia pilgrims at a hospitality tent, mostly women and children.
  2010.02.01 Ingushetia Nazran 1 3 A bomb planted in a kindergarten explodes, leaving one person dead.

 31. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  am gasit si eu ceva dr pepper http://www.albasrah.net/warcrimes.htm

  cat despre cele date de tine. eu nu cred ca sunt adevarate, la ce scrie acolo am impresia ca a inceput al treilea razboi mondial. multe din aceste ”atentate” s-au dovedit in timp de a fii puse la cale de ”USA covert-ops abroad” if ya know what i mean. Ce pot eu sa zic… daca musulmanii is asa ”rai” si ”criminali” cand a fost lumea condusa de musulmani de ce nu au omorit musulmanii pe nimeni? Nu vedeti ca sunteti manipulati de mass-media. Musulmanii is ”teroristi” doar ca acolo se afla petrolul pe pamantul nostru, al musulmanilor. Daca era in thailanda, vezi nene budistii erau criminali si teroristi.

 32. Imperialistu'
  29 martie 2010

  Hai ca esti amuzant la partea asta, mai sionistule. Pe mine nu m-a amenintat nimeni cu sabia sau in vreun fel ca sa ma convertesc la islam(acum e partea in care faci spume si urlii ca disperatu` si schizofrenicu` ca : ”iote nene ce vor musulmanii sa conduca lumea si cum m-au convertit ei pe mine cu forta”).

  To’ar’se Hamza, faci pe prostul? Pune manuta pe o carte de istorie sa vezi cum a facut cariera profetu’ Sabiei si apoi spune ca sunt amuzant.

  Nu spune niciunde de chestia asta cu virginele astea, mai degraba eu te cred pe tine obsedat sexual. Sa vorbesti asa de profetul Lui Dumnezeu indiferent ca e vorba de Adam, Noe, Moise, Isus sau Mohammed, e blasfemie,si e un mare pacat.

  Hehe, ia fa un sondaj printre suferinzii aia care se sacrifica pentru Allah, aruncandu-se in aer prin piete. Vezi ce iti spun si ei, si mai cauta niscaiva informatii cu privire la ce ii asteapta pe mujahedini in the afterlife. Apoi, nu stiu cum sunt obsedat sexual, n-am violat pe nimeni, spre deosebire de Mahomed, “profet” al lui Dumnezeu care facea sex cu fete de 9 ani ale cunoscutilor lui. Te pomenesti ca tot evreii au inventat si povestioara asta, a casatoriei cu Aisha (6 ani), impotriva dorintei lui Abu Bakr, si a “consumarii” casatoriei cand fata avea 9 ani. Hai, fa-ma sa rad, nu imi spui si tu, precum o alta convertita la religia sabiei, ca fetele erau mai dezvoltate sexual pe vremea aceea? Si iara, spre deosebire de “profetul lui Dumnezeu, Mahomed”, nici nu am sustinut ca poti viola captivele de razboi, dar tot eu sunt obsedat sexual, nu?

  ?Dar tu nu ai cum sa respecti profetii Lui Dumnezeu, strabunica ta Ana Pauker care a venit in Romania calare pe tancurile eliberatoare ale sionistului Josef Stalin, nu te-a invatat asta. Ca deh mai ”religia e opiumul popoarelor.” Asta e vorba unchiului tau nenea Karl Marx.

  Nu muri tu de grija strabunicilor mei, tarani romani crestini din Muntenia si Ardeal. ????

  Sa nu uit… si stra-stra bunicul tau, nenea Josef Stalin a fost un terorist. A omorit peste 30 de milioane de oameni prin infometare, executati si in alte moduri demne de un satrap schizofrenic sionist. Iar daca cauti teroristi , te rog sa te uiti in oglinda. Sionismul e terorism. Si punct.

  ???? Si Stalin e strabunicul meu? Lasa-ma sa inteleg, sunt si gruzin? Si… Stalin asta era sionist? Vorim oare de acelasi Stalin obsedat de comploturi ale doctorilor evrei? Prietene Hamza, te-ai gandit sa mergi la doctor?

 33. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Ia ghici ce, si strabunicii mei sunt tot tarani romani crestini.
  si sunt la fel de roman ca si tine, chiar daca din crestin ortodox am devenit musulman. Iubesc tara asta, si poporul roman. Pe mine islamul m-a schimbat in bine. Si nu stiu de nimeni nascut musulman sau convertit la islam pe care islamul sa-l faca sa fie un om rau. Ma refer la musulmanii adevarati cu frica de Dumnezeu. Numai generalizati, terminati cu isteria asta, islamul nu e dusmanul nimanui. Am umblat in Europa asta, am trait in comunitati de musulmani din Germania si Anglia, si nu am auzit pe nimeni planuind atacuri ”teroriste”. Astea-s toate inventii mass-media, ca sa motiveze genocidul din Iraq si Afganistan.

 34. Imperialistu'
  29 martie 2010

  Sa inteleg ca nici Mahomed (un jefuitor criminal, violator si pedofil) nu era un musulman adevarat?

 35. George
  29 martie 2010

  Hamza Abdullah
  Stiam ca exista femei casatorite cu musulmani care au trecut la mahomedanism. Le vezi pe strada cum isi acopera urmele de pe fata cu baticul, iar cand merg la piata cumpara capra numai “in viu”, ca doar nu e luata doar pentru gatit.Nu stiam ca exista si baieteii atat de norocosi ????
  Apropo, pe tine te obliga sa porti burqa? Te-a amenintat ca iti taie nasul si urechile daca te uiti pe strada dupa alt barbat? Iti da voie la scoala? Ai voie sa te uiti la televizor?

 36. costin
  29 martie 2010

  Hamza, pina una alta mass media nu stie cum sa se mai scarpine cu stinga in dreapta pentru a ne convinge ca nu exista legatura intre miezul tare al islamului si atentatele teroriste ca cel din Moscova de mai deunazi. Mass media lucreaza mai degraba in directia ascunderii oricaror legaturi dintre terorismul sinucigas sau de orice fel, in timpul caruia se striga alah akbaru, si islam.
  uite, spre exemplu, cum se autocenzureaza serviciile de securitate americane: Cenzură strategică america, acel “great satan” al lui amhamdinejad, care in numele islamului vrea stergerea de pe harta a evreilor, moartea americii, marii britanii.. etc. asta e tot indoctirnare mass media? nu cauta evrei aici. inafara de israelianca, nici unul nu avem singe evreiesc, dar ne uneste credinta (printre altele) in dreptul israelului de a exista.

  P.S. vad ca incepi sa inveti taqyia (in islam nu ai voie sa minti decit daca minciuna ta ajuta la apararea sau raspindiea islamului)? esti la inceput, minciunelele tale sint cam stravezii, dar este loc de mai bine. poate ar trebui sa faci un curs in care sa inveti sa minti mai credibil.

  P.P.S. poate ma lamuresti si pe mine cum te-a facut islamul mai bun, din moment ce venind aici, in loc sa dai ziua buna ne faci pe toti bolnavi mintal

 37. vlad
  29 martie 2010

  @Hamza,

  tu nu ai fost crestin niciodata. ai fi stiut ce erezie oribila este Islamul (nu recunoaste dumnezeirea lui Hristos si patimile Lui). Daca erai crestin adevarat macar o clipa (adica sa-ti cunosti credinta, si sa crezi in Hristos ca Dumnezeu adevarat), nu ai fi cazut in pacatul apostaziei. Ca tot ne spui ca e pacat mare si blasfemie sa vorbim de rau profetii lui Dumnezeu. Guess what, ai cazut in blasfemie cand te-ai lepadat de Hristos si L-ai coborat la rangul de simplu profet. Ai cazut in blasfemie cand L-ai schimbat pe Hristos pentru un sarlatan epileptic ce dorea doar titlul de stapan peste triburile arabe. Ai cazut in blasfemie cand ai ales sa te inchini unui lunatic, care pretinde (600 de ani mai tarziu) ca Hristos nu a murit, deci nu a inviat, ca evreii si-au modificat scripturile. Asa s-a gandit el sa le raspunda ucenicilor, cand acestia observau inadvertente intre Biblie si invataturile sale. Invierea lui Hristos si apoi Inaltarea au fost confirmate de martorii ocularii: Apostolii si o parte din comunitatea evreilor care i-au urmat. Mohamed “stia” el mai bine ce s-a petrecut cu secole in urma, pentru ca altfel trebuia sa admita dumnezeirea lui Hristos. Ce convenabil: sa spui ca cei dinaintea ta (evreii) au fost niste mincinosi, porci si maimute, si au schimbat textele, dar tu stii mai bine. Si ce spalati pe creier cei care l-au crezut. Cinste celor care si-au dat seama ca e sarlatan. Au fost si din acestia. Unii au fost ucisi de adeptii “profetului”. Dupa sistemul lui Stalin: nu esti cu mine, iti iau gatul. Buna schimbare ai facut, Mohamed pe Hristos

  Tinere, daca te-ar vedea stra-stra-bunii tai, ti-ar arde cateva perechi de palme. Dupa ce ca au stat impotriva lor secole la rand, acum voi treceti de partea lor de buna-voie. Habar n-ai de Crestinism, iar Islamul vad ca-l tratezi cu aceeasi ignoranta. Pune mana si incepe sa studiezi. Macar pornind de la Coran sa ajungi intr-o zi la Crestinismul strabunilor tai. N-ai fi nici primul, nici ultimul exemplu.

  Inca ceva, mentionai de “bunatatea” musulmanilor fata de crestini. Istoria te mananca. Toti crestinii care au trait in pace sub musulmani au platit jizyah (tribut). Au avut aceasta “sansa” pentru ca sunt “oameni ai Scripturii”. Paganii nu beneficiaza de varianta taxei.

  Sper ca esti foarte tanar.

 38. emil
  29 martie 2010

  Hămzel, uite-ţi frăţiorii din Ontario. Au căsuţa lor palestiniană, finanţată pe bani publici, şi sînt viteji nevoie mare.  Hai să fim prieteni, Hămzel:
  căsuţa noastră, cuibuşor de nebunii
  te aşteaptă ca să vii… 39. bugsy
  29 martie 2010

  Hamza,
  tu nu esti nici (fost) crestin, nici (actual) musulman.
  Esti un simplu, neinsemnat accident genetic!

  Meriti compasiune!

 40. israelianca
  29 martie 2010

  Buna ziua, Hamza.

  Am doua intrebari – de ce folosesti termenul sionist ca insulta?
  De cite ori si unde apare cuvintul Sion/Ierusalim in Koran?

 41. Corneliu
  29 martie 2010

  Draga Hamza,
  nu voi fi atat de coltzos ca amicul Bugsy. Este normal insa sa trezesti asemenea reactii.
  Nu voi gresi ca amicul Emil, propunandu-ti un pahar de vin. Ar fi prea crud pentru un dreptcredincios care actioneaza in mijlocul “Daar el Harb” si incearca sa aduca cu blandete pe calea dreapta pe rataciti pentru a nu trebui sa aplice solutia radicala “Din Muhamad besaif” pentru a aduce si acest loc pe taramul “Daar el Salaam”. Sper ca iti sunt cunoscute aceste notiuni.
  Stimabile, cred totusi ca ai gresit totusi saitul. Acesta nu este totusi un sait neonazist unde toti forumistii sunt uniti in opinia ca evreii sunt izvorul raului de pe lume si sionismul un complot de subjugare a intregului univers vizibil, astfel incat ar fi bine lichidati. Intre noi fie vorba, se pare ca tocmai Islamul functioneaza in acest fel.
  Cat despre sionism, aceasta este pur si simplu miscarea de renastere nationala a poporului evreu si de reconstruire si propasire a statului sau national in patria sa istorica de vreo 3200 de ani. Cu nimic peste asta.
  Aici se discuta civilizat si cu argumente logice, pe baza de cunoastere si onestitate intelectuala, fara lozinci si etichete, fara idei fixe. Pe baza de fapte si nu de manipulari si falsificati propagandistice.
  Si apropo de caracterul pasnic si educativ al islamului, iti servesc acest link:


  Poate totusi vei adera la spiritul civilizat al saitului.
  Daca nu poti, sunt dispus sa-ti fac rost de shortcuturi spre saituri naziste si similare mai potrivite pentru tine unde-ti vei gasi locul potrivit.

 42. dr pepper
  29 martie 2010

  multe din aceste ”atentate” s-au dovedit in timp de a fii puse la cale de ”USA covert-ops abroad” if ya know what i mean.

  no, I don’t.

  cat despre cele date de tine. eu nu cred ca sunt adevarate, la ce scrie acolo am impresia ca a inceput al treilea razboi mondial.

  gresit.
  nu vrei sa crezi ca sunt adevarate, pentru ca ai putea usor sa le verifici cu cea mai usoara unealta care o avem toti la indemana: internetul.

  Musulmanii is ”teroristi” doar ca acolo se afla petrolul pe pamantul nostru, al musulmanilor. Daca era in thailanda, vezi nene budistii erau criminali si teroristi.

  petrolul ala de pe pamant musulman il vindeti aluia care da cel mai bun pret.
  voi sunteti cei care va aruncati unul pe altul in aer pentru el.
  americanii il cumpara, chinezii il cumpara, europenii il cumpara samd.
  voi sunteti cei care investiti castigul din petrol in arme in loc de infrastructura si locuri de munca.
  problema cea mare va fi cand va vor scadea substantial veniturile din vanzatile de petrol.

 43. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  @Vlad de ce ai tu impresia ca nu am fost eu crestin niciodata?
  E doar o parere care nu e adevarata, dar e parerea ta si o respect. Pot sa zic… ca poti sa te documentezi ca la mesajul Bibliei este umblat, numai este autentic. Si asta inseamna automat ca nu te poti ghida dupa Biblie, asta in caz ca doresti sa urmezi ce a prescris Dumnezeu pentru omenire. Daca profetul Isus(pacea si binecuvantarea Lui Dumnezeu fie asupra lui) era Dumnezeu, atunci de ce se roaga Dumnezeu la Dumnezeu? De ce consideri tu ca are Dumnezeu nevoie de un Fiu? Sau de ce crezi tu ca are nevoie Dumnezeu de sfinti, icoane, ”sfinte moaste”(venerarea de cadavre). Isus spunea ca se roaga la Domnul Lui. Deci e absurd Dumnezeu sa aiba un Dumnezeu.

  Imi poti explica si mie, de ce in biserica se vine in curu gol? Te rog sa-mi scuzi limbajul mai ne-adecvat, sunt strict opiniile mele, si nu alea tuturor musulmanilor. Hai sa nu fim ipocriti. Lipsa asta de moralitate si credinta in Dumnezeu va duce la pieire occidentul… nu musulmanii, nimeni altcineva, ci Dumnezeu. Cand te uita Dumnezeu , nu te mai poate nimeni ajuta. Asta o stii bine. Ca tu esti un om credincios, ai tot respectul meu, si Dumnezeu sa te tina numai pe calea cea buna.

  Eu unul personal, si ma repet e opinia mea, nu am nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea , ca oricum fiecare suflet va gusta moartea, si in fata Lui Dumnezeu vom fi judecati, dar ma face sa raman socat lipsa de moralitate a romanilor(si a altor popoare europene din tarile ”dezvoltate”) : femeile umbla aproape dezbracate, fetele tinere si baietii tineri(adolescentii) si chiar si oamenii maturi is preocupati numai de imoralitati si lucruri rele.

  Ca eu am ales islamul e alegerea mea personala. Intelege Vlad ca stiu cazuri destule de preoti prefacuti facatori de minuni, si de scandaluri cu preoti poponari sau obsedati sexuali. Sau de moldoveni, care-s cei mai cei dintre ortodocsi(asa se lauda singuri) si vin beti acasa si-si violeaza fiicele? Sa urlu` si eu ca toti romanii is pedofili? Niciodata nu m-am dat in vant dupa imoralitate, dupa consumul de alcool. Pur si simplu nu mi-au placut. Doresc sa-mi cresc copii cu respect fata de semenii lor, fie ei crestini sau musulmani sau iudei, cu frica de Dumnezeu si ca oameni drepti si morali.

  In orice caz mi-e rusine ca sunteti o adunatura de rasisti cu prejudecati din paleolitic si islamofobi. Romanii nu sunt asa, poporul roman e renumit pentru ca e primitor si tolerant.

  Voi cand va veti maturiza probabil veti realiza ca nu rezolvati nimic cu ura si zazania. Dumnezeu sa va dea intelepciune si minte multa.

  Si numai fiti paranoici, nu vrea nici un musulman sa ”puna bombe” ”sa se arunce in aer” sau sa faca ceva rau ne-musulmanilor. E firesc ca daca vii in casa mea si vrei sa-mi omori familia am sa iau teava si-ti dau in cap, sa ma apar pe mine si sa-mi apar familia. Banuiesc ca-s terorist pentru ca la o adica mi-as apara familia.

 44. Paul
  29 martie 2010

  Marturia unui musulman intors la Cristos:


 45. bugsy
  29 martie 2010

  “Si numai fiti paranoici, nu vrea nici un musulman sa ”puna bombe” ‘’sa se arunce in aer” sau sa faca ceva rau ne-musulmanilor” zice acest Hamza Abdullah.

  Sa fie oare aelasi Hamza Abdullah care recenta “join”

  ANTISIONISTISKA PARTIET – ANTI-ZIONIST PARTY – لا للصهيونية

  Svenskt politiskt parti som verkar för demokrati genom att motverka sionistisk dominans över kultur, politik och medier. Partiet erkänner inte bandit -och ockupationstaten Israels rätt att existera.

  adica:

  “World Jewish Zionism, today, constitutes the last racist ideology still surviving and the Zionist’s state of Israel, the last outpost of “Apartheid” in the World. Israel constitutes by its mere existence a complete defiance to all international laws, rules and principles, and the open racism manifested in the Jewish State is a violation of all ethics and morals known to Man.”

  si:

  Sunni supporters of KhameneiCategory:
  This group is for Sunni Muslims who love Seyyed Ali Khamenei, leader of the Islamic Republic of Iran, and view him as the leader of all Muslims, Sunni and Shia. This is because he is rightous, opposes Israel and Zionism and supports the Islamic cause.
  We believe Seyyed Khamenei to be the Imam of the worldwide Islamic Ummah.

 46. bugsy
  29 martie 2010

  Deci, Hamza, am cam dat cartile pe fata si am vazut ca tie iti stau bine in gat Statul Israel, sionismul si evreii in general. Organizatiile pe care le frecventezi tu numai pasnice nu sunt!

 47. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  bugsy in islam nu avem nimic de ascuns. cu sionismul nu sunt de acord pentru ca e o ideologie rasista si extremista. si nu sunt singurul de pe planeta care nu sunt de acord cu sionismul. sunt si crestini si chiar iudei care sunt anti-sionism. iar eu cred ca toti oamenii suntem egali. nu exista nimeni superior peste nimeni. suntem toti oameni indiferent de rasa sau nationalitate.

 48. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  imi displace sionismul, sunt convins ca evreii cu frica de Dumnezeu sunt oameni la locul lor. iti pot demonstra in viata reala, am prieteni de familie o familie de evrei, sper ca nu-i consideri ”extremisti” ca si ei nu sunt de acord cu sionismul. sionistii in majoritate covarsitoare sunt atei.

 49. bugsy
  29 martie 2010

  Una este sa nu fi de acord cu sionismul, alta este sa vrei sa “stergi de pe harta entitatea sionista , Israelul” asa cum sustine liderul grupului pe care il frecventezi tu.

  Sa vorbesti despre sionism ca fiind extremism si rasisim dovedeste, in cel mai fericit caz pentru tine, ignoranta crasa.

  Nici nu ma obosesc sa intru cu tine in polemica. Cineva ti/a postat mai sus o lista , doar pe anul 2010, de “evenimente pasnice” puse la cale de adeptii religiei tale.

  Ce/i drept, sunt si ceva sionisti/evreii pe unele liste, dar ca victime ale manifestarilor exlozibile ale sentimentului iubirii de pace ale adeptiilor lui Allah!

  Give me a break!

 50. rebelliousvanilla
  29 martie 2010

  Un musulman vorbind despre extremism este unul dintre cele mai ironice lucruri din lume.

  Si nu exista egalitate – unele persoane sunt mai frumoase, unele mai destepte, altele nici una nici alta. La fel si ca grupuri de oameni, religii sau ideologii. Sigur, din punct de vedere moral, poti face un caz ca suntem la fel, insa asta nu inseamna ca suntem egali.

 51. Corneliu
  29 martie 2010

  Stimate Hamza,
  Wa-‘alay-kumu s-salam wa rahmatu Allahi wa-barakatu-hu !
  Daca esti cumva un fost roman crestin islamizat, nu cred ca vei intelege fraza, iar daca esti un musulman din import, aclimatizat (mai probabil) nu vei avea nevoie de traducere.
  Oricum fii bine venit daca vrei totusi sa respecti regula discutiei civilizate si corecte.
  Daca nu, iti pot recomanda alte saituri (le cunosc bine), inclusiv nu putinele ale islamistilor romani.
  Si nu incerca nici sa faci aici misionarism islamic si nici sa discreditezi alte credinte.
  Probabil ca n-ai citit sau ai ignorat postarea mea anterioara, nr. 43.
  Eu zic ca un roman fost crestin sau un musulman cu radacini in tara n-are cum sa se exprime despre credinta majoritatii poporului in felul grosolan cum ai facut-o. Ai folosit in acest caz exact “trusa standard” de argumente cu care sunt inzestrati propagandistii islamisti din toata lumea.
  Din aceasta “trusa” sunt scoase si celelalte asazise opinii personale pe care le expui.
  Dar ce poti face daca realitatea faptelor zilnice comise de islamistii cei mai dedicati intrece cea mai bogata imaginatie. Nu poti lupta contra evidentei. Dr. Pepper a adus doar o modesta lista din aceste fapte zilnice de omor, aroganta si forta brutala. Iti pot oferi si eu un sait care te poate tine la curent cu ispravile Islamului sub toate aspectele: http://www.thereligionofpeace.com/
  Daca ai vrea sa aduci intr-adevar un folos real Islamului ar trebui mai degraba sa te orientezi spre indreptarea acestor lucruri ingrozitoare si numai dupa ce le-ai vazut indreptate te-ai putea oferi sa arati lumii, inclusiv noua, cat de minunata si pura este aceasta credinta si cat de rai si de corupti sunt altii.

 52. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Corneliu si asupra ta sa fie pacea si binecuvantarea Lui Dumnezeu. Islamul nu permite atentate sinucigase. Invatati ai islamului au condamnat ferm aceste fapte. Poti cauta pe net si ai sa gasesti dovezi concrete, nu-ti spun baliverne. E interzis in islam sa iti iei viata si sau sa iei viata altora. Ai dreptul la auto-aparare. Dar doar daca esti tu atacat, nu sa ataci tu primul. E normal si ca musulman, crestin sau iudeu, ca daca cineva iti ameninta viata, familia si tara sa ti le aperi.

  Voi nu trebuie sa vedeti in toti musulmanii nu stiu ce oameni nebuni sau fanatici, sau potentiali teroristi pentru ca nu e asa.

  Ca sunt unii care fac aceste fapte ne-islamice , si ei sunt musulmani, asta nu inseamna sa ne bagati pe toti in aceeasi oala.

 53. Corneliu
  29 martie 2010

  Hamza, fii iubit si binecuvantat de Alla, dar nu mai vorbi prapastii.
  Atacurile sinucigase sunt fapte zilnice comise aproape exclusiv de musulmani si nu vad ca in realitate sa vina vreo autoritate islamica sa le condamne. Poate doar in surdina, ca sa nu se auda prea tare…
  Ca sa nu mai vorbim de uciderea deiberata si declarat justificata de civili, cei mai multi fiind insisi musulmani, inclusiv de civili israelieni pentru uciderea carora se primeste “cec in alb”, ei fiind destinati “desfiintarii” prin definitie.
  Si n-ai auzit oare de masacrarea de crestini minoritari in Sudan, Egipt, Pakistan, Malaezia, Indonezia, si alte locuri ale Lumii Pacii Islamice sau in original “Daar El Salaam”?
  Prea multe crime pentru o religie atat de pasnica si curata!
  Nu-i asa, frate Hamza?

 54. vlad
  29 martie 2010

  @Hamza,

  ma crezi ca nu am putut citi tot comentariul tau care mi se adresa?

  din primul paragraf (acele intrebari elementare) se poate intelege de ce ti-am spus ca nu ai fost crestin adevarat niciodata. ai fi stiut raspunsul.

  adu-ti niste fratiori mai cititi si I’m in for a debate

 55. vlad
  29 martie 2010

  eh, Corneliu, crimele merg ici-colo, intrebarea este: DE CE IN BISERICA SE VINE IN CURUL GOL? Total impardonabil asa ceva.

  a se vedea #45 paragraful 2

 56. israelianca
  29 martie 2010

  Vlad, #58

  Cred ca numai in Scotia se merge la biserica in “curul gol”
  . Si asta doar barbatii.

 57. Corneliu
  29 martie 2010

  Vlade draga, ai perfecta dreptate.
  Eu am vrut sa ma adresez civilizat omului, nu i-am citat ineptiile si m-am referit la fenomenul general al islamismului de azi pe care vrea sa-l promoveze (si-a gasit si unde!).
  Fraza pe care o amintesti (nu indraznesc s-o reproduc) este desigur o magarie fara seaman. Si ea spune totul despre autor.
  Dupa parerea mea, la care am facut deja aluzie in nr. 54, el este un arab aclimatizat care desigur ca n-a avut niciodata nimic comun cu credinta crestina si cu neamul romanesc, ceeace i-a dat impertinenta si seninatatea de a scrie ceeace a scris, adica de a-l insulta.
  El face apel punct cu punct la argumentatia standard cu care sunt “dotati” misionarii islamului din toata lumea cat si promotorii cauzelor islamice in mass media de tot felul si in organizatiile internationale.
  Nu e prea expert in cultura mediului in care traieste si n-ar avea cum sa dea raspunsuri la obiect la vreuna din replicile ce le primeste, chiar daca ar fi la nivel mai bun.
  Pur si simplu, acesta e diagnosticul.

 58. Corneliu
  29 martie 2010

  Pentru israelianca #59:
  Esti dulce.

 59. bugsy
  29 martie 2010

  @60, Corneliu: eu am zis de la inceput ca e un accident genetic!

 60. israelianca
  29 martie 2010

  A propos de comentariul #57 al lui Vlad, am citit mai cu atentie diatriba lui Hamza si m-am poticnit in:

  moldoveni, care-s cei mai cei dintre ortodocsi(asa se lauda singuri) si vin beti acasa si-si violeaza fiicele?

  Oricit de tare ma straduiesc nu tine minte sa fi citit asa ceva in amintirile lui Creanga.

 61. Corneliu
  29 martie 2010

  Pt. Bugsy si Israelianca:
  Accident genetic? Nu! O incercare de indobitocire incercata in acest loc, in cadrul unei ofensive propagandistice largi si mondiale.
  Omul nu a stiut ca aici nu va prinde, dar a incercat.
  Nu merita sa dam atentie fiecarei expresii, situatia e clara.
  Probabil ca nu stiti cate saituri islamiste exista in limba romana si cu sediul in Romania.

 62. bugsy
  29 martie 2010

  @64: Corneliu, crezi ca Hamza este un agent de propganda in slujba semilunii? Mi se pare extrem de slab pregatit, din toate punctele de vedere.
  Daca toti sunt asa, nu cred sa agate multi adepti de pe situri. Sa combata, cu atat mai mult!
  Facand un mic research in ce/l priveste am ramas surprins de siteurile pe care le viziteaza. Toate islamiste, foarte putine din Romaniua, in general din Suedia. Si toate cu un puternic ton aniIsreal si antisionist. Sincer, si acum sunt serios, (ma refer la aprecierea ca ar fu un “accident genetic”), omul cred ca a avut la un moment dat o deceptie, ceva, si si/a gasit un refugiu in islamism. Este evident, dupa ce si cum scrie, ca este un “braianwash”. Repeta aceleasi clisee, nu este capabil sa argumenteze, sa faca un “debate”.

  Allah sa/l aiba in paza!

 63. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Hai bugsy credeam ca vii cu argumente mai puternice.

  ”omul cred ca a avut la un moment dat o deceptie, ceva, si si/a gasit un refugiu in islamism. ”

  Se numeste islam religia, nu islamism. Si faza cu deceptia si gasit refugiul in islam e culmea :)) e super amuzanta.Doar nu o sa te apuci sa zici ca eram imo(am scris intentionat imo).

  Nu e asta raspunsul, ca sa-ti explic in cateva cuvinte… pentru mine islamul e acel ceva care-l cautam de o viata intreaga. Si acum ca l-am gasit te asigur ca nu poti intelege cat sunt de fericit si impacat cu mine insumi. Am gasit modul de viata si calea data de Dumnezeu pentru toti oamenii. Altii poate gasesc acel ceva care e cautat toata viata in sufletul lor in crestinism sau iudaism. Eu l-am gasit in islam si asta cred ca e calea din toata inima si tot sufletul. Sunt roman din mosi-stramosi.

  Si sunt mandru ca sunt roman, si iubesc Romania si poporul roman. Dispretuiesc lipsa de moralitate a oamenilor si faptul ca rostesc numele Lui Dumnezeu in stanga si in dreapta, dar cand raman singuri sunt tot cu dracii lor. Nu vad o problema in a fii musulman si roman in acelasi timp. Ba din contra.

 64. Imperialistu'
  29 martie 2010

  Ba din contra? Ciudat, n-ai spune ca o buna parte din istoria poporului asta s-a consumat in relatii “bune” cu musulmanii. ????

 65. bugsy
  29 martie 2010

  Hamza, ….ma referam la islamism ca ideologie!
  Oricum, cred ca e superflu sa ne batem in greseli gramaticale.

  Nu, nu cred ca esti , “imo”!
  Am impresia ca esti contemporan cu generatia power flower. Contemporan, nu si adept!

  Acum cred ca te delectezi cu gazeluri.

  Sincer, ma bucur pentru tine ca ti/ai gasit pacea si linistea in Islam. Allah fie cu tine!

  Nici eu nu cred ca este o problema in a fii musulman si roman in acelasi timp. Calitate de roman (cetatenia) ti/a fost data prin nastere pe teritoriul tarii numita Romania (aici, tu nu ai nici un merit), probabil din parinti de nationalitate romana. Calitatea de musulman este 100% optiunea ta. (aici toate laudele ti se cuvin!) Cum se impaca aceste doua optiuni, tu si Allah stiti cel mai bine!

  Cand spuii “ba din contra” eu intelg ca romanul s/a nascut spre a fi musulman. Asta e blasfemie!

  ….eu ramn totusi la impresia ca in uram unei deceptii l-ai descoperit pe Allah!

 66. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Trecutul e trecut, ca nu au fost relatii bune de-a lungul istoriei Romaniei cu musulmanii pe vremea imperiului Otoman. Alea erau vremurile atunci.

  Fiecare om se naste musulman(supus total al Lui Dumnezeu).
  Asta nu e optionala, asa e oranduit de Dumnezeu. Musulman inseamna supus total al Lui Dumnezeu.

 67. Corneliu
  29 martie 2010

  Draga Hamza,
  ferice de tine ca ai gasit linistea si impacarea sufleteasca in Islam, daca cumva totusi nu esti ce am zis mai inainte, ceeace e deasemenea in regula.
  Forumistii de aici au luat la cunostinta de marea ta fericire si sunt desigur multumiti ca esti fericit. Ei sunt insa in aceeasi masura mai putin multumiti de modul dizgratios in care te-ai exprimat despre “fratii” tai romani, asa cum zici ca-i consideri.
  Ce sa facem, insa, n-ai convins pe nimeni sa devina la fel ca tine. Nu e acesta locul.
  Am gasit un sait splendid pentru exprimarea entuziasmului tau:
  http://www.arci.ro/index.php (Asociatia Romanilor Convertiti la Islam) unde au o rubrica speciala pe aceasta tema.
  Incearca acolo. Vei fi primit cu bratele deschise, pe bune.
  Fie Alla cu tine!

 68. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Bugsy m-am intrebat inca de cand eram adolescent pe la 17 ani multe chestii. Si nu m-a influentat nimeni. Am inceput cu trinitatea, sa nu mai inteleg, de ce e 3 si nu unul, adica Dumnezeu, nu si ”Duhul Sfant” si ”Fiul”. De ce trebe sa ma rog la sfinti, cand pot sa ma rog direct Lui Dumnezeu? Vorba aia, si e a profesorului meu de religie din liceu: ”pana ajungi la Dumnezeu, te mananca sfintii”.

  Nu am mai inteles, de ce profetul Isus(as) care e Dumnezeu(dupa cum sustin crestinii), de ce a mancat si baut apa, doar Dumnezeu nu are nevoie de mancare si apa. Sau cum de a murit el? Dumnzeu poate murii? Sau cum se spune un fel de teorie fabricata, dupa care daca judeci la rece, ajungi sa crezi ca Dumnezeu are 50,1% din actiuni(putere) si Satan restul, un fel de teorie gen : ”ba daca Dracu vrea se confrunta si cu Dumnezeu”.

  Ma mai gandeam cum de a putut Dumnezeu sa oboseasca si sa-si ia zi libera Dumnica. Cum de a creat Dumnezeu in zile, cand EL e Atotputernic si doar spune : ”Fii!” si asa este.

  Ma minunam la imbulzeala si bataile celor care doreau sa apuce sa pupe mortaciunile, pardon ”sfintele moaste”. Cand intrebam preoti(adevarati, nu ipocriti cu burti si mercedes) imi spuneau ca eu sa nu cercetez, doar sa cred, ca altfel ajung in iad).

 69. Corneliu
  29 martie 2010

  Hamza, abia am postat #69 si mi-ai facut o surpriza uriasa!
  Intr-adevar, am lacune.
  Ei, dracie!
  N-am stiut ca de fapt ne nastem cu totii musulmani din oficiu.
  Asta schimba cu totul situatia. Atunci nu mai e nicio problema.
  Numai ca cei care au alte credinte sunt de fapt musulmani care si-au schimbat credinta, lucru extrem de grav in Islam, deci ei poarta o vina grea pana nu se muslemesc.
  Si atunci si cei dinainte de Mohamad erau musulmani, incepand cu Adam, si cu toti profetii din toate timpurile erau niste orbetzi care nu stiau Marele Adevar.
  Iata cum dintr-un condei se rezolva problema!
  Destept a fost Profetul, alhamdilula! Si-a extins proprietatea spirituala retroactiv asupra intregii omeniri si a intregii istorii.
  Fratilor, cautati cel mai apropiat Masdjad si mergeti sa va rugati…
  Dumnezeu cu mila!

 70. israelianca
  29 martie 2010

  Corneliu, esti o comoara !!!!!!

 71. Corneliu
  29 martie 2010

  Israelianco, cu #72 imi creezi probleme personale.

 72. bugsy
  29 martie 2010

  Cel mai tare actionariat din istorie:
  50,1% – Dumnezeu;
  Satan – 49,1%

  Asta este monopol!
  Musulmanii ar trebui sa ceara legea antitrust!

  Hamza, te rog, mai zi/ne! Esti fabulos!

 73. israelianca
  29 martie 2010

  #73

  Aşşşşşşş, da’ de unde.

 74. Corneliu
  29 martie 2010

  Israelianco, #75, chiar stii asa de bine in numele meu?
  Bune, nu s-a intamplat nimic grav. Mi-a placut de fapt.
  Nu face parte din topic.

 75. israelianca
  29 martie 2010

  Corneliu, nu stiu nimic in numele tau, ma refeream la totala mea lipsa de intentie :).

 76. costin
  29 martie 2010

  profetul musulmanilor, cel care cu mina lui a executat sute de oameni, care a mintit si a furat, care s-a casatorit cu o fata de 6 ani, este cel care spune intregii lumi ca de fapt toti ne nastem musulmani. pentru ca asa vrea el. islamul este plin de minciuna si minciuna este o virtute in islam daca este folosita cum trebuie, iar hamza este un om care incearca sa fie virtuos. acesta este motivul pentru care dezbatarea cu un musulman autentic este practic imposibila. vei fi asalat de minciuni, deviatii si dus de nas. islamul e irational si de asta este nevoie de minciuna si inducere in eroare, logica si rationalul ii sint nefolositoare. fatarnicia este folositoare. altfel spus, islamul este o vrajeala. o religie/ideologie rod al unei minti perfide si macinate de ura, ura care razbate din coran si se materializeaza cind lumea musulmana se simte in avantaj. iar acesta este unul din acele momente.

 77. israelianca
  29 martie 2010

  #7,8, dr pepper si Pataphyl – a intarsia ?

 78. Corneliu
  29 martie 2010

  #78. Costine, cred ca ai stabilit concluzia finala pentru disputa cu Hamza.
  Cat despre Islamul in Balcani, treaba abia incepe.
  Am fost in zonele vizate si am intalnit un numar impresionant de moschei noi noute in orase si in sate destul de amarate. Multe din ele sunt in stil arab si nu in cel local, ceeace zice ceva. Ajutoarele suduite (pardon, saudite) probabil dicteaza si arhitectura.
  Saraievo e un oras frumos, multireligios, pasnic si interesant, variat, n-as crede ca este un centru de fanatism. Totusi am vazut multe moschei, o biserica noua cu o clopotnita extrem de inalta (ca sa le arate lor…), standuri cu material religios islamist, femei cu hijab (nu prea multe).
  Si cum se zice la seriale, “to be continued”…
  Preferabil sa nu.

 79. Pataphyl
  29 martie 2010

  israelianca #79 – se acceptă, evident, săr’mîna ???? (la #7-8 făceam și noi haz din ăla acru, de necaz…)

 80. israelianca
  29 martie 2010

  ????
  Deci opusul de la a incastra ar fi a de-castra?

 81. dr pepper
  29 martie 2010

  Israelianca si Pataphyl, ar merge romglenizat.

  a embedui.

  eu embeduiesc
  tu embeduiesti
  el embeduieste
  noi embeduim
  voi embeduiti
  ei embeduiesc


  if ya know what i mean
  ????

  Corneliu, lista de atentate nu este din 2010.
  este din februarie 2010.
  eu zic ca nu o sa aveti nici un succes cu unul care gandeste din cutie.
  oamenii nu vor fi egali nici daca le pui burqa’n cap la toti de nu ii mai poti diferentia.

 82. Pataphyl
  29 martie 2010

  Eu unul nu cred, probabil rădăcina vine de la castra,-orum (castru -> incastrare), pe cînd a castra vine tot din latinește, castrare. Da’ mai bine’ntrebăm un filo-olog ????

 83. Pataphyl
  29 martie 2010

  doc, trebe să fii foarte-foarte atent, nu te juca cu astea, embeduim fie, nu care cumva să spui em-beduin ???? ???? ????

 84. dr pepper
  29 martie 2010

  Asa e, Pata.
  Mai sti ce le da prin gand?

 85. israelianca
  29 martie 2010

  hahaha, nici eu nu cred ca are legatura cu castrarea, dar avind in vedere situatia Angliei, nu m-am putut abtine ????

 86. dr pepper
  29 martie 2010

  … noi embeduieste.

 87. Corneliu
  29 martie 2010

  Pt. Dr. Pepper, referitor la #83
  N-am spus ca lista priveste tot anul 2010 pana acum. Eu as fi prezentat o lista pe un an, dar s-ar fi terminat spatiul saitului…
  Cu totii gandim dintr-o anumita cutie, nu se poate altfel, caci am pierde totusi coordonatele si punctele de sprijin. Cutia trebuie sa aibe intotdeauna pereti bine definiti, dar sa fie si extensibila.
  Important e sa nu gandim dintr-o cutie de chibrituri.

 88. dr pepper
  29 martie 2010

  si arpopos de ce zicea israelianca.
  ( eu de obicei fiind un anglophyl, dar unul dezamagit).

  British campaigners threaten pope with arrest

  LONDON (Reuters) – British author and atheist campaigner Richard Dawkins will try to have Pope Benedict arrested to face questions over the Catholic church’s child abuse scandal when he visits Britain later this year, one of his lawyers said Sunday.

  Dawkins, a scientist and outspoken critic of religion, has asked human rights lawyers to examine whether charges could be brought against the pope.

 89. israelianca
  29 martie 2010

  #90,
  hahaha, cred ca Henry VIII ride in hohote

 90. Imperialistu'
  29 martie 2010

  Doctore, Dawkins e nebun.

 91. costin
  29 martie 2010

  si pentru ca sintem la capitolul “castrarea angliei”, inca doua incizii, una de ieri si una de azi:

  Muslim nurses CAN cover up… but Christian colleagues can’t wear crucifixes

  Muslim doctors and nurses are to be allowed for religious reasons to opt out of strict NHS dress codes introduced to prevent the spread of deadly hospital superbugs.
  The Department of Health has announced that female Muslim staff will be permitted to cover their arms on hospital wards to preserve their modesty.
  This is despite earlier guidance that all staff should be ‘bare below the elbow’ after long sleeves were blamed for spreading bacteria, leading to superbug deaths.

  The Department has also relaxed its ‘no jewellery’ rule by making it clear that Sikhs can wear bangles, as long as they can be pushed up the arm during direct patient care.
  The move contrasts with the case of nurse Shirley Chaplin, who last week lost her discrimination battle against Royal Devon and Exeter Hospital Trust, which said the cross she has worn since she was 16 was a ‘hazard’ because it could scratch patients.

  Politicians and Christian leaders, including former Archbishop of Canterbury Lord Carey, added that it showed the Government was prepared to accommodate minority faiths while Christianity was marginalised.
  Lord Carey said of grandmother Mrs Chaplin: ‘The Muslim voice is very strong, so politicians and others are scared of it. We can only deduce that the hostility aimed at her is because she is a Christian.’
  ….

  si de ieri:
  Met allows Islamic protesters to throw shoes

  SCOTLAND YARD has bowed to Islamic sensitivities and accepted that Muslims are entitled to throw shoes in ritual protest — which could have the unintended consequence of politicians or the police being hit.

  News of the concession by the Metropolitan police has come to light amid a series of trials of more than 70 mostly Muslim demonstrators who were charged with violent disorder after last year’s Gaza protests outside the Israeli embassy in London.

  Aquib Salim, 21, an IT student at Queen Mary, London University, who was involved in a shoe-throwing incident, is almost certain to avoid a prison sentence as a result.

  Chris Holt, Salim’s solicitor, said he was likely to get a suspended sentence after he pleaded guilty to a single charge of throwing a stick at police lines.

  “The court accepted that the earlier shoe-throwing incident was simply a ritual form of protest and therefore not a criminal act of violence,” Holt said.

  Judge Denniss agreed that the act of shoe-throwing should not be considered in a charge of violent disorder against the student because it was “a symbolic” political gesture.
  ….

  if ya know what i mean ????

 92. Imperialistu'
  29 martie 2010

  Hamza, nu te supara, dar tu nu ai inteles unul dintre lucrurile de baze ale crestinismului. Isus a avut o dubla natura, divina si umana. Pentru ca era si om a suferit pe cruce si a murit, dar datorita naturii lui divine a inviat. In fine, sunt prea multe de zis. Te-ai convertit (revertit dupa mincinosul Mahomed) din ignoranta.

 93. costin
  29 martie 2010

  Dawkins nu e nebun. e doar foarte arogant, ignorant si infantil, deci prost

 94. vlad
  29 martie 2010

  @Hamza #70,

  eu ți-am zis că habar n-ai de Creștinism. Tocmai de asta te-a și pescuit atât de ușor Muhammad. Argumentele tale: femei în mini în biserică și preoți nevrednici (sau chiar mai mult, credincioși bădărani) sunt chiar hilare, dacă le compari cu musulmanii evlavioși, care se aruncă în aer… aa, sau ăștia sunt doar niște oameni, credincioși nevrednici care pătează credința islamică. Fă-ți un bine și aplică aceeași grilă de judecată și în cazul Creștinismului, dacă ești atât de îngăduitor cu musulmanii-dinamită.

  Ajung lacunele în cunoaștere, nu mai ai nevoie și de vicii de logică. Ești cam înrobit mentalității arabe, dacă nu poți ierta un creștin bădăran (care nici acela nu cunoaștem mai bine decât tine Creștinismul), în schimb găsești justificări pentru orice depravare musulmană.

  Fiecare om se naste musulman(supus total al Lui Dumnezeu).
  Asta nu e optionala, asa e oranduit de Dumnezeu.

  Un fost creștin ar trebui să știe un lucru simplu (din care decurge respectul de sine și față de ceilalți): Dumnezeu nu ne-a creat supuși Lui, așa cum ți s-a inoculat de către frățiorii tăi; Dumnezeu ne vrea liberi, El știe că orice constrângere nu are nicio valoare, dacă decizia nu e aureolată de liberul nostru consimțământ. De ce? Pentru că, așa cum se spune în Cartea Facerii (vezi că și voi o aveți pe undeva la index), El ne-a creat după chipul și asemănarea Sa. Chipul s-a adeverit prin Hristos (de asta s-a întrupat în Om și nu în altă făptură, pentru că noi suntem din chipul Lui), iar asemănarea ține de efortul nostru. Și când ne asemănăm cel mai mult Lui? Atunci când iubim jertfelnic (nu egoist), atunci când facem binele dezinteresat și atunci când suntem liberi, pentru că Dumnezeu e absolut necondiționat. Atenție, nu când suntem liberi să-i constrângem pe cei de lângă noi să facă ce ne dorim (nu știu, spre exemplu să îmbrățișeze religia noastră, dau un exemplu), ci atunci când suntem liberi să-L alegem pe Dumnezeu. Ar trebui să-L desconsiderăm total ca să credem că S-ar mulțumi să-L acceptăm constrânși, supuși fără alegerea noastră. Dumnezeu nu a orânduit supunerea, cum credeți voi, ci libertatea, ca să fim într-o zi asemenea Lui, liberi în absolut.

  Asemănarea ține de efortul nostru, de zbaterea noastră. Voi i-ați zice Jihad acestei zbateri. Numai că diferă mobilul zbaterii. Comandamentul lăsat nouă este să iubim (pe Dumnezeu și pe aproapele nostru), iar comandamentul lăsat vouă este să răspândiți religia, să aduceți pe toți la Islam. Fii foarte atent: este un comandament inevitabil războinic. O singură datorie avem în intervalul acesta îngrozitor de scurt, pe care-l numim viață: să-i îngăduim pe cei de lângă noi, să-i iubim, căci dacă pe cel de lângă noi, pe care-l vedem, nu-l putem iubi, cum L-am putea iubi pe Dumnezeu, pe care nu L-am văzut vreodată. Ne închipuim doar că-L iubim. Ne amăgim

  Ca să preîntâmpin o eventuală interpelare, pentru că am pomenit de Întrupare. Reacția frățiorilor tăi este: ”cum să se preteze Dumnezeu, Infinitul la condiția umană? Este o nebunie!”
  Reacția creștinului este: ”De când stabilește omul prerogativele dumnezeirii, ce poate și ce nu poate să facă Dumnezeu?”
  Îți amintești de cuvintele: va face de rușine înțelepciunea acestei lumi?
  Ei bine, o face zilnic printre cei ce vor să-l circumscrie rațiunii discursiv-dialectice pe Atotputernicul.

  Think about it.

  Doamne ajută!

 95. vlad
  29 martie 2010

  @Israelianca,

  am tot întârziat să te salut ???? Îmi cer scuze. Intru pe patruped cam în fugă zilele acestea. Te cunosc doar din portretizările la superlativ ale băieților, în special ale lui Costin – acest Cerber al virtualului, nu prea-i scapă nimic ???? – pentru că țin mai des legătura cu el. I-ai făcut foarte bucuroși, deci îți spun și eu bine-ai revenit!

 96. israelianca
  29 martie 2010

  Mutumesc,Vlad, si nu-ti face probleme, nu prea tin la formalitati.
  Ma bucur nespus sa revin in acest cadru care mie mi-a fost foarte caldut si placut si sa vad ca blogul nostru a crescut si a inflorit.
  Mai am nevoie de un pic de ragaz si voi incerca sa-mi reiau postarile, cred ca am pe undeva o ciorna pe care a trebuit sa o abandonez temporar fiind nevoita sa ma urc pe o Golgota personala. Pina atunci incerc sa fiu cit de cit “mascariciul” cu care s-au obisnuit “veteranii”. Intre timp si voi, cei mai noi, asa-zis, ati devenit veterani, si incerc sa descurc itele si sa ma obisnuiesc cu stilul si preocuparile fiecaruia.
  Deci (sic!), inca o data multumesc si bine v-am gasit si regasit ????

 97. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Vlad nu e cu putinta silirea la credinta. Daca Dumnezeu a spus clar ca nu poti sili la credinta,nu exista ocolisuri : ”iote ba fa-te musulman ca asa vrea muschiu` meu”; eu consider, ca tin cont de ce a spus Dumnezeu, nu de faptul ca ”vrea x musulman sa converteasca cu forta” asta nu exista. Pentru ca ar fii absurd.

  Nu se poate cu sila nimic pe lumea asta. Pentru ca omul silit tinde sa se revolte si sa rabufneasca urat. Si asta se aplica oricui, de oricare religie ar fii acea persoana. Cu pumnu` in gura nu merge. Si nici cu coca cola si hamburgheri si democratie cu bombe si tancuri si mitraliere.

  Banuiesc ca pentru voi americanii cu ce fac in iraq si afganistan sunt eroi. Cred ca pe unii isterizeaza si faptul, ca musulmanii nu pun capul in pamant decat in fata Lui Dumnezeu si nu se sperie de niste mafioti sionisti care vin sa fure petrolul si pamantul musulmanilor ajutati de mercenarii lor, care se sinucid ca niste cacaciosi, cand sunt pe cale sa cada in mana oamenilor de acolo care-si apara pamantul si familia si neamul.

  Eu ca musulman sunt obligat sa respect legile tarii in care traiesc, si asta si fac. E datoria mea religioasa si in fata Lui Dumnezeu.

 98. Paul
  29 martie 2010

  Vlad, foarte frumos punctat la #96.

 99. israelianca
  29 martie 2010

  Hamza, esti cam obsedat de posterior si de produsele sale. Vezi ca intru la i(u)dei.

 100. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  Sanhedrin 58b. If a heathen (gentile) hits a Jew, the gentile must be killed.

  Sanhedrin 57a . When a Jew murders a gentile (“Cuthean”), there will be no death penalty. What a Jew steals from a gentile he may keep.

  Yebamoth 98a. All gentile children are animals.

  Abodah Zarah 36b. Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.

  Abodah Zarah 22a-22b . Gentiles prefer sex with cows.

  Insults Against Blessed Mary

  Sanhedrin 106a . Says Jesus’ mother was a whore: “She who was the descendant of princes and governors played the harlot with carpenters.” Also in footnote #2 to Shabbath 104b of the Soncino edition, it is stated that in the “uncensored” text of the Talmud it is written that Jesus mother, “Miriam the hairdresser,” had sex with many men.

  Gittin 57a. Says Jesus is in hell, being boiled in “hot excrement.”

  Shabbath 116a. Jews must destroy the books of the Christians, i.e. the New Testament.

  Yebamoth 63a. States that Adam had sexual intercourse with all the animals in the Garden of Eden.

  CUM ERA CU PEDOFILII???

  Sanhedrin 55b. A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years “and a day” old).

  Sanhedrin 54b. A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.

  Kethuboth 11b. “When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing.”

  Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry a Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a Jewish priest.

  Menahoth 43b-44a. A Jewish man is obligated to say the following prayer every day: Thank you God for not making me a gentile, a woman or a slave.

  “Judeo-Christian” Response to the Talmud

  Neither the modern popes or the modern heads of Protestantism, have ever insisted that the rabbis of Judaism repudiate or condemn the racism in the Talmud or the murderous hate for Christians and gentiles expressed within it. On the contrary, the heads of Churchianity have urged the followers of Christ to obey, honor and support the followers of the Talmud. Therefore, it should be obvious that these Catholic and Protestant leaders are the worst betrayers of Jesus Christ on earth today. (Cf. Matthew 23:13-15; I Thess. 2:14-16; Titus 1:14; Luke 3:8-9; Rev. 3:9).

  pofta buna dragii/dragele mei/mele.

 101. israelianca
  29 martie 2010

  Hamza, citezi din memorie sau ai un link?
  Pentru ca eu am mai combatut aici tot felul de bazaconii care se pretind despre Talmud. In orice caz, legile astazi in vigoare in Israel nu au mai nimic in comun cu Talmudul.
  As aprecia insa un link, sa-i pot verifica credibilitatea.

 102. bugsy
  29 martie 2010

  Shalom Hamza! Still here?

  Zici tu: “Menahoth 43b-44a. A Jewish man is obligated to say the following prayer every day: Thank you God for not making me a gentile, a woman or a slave.”

  an answer:
  “This is said by men because: 1) Not being a Gentile, we are obligated/have the opportunity to fulfill more commandments than they are (we believe that non-Jews need only to follow the seven Noahide laws to get to the World to Come); 2) Not being a woman, we are obligated to fulfill more commandments (women are exempt from time-bound laws); the slave part is obvious.”

  Good 4U?

 103. dr pepper
  29 martie 2010

  eu special nu am salutat’o pe israelianca.

  ( de frica sa nu fuga iar)

  israelianco, bine ai revenit si sper sa nu mai pleci.
  nici macar in concediu.
  ????

 104. dr pepper
  29 martie 2010

  p.s. de la noi, evident.

 105. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  We killed Jesus and we`re proud of it!

 106. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  partea cu ”we killed jesus and we`re proud of it” e de la clipu` de pe youtube.

 107. costin
  29 martie 2010

  Hamza, evreii sint tot oameni, deci supusi riscului de a fi cretini. intreab-o pe Israelianca, sa vezi ce spune despre evreii dusi cu pluta. Problema ta este ca nu poti discerne intre o cultura si indivizi cu doage lipsa , intre realitate si propaganda ieftina. Se simte cum musteste ura in tine, Hamza. te intreb inca odata, in ce fel te-a facut trecerea la islam mai bun cind urasti cu atita pasiune?

 108. emil
  29 martie 2010

  Hămzel, urmează extrase din opera şeicului Al-Qaradhawi, un cleric popular în lumea arabă. Cu ce eşti de acord şi e ceva cu care nu eşti de acord? 109. vlad
  29 martie 2010

  @Paul, mersi de apreciere.

  @Hamza,

  deosebirea dintre Talmud și Coran e una cât se poate de clară. Talmudul a rămas în zestrea istoriei, Coranul e încă formativ pentru generații întregi de micuți inocenți:

  asta da rugăciune

  it’s ok to kill non-muslims
  știai că nevinovați sunt doar musulmanii? asta vine de la un imam. Allah e pentru cei puri, restul în iad cu ei.

  Ca ex-”creștin”, știai că Hristos a venit pentru a-i recâștiga pe cei păcătoși, pe cei căzuți?
  ”Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepţi ci pe păcătoşi la pocăinţă.”

  Marii nevoitori (asceți) creștini nu s-au considerat niciodată deplin curațați de păcat. Nu au primit niciodată acest gând de mândrie în inimă. Ar fi însemnat să-și spună că nu mai au nevoie de Dumnezeu și iertarea Lui. Interesant cum religiile luciferice inoculează în capul credincioșilor că sunt puri și aleși ai lui Dumnezeu. MÂNDRIE – singura patimă care se hrănește din virtuți. Rugăciunea lor era: ajută-mă, Doamne, să pun început bun (asta după zeci de ani de nevoință în pustie); mulți cerșeau o zi în plus pe patul de moarte, gândind că nu au făcut tot ce le-a stat în putință să se desprindă de patimile sufletului: mai lasă-mă, Doamne, nu mă lua încă pentru că încă n-am pus început bun (lucrării de mântuire, curățire)

  Hamza, eu îți doresc să rămâi cu atenția mereu trează, să nu te poată amăgi nimeni. Sunt destui și sunt foarte pricepuți. Cum spuneam în altă parte: anti-hristul nu e cel ce stă împotriva lui Hristos, ci cel care vrea să semene cu El, la asta lucrează, pentru că e prin definiție Amăgitorul: ”pe mulți va înșela”.
  Una dintre cele mai simple metode de recunoaștere a falșilor ”profeți”, ”sfinți”, ”dumnezei” etc. sunt cuvintele lăsate de Hristos:

  ”După roadele lor îi veți cunoaște”

  Cu asta nu poți da greș. Oricât de maeștri ar fi în discurs, în argumentare. Uită-te ce seamănă în jurul lor, în semenii lor (mândrie, ură, înverșunare etc.) și o să reușești să discerni ce fel de duh îi învață și-i îndrumă pe ei. Dar privește atent, primele semne vor fi mereu înșelătoare, altfel nu ar merita să i se spună The Deceiver

 110. Pataphyl
  29 martie 2010

  vlad, eu îți mulțumesc… (n-am vrut să intru în această discuție, căci o vedeam stearpă, se vede că m-am înșelat).

 111. vlad
  29 martie 2010

  Pataphyl… tu erai Paul?

 112. Pataphyl
  29 martie 2010

  nu, vlad, eu nu-mi schimb pseudonimul, nici altele, asta nu înseamnă că nu-s de acord cu ce a zis Paul, dimpotrivă. Ziceam doar că discuția cu Hamza e sterilă, e doar un mărunt provocator, să mă scuze dacă e altceva. Și fin’că veni vorba, ai citit ceva interesant în ultima vreme? – zic asta căci chiar simt nevoia să aflu de la cineva de încredere din țară cum se văd lucrurile alea! Auguri!

 113. Pataphyl
  29 martie 2010

  PS vlad, e pe vine și un email ????

 114. vlad
  29 martie 2010

  da Pata, lectura merge. voi face și niște însemnări, când voi avea dispoziția necesară. m-am înhămat și la alte treburi mai lucrative, începând de azi și voi avea un april plin, dar frumos sper ????

  PS: aștept mailul, pe urmă trag pe dreapta

 115. emil
  29 martie 2010

  Vlad, Paul e un vizitator vechi al nostru. Intervine rar, dar mereu cu miez.

 116. israelianca
  29 martie 2010

  Ar fi multe de zis, si intr’adevar, cum spune si Bugsy, si la noi sint multi dusi cu pluta – avem si noi falitii nostri. Ce vad in clip sint niste (doi?) adolescenti certindu-se cu doi (se aud doua voci) englezi care ii filmeaza. Injurind foarte urit, dar atit, injurind si amenintind. Nici macar nu au pus mina pe vreo piatra sa arunce in cei care ii filmeaza. Nu este vorba de un interviu televizat, de o emisiune de propaganda sau de alta natura. Scena poate sa fi fost filmata in Hebron, poate in alta parte unde cresc maslini. Poate a fost regizata, nu am de unde sa stiu. Baietii in cauza sint si inculti, pentru ca pe Isus, stie toata lumea, l-au rastignit romanii, ca si pe Spartacus, numai ca Spartacus nu a lansat o religie, desi a fost poate cel mai proeminent luptator pentru drepturile omului (omul care era sclav, prizonier de razboi, infractor, dar fiinta umana, nascut musulman dupa cum sustineai tu, nevoit sa devina gladiator)la vremea lui. De unde stiu ca pe Isus l-au rastignit romanii? Ajunge sa vezi o data transmisiunea de la Vatican, sau sa te plimbi prin Italia in perioada Pastelui. Acuma, daca romanii isi iau asupra lor, de ce sa le negam placerea? Doar Isus insusi a spus – sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului.
  Acuma Hamza, spuneai ca nu ai nimic cu evreii, mai ales cu cei care au frica lui Dumnezeu. Pai astia religiosi ar trebui sa fie dupa parerea ta cei care traiesc cu frica lui Dumnezeu, ei urmeaza Vechiul Testament (mai putin partea cu pedepsele, ultimul lapidat de evrei cred ca a fost Simon Magul), ca si degeneratii care se duc si se pupa in bot cu Ahmadingadong. Dar probabil ca tu ii ierti pe aia, pentru ca deh, pupa papucul sultanului de la Teheran, si atunci oricit ar fi de scelerati, ti se umple inima de placere si de bucurie cind ii vezi si auzi, pentru ca ei ar vrea la fel de mult ca si numitul Ahhhh sa vada Statul Israel sters de pe fata pamintului, chit ca asta inseamna moartea a milioane de oameni, dintre care cel putin in Israel 20% nu sint evrei, ci crestini, musulmani, druzi, samariteni, etc. Este foarte posibil ca acesti extremisti religiosi sa studieze Talmudul, la care nu te-ai ostenit inca sa-mi dai un link. Ce pot sa-ti spun la prima vedere, frunzarind repejor printre citatele tale, este ca preotii – cohenii – nu au voie sa se insoare nici macar cu femei divortate, asa ca partea cu bestialitatile si amorurile cu demoni (asta e buna de tot – o fi vorba de vreun Luceafar? vreun Zburator?) este de-a dreptul aberanta.
  Deci tu ai probleme cu sionistii nereligiosi, a caror majoritate nu stiu despre Talmud decit ca exista si ca este un tratat de legi. Acesti sionisti atei traiesc intr-o societate moderna, democratica, unde toti, atei si religiosi, barbati si femei, evrei si arabi, au drept de vot, drept la educatie, ingrijire medicala (uite Obama cit se chinuie sa treaca legea, la noi deja se practica de vreo 15 ani), justitie laica. Ah, dar uit, sionistii atei sint cei care se folosesc de mercenari ca sa va fure voua petrolul (tu care esti roman din mosi-stramosi, ce drept ai la petrolul arabilor? E vorba cumva de wakf?). Dar pina la petrol ce avurati draga cu Constantinopolul? cu Ierusalimul? Dar cu evreii care traiau in perioada lui Mahommed in peninsula araba? Ca doar aia nu erau nici atei nici sionisti, ci traiau cu frica lui Dumnezeu si cultivau curmale.

  Asa ca vezi, tu, eu una nu pricep oricum as intoarce-o, si ramin la parerea mea, care este de altfel imbratisata de multi oeameni de bine, ca sa zica asa, ca intre anti-semitism si anti-sionism nu exista nici o diferenta si nici o granita. Si la ora actuala, atit arabii cit si musulmanii isi indreapta sagetile inveninate catre Statul Israel, pentru ca nu pot concepe ca o “adunatura de descendenti din porci si maimute” nu mai vor sa fie calcati in picioare, nu mai vor sa fie dhimmi si sa plateasca taxa de protectie, si au pretentia sa se autoguverneze. Auzi tupeu! Pentru ca in definitiv asta este definitia sionismului, dreptul evreilor la autodeterminare si autoguvernare. Ceva ce musulmanii nu pot pricepe si nu pot accepta.

  Si nu te supara, sa nu crezi ca daca postezi facaturi imi inchizi gura, doar imi ridici o minge la fileu :).
  Si iti multumesc din suflet ca ai aparut si m-ai stirnit, pentru ca am o ciorna excelenta in lucru, si o voi cauta, finisa si publica, o lucrare excelenta despre viata evreilor in lumea araba. Poate mai sint cititori de buna credinta care nu stiu ce au indurat evreii la mina musulmanilor, in special arabi, si ce colac de salvare a fost Statul Israel nu pentru supravietuitorii Holocaustului, ci pentru sute de mii, poate chiar un milion de evrei din Africa de Nord si Orientul Mijlociu care si-au gasit refugiul in Israel. Cu poticneli, ce-i drept, dar la ora actula peste jumatate din populatia evreiasca a Israelului nu este de origine europeana.

 117. costin
  29 martie 2010

  “Ahmadingadong” ???? ???? ???? ???? ???? ???? oaaai israelianco ce dor mi-a fost de tine ????

 118. emil
  29 martie 2010

  Hămzel, inca o intrebare, simpla.

  Ce a fost 9/11?

  1. Atac terorist islamic.
  2. Inscenare sionista sau americana.

  Raspunzi tot simplu, cu 1 sau 2.

 119. Pataphyl
  29 martie 2010

  @israelianca

  Mă alătur tardiv celor ce vă salută revenirea pe blog, mai ales acum cînd tot felul de… tot felul de!, scutură din răsputeri măslinii, drept care produc căcăreze. Sper că voi avea răgazul să vă scriu, poate mă veți putea ajuta să-mi regăsesc niște vechi prieteni plecați din Ro. încă de prin anii ’68 -75. Sper din suflet să putem conversa mai în tihnă, pe mail, desigur.

  1. Și ca probă că-s deobicei alert (deși public (auto)recunoscut ca aiurit notoriu ???? ), bag întrebarea următoare, bazată pe faptul știut că

  The term Semite means a member of any of various ancient and modern Semitic-speaking peoples originating in southwestern Asia, including Akkadians, Canaanites, Phoenicians, Hebrews, Arabs, and Ethiopian Semites

  (Acu’ e adevărat că acum cîteva cincinale, poate și acum, în România termenul antisemit avea clar sensul de anti(orice-este)evreiesc, iar antisionismul (ca termen) era practic necunoscut în vulg). Mă îndoiesc așadar de exprimarea din penultimul paragraf de la #119

  intre anti-semitism si anti-sionism nu exista nici o diferenta

  Dacă greșesc, aș vrea să aflu unde.

  2 Oricum, subscriu cu entuziasm la apelativul “Ahmadingadong” ???? ???? ????

 120. Pataphyl
  29 martie 2010

  emil, pur și simplu nu mă pot abține, salut din suflet fapta ta bună că în întrebarea de la #121 ai folosit cifre ARABE ????

  P.S. Chiar aștepți un răspuns?…

 121. emil
  29 martie 2010

  pai desigur, vreau ca omul sa se simta in largul lui…
  eh, dar de ce sa nu raspunda? nu l-am pus sa rezolve integrale…

 122. israelianca
  29 martie 2010

  Ahmadingadong si Arafart ???? Costin, cata la mail.
  Pataphyl, ia-ma la per tu, te rog. Ce m-ai rugat, cu placere.
  Cifrele arabe sint pare-mi-se feniciene. Si pe astea le-au luat cu japca. Or fi fost tot din patrimoniul wakf.

 123. emil
  29 martie 2010

  Israelianca, toate ca toate, dar te rog sa nu te indoiesti de autenticitatea al-goritmului…. asta e a al lui Al Gore.

 124. Pataphyl
  29 martie 2010

  Sorry, emil, algoritm e de la

  Abū ʿAbdallāh Muḥammad ibn Mūsā al-Khwārizmī[1] (Persian/Arabic: أبو عبد الله محمد بن موسى الخوارزمي) (c. 780, Khwārizm – c. 850) was a Persian mathematician, astronomer and geographer, a scholar in the House of Wisdom in Baghdad.

  după cum și algebra-mi de toate zilele&nopțile e de la același:

  …the word algebra comes from the Arabic language (al-jabr, الجبر literally, restoration) and much of its methods from Arabic/Islamic mathematics, its roots can be traced to earlier traditions, most notably ancient Indian mathematics, which had a direct influence on Muhammad ibn Mūsā al-Khwārizmī (c. 780-850). He learned Indian mathematics and introduced it to the Muslim world through his famous arithmetic text, Kitab al-jam’wal tafriq bi hisab al-Hindi (Book on Addition and Subtraction after the Method of the Indians). He later wrote al-Kitāb al-muḫtaṣar fī ḥisāb al-jabr wa-l-muqābala (The Compendious Book on Calculation by Completion and Balancing), which established algebra as a mathematical discipline that is independent of geometry and arithmetic.

 125. Pataphyl
  29 martie 2010

  @israelianca

  Cu plăcere & plecăciune, draga mea!

 126. israelianca
  29 martie 2010

  Pataphyl @122

  Bineinteles ca exista o diferenta intre anti-semitism si anti-sionism. Termenul de anti-semitism a fost patentat de un evreu din Austria si se referea intial la discriminarea evreilor. Si aici s-au instalat arabii sustinind ca ei nu pot fi antisemiti prin virtutea faptului ca ei insisi sint semiti. Dar, termenul a fost initial folosit numai in legatura cu evreii. De la o vreme se sugereaza un termen nou, iudeofobia, pentru a spulbera orice fel de indoiala. Dar probabil ca si aici vor gasi arabii ce sa spuna, ca acum pina si Isus e palestinian, nu evreu/iudeu.
  Ma refeream la teoriile lui Hamza, cum ca el nu ar avea nimic cu evreii, ci doar cu sionistii, ceea ce este o aberatie. Nimeni nu sustine ca Israelul ca stat nu poate fi criticat, sau ca nu are ce sa corecteze, dar a pune sub microscop tot ce face Israelul, a echivala sionismul cu nazismul, a declara sus si tare ca x civili omoriti din greseala in Gaza sau in Liban (care locuiau sub, peste sau linga apartamentul din care se trageau rachete, sau in care se trageau rachete) constituie un masacru sau chiar genocid, cind stim cu totii ce se intimpla in Darfur sau Congo, sau ce a fost in Bosnia, in fine n-are rost sa le insir pe toate, acest tip de acuzatii la adresa “regimului sionist” provin de fapt din anti-semitism. Numai ca antisemitismul nu e de bon ton, avind el iz de rasism, asa ca hai sa il deghizam in anti-sionism: “N-am nimic cu evreii, dimpotriva, bunicul meu era evreu si am prieteni evrei, nu extremisti, evrei cu frica lui Dumnezeu, dar ceea ce face guvernul sionist si mai ales armata sionista ma scoate din rabdari. De-aia m-am simtit obligat sa dau foc la o sinagoga, sau sa pingaresc niste morminte evreiesti, sau sa desenez zvastica pe o scoala evreiasca, ce daca nu e in Israel, evreii sint toti in conspiratia mondiala.” Si atunci cum ramine cu bunicul si cu prietenii, ei sint scutiti? Cei care infaptuiesc aceste mirsavii se dau singuri de gol prin tintele pe care si le aleg.
  Vezi Hamza, el nu are nimic cu evreii, dar aduce citate false din Talmud, care nu are nici in mineca nici in clin (vezi ce frumos am evitat cacofonia?) cu Statul Israel, pentru ca el vrea sa discrediteze religia mozaica. In el mocneste ura impotriva evreilor, dar nu poate sa recunoasca asa ceva, desi Koranul ii da voie – (cine a postat aici al-baqara ? – acolo nu se pomenea de Statul Israel, ci de evrei). Nu crezi ca la el cei doi termeni se suprapun ? Dar si-a pus vesta anti-glont, are prieteni evrei, nu poate fi acuzat de anti-semitism.
  In fine, se crapa de ziua, si miine trebuie sa merg la lucru. Mai vorbim, acum simt ca mi se impleticesc gindurile ????

 127. Pataphyl
  29 martie 2010

  mulțumesc israelianca, știam toate astea, am trimis un mail de contact pe adresa de pe patruped.net. Să ai o zi bună, ai grijă, Doamne-ajută!

 128. Pataphyl
  29 martie 2010

  @Hamza, prim și ultim mesaj

  Domnule, efendi, cetățene, ha(m)bar n-am cum să mă adresez, băi Abdullahe sigur nu sună bine ????

  Am stat și-am staaat și-am citit și recitit intervențiile dumitale și n-am înțeles ce grijă te mînă (animă, fu…, nu, asta nu!) să vii aici, pe acest blog, ca să te exprimi: vrei să convertești? să convingi? -> pe cine? de ce? numa’așa că tocmai s-a nimerit? mai bine du-te și caută și află în cultura (nu neapărat, dar și) arabă exemple de elocvență și logică și revino și explică!

  Te-ai dezbrăcat de Mioriță? În regulă, nu ești singurul, dar după știința mea ești primul sau printre extrem(ist) de puținii care-au schimbat brîul de lînă pe ăla cu (pe)trotil, geaba încerci a te acoperi cu cămeșoiul ăla de pacifist de tipul “eu sînt mic nu știu nimic, tata-n pod belește capra”.

  Dac-ai venit de capul dumitale aici îninte de a cumpăni interesanta problemă “oare e ceva de capul meu?” e riscul dumitale, ai aflat că ești la fel de binevenit ca un păduche în tortul pubian al miresei, de fapt nimeni nu ți-a zis direct că nu e nimic de capul dumitale, deși nu ești chiar atît de handicapat naiv să nu pricepi, oricum nu ți-a păsat. Dacă vei reveni și te vei purta cuviincios și vei întreba sfios, vei afla (nu de la mine, am promis că e unica mea intervenție în ce te privește) cu siguranță răspuns la întrebările care te frămîntă, dacă te frămîntă, eu unul sînt absolut convins că nu există nici o întrebare care te frămîntă, să fii fericit împreună cu cele șase sau 666 duzini de fecioare promise de noul tău zeu.

  Dar n-ai venit din proprie inițiativă, puținătatea mijloacelor dumitale de a exprima ceva (indiferent ce) într-o manieră cît de cît rezonabilă induce ideea unui troll penibil, în ciuda deghizării interesante de ex-mioritic ce și-a aflat tihna, iar de tihnit ce se află bîzîie ca musca cocoțată pe movila din fundul curții. Musca care (cacofonie intenționată) tocmai a realizat că-i repugnă (deși-i place) ce mănîncă, musca de căcat existențială, musca cu mofturi. Pretinzi c-ai fost creștin ortodox și ai realizat subit că te împleticești în năzuințe din cauza jidanilor, a americanilor, a românilor, băgați la grămadă în amorfa tagmă a infidelilor, ai găsit alinare într-o ură credință poreclită religie a păcii. Un exotic scriitor din Iași îi denumea tot așa, generic, pe securiști “păduchi ai neantului”, erau/sînt încă niște ipochimene ce făceau/fac orice pe baza unei liste de “indicății” venite “de la centru”. Sînt/Sînteți jalnici, vrednici de un singur lucru. De milă. Neputincioasă din păcate este mila asta a mea, îți doresc s-o găsești acolo unde o cauți. Și dacă o găsești, și dacă nu o găsești, stai acolo. E imposibil să te plictisești!

  Din partea mea, punct.

 129. Pataphyl
  29 martie 2010

  @admin către Birou Organizație de Bază Patrupezi ( ???? )

  Notulă textplicativă despre #131

  Minusculul homuncul e evident inteligent, dar nu-i înțelept nici ca cît, se descurcă bine cu limbile, găsim ușor confirmări dacă băgăm bine oleacă de seamă la modul stupid în care a reacționat la linkuri băgate în cursul foc-cu-focului demonstrației. Faptul că e un inteligent prost sadea nu mai trebuie – cred – dovedit, dar însă (iertați-mă, dar însă îmi place tare mult acest agramatism, îl și repet: dar-însă, l-ați suportat pe Hamza, suportați-mă și pe mine :mrgreen:) dar însă deci Abdullahul lucrează la comandă, pe ochiul-dracului = petrodolaru’ :), mai bine-zis pe-troll-dolarul. Din punctul meu de vedere vă puteți juca cu el cît vreți, și mie îmi plăcea cînd eram mic să mă joc cu focul, e fascizant fascinant, dar după aia trece duhoarea doar după infinit de prea multe spălări, părerea mea.

  Ca argument de audiență, poate dă bine, nu știu. De scos ceva de la ipochimen, n-ai ce, nu are așa ceva în rețetar. Decît mini-mine-minarete antitanc de fațadă. Punct definitiv.

 130. Corneliu
  29 martie 2010

  Vreau sa reiau comentariul din cauza unor “greseli de tipar”
  Israelianco, Pataphil, prietenii mei anonimi si noi, m-ati uns la inima cu replicile voastre. Ati investit in ele talent, stil, cunoastere, inteligenta. Ele sunt in sine perle jurnalistice de prim rang, dupa parerea mea umila de nespecialist si de cititor.
  Dar pentru cine? Credeti oare ca “andrisantul” declarat va fi in stare sa inteleaga ceva? El se afla pe undeva la subsol.
  Tineti numai cont ca ca (intentionat) el sunt multi, prea multi, precum spunea Alexandru Lapusneanu “prosti dar multi”.
  Si cum mai spunea un corifeu leninist “o idee care cuprinde masele devine o forta”, iar eu adaug: orice idee, ca dupa princiliul lui Goebbels o minciuna repetata la nesfarsit ajunge sa fie crezuta, deci in concluzie, o minciuna care cuprinde masele devine o forta. Istoria a dovedit-o.
  Oricum, pastrati aceste perle reale si pentru confruntari viitoare si nu neaparat pe acest sait.

 131. Transsylvania Phoenix
  29 martie 2010

  #70 Hamza Abdullah

  Bugsy m-am intrebat inca de cand eram adolescent pe la 17 ani multe chestii. Si nu m-a influentat nimeni. Am inceput cu trinitatea, sa nu mai inteleg, de ce e 3 si nu unul, adica Dumnezeu, nu si ”Duhul Sfant” si ”Fiul”. De ce trebe sa ma rog la sfinti, cand pot sa ma rog direct Lui Dumnezeu? Vorba aia, si e a profesorului meu de religie din liceu: ”pana ajungi la Dumnezeu, te mananca sfintii”.

  Mai efendi, ce-ar fi daca te-ai intreba tu mai bine de ce 19 FRATI DE-AI TAI tai au omorit 3000 de oameni nevinovati pe data de 11/09/2001?
  Sau de ce 99% din macelurile teroriste care au loc in lume in fiecare zi sint comise de FRATI DE-AI TAI?
  Sau de ce traficul de sclavi negri din Africa continua si in ziua de azi, zeci de mii de negri sint rapiti din satele lor si transformati in sclavi de FRATI DE-AI TAI. De ce acest trafic este condus pentru profit de FRATI DE-AI TAI din tarile arabe care inca folosesc barbatii sclavi pe post de animale de povara si femeile pe post de sclave sexuale?
  Sau de ce FRATI DE-AI TAI mutileaza fetite de 7-8 ani taindu-le clitorisul fiindca ei cred ca singurul rol al femeii este procreerea iar placerea sexuala le impinge la pacat?
  Sau de ce FRATI DE-AI TAI arunca in aer scoli construite in sate din Afghanistan si Pakistan si ucid profesorii care comit pacatul sa educe si fete, nu numai baieti?
  Sau de ce FRATI DE-AI TAI ii spinzura pe homosexuali in public?
  Sau de ce o femeie care a fost violata, batuta si lasata in strada pe jumatate moarta de 5 FRATI DE-AI TAI este condamnata de un tribunal format de alti FRATI DE-AI TAI pentru ca a “ea i-a intaritat” si este condamnata la moarte?

  Si te rog nu incepe sa dai vina pe evrei din nou. Nu de alta, dar ii numeri pe degetele de la o mina pe toti evreii care locuiesc in Filipine, Tailanda sau Sudan. N-ai sa gasesti evrei pe-acolo sa dai cu tunu’ Si cu toate astea, FRATI DE-AI TAI ii macelaresc de-a valma si pe Crestini, si pe Hindusi si pina pe bietii Animisti din triburile Africane care poarta o cirpa in fata in loc de pantaloni si care se roaga la lei, soare si antilope. Proprii lor frati si concetateni sint tinta macelurilor, nu evreii.

  Mi-e mila de tine, boule.

 132. Transsylvania Phoenix
  29 martie 2010

  Si hai sictir.

 133. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  mai ”camarade” Transsylvania Phoenix sieg heil!!! ai luat-o rau catre extrema dreapta, sub masca ”sunt doar islamofob” no shait(vorba negrilor). pai eu zic sa ne adunati pe toti musulmanii si sa aruncati cu napalm peste noi, ”the final solution ”camarade” cum zicea si strabunicu` matale neica hitler. vezi ca hai siktir e vorba turceasca, si o sa fii renegat de ”camarazii” tai pentru asta… fiindca vorbesti ”musulmana” ????

  Paranoia voastra a islamofobilor : ”UHUHUUUU MUSULMANII O SA NE COTROPEASCA PRIN NUMAR, VOR FII MAI MULTI CA NOI” dapai sa-ti spun eu ceva, cand doi barbati sau doua femei se revolta impotriva Lui Dumnezeu prin faptul ca sunt homosexuali sau lesbiene, nu au cum sa faca copii. ca barbatul e pentru femeie si femeia pentru barbat. Imi cer scuze ca noi musulmanii ne intemeiem familii si credem in casatorie, e ceva ”extremist” asa-i?

  Numai bea, ca cica alcoolul in exces provoaca delirum tremens sau ciroza.

 134. Hamza Abdullah
  29 martie 2010

  tot in lumea voastra superioara si moderna e plin de femei sterile, ca de la anti-conceptionale si freaky freaky cu multi multi barbati se poate ajunge la sterilitate. oamenii de stiinta au zis asta, nu eu ????

  numai urla ca disperatul, daca te uita Dumnezeu pentru ca comportamentul imoral si rautatea e wide-spread nu mai e cale de intoarcere. Daca El nu te ajuta, nimeni nu te poate ajuta.

  Eu iti propun o chestie: daca nu esti casatorit , insoara-te cu o buna crestina si intemeiati o familie. creste-ti copii cu iubire si frica fata de Dumnezeu, si vei fi contribuit la o lume mai buna.

 135. costin
  29 martie 2010

  pt tine e un hobby sa iti dai cu firma-n cap? ????

 136. costin
  29 martie 2010

  Abu Hassan, Ali Baba, Abu Hamza, pentru ca tot ai adus vorba de nazism, sa iti arat ceva despre simpatiile naziste ale islamistilor. Ce vreau sa spun?

  Ceea ce ii uneste este ura pentru capitalism, crestinism si in primul rind ura pentru evrei.
  Hezbollah


  Nazi Bosnian Pride Movement formed

  The new Nazi Bosnian Pride Movement (Bosanski pokret nacionalnog ponosa) believes that Serbs and Croats have no right to the state and that the state belongs exclusively to Bosnian Muslims, aka Bosniaks…

  The Nazi Bosnian Pride Movement has expanded its enemy list from their WWII predecessors, the Handzar Division and the Young Muslims.

  Iar treaba asta nu este nici pe departe ceva recent.


  Hitler cu Muftiul ierusalimului in Al Doilea Razboi mondial

  The Mufti of Jerusalem: Architect of the Holocaus

  stai linistit Abdullah, ca nu te fac pe tine nazist. TP ti-a pus niste intrebari legitime, la care tu ai ales sa arunci cu cea mai primitiva forma de taqyyia (minciuna permisa de islam posibila. faptul ca esti musulman nu te scuteste de efortul de a gindi, Hassan. Majoritatea celor care comenteaza aici sint oameni in toata firea, cu familii, nu puţoi teribilisti ca tine.

  P.S. si asta. deci vorba lui TP, hai sictir!

 137. emil
  29 martie 2010

  Costin, te aprinzi de pomană… Hămzel e programat ca o cartela telefonică pre-paid… sună și el la nimereală și lasă mesaje stas de relații publice, cum a învățat la seminarul de acostat infideli. Mă rog, faci ce vrei, dar de la un punct încolo nu are rost să dai atenție unui telefon stricat.

 138. Transsylvania Phoenix
  29 martie 2010

  Costin #138,

  Se pare ca da, datul cu firma’n cap este specialitatea muzzlimilor din intreaga lume:


  “Islam este religia pacii, iepurasilor albi si curcubeielor multicolore”

  Cinci minute mai tirziu: Allah-U-Akhbar…Kabooom….! Alti 250 de ciini infideli masacrati undeva pe glob.
  “Pai…pai…nu ne intelegeti, sionistii e de vina!”

  Ai observat ca mo-slime-manu’ n-are curaj sa abordeze nici una dintre problemele spinoase pe care i le-am pus in fata? In loc sa incerce sa explice ce-i cu negutatorii de sclavi muslimani din zilele noastre, cu mutilarea genitala a fetitelor sau cu demolarea scolilor de fete, nea’ Hazna (nu Hamza) o ia razna si-mi arunca epitete care mai de care mai jucause! Camarade, auzi matale! ???? Ce bou incaltat!

  Acuma pentru efendi Hazna:
  Bre nea Semiluna…du’te matale si cinta-ti maneaua la alta masa. Sintem satui pina peste cap de minciunile tale si de piosenia ta falsa. Taqia islamica nu merge cu fratii patrupezi; ar fi trebuit sa-ti dai seama de asta mult, fraiere. Cu cit intirzii mai mult pe-aici cu atit te faci mai mult de caca. Asa ca urmeaza-mi sfatul, ca-i pentru binele tau: spala putina, unealta Sauditilor ce esti.

  Si inca un lucru: falsul tau profet mohamed (cu “m” mic) a fost unealta Satanei, pedofil, ucigas in masa, tilhar la drumul mare si obsedat sexual. Si-a divortat propriul sau fiu ca sa se insoare si s-o reguleze pe nora-sa. Si-a abandonat alt fiu in propria-i casa lasindu-l sa doarma si a disparut fugind in noapte stiind ca satenii vin sa se razbune pe crimele comise. Bineinteles ca oamenii s-au multumit sa-i ia gitul baiatului in loc de nimic.
  Pentru toate astea si alte mii de crime comise falsul tau profet se rumeneste incet la rotisor in iad de vre-o 1,400 de ani. Soarta pe care de altfel toti fanaticii musulmani cu creiere de porumbel o vor impartasi.

 139. costin
  29 martie 2010

  emil, comentariul asta era deja formulat pentru o postare mai veche. mi-a luat 1 minut sa il repostez aici personalizat pentru Aladin

 140. emil
  29 martie 2010

  Auzi, Hămzel… ești predictibil ca o moară stricată ????
  Cum stai cu cifrele arabe, ai ajuns la 24? Ai 24 de ore ca să răspunzi la întrebarea de la nr. 121 (îți arunci ochii de șoim pe fir în sus și găsești).
  Dacă pînă la ora 20:30, 14 aprilie, fusul orar al provinciei Ontario, nu te văd cu 1 sau 2 dește ridicate, te trimit în Paradisul virtual, unde o fecioară binară îți va citi timp de o mie și una de nopți. Curaj, Hămzel: 1 sau 2?

 141. Corneliu
  29 martie 2010

  Dragi prieteni patrupezi.
  Indraznesc sa ma adresez astfel in speranta ca imi acceptati apartenenta la comunitate. Cel putin mi-ar place.
  Vreau sa va amintesc ca inca de la prima mea postare – nr. 43 – incepusem sa-i sugerez lui Abu Hamza Bin Abdula Bin Lada (de gunoi) ca a cam gresit locul. Dar ideea n-a prins, caci gagiul n-a inteles, din cauze obiective si anume putinatatea instrumenelor sale de intelegere.
  Vad ca mai continua cu verva, calcand in strachini si oale si facandu-se ca nu vede sau chiar neintelegand ceeace i se spune.
  De aceea disputa a continuat, prilejuind un bun exercitiu de argumentatie in problema. Si in acelasi timp ea a evidentiat incapacitatea propagandei islamonaziste de a replica la obiect inafara repetarii la nesfarsit a sloganelor cunoscute.
  Dar aici trebiue sa bagam de seama. Propaganda nu se impune prin rationalul ce-l prezinta, ci prin masivitatea si “lipirea” ei de teme aflate deja in constiinta difuza si confuza a populatiei tzinta. Nu uitati ca in tehnica propagandei “maestrul” Goebbels este urmat azi de mai toti, pana si de cei care vand pasta de dinti.
  Oricat vom fi de acord ca ceeace spunem este corect si just, aceasta nu va avea nicio valoare daca “masele”, adica cei “prosti dar multi” pomeniti de Lapusneanu, vor crede altceva si mai ales vor actiona dupa ceeace cred.

 142. dr pepper
  29 martie 2010

  Corneliu, bipezi.
  Aici sunt bipezii cei rai.

 143. bugsy
  29 martie 2010

  @144 Corneliu: De la inceput i-am zis ca e “accident genetic”. Apoi m-am folosit de aceasta minunata inovatie a Satanei, numita Internet, si am aflat cate cevaa despre ipochimen (ce grupuri frecventeza, ce prieteni, pe ce siteuri navigheaza). Asa am ajuns la concluzia ca “accidentul genetic” este “spalat la creieri” din plin. Este victima ideala pentru cei care recruteza adepti, adica: ignorant, inadaptat, (oarecum) imbecil (in sensul de debil mintal).
  Cred ca i s-a acordat exagerat de multa atentie pe acest site .
  (drept dovada, cautat/ii activitatea pe siteurile islamiste. nici acolo nu prea il baga lumea in seama).

 144. Corneliu
  29 martie 2010

  @145, @146.
  Multumesc pentru clarificari.
  Din experienta vietii mele de pana acum am constatat in mod definitiv ca patrupezii in general nu pot fi rai. Sunt niste creaturi fermecatoare, mai ales cand si reusesti sa le castigi prietenia. Iar prietenia lor nu e legata in mod simplist numai de mancare, ci este mult mai complexa si de multe ori emotionanta. Si nu ma refer in mod limitat la canine, ci si la micile, gratioasele si uimitoarele feline atat de batjocorite de majoritatea antropoizilor, inca un exemplu al ingustimii de gandire antropoide.
  Cat despre Ali Baba, am zis ce am crezut ca e potrivit.
  Sunt si eu de acord ca i s-a dau prea multa atentie.

 145. israelianca
  29 martie 2010

  Corneliu,

  Victor Hugo scria precum ca “le chat est un tigre de salon”, prietenica cu o pisica nefiind numai emotionanta, cum zici tu, ci mai ales emotionala, si asta din partea pisicii, care isi iubeste bipedul ales de ea dupa criterii care mie inca imi ramin neclare dupa un numar de experiente indelungate cu pisici de salon (vorba vine, ca mitzele mai mult zac in pat decit prin salon), care isi iubeste bipedul carevasazica in mod posesiv, obsesiv si exclusiv.

 146. bugsy
  29 martie 2010

  Pisica mea e un excelent ascultator. Pot sa vb orice cu ea, pare sa inteleaga tot.

  Asta pana deschid pliculetul de Wiskas. Devin neinteresant in acel moment!

  Love cats!

 147. israelianca
  29 martie 2010

  bugsy, eu am doua, si le-am surprins de multe ori vorbind si intre ele, din priviri si musteti.

 148. bugsy
  29 martie 2010

  Israelianca, fac pariu ca te barfesc!

 149. israelianca
  29 martie 2010

  Hai sa-i facem misiunea lui Hamza mai usoara: iata ce a hotarit autoritatea islamica din Arabia Saudita.
  Acum as dori sa-l aud pe fericitul Hamza condamnind in cei mai categorici termeni atacurile teroriste s.a.m.d.

 150. bugsy
  29 martie 2010

  Pentru Hamza & antisionistii: http://www.aish.com/v/90073102.html

  Happy birthday Israel!!!!!!

 151. emil
  29 martie 2010

  Apropo, Hămzel… este ora 14:30, fusul orar al provinciei Ontario. Mai ai 6 ore ca să răspunzi la întrebarea de la comentariul nr. 121. Poţi să şi copiezi, dacă ţi se pare prea greu.

 152. Pataphyl
  29 martie 2010

  emil

  chiar mă faci să rîd? încă-l mai aștepți? bine, chiar mai ai oleacă de timp să recitești chestia aia din Asimov cu robotul care se autoblochează cînd află că de fapt e bine să răspundă și da și nu deși n-are cum valida nici un răspuns. Vezi și Samuel Beckett En attendand Godot. Nu-i bai, vine el ????

 153. emil
  29 martie 2010

  Hămzel, gata, a sunat clopoţelul. S-a făcut 20:30 (e trecute peste, deja). Nu vrei să răspunzi la întrebarea din comentariul nr. 121… sau, fugărit de sionişti, nu ai observat. Ghinion sau nu, am tras oblonul. Adio.

  PS
  Şi pentru că românii sînt ospitalieri, un cadou pentru lecţiile tale de caligrafie în arabă… înseamnă “nu mă voi supune”.

 154. abbu
  29 martie 2010

  nu am gasit un loc mai potrivit pentru stirea de mai jos.

  Arabie saoudite : une nouvelle fatwa autorisant le mariage des filles de dix ans.

  Le mufti d’Arabie saoudite, Abdelaziz Al-Sheïkh, vient de lancer une nouvelle fatwa, autorisant le mariage des jeunes filles âgées de dix ans (révolus). Al-Sheïkh ne se tient pas à émettre son décret religieux, mais dénonce aussi ceux qui luttent contre le mariage des mineures, considéré comme un mariage forcé.

  En effet, après l’ouléma marocain qui estimait que certaines jeunes filles de neuf ans sont meilleures au lit que des femmes de vingt ans, « l’étatisation de la pédophilie » touche désormais l’Arabie saoudite. Le mufti du royaume tente en effet de bloquer les tentatives des libéraux, soutenus par le Roi à travers sa propre fille, de réglementer l’état civil et d’interdire les mariages des mineures.

  restul :

  de urmarit.

 155. Maria
  29 martie 2010

  Bai Corneliu,daca esti prost de ce nu stai acasa?
  Trebuie sa mai arati si altora cata “desteptaciune” zace-n capul tau?
  Esti pe langa subiect in toate comentariile.

 156. Vlad M.
  29 martie 2010

  Bai Maria, iti sugerez sa renunti la agresivitate. Descalifica.

 157. Corneliu
  29 martie 2010

  Maria, nu stiu din ce intunecimi islamice ai mai rasarit si tu. Postarea ta magistrala arata cam ce si mai ales cam cat ai in cap.
  Nu e vina ta, e de la natura si de la mediul care te educa.
  Atata poti, atata faci. Te compatimesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian