Berlusconi i-a pupat mâna lui Gaddafi!

  16

  S-a întâmplat pe 29 martie la Sirte, în Libia, cu ocazia summit-ului Ligii Arabe care a luat în discuţie măsurile pentru sprijinirea Autorităţii Palestiniene şi modalităţile pentru a obliga statul evreu la schimbarea politicii faţă de construirea de noi locuinţe în cartierele de răsărit ale capitalei Ierusalim.

  Discuţiile oficiale au avut loc pe 27 şi 28 martie, iar pe 29 s-a desfăşurat o ceremonie de încheiere a celei de-a 22-a întâlnire a şefilor de state arabe. Desfăşurat sub deviza: “Cetăţeanul arab aşteaptă acţiune şi publicul arab este satul de cuvinte”, summitul l-a avut ca invitat şi pe premierul Italiei Silvio Berlusconi, care a fost surprins de camerele de filmat în timp ce-i pupa mâinile lui Geddafi! Inamic al statului Israel şi cunoscut pentru acţiunile sale contra Elveţiei, Muammar Gaddafi a fost gazda întrunirii Ligii Arabe.

  Gestul premierului Italiei, multimiliardarul Sivio Berlusconi, care se lăuda că este cel mai bun prieten al statului Israel, a fost filmat şi a început să circule pe internet suscitând comentarii acide atât din partea adversarilor săi politici, cât şi din partea aliaţilor (mai cu fereală).

  Unde eşti Carlo Goldoni?

  Este un gest cu atât mai şocant cu cât vine din partea celui pe care toată Italia îl numeşte Il Cavaliere, Cavalerul. În trecut, dacă un nobil făcea un gest scandalos i se putea retrage titlul. Din păcate, Italia este republică şi nu mai are cine să îl degradeze pe premier.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  16 COMENTARII

  1. 1- Berlusconi se numeste cavalier deoarece este decorat cu ordinul de “Cavalier al muncii” de catre statul italian ! Acest ordin vine acordat anual de catre presedintele republicii la persoane care au merite deosebite in sectorul economic / financiar !
   2- Berlusconi este un vinzator exceptional si stie in acelasi timp sa mentina clientii !
   Libia este un important investitor in Italia , in banci , firme de asigurari multinationale. Are cote in Fiat , asigurari Generali , banca Mediobanca (inima sistemului financiar industrial italian).
   In acelasi timp , italiana ENI si rusa Gazprom au investitii mari in Libia !
   Nu degeaba , anul trecut in parlamentul libic , in direct TV- Libia , Berlusconi a cerut iertare poporului libic pentru atrocitatile si masacrele comise in perioada coloniala !
   In general, Libia este un gros investitor in Italia si un important client al bancilor Elvetiene !

  2. Obama şi Berlusconi ar trebui să meargă împreună în turnee prin străinătate: în timp ce unul face plecăciuni adînci, celălalt sărută mînuşiţele.

  3. @ Diana
   Boala lui Berlusconi se cheama MEGALOMANIE care este diversa de
   Alzheimer ! 🙂
   Pentru a intelege mai bine personajul , este tipul de politic super bogat (73 de ani ,cel mai bogat din Italia , 10 miliarde euro) care pina are nevoie de tine (indiferent de scop) te pupa, te imbratiseaza, te adora ! Cind nu mai are nevoie de tine , te “descarca” definitiv si daca e nevoie si un picior in dos !

  4. Salut Pataphyl
   🙂 🙂 🙂 🙂

   Ma uit din nou la B1TV- se desconspira cei care au tras in oameni la Revolutie in noaptea de 21-22 Decembrie:
   Catalin Voicu, Dumitru Iliescu .

   Mai povestim maine

   Pa

  5. costin

   deGustător? De gustibus non est disputandum , plus că diferența e doar de sex, culoarea pielii, religie, ori a face discriminări e cu desăvîrșire incorect politic 🙂 🙂 🙂

  6. Eh, de parca asta ar fi marea problema a lui Berlusconi, faza cu nasul. 😆 Nu te supara, Pata, dar din punctul meu de vedere, e o non-problema. Mai grav e ca pupa maini ale dictatorilor arabi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here