Cazul Geoană. PSD pierdut între Moscova şi Washington.

  8

  O constatare, unii ar spune  superficială.

  PSD şi PNL nu au cerut explicaţii privind (şi nu au avut niciun fel de probleme cu) vizitele secrete ale lui Mircea Geoană la Moscova (două – trei, câte or fi fost), dar l-au mazilit pe acelaşi Mircea Geoană după o vizită, la vedere, în Statele Unite. Interesantă raportare la politica externă.

  Articole înrudite:

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  8 COMENTARII

  1. E perfect normal. Cine naiba l-a mandat pe Geoana sa se duca la Washington? La imperialistii americani! Ce prostanac. Daca mergea la Moskba, mai era si azi presedintele moral al Romaniei.

  2. Manivelu se pronunță:

   Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat luni seara, la emisiunea Prim Plan, difuzata de TVR Info, ca Partidul Social Democrat risca, in acest moment, si in actuala configuratie politica, sa piarda sefia Senatului prin mutarea de revocarea a lui Mircea Geoana. Totodata, Mitrea sustine ca Geoana si-ar fi gasit un sprijin in PDL, insa “il va pierde in zielele urmatoare”.

   “Principalul motiv e modul cum activeaza Geoana in interiorul partidului. Relatia de putere din partid a provocat asta. Cred ca a ajuns intr-un conflict cu cei care conduc partidul”, a spus Mitrea, adaugand ca vizita lui Mircea Geoana in SUA nu ar fi cantarit foarte mult in decizia de revocare.

  3. Se bat facțiunea Obama cu facțiunea Putin, din PSD. Balanța o va înclina facțiunea eurosocialistă. Sau infiltrații de la serviciile românești. 😉

  4. Felicitari Costin! O postare excelenta, postare de la care ar fi fain sa plece un articol despre manipularea de ieri si despre cea de azi.

  5. Costin@5. Asta ca sa fiu bine intzeles! 🙂 Ma refeream la apelul tau la memorie. “Ciocoi pribegi si Infumurati au venit sa ne invete democratia”, chestia asta este dementiala, o si uitasem! Au venit sa invete democratia pe “omul nou” al lui Ceausescu, pe “democratii din epoca de aur”! Ce tupeu tovarase! Un remember fantastic!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here