Cine ucide musulmani?

  35

  2 februarie 2010. Femeie sinucigaşă sunni se detonează în Irak cu ocazia unei procesiuni shia, cauzînd moartea a cel puţin 54 de pelerini în trecere prin Bagdad spre oraşul Karbala. Pelerinii shia sărbătoresc Arbayeen, a 40-a zi de la aniversarea morţii imamului Hussein, nepotul profetului Mohamed şi cea mai sfîntă figură religioasă a cultului Shia. 5 februarie: doi sinucigaşi sunni se detonează în două maşini pline cu explozibil parcate la ambele capete ale unui pod din marginea Karbalei, ucigînd cel puţin 40 de musulmani shia şi rănind alţi 140. Alt sinucigaş a ucis 20 de coreligionari cu o bombă ascunsă într-un furgon ataşat la o motocicletă.

  Musulmani căsăpesc cu dedicaţie alţi musulmani. Astfel de ştiri vin, sînt raportate neutru şi uitate rapid. De această dată coincid cu darea publicităţii a unui studiu realizat de Centrul de Combatere a Terorismului de pe lîngă academia militară West Point din SUA. Intitulat Deadly Vanguards: A Study of al‐Qa’ida’s Violence Against Muslims, acest raport concluzionează că, între 2004 şi 2008, doar 15% dintre cele 3010 de persoane ucise de Al Qaeda au fost occidentali. În rest, Al Qaeda luptă cu determinare pînă la ultimul musulman.


  al_qaeda_casualties

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentÎndârjiți și lucizi – exponenți ai aceleiași lumi(?)
  Articolul următorDaniel Hannan, în franceză, despre Catherine Ashton
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  35 COMENTARII

  1. Terorism,sinucigasi cu bombe-sunny, stoning ,degradarea demnitatii umane, -viata omului nu conteaza -toate incluse in religia musulmana.Cea care se raspandeste si prin Europa secolului 21
   Ceva trebuie facut,nu ?

  2. “omul alb cu paru’ rosu” 😆 😆 de unde a putut sa ii vina ideea asta lui ivanciuc, nu stiu? 😆 nu sint evreii cunoscuti ca avid parul rosu’..hmmm? eu parca asa imi amintesc

  3. tare!
   wyoming, statul minnesta este putin mai la nord de saint paul si mineapolis pe I-35.
   super!
   parca minnseota era unul din cele 3 state care nu l’a votat pe reagan….

  4. @emil,
   Da, am vazut-o ieri.
   Este ca in bancul cu evreul care se duce la rabbi sa se plinga ca n-are loc in casa de nevasta si de cei cinci copii. Rabbi ii spune “diseara baga si capra in casa si ai sa vezi ce bine o sa fie”. A doua zi evreul vine inapoi si se plinge ca e si mai rau, capra miroase si locul pare si mai strimt. Rabbi is spune “baga si ciinele in casa diseara” A doua zi, evreul vine inapoi si mai nefericit. Povestea se repeta cu rabbi spunindu-i sa bage in casa si gainile si vaca, si asa mai departe. In sfirsit dupa citeva zile evreul exasperat vine la rabbi si ii spune “cred ca diseara am sa ma sinucid” Rabi ii spune “diseara du-te acasa si scoate toate animalele din casa” A doua zi evreul vine fericit nevoie mare si-i spune lui rabbi: multumesc pentru sfat; pentru prima data de cind m-am casatorit si am facut copii, aseara m-am simtit in largul meu in casa mea.
   Asa si cu Bush. Le-a trebuit oamenilor sa-l bage pe Obama in Casa Alba ca sa-si dea seama cit de bine mergeau treburile pe vremea lui Bushulica.

  5. Transsylvania la # 11:
   Bushulica mi-a fost simpatic pentru era autentic, nu incerca sa treaca drept altcineva decit era, si pentru ca avea principii clare si solide. Si-a publicat notele–mediocre–din colegiu. Si-a marturisit tineretea alcoolica, de care s-a lepadat. A pronuntat “bushisme” in serie, care m-au facut si pe mine sa rosesc pentru el, dar gafele “‘telectualui Obama” care nu se descurca fara teleprompter il pun pe Bushica intr-o lumina de-a dreptul rozalie.
   Chiar si cu teleprompter, Obama isi pune piciorul in gura. E asa de ‘telectual ca nu stie sa pronunte “corpsman” chiar cind e scris gresit pe teleprompter. Dear Leader se pare ca n-a auzit in viata lui de: Army Corps of Engineers, Peace Corps, Salvation Army Corps:

   http://www.youtube.com/watch?v=ZlKIfzoC8D0

  6. Imperialistu’:
   Abia astept un alt “rautacism”. Bring it on!

   Eu as transcrie fonetic, asa cum am auzit intr-o alta viatza, departe, in alta galaxie: “towa[r]shu” si “towa[r]sha”. Cineva mi s-a laudat ca “Towa[r]sha [Elena Ceausescu] a fost nasha fetitzei la botez.”

  7. Imperialistu’

   Am uitat sa-ti scriu ce mult imi place “rautacism”. Superb. Ion Heliade te-ar fi iubit pentru inventia limbistica…

  8. Panseluto, ma tem ca meritul nu este al meu, ci al lui… Gheorghe Hagi :lol:, cu observatia ca Gica il folosea intr-un mod serios, ca sinonim pentru “rautate”.

  9. A naibii incalzire globala…am plecat de-acasa sa duc un check la banca si s-a pornit sa ploua de se rupeau norii…apoi da-i cu grindina cit oul de porumbel pentru vre-o zece minute de-am crezut ca-mi indoaie capota la F250. Asta-i a doua oara cind se intimpla in doua saptamini. In Los Angeles 🙂

  10. @toti patrupezii,

   Nu stiu daca ati vazut videoclipul asta:

   Too late to apologize – A declaration

   L-am ascultat de zece ori pina acuma, de fiecare data mi se face pielea de gaina.
   Cititi si comentariile…Americanii s-au saturat de miciunile bolsevice ale lui Obama. Daca idiotul asta continua la fel ca si pina acum in tentativele lui de a trasforma Statele Unite in Statele Sovietice, nu mai e mult pina se va adeveri ce a spus Thomas Jefferson:
   “Copacul libertatii trebuie udat din cind in cind cu singele patriotilor si tiranilor”

  11. dupa cum ziceam: una e sa sustii sus si tare ca faci totul pentru afacerile mici si mijlocii si alta e sa faci exact pe dos:

   Revealed: Who’s responsible for the Bush “Miss Me Yet?” billboard

   No, it’s not “fatcat bankers” or “teabaggers” or critics of Obama’s terror policy or whoever today’s enemy du jour is. Surprise:

   Mary Teske, the general manager of Schubert & Hoey Outdoor Advertising reports, “The Bush Miss Me Yet? billboard was paid for by a group of small business owners who feel like Washington is against them. They wish to remain anonymous. They thought it was a fun way of getting out their message.”

   Various people have stepped forward around the country to claim credit — the latest was a gentleman in upstate New York from what I can tell in his e-mail. But, it’s all local, folks.

   vine scadenta la spread da wealth.
   peste tot se da afara si ziarele anunta ca a scazut somajul cand defapt ajutorul de somaj se acorda numai 6 luni si foarte multi americani nu mai primesc acest ajutor.
   existand mai mult somaj acesta va creste numarul foreclosure.
   vor fi multe falimente pentru ca administratia va trebui sa scoata banii din “stimulusul” pe care l’a bagat in buzunar din taxe marite.
   multe firme nu vor rezista presiunii taxelor marite ceea ce va duce la faliment si noi cote de somaj.

  12. Mystery swirls around George W. Bush ‘Miss me yet?’ billboard

   am gasit articolul, si citesc si pe masura ce citesc, ma crucesc mai tare.

   The Internet has been abuzz with rumors that if you drive down Interstate 35 near the town of Wyoming, Minnesota, you’ll see a billboard bearing the image of a smiling George W. Bush accompanied by the question “Miss me yet?” The online rumors were confirmed by this image:

   deci la’nceput a fost neincrederea. asa ceva nu poate exista, e doar o minciuna photoshopata…

   si la sfarsit iti da cu leuca’n cap:

   “I think most people have interpreted their message to be ‘If you think it’s bad now, don’t forget how bad it used to be,'” she said. “It’s just a goofy photo of him. It’s goofy.”

   carevasazica, dragi preteni, mesagiul, ei bine, stiti care e mesagiul cu pricina?

   daca credeti ca e rau acum – aduceti’va aminte cat de rau era inainte

   as vrea sa zic multe dar nu stiu de unde sa incep si cu ce.
   pur si simplu sunt stupefiat si blocat, scurtcircuitat pe creieri de gandirea, mesajul si logica ‘telectuala.

  13. dr pepper, orwellianismul progresist in actiune. incearca sa denatureze mesajul initial, intorcindu-l fix pe dos. reeducare. este un fel de paravan pe care stingistii incearca sa il puna in calea propagarii ideii din afis. nu vor rezolva nimic, pentru ca singurii care ii vor crede vor fi tot cei care deja il urasc pe bushitler. cei care percep mesajul afisului asa cum a fost gindit initial oricum de mult sint mult mai sceptici cind urmaresc MSM-ul.

  14. “daca credeti ca e rau acum – aduceti’va aminte cat de rau era inainte”

   Cred ca Joseph Goebbels ar fi fost invidios pe rastalmacirea tovarasei Democrate. Nici macar el, ministrul propagandei Naziste nu s-ar fi gindit la asa ceva.

  15. Am primit un email hazliu

   Bumpersticker vazut pe o masina:
   (in traducere)

   Ma rog pentru Obama. Psalmul 108

   Am deschis biblia, am cautat Psalmul 108 si am citit:

   “S-ai fie zilele putine; si altul sa-i ia locul.”

  16. Am cautat pe internet si iata ce am gasit:

   Bumperstickerul este adevarat:
   http://i391.photobucket.com/albums/oo351/krisdinfl/obamasticker.jpg


   PSALMUL 108

   Al lui David.
   http://www.biserica.org/Biblia/VT/Psalmii/108_index.html

   l. Dumnezeule, lauda mea n-o ţine sub tăcere. Că gura păcătosului şi gura vicleanului asupra mea s-au deschis.
   2. Grăit-au împotriva mea cu limbă vicleană şi cu cuvinte de ură m-au înconjurat şi s-au luptat cu mine în zadar.
   3. În loc să mă iubească, mă cleveteau, iar eu mă rugam.
   4. Pus-au împotriva mea rele în loc de bune şi ură în locul iubirii mele.
   5. Pune peste dânsul pe cel păcătos şi diavolul să stea de-a dreapta lui.
   6. Când se va judeca să iasă osândit, iar rugăciunea lui să se prefacă în păcat.
   7. Să fie zilele lui puţine şi dregătoria lui să o ia altul;
   8. Să ajungă copiii lui orfani şi femeia lui văduvă;
   9. Să fie strămutaţi copiii lui şi să cerşească; să fie scoşi din curţile caselor lor;
   10. Să smulgă cămătarul toată averea lui; să răpească străinii ostenelile lui;
   11. Să nu aibă sprijinitor şi nici orfanii lui miluitor;
   12. Să piară copiii lui şi într-un neam să se stingă numele lui;
   13. Să se pomenească fărădelegea părinţilor lui înaintea Domnului şi păcatul maicii lui să nu se şteargă;
   14. Să fie înaintea Domnului pururea şi să piară de pe pământ pomenirea lui, pentru că nu şi-a adus aminte să facă milă.
   15. Şi a prigonit pe cel sărman, pe cel sărac şi pe cel smerit cu inima, ca să-l omoare.
   16. Şi a iubit blestemul şi va veni asupra lui; şi n-a voit binecuvântarea şi se va îndepărta de la el.
   17. Şi s-a îmbrăcat cu blestemul ca şi cu o haină şi a intrat ca apa înlăuntrul lui şi ca untdelemnul în oasele lui.
   18. Să-i fie lui ca o haină cu care se îmbracă şi ca un brâu cu care pururea se încinge.
   19. Aceasta să fie răsplata celor ce mă clevetesc pe mine înaintea Domnului şi grăiesc rele împotriva sufletului meu.
   20. Dar Tu, Doamne, fă cu mine milă, pentru numele Tău, că bună este mila Ta.
   21. Izbăveşte-mă, că sărac şi sărman sunt eu şi inima mea s-a tulburat înlăuntrul meu.
   22. Ca umbra ce se înclină m-am trecut; ca bătaia de aripi a lăcustelor tremur.
   23. Genunchii mei au slăbit de post şi trupul meu s-a istovit de lipsa untdelemnului
   24. Şi eu am ajuns lor ocară. M-au văzut şi au clătinat cu capetele lor.
   25. Ajută-mă, Doamne Dumnezeul meu, mântuieşte-mă, după mila Ta,
   26. Şi să cunoască ei că mâna Ta este aceasta şi Tu, Doamne, ai făcut-o pe ea.
   27. Ei vor blestema şi Tu vei binecuvânta. Cei ce se scoală împotriva mea să se ruşineze, iar robul Tău să se veselească.
   28. Să se îmbrace cei ce mă clevetesc pe mine cu ocară şi cu ruşinea lor ca şi cu un veşmânt să se învelească.
   29. Lăuda-voi pe Domnul foarte cu gura mea şi în mijlocul multora Îl voi preaslăvi pe El,
   30. Că a stat de-a dreapta săracului, ca să izbăvească sufletul lui de cei ce-l prigonesc.

  17. Mi-ar fi placut si mai mult daca erau la un articol unde discutam despre USA. 😀 Nu ma intelege gresit, Phoenix, dar ne-ar usura un pic viata atunci cand vrem sa regasim anumite clipuri sau mesaje in arhiva. 🙂

  18. Si pentru a ne descreti putin fruntile, in stil islamic. Am prins cu coada ochiului o stire despre o noua isprava a mult vorbitei “administratii” Hamas din Gaza.
   Azi fiind sarbatoarea Valentine Day, se pare ca si poporul de pe acolo a crezut ca poate sa se bucure si sa gaseasca un prilej de a se veseli, sa uite putin de ce-i ofera dictatura terorista de acolo.
   Dar vigilenti si la post, hamasistii a avut totusi ultimul cuvant: interzis cu desavarsire, deoarece contrazice sacrosanctele principii ale Coranului.
   Iar daca oamenii vor persista, “administratia” a avertizat ca va exista pericolul izbucnirii unui razboi civil in interiorul Gazei.
   Adica razboiul de Valentine Day. Dixit.

  19. Recunosc, Costine, ca n-am stiut de predica acestui distins cleric musulman.
   Rezulta ca distinsii hamasisti ori s-au inspirat din cuvantarea sa, ori din capul locului si din principiu au considerat fapta condamnabila.
   Mare-i gradina.
   Si sunt atatia care-i privesc cu seriozitate si le dau deplina legitimitate in secolul de gratie 21, atacand tocmai pe cei care se apara de ei.
   Sfanta si ipocrita corectitudine politica…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here